برای شارز اینترنت حسابگر باید قبل از اتمام شارز کنی یا میتونی بعد از تمام شدن شارز کنی ؟ اگه بعدن انجام بدم باید هزینه اضافی بدم > 10000 تومان مخابرات میگم<؟؟؟
Printable View
برای شارز اینترنت حسابگر باید قبل از اتمام شارز کنی یا میتونی بعد از تمام شدن شارز کنی ؟ اگه بعدن انجام بدم باید هزینه اضافی بدم > 10000 تومان مخابرات میگم<؟؟؟
نه میتونی اصلا یکی دو ماهی شارژ نکنی (adsl رو میگم)
من که خودم یک ماه کار داشتم و شارژم هم تموم شده بود بعد رفتم 16000 تومن دادم یک ماهه دیگه 512 گرفتم..
__________________________________________________ ___________________
سرعت هم کم شده درسته .. فردا میرم سرشون..
اگه این جوری باشه خیلی خوبه... اخه مال صبانت این جوری نیست .
راستی چند وقت بار به این تایپیک سر میزنی. ازت ممنونم که جواب زود جواب میدی
512 حسابگر مشکلی نداره.
بستگی داره!بعضی وقتها چند روز بعد از اتمام شارژ قطعش میکنن،بعضی وقتها تا یه ماه هم قطع نمیکنن!!من خودم بعد از 25 روز رفتم شارژکردم،وصل بود ،فقط هزینه یه ماه اشتراک رو دادم!!!:8:نقل قول:
اقا من حدود 20 روز بیشتر همین مشکلو داشتم،سرعت دانلودم 50 تا 60 ،ولی لودپیج ام خیلی پایینه!!بیشتر صفحه ها رو باید reload کنم تا باز بشه!!شاید مشکل از مرکز مخابرات(دانشگاه) باشه؟!نقل قول:
اون 10000 تومان که ندادی؟نقل قول:
10000 واسه چی دیگه؟:31:نقل قول:
10000 تومان هزینه نصب مخابرات میگم. رایزه کردن اگه اشتباه نوشته نباشم.؟نقل قول:
10000 تومان هزینه نصب مخابرات میگم. رایزه کردن اگه اشتباه نوشته نباشم.؟نقل قول:
ببخشید دو بار فرستادم.
گاهی وقتا بعضی از مشترکها فراموش میشن... خب شانس اوناس دیگه!:27:نقل قول:
ولی نیازی به پرداخت هزینه نیست مگه اینکه جمع آوری شده باشه
رانژه کردن:10:نقل قول:
یعنی اگه خط رانژه شده رو وردارن،دوباره باید 10000 تومن پول بدیم؟من تا حالا تجربه نکردم!!:13:نقل قول:
اگه adsl برداری . بخوای دوباره وصل کنی باید هزینه رانژه رو که همون 10000 تومان هست باید بدید.. که این پولم مال مخابراته...
آرهنقل قول:
ولی بهتره که تجربه نکنی :دی
چرا؟ دوست من تجربه کرد دوباره 10000 تومان داد وصل کردن؟.نقل قول:
نقل قول:
منظورم اینه که سعی کن ماهیانه 3هزار تومن رو پرداخت کنی که خط جمع آوری نشه که مجبور شی هزینه اضافی پرداخت کنی
اینم لیست قیمت های حسابگر سرویس 1 مگ هم می دن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت ها تغییری نکرده/. تازه 1 ساله از 40 گیگابایت شده 36 گیگابایت.
راستی میدونستید که دانلود شبانه ساعت 3 نیست... من خودم امتحان کردم دقیقا از ساعت 3:10 شروع میشه تا 7:10 میباشد
من چند روز دیگه شارزم تموم میشه به نظر شما کدوم بگیرم
خوب به نظر من الان صبانت بهتره... 128 ماهانه 13600 تومان. البته الان سرعت دانلودشونو کم کردن. ولی سرعت باز کردن صفحات خیلی خوبه. اینارو دوستم که 1 هفته پیش قراردادشو با حسابگر فسخ کرد رفت صبانت.
قیمت صبانت ندارید؟
سرویس 128 3 ماه با 9گیگ ترافیک 39 تومننقل قول:
بچه ها من 512 دارم ولی سرعت دانلودم بترکه میشه 52 ولی یکی از دوستام حسابگر 512 گرفته حداقلش با 60 دانلود میکنه.
ولی میگه زیاد قطع میشه
این سرعت دانلود بیشتر بستگی به ترافیک منطقه و مستقیم بودن خط تلفن داره..نقل قول:
البته با نرم افزارهای دانلود مثل IDM هم میتونی سرعت دانلود رو بالا ببری..
زیاد فرقی نداره. سرعت من با IDM 53 تا 54 . الیته بالا و پا یین میاد.نقل قول:
شنیده ام حسابگر همه شهرستانهای کرمانشاه را ساپورت میکند کسی از قیمت شهرستانها و اسامی شهرستانها اطلاعاتی دارد ؟
سلام خدمت همشهری ها .
ببخشید من 5 شنبه رفتم از شرکت حسابگر اینترنت بگیرم .
بعد اینا گفتن 1 شنبه یا 2 شنبه وصل میشه .
حالا تا 30 دقیقه پیش چراغ Alarm مودم روشن بود .
ولی حالا چراغ ADSL روشن شده .
قبلا هم یه بار اینطور مشکلی با صبانت داشتم که باعث شد 5 روز اینترنت من قطع بشه .
بعد 5 روز که زنگ زدم گفتن از مخابرات پورت شما رو در آوردن و مال یکی دیگه رو زدن و جا نیست که پورت شما رو بزنن !!!
منم رفتم اونجا و کلی دعوا که چرا این کار رو کردین بعدش اونجا گفتن نه ما این کار رو نکردیم !
گفتم خودتون پشت تلفن اینطور حرفی زدین !!! خوبه خود طرف هم بود .
حالا بازم همین داستان تکرار شده . الآن مطمئنم تا ساعت 2 کار میکنه ولی فردا صبح باز چراغ Alarm روشن میشه .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
البته مطمئنم که مشکل از اینجا نیست چون اون موقعی که از صبانت میگرفتم بعد 5 روز درست شد و دیگه اینطور چیزی تکرار نشد .
حالا من امروز بعد از ظهر زنگ زدم و بهشون گفتم که تاحالا وصل نشده ، اونا هم گفتن فردا پورتتون رو عوض میکنیم ( حسابگر )
حالا به نظرتون اشکال از کجا میتونه باشه ؟
خیلی عجیبه،مگه میشه مخابرات جای خالی نداشته باشه؟:13: خطت ماله کدوم مرکز تلفنه؟نقل قول:
اره مخابرات یک محدودیتی داره.منم برای دوستم رفتم صبانت گفتن جا نداریم گفتن 1 هفته دیگه بیا. خط دوستم .ازادی بودنقل قول:
راستی من 1 هفته دیگه شارزم تموم میشه.به نظرتون قبل از تمو شدن برم شارز کنم یا بعد از تموم شدن شارز.میترسم بعد از تموم شدن برم جامو بدن کسه دیگه.
شماها قبلا وقتی شارز تون تموم میشد چیکار میکردیدنقل قول:
اگه از حسابگر داری سرویس می گیری برو تو حساب کاربریت ببین تاریخ انقضا رو کی زده تا اون موقع می تونی شارژ نکنی یهنی سرویست تا اون تاریخ قطع نمی شه مثلا خودم سرویسم 40روز این سری وصل بود تازه 4 5 روزی هم جا داشت که حجمم تموم شد در کل ببین چه تاریخی برات زدننقل قول:
این باز که رفتم شارژ کنم تاریخ انقضا رو 2008/12/14 زدن :20:
دوست عزیز مال مرکز فجر هست .نقل قول:
حالا کسایی که حسابگر دارن ، واسه دانلود شبانه و رایگان اکانت میخواد ؟
اگه آره یوزر و پسوردشو بدین .
ممنون میشم .
میشه بگی از کجا میشه نگاه کرد ؟نقل قول:
اگه از حسابگر داری سرویس می گیری برو تو حساب کاربریت ببین تاریخ انقضا رو کی زده تا اون موقع می تونی شارژ نکنی یهنی سرویست تا اون تاریخ قطع نمی شه مثلا خودم سرویسم 40روز این سری وصل بود تازه 4 5 روزی هم جا داشت که حجمم تموم شد در کل ببین چه تاریخی برات زدن
این باز که رفتم شارژ کنم تاریخ انقضا رو 2008/12/14 زدن
1-برا دانلود شبلنه نیازی به یوزروپس جدیدی نیست با همون اکانت خودت می تونی دانلود کنینقل قول:
2- برو توقسمت حساب کاربری البته اگه با خود اینترنت حسابگر بخوای بری توش نمی ره باید یا از قیلتر شکن استفاده کنی یا اول آدرسشو بعد از http یه دونه s بزاری که بشه httpsکد:www.hesabgar.net
تقریبا تمام شهرستان ها رو زیر پوشش داره..نقل قول:
قیمتشم اینها هست
64 = 24000
128 = 34000
256 = 77000
384 = 109000
512 = 257000
768= 352000
1024 = 448000
نه بابا زیاد هم عجله نکن.. این طور که دوستان میگن هم نیست.. من خودم 1 ماه شارژ نکردمنقل قول:
راستی من 1 هفته دیگه شارزم تموم میشه.به نظرتون قبل از تمو شدن برم شارز کنم یا بعد از تموم شدن شارز.میترسم بعد از تموم شدن برم جامو بدن کسه دیگه.
متوجه نشدم :18:یعنی اگر شبانه دانلود کنی مجانی هست..؟:18: ساعتش از کی شروع میشه..؟:18:نقل قول:
1-برا دانلود شبلنه نیازی به یوزروپس جدیدی نیست با همون اکانت خودت می تونی دانلود کنی
:18::18:یعنی نمی دونستی حسابگر شبانه رایگان داره:31: البته برا سرویس های محدود ساعت 3 تا7 صبحنقل قول: