سلام دوستان
سی دی ریکاوری لپ تاپ سونی مدل Sz-110 رو میخواستم
اگر لینکی هست ممنون میشم واسه دانلود بزارید
با تشکر از شما
Printable View
سلام دوستان
سی دی ریکاوری لپ تاپ سونی مدل Sz-110 رو میخواستم
اگر لینکی هست ممنون میشم واسه دانلود بزارید
با تشکر از شما
Dvd های ریکاوری بهیچوجه توی اینترنت نیست و اگر هم بفروشند فروشگاهها ، حدود 25 هزار تومان هست (چون ویندوز اصلی اکتیو شده داره)
یعنی نمیشه کاریش کرد؟نقل قول:
حالا یک سوال لپ تاپ سی دی نداره راهی هسش که بشه ریکاوری کنیمش؟
روی خود هاردش چیزی موجود نیست برای ریکاوری کردن؟
ممنون
سلام به دوستان گرامی
من احتیاج به درایور سونی مدل Pcg-tr3 دارم.(xp)
مودم + کارت شبکه + کارت صدا + و....
اینجا هم گشتم . اما برای این مدل پیدا نکردم .
ممنون میشم که به من کمک کنید .
دستم به هیچ جایی بند نیست و حسابی هم گرفتار شدم.
ارادتمند
امیر
به نام خدا
سلام و عرض ادب خدمت دوستان ، این سوالی که اینجا مطرح می کنم نمی دونم 100 % مربوط به این بخش هست یا نه ، ولی فکر کنم باشه !
من یک vostro 1400 دارم ، ولی دکمه ی media direct اون کار نمیکنه ، نمیدونم باید درایورش رو دانلود کنم یا اصلا موضوع چیز دیگه ای هست ؟ چون توی خود سایت دل که اثری از درایور مربوط به مدیا دیرکت ندیدم ، توی سی-دی درایور هایش هم چیزی نبود!
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سلام
چون مدتی طولانی من هم همین مشکل رو داشتم، فکر می کنم تجربه ام به درد شما هم بخوره.
Media Direct نصب شده روی لپتاپهای دل خودش نوعی سیستم عامل است که بدون اینکه وارد سیستم عامل بشوید با زدن این کلید می توانید فایلهای مدیا را پخش نمایید.
Media Direct یک DVD کامل است و فکر دانلود کردن آن را از سر بدر کنید چون حجمی معادل 3 تا 3.5 گیگابایت دارد. DVDآن معمولاً همراه مجموعه DVDهای لپتاپ است مگر آنکه لپتاپ شما از مدلهایی باشد که بدون سیستم عامل عرضه میشوند که در اینصورت از کسی که لپتاپ تقریباً مشابه شما ولی با سیستم عامل اورجینال داشته باشد میتوانید تهیه نمایید.
نکته مهم در نصب مدیادایرکت آنستکه حتماً باید قبل از نصب سیستم عامل پارتیشن بندی مناسب مدیادایرکت شما روی هارد انجام شود (معمولاً لپتاپ دل بدون سیستم عامل هم مدیادایرکت نصب شده دارد). اگر هارد خودتان را فرمت کرده باشید و پارتیشن بندی جدید توسط ویندوز XP انجام داده باشید، مدیادایرکت قابل نصب نخواهد بود مگر آنکه با قراردادن دی وی دی مدیادایرکت اجازه دهید خود مدیادایرکت پارتیشن بندی لپتاپ شما را انجام دهد که در این صورت شما تنها مجاز به داشتن حداکثر دو پارتیشن روی هارد خود خواهید بود. و مدیادایرکت پارتیشنی جداگانه و با سایز 2 گیگا بهبرای خود خواهد ساخت.
بعد از پارتیشن بندی توسط مدیادایرکت شما بایستی ویندوز را مجدداً نصب کنید سپس قادر به نصب مدیادایرکت خواهید بود.
نکته مهم اینکه کلیه ورژنهای مدیادایرکت روی همه لپتاپهای دل قابل نصب نیستند. به عنوان مثال، لپتاپ من که Inspiron 1525 است نسخه 3.5 را قبول نمی کرد. البته من با مدیادایرکت 3 هاردم را پارتیشن بندی مجدد کردم و بعدش پس از نصب ویندوز مدیادایرکت 3.5 را نصب کردم.
همیه این کارها را انجام دادم ولی دوباره همینجوری میشهنقل قول:
چیکار کنم؟؟
خيلي جالب شد ...
يعني ميگين كه بدون استفاده از سيستم عامل ، توسط نرم افزار Media Direct ميشه از لپتاب به عنوان يه dvd player استفاده كرد ؟
اينطوري انرژي كمتري مصرف ميكنه . درسته ؟
m1530 ايكس پي اس Media Direct داره ؟
وقتي لپتاپ خاموشه چطوره بايد اين برنامه رو فعال كرد ؟
دوست من ، سیستم من سیستم عامل نداشت ، من روش ویستا سرویس پک 1 رو نصب کردم ، پارتیشن بندی اش را هم خودم انجام دادم ، در حال حاضر نه دی-وی-دی مدیادایرکت رو دارم و نه هیچ چیزی که مربوط به آن بشه ، توانایی دانلود 3.5 گیگ را هم ندارم ، آخرش تا یک گیگ ! اون هم فکر کنم کمرم بشکنه!
در ضمن چرا خود سایت دل این مدیا دایرکت رو واسه دانلود ارائه نمیده ؟ یا شاید میده من نتونستم پیدا کنم
نقل قول:
Media Direct نرمافزار اختصاصی برای لپتاپهای Dell است من اونو روی لپتاپهای توشیبا یا سونی ندیده ام ، البته احتمال داره که برخی مدلهای اونا چیزی شبیه اون ولی با نام دیگر داشته باشند.
روی لپتاپهای دل که مدیادایرکت دارند کافیه که وقتی لپتاپ خاموشه دکمه مدیادایرکت (که روش شکل یک خونه است) را بزنید، نرم افزار مدیا دایرکت شروع به کار میکند و بدون بالا آمدن سیستم عامل پخش فیلم، نمایش عکس یا پخش موزیک را امکانپذیر میکند.
اگر پارتیشن بندی اولیه لپتاپ خریداری شده را عوض نکرده باشید، مدیادایرکت قبلا نصب شده و پس از نصب ویندوز کار می کند (یا می توان دوباره اونرو نصب کرد) ولی اگر پارتیشن بندی اولیه را عوض کرده باشید (که چون لپتاپ صفر فقط یک پارتیشن داره اکثراً اونرو چند پارتیشنه میکنند) یا باید تن به نصب مجدد ویندوز و داشتن حداکثر دو پارتیشن بدید یا اینکه از مدیادایرکت صرفنظر کنید.
مدیادایرکت رو برای دانلود از طریق سرویسهای bit-torrent میتونید دانلود کنید ولی اینکارو توصیه نمی کنم چون هم حجمش زیاده هم ممکنه اون ورژنی که دنلود میکنید به سیستم شما نخوره. مثلاً لپ تاپ من 1525 دله که تو راهنماش مدیادایرکت 3.3 رو معرفی کرده بود. مدیادایرکت 3.5 سیستم منو نمیتونست پارتیشن بندی کنه ولی مدیادایرکت 3 تونست ولی نصب نشد. کاری که من کردم این بود که با مدیادایرکت 3 اونو پارتیشن بندی کردم و بعد مدیادایرکت 3.5 رو نصب کردم. دی وی دی مدیادایرکت در جعبه همه لپتاپهای دلی که سیستم عامل نصب شده اوریجینال داشته و کلید مدیادایرکت دارند هست. اگه از یک فروشنده لپتاپ بخواهید، میتونه واستون کپی کنه و بهتون بده.
media direct فقط مخصوص dell هست و از قدیم روی نوت بوک هاش بوده و اوناییکه کارشون تماشای فیلم و موسیقی و اینترنت هست می تونند بدون باز به زمان و باتری اضافه برای بالاآوردن نوت بوک با سیستم کار کنند در این زمینه ها ...
ASUS هم یک نرم افزار مشابه داده که همین کارو میکنه و بسیار شیک و قوی هست ... اسمش یادم نیست اما روی سایتش برای سری های W هست
به وسيليه مديا دايركت از اينترنت هم ميشه استفاده كرد ؟؟؟
برنامه خواصي تو خودش واسه استفاده از اينترنت داره يا اينترنت اكسپلور ؟؟؟
دوستان من اين آخرين فريم وير Dvd رايتر پايونير با مدل Dvr-k17 رو كه رو لپ تاپ وايو هست رو ميخوام . ممنون ميشم اگه دوستان پيدا كنن . خيلي گشتم ولي پيدا نكردم . ممنون
سلام دوستان من یه لپتاپ دل خریدم vostro 1510 فروشنده هم یه مودم داده ولی درایوراش نیست عکسشم گذاشتم اگه دارید بزارید با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من لپ تاپ سونی مدل VGN-NR180e رو دارم . کل هاردشو فـــرمــت کردم !
سی دی ریــکاوریمو هم گــم کردم !
برای نصب ویندوز ویـستا و برگردوندن سیستمم به حالت اولیه و اورجینالش چی کار کنم ؟
باید از اینترنت سی دی ریــکاوری این مدل از لپ تاپم رو از کــجا دانلود کنم ؟
لیــنک دانلودش رو برام میذارین که بگیریم و روی DVD بریزم ؟
مــرسی
هیچ دی وی دی ریکاوری توی اینترنت و جای دیگر برای فروش نیست ... فقط توی بازار فروخته میشه به قیمت 20 تا 30 هزار تومان هر حلقه دی وی دینقل قول:
سلام دوستان
من لپ تاپ سونی مدل VGN-NR180e رو دارم . کل هاردشو فـــرمــت کردم !
سی دی ریــکاوریمو هم گــم کردم !
برای نصب ویندوز ویـستا و برگردوندن سیستمم به حالت اولیه و اورجینالش چی کار کنم ؟
باید از اینترنت سی دی ریــکاوری این مدل از لپ تاپم رو از کــجا دانلود کنم ؟
لیــنک دانلودش رو برام میذارین که بگیریم و روی DVD بریزم ؟
مــرسی
راهی بجز خریدن این دی وی دی یا نصب یک ویندوز غیر اصلی و دانلود درایورهاش از سایت سونی ندارید
نقل قول:برای همه مدلها و :کد:http://www.k-probe.com/firmwareupdates.php
برای اون مدلی که میخواستید
اسم دقیقش اینه :نقل قول:
Dell External Mini USB modem
و نیازی به درایور نداره و اتوماتیک شناسایی میشه
اگر مشکل دارید صفحه اول طریق دانلود درایور از سایت دل رو توضیح دادم
سلام
لینک درایور های vista برای مدل های Sz سری 480 بزارید
و یک سوال هم داشتم من تمام هاردو پاک کردم و فقط xp نصب کرم حالا میخوام ویستایه خودشو نصب کنم سی دی ریکاوری هم دارم
میشه راهنمای کنید چیکار کنم؟
ممنون
توی صفحه اول و پست اول برای لپ تاپ های سونی توضیح داده شده ... لطفا یکم بگردید خودتان تا درخواست مستقیم داشته باشید !!!نقل قول:
سلام
لینک درایور های vista برای مدل های Sz سری 480 بزارید
و یک سوال هم داشتم من تمام هاردو پاک کردم و فقط xp نصب کرم حالا میخوام ویستایه خودشو نصب کنم سی دی ریکاوری هم دارم
میشه راهنمای کنید چیکار کنم؟
ممنون
و سوال دوم : دی وی دی ریکاوری بزارید ، بوت کنید از روش و گزینه restore C:\ را انتخاب کنید تا ریکاوری بشه
Dell External Mini USB modem
دوست عزیز این مودم درایور میخواد من هم در لپتاپ و هم در PC امتحان کردم و وقتی به سایت دل رفتم نتونستم درایورشو پیدا کنم
اگه میتونید بزارید
من هم چیزی پیدا نکردم براش :41:نقل قول:
عجیبه
سلام،
من روی لپ تاپم یه ویندوز XP ( به علاوه ی Vista که روی خودش بود ) نصب کردم ...
الان توی ویندوز نصب شده هیچ درایوری نصب نیست ...
می خواستم ببین Dell پک درایور کامل برای XP داره ؟ یا جدا جدا ... ؟
ممنون میشم لینک درایورهارو اگه کسی داره اینجا بگذاره.
مدل : Dell Inspiron 6400 E105
با سلام
من hp pavilion 2680ee دارم
الان رو سیستم ام XP نصب کردم
همه درایور ها هم نصب کردم
اما تنها مشکل ام درایور FingerPrint هست
لطفا راهنمایی ام کنید
هیچ جا هم پیدا نکردم
البته درایور اش نصب میشه ولی برنامه ای ندارم که ازش استفاده کنم
کسایی که اطلاعاتی در این زمینه دارن لطفا کمک کنن
مرسی
من الان توی سایت هم رفتم، مدل لپ تاپ رو زدم و توی سیستم عامل ، ویندوز Xp رو زدم ... ولی درایوهای صوتیش رو هرچی گذاشته بود دانلود و تست کردم ولی اون چیزی نبود که می خواست ... :(
نقل قول:
ممنون فقط اینکه در مورد ریکاوری یکم بیشتر توضیح میدید؟
باید بگم که اگه الان فقط xp داری موقع recovery دیگه Restore C کار نمیکنه و اگه اون رو انتخاب کنی بعد از یکی دو مرحله بهت میگه که باید Complete System Recovery کنی....... (قابل توجه آقای Registered User - Notebook Master )نقل قول:
قبل از Recovery از چیزایی که روی هارد داری یه Backup بگیر ...
DVD-1 رو بزار و Restart کن...
در صفحه ای که باز میشه VAIO Recovery Center رو انتخاب کن....
Complete System Recovery رو انتخاب کن... اینجا ازت می پرسه که میخوای Reset C Drive رو امتحان کنی؟
که البته این فایده نداره و باید Skip کنی......
بعد ازت می پرسه که میخوای سایز درایو C مثل روز اول باشه( یک partition ) یا اینکه میخوای تغییر بدی....
اگه قصد تغییر داشته باشی یه صفحه باز میکنه و وضعیت پارتیشن های فعلی رو نشون میده...
اینجا میتونی سایز پارتیشن ها رو عوض کنی ولی نمیتونی پارتیشن اضافه کنی....
بقیه کار دیگه خیلی راحته.....
وقتی ویستا کامل نصب شد این برنامه هارو هیچ وقت Uninstall نکن چون ویندوزت خراب میشه:
Roxio -Easy Media Creator
Vaio Control Center
Vaio Center Access bar
Vaio Entertainment Center
Vaio Productivity Center
Vaio Security Center
البته من FZ290N5 دارم نمیدونم چقدر از این برنامه هارو داری.....
سلام
قصد دارم اگر شد یک لپتاپ HP Pavilion dv4-1070ee بگیرم
داشتم اینترنت رو جستجو می کردم دیدم که نصب کردن کارت صدا در XP روی این لپتاپ یک پروژه مهندسی محسوب می شه!!
راه حلهای نه چندان دلچسبی ارایه شده ولی درواقع یک جور زور تپانی است!!!
می خواستم بپرسم کسی از دوستان هست که این لپتاپ رو داشته باشه و ازش راضی باشه و صداش رو هم در XP درآورده باشه؟
ممنون
دوستان و رفقای خودم
اگر امکان داره لینک دانلود درایور های برند سونی مدل Fz470e/b را برام بزارین.ممنون می شم
البته نرم افزار هاش هم اگر باشه بهتری چون ایم مدل، وب کم داره که نرم افزارش هم نیازه.
اینترنت رو زیرو رو کردم ولی پیدا نکردم
قبلا از همه شما تشکر می کنم.
دوستان من درایورهای xp لب تاپ sony vgn-sz740 را خیلی ضروری می خوام.
با تشکر
داره باید از سایت دل بگیرید(صفحه اول) ... اگر پک یکجا میخوایید باید توی گوگل سرچ کنید شاید لینک رپیدشیر باشه مثل 1525 ...نقل قول:
خوب من هم XP نصب کردم اما برنامه ای برای این کار نیست چون این ماژول بهمراه نرم افزار کنترلرش فقط روی نسخه ویستای اصلی موجوده ...نقل قول:
شاید برنامه جدیدی باشه که این کار رو انجام بده و اصلا ربطی هم به اچ پی نداشته باشه (یک برنامه جدا) ...! :41:
البته خود HP توی فرومش پیشنهاد داده باید از نرم افزار Credential Manager بهمراه HP Protect Tools Suite استفاده کنید که احتمالا خریدنیه !!!
اما خوب اگر درایور اش رو راه اندازی کردید میتونید از نرم افزارهای دیگر استفاده کنید مثلا :
نقل قول:
هیچ ارتباطی نداره ... Restore C پارتیشن C رو فرمت میکنه با نرم افزارها ... به XP چه مربوط ؟ :13:
نقل قول:
1- نصب چیپست اینتل
2- نصب درایور microsoft uaa bus driver
3- نصب درایور دانگرید شده از سایت سازنده کارت صدا realtek یا sigmatel
سخت نیست ...
نقل قول:
برای سونی صفحه اول توضیح داده شده ... سوالات تکراری هستندنقل قول:
دوستان من درایورهای xp لب تاپ sony vgn-sz740 را خیلی ضروری می خوام.
با تشکر
کلام شما متین اما آنچه که در صفحه اول قرار داده شده، مدل نوت بوک من رو نداره چون این مدل کمی جدیده.نقل قول:
نقل قول:
این تجربه خودم بود که گفتم... من 2 هفته پیش این کارو کردم... اول خواستم Restore C کنم. گفت نمیشه و باید complete system recovery کنی...
ولی وقتی ویستا نصب باشه Restore C هم کار میکنه......
اول که xp نصب بود موقع recovery هیچ ویندوزی رو پیدا نکرد ولی بعدا که ویستا نصب کردم و دوباره recovery رو اجرا کردم ویستای نصب شده رو پیدا کرد....
سلام
من یک لپ تاپ سونی fz230 دارم و چند وقت پیش مودم dlink-200 روی اون نصب کردم و زمانیکه خواستم uninstalle کنم نرم افزار پاک شد ولی سخت افزار پاک نمیشه. system restore هم فعال نبود و هر روشی امتحان کردم درست نشد. حالا می خوام repair کنم ولی بلد نیستم. dvd backup هم دارم. لطفا راهنمایی کنید.