دستت درد نکنه ولی مراحل باز نشده و قفل هست:31:نقل قول:
راستی من اینجا گیر کردم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هنوز سیو کامل میخوام
میبینمتون
Printable View
دستت درد نکنه ولی مراحل باز نشده و قفل هست:31:نقل قول:
راستی من اینجا گیر کردم :
ولی هنوز سیو کامل میخوام
میبینمتون
ممنون هوس جان ردش کردمنقل قول:
فکر کردم باید از در وارد بشم یادم نبود این لارا همش از در و دیوار میره بالا :دی
ولی خداییش این بازی کلی چیزها رو تقلید کرده
من که اولشم تازه رسیدم به تایلند
70 درصد حرکاتش که تقلیدی از Prince هستش یه 30 درصد هم خودش ابتکار به خرج داده مثلا وقتی E رو میزنی جفتک میندازه و یه سری دیگه
اون جایی هم که که کشتی داشت غرق میشد و چپ شد ما هم چپکی بودیم یاد COD 4 افتادم اونم اولش اینطوری بود
حالا تا آخر بازی ببینیم دیگه چه تقلید هایی میبینیم
اقا امروز وقت داشتم می خواستم برم بازی رو بگیرم زنگ زدم به وست گیم گفتم موجود داری گفت مجاز نیست نداریم گفتم nfs چی گفت اونم ممنوع !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بابا این دیگه چه وضعشه
سلام.
هشت پا رو با موفقیت نابود کردم !
رفتم جلو یه در بزرگ هستش که پشت در یه دست هستش که دورش آبیه .
پشت دستم یه مجسمه غول آساست .
دو تا سنگ گرد هم هستش که میره پایین و از بغل در یه سنگ هایی میره پایین و وقتی ولشون میکنی میرن بالا.
یه قلابم رو در هست .
قلاب زیاد کشیده نمیشه
چیکار باید کرد؟
هیچ سنگ مکعبی شکلی هم نیستش که بذارم رو اونا (صفحات) .
وقتی رو به در وایسادی سمت راست رو نگاه کن یه ستون هست اون رو بگیر بپر بالا و برو تو اون سوراخه بعد بیا پایین دو تا سنگ کوچک هستند که بزار روی اون سنگه که میره پایین در باز میشه بعد خودت هم برو روی سنگه وایسا بعد در که بازه اون دو تا سنگ رو بردار با دکمه Caps Lock اون دو تا سنگ رو پرت کن از در بیرون بعد خودت هم برو بیروننقل قول:
وقتی اومدی بیرون دو تا سنگ رو بزار روی یکی از اونا که روش وایمیسی میره پایین بعد هم با دکمه Q قلاب روی در رو بگیر بعد برو روی اون یکی چیزه وایسا (یعنی همون وقت که قلاب رو گرفتی ولش نکن و برو روی اون وایسا) وقتی اون چیزار از کنار سنگ اومدند پایین E رو نگه دار تا بکه در میفته
موفق باشید
سلام
من باز گیر کردم
وقتی از کشتی میایم بیرون با تو قایقمون هستیم باید بریم اون جلو یعنی همونجا که با دوربین نشون میده من میرم اونجا بالا هم میرم بعد میرسم به غار که یه زنبور هم اونجاست ، اونجا دو تا گنج هستند بر میدارم و دیگخ چیزی نیست
فکر کنم باید بریم بالا تر چون جاش معلومه ولی هر چی سعی کردم نفهمیدم چطوری باید برم بالا
اینم عکسش:
باید چه کنم؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/TOMB%20RAIDER%20P%201.jpg
ممنون
سلام.
یه چیزی .
خیلی جالبه
من اکثر بازی های Next Gen رو نمیتونم روی High بازی کنم (افت فریم) حالا اینو با سیستم ضعیف خودم روی Very High و با 2x aa دارم روون بازی میکنم . اونم با گرافیک بالای خود بازی . واقعا جای تعجبه . بعد بعضی بازی ها رو مثل nfs uc رو روی low بدون aa دارم با افت فریم بازی میکنم . واقعا جالبه .
سیستمم اینه :
Cpu : 3.06 Intel
2X 512 MB RAM
Geforce 8600 Gt 512 mb
-----
دستکشو ورداشتم , چند نفر اومدن با اسلحه ( فکر کنم M4 بود ) لارا رو محاصره کردن بعدش یکیشون انداختش زمینو یه بمب گذاشت راه خروجی و منفجر شد .
یکم میگردم اگه دیدم راهی برای بازگشت نیستش کمک میگیرم .
راستی باید دوباره برای بازگشت به قایق این همه راهو برگردم !؟ ( یعنی برم اون هشت پا و اون اهرم و و بعدشم اون سه تا چشم ؟
یعنی تقریبا یه مرحله ای که اومدیم و دوباره برگردیم ! اینطوره؟
آره باید برگردی
وقتی دست کش رو برداشتی اومدی بیرون سمت راست یه در هست برو اونجا از سنگه برو بالا و راه رو ادامه بده تا برگردی به قایقت
خب بابا من که کمک نمیخواستم :d
خودم تقریبا داشتم میگشتم یه چیزای مشکوکی برخوردم . که شما کاملش کردی.
راستی دستکشو ورنمیداره , یعنی ور میداره اما ازش کش میرن .
راستی اونایی که محاصرش کردن کیا بودن ؟ من چیز زیادی از داستان نفهمیدم , (البته فکر نکنم چیزی از داستان مشخص باشه هنوز )
آخه اول بازیم وقتی از ساختمون خارج شدی یکی بهت شلیک میکرد . اون کی بود ؟
ولی فکر کنم اگه اونا لارا رو با خودشون میبردن یکم داستان باحال تر نمیشد ؟ مثلا میبردن تو کشتی و لارا باید فرار میکرد و یک کوچولو اکشن و تیر اندازیم داشت :d
من تو ویندوز ویستا که نصب کردم
تو مرحله اول اونجا که 2 نفر میان برات در رو باز یا ببندن از بازی میپره بیرون و لی تو اکسپی مشکلی نبود
دلیلش چی بود
باگ ؟
من تو مرحله بازگشت به کشتی موندم , تو اون منطقه ای که اختاپوس مرده , Auto Save میذارم لطفا برید تو جایی که راه بازه , آخه یه فیلم دیدم که یکی داشت فرار میکرد . لطفا برید اونجایی که داشت فرار میکرد و سیو کنید تا ادامشو برم ;)
-----------کد:http://www.2shared.com/file/4351139/7a5c00df/Autosave.html
هیتلر :
باگ نیست , احتمالا رمت برای ویستا کمه .
بهتره توی ویستا بازی نکنی ! از این مشکلا زیاده تو ویستا
------------------------
ویرایش ( مرحله رو رد کردم)
ااقا منم بالاخره بازی رو پیدا کردم و خریدم بازی رو روی بالاترین رزولوشن و گرافیک اجرا می کنم واقعا گرافیکش زیباست
ی جای بازی گیر کردم توی جنگل
ی جا هست که 2 تا مجسمه بود که جلوی اونا هم یک علماس و پشت اون الماس هم ی مجسبه خیلی بزرک که روی پیشونیس ی جای گردی کداره که فکر کنم باید اون تا تا مجسبه هارو که دستشون بادبزن جوری تنظیم کرد که نور خورشید بازتاب بشه به المس و از الماس به اون مجسمه ولی اون تیکه رو من هند بار امتحان کردم نشد اینه که اونو ول کردم و ی جا دیگه پیدا کردم که رفتم زیر زمین (که ی دمو کوچیک نشون داد)بعد در بسته بود که ار روی دیوار ها رفتم اونور در و از پله ها رفتم بالا که ی جای وسیح بود با سه تا در که توی دمو ای که وقتی وارد می شی ی دری نوشن می ده که 2 تا کرکره های آهنی داره که من یکیشو باز کردم ولی اون یکی رو همه جارو گشتم ولی باز نمی شه
اون 2 تا در دیگه هم همینطور
اینم یک عکس از اون تیکه ای که کرکره اولی رو باز کردم
کمک کنید
اینم عکس
کد:http://i35.tinypic.com/2yy6wpl.jpg
مرحله چکشهای سنگی رو تا انتها رفتم ولی در آخرین اتاق که یه دونه هیولا هم دمو نشون میده دیگه بازی برای ادامه جایی نداره گیر کردم .باگ داره اینجاش یا نه؟ چه جوری رد کنم؟
واقعا این بازی شاهکاره !!
من موندم این طراح مرحله های این بازی چه مخی داشته که بازی رو اینجوری درست کرده.
خیلی قشنگه.
تو اون مرحله که سوار یک کشتی بزرگ هستیم ( از طریق لنگر میریم توش ) چند نفری هستن میکشمشون , اما چند نفرم روی طبقه دم هستن که دسترسی بهش نا ممکنه ! چطوری باید رفت طبقه دوم ؟
اصلا هدف چیه ؟!
--------------
من فکر کنم خود Eidos هم نتونه اینو مراحلشو رد کنه ;))
تازه مزش اینه بدون رمز بری .
اون مرحله اولا که از قایق میره زیر آب.
یجایی هست که باید 2 تا اهرم بزارم.
یکیش همون پایین بود گذاشتم.
اون یکی کجاست؟
مرسی.
از اون منطقه برو بیرون تو یه سوراخ دیگه دنبالش بگردنقل قول:
حجت جان من هم همینجا گیر کرده بودم اینجا رو باید از بالای کانتینر ها (اگه درست گفته باشم) بری و بپری اون بالانقل قول:
این بازی رو امروز برای xbox 360 گرفتم
فوق العادس
گرافیک خیره کننده و مدل سازی فوق العاده بازی به خصوص کاراکتر lara خیره کنندس
کنترل نرم بازی و نور پردازی عالی هم اضافه کنید
به خصوص همون ابتدای بازی و رفتن به زیر اب و اون گرافیک اونم رو یک tv 32 اینچ hd میتونه ادم رو میخکوب بشونه پای بازی
باز هم یک tr عالی دیگه از crystal dynamic
در جواب HoJJaT_007
باید بگم که شما باید با استفاده از اون کانتینر های که اونجاست بری بالا و بری طبقه ی دوم
-----------
در جواب sepehr_x50
باید بگم که اگه شما tab رو بزنید بعد اونجا می بینید که 3 تا قار ( همون سوراخ ها) وجود داره ((که یکی از اونا که شبیه مجسمست و قدشم بلند) که کنار اون 2 تا قار دیگه هم وجود داره که اون یکی اهرم رو هم پیدا می کنی (جلوی یکی از قار ها از خزه و.. پر شده که اون قار نیست توی اون یکی)
------------
آقا کسی نیست به ما هم کمک کنه
نقل قول:
ااقا منم بالاخره بازی رو پیدا کردم و خریدم بازی رو روی بالاترین رزولوشن و گرافیک اجرا می کنم واقعا گرافیکش زیباست
ی جای بازی گیر کردم توی جنگل
ی جا هست که 2 تا مجسمه بود که جلوی اونا هم یک علماس و پشت اون الماس هم ی مجسبه خیلی بزرک که روی پیشونیس ی جای گردی کداره که فکر کنم باید اون تا تا مجسبه هارو که دستشون بادبزن جوری تنظیم کرد که نور خورشید بازتاب بشه به المس و از الماس به اون مجسمه ولی اون تیکه رو من هند بار امتحان کردم نشد اینه که اونو ول کردم و ی جا دیگه پیدا کردم که رفتم زیر زمین (که ی دمو کوچیک نشون داد)بعد در بسته بود که ار روی دیوار ها رفتم اونور در و از پله ها رفتم بالا که ی جای وسیح بود با سه تا در که توی دمو ای که وقتی وارد می شی ی دری نوشن می ده که 2 تا کرکره های آهنی داره که من یکیشو باز کردم ولی اون یکی رو همه جارو گشتم ولی باز نمی شه
اینم یک عکس از اون تیکه ای که کرکره اولی رو باز کردم
کمک کنید
اینم عکس
قدم به کانتینر ها که نمیرسه
یه کانتینرای چوبی کوچک بودش کن هر چی پریدم روشون نپرید !
1000% تایید میشه ! تازه هنوز تو 22Dell ندیدی (شایدم دیده باشی) ! 8XAA , 16AF با همون حرکات نرم و افکتهای زیبا و از همه مهم تر FPS بالا که گرافیک به این خوبی داره و خیلی هم بازیش سبک هست و رو سیستم اصلا می گی فشار نمیاره ! نمی دونم چطوری به این بازی 7 امتیاز دادن ! طراحی مراحلش هم فوق العادس ! من از موقعی که prince of persia WW رو تموم کردم هنوز بازی به این قشنگی تو این سبک ندیده بودم ! نسبت به Legend خیلی جذاب تر شده و روند فقط رو به جلو نداره ! خط مستقیم نیست !نقل قول:
درست مثله تام رایدر های قدیم باید بری چند تا قطعه رو با یه بدبختی از چند جا گیر بیاری تازه یه دری باز شه که بفهمی هنوز اول مرحله ای :27:
نه اونجا نهنقل قول:
برو یکم اونور تر ی کانتینر تکی هست بپری قدت می رسه
کشتی آتیش گرفته . چیکار کنم ؟
بپرم توی قایق خودم ؟ یا باید کشتی رو هدایت کنم ؟!!
راستی اون زنه که بال داشت کی بود ؟! :o + اون زنی که اون بالا یه لحظه نشونش داد
آقا من هنوز اینجا گیرما کسی کمک نمیکنه؟نقل قول:
هوس جان کجایی؟
حجت جان برگرد تو قایق دیگه
اصلآ کسی هست مرحله Jan mayen island رو تموم کرده باشه.منظورم بعد از حل معمای ستون چرخان است تا اونجا که با موتور از تونل ها رد میشه و بعد به یالن بزرگی میره که در اونجا چکشهای سنگی حرکت میکنند.از اون قسمت چکش یکی مونده به آخری رو که متوقف شده رو به حرکت در میاری و سوارش میشی به اون طرف میری اتاق نزدیک در خروجی طبقه پایین.یک هیولا که مرده زنده میشه بعد که اونو کشتیم دیگه اینجاش همین اتاق که دموی هیولا رو نشون داد گیر کردم. آخه برای رفتن به طبقه بالا از میلهای چرخ میره بالا زنجیر رو میگیره ولی زنجیر بر خلاف جهت حرکت میکنه. ولارا می افته.از اینجا به بعدش نتونستم راهی به طرف در خروجی پیدا کنم.نقل قول:
وادامه دیگه فکر کنم بازی باگ داره . احتمالآ . چون کله دیو در هوا معلق می مونه.
آقا کسی به اینجا نرسیده
نقل قول:
من از اینجا به بعد دیگه نمیتونم جایی بپرم یعنی نمیتونم بالا برم . چیکار کنم؟
هیچ جایی نیست که بگیرمش .
کد:http://i34.tinypic.com/vql8r8.jpg
قرار هم نیست بالا تر بری برو سمت چپ
فکر کنم پایینت یه میله هست که با کنترل باید روی اون بری بعد مستقیم بری و دوباره بپری بالا اونجا در خروجه
یکی هم سوال من رو جواب بده
جناب G G Game لطفا شما که از اینجا رد شدی به ما کمک کن من اینجا گیر کردم
توضیحش هم توی پست بالام دادمکد:http://i35.tinypic.com/2yy6wpl.jpg
بايد به سمت مخالف حركت زنجيرها حركت كني و تند تند e رو بزني. خيلي راحت ميرسي به اون طرف.نقل قول:
من اینجا گیر کردم :
بله واقعا همینطورهنقل قول:
خوش به حالت که در همچین وضعیتی بازی کردی
گرافیکش میترکونه
آقا فکر کنم باید وقتی می رم اونجا وقتی اون گوی رو ور می دارم باید بر گردم و بزارم توی پیشونی اون مجسمه (همونی که سرش به زمین خورده ولی می خوام برگردم نمی شه
راهی نداره اون طرف هم که می رم (که بالا توضیح دادم فقط یکی از در های کرکره ای رو باز کردم اون یکی رو هر کاری می کنم باز نمی شه)
اینم ی عکس از اونجای که می ای پایین ولی نمی شه دیگه برگشت
خب من رفتم تایلند .
اون مرحله هم نباید میپریدم پایین ,
یه میله خاص بودش که ...
راستی اینم گروه اجتماعی بازی (هر کسی میخواست عضو شه آزاده) :: (گروه برای بحث و ... هستش )
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=527
اینجا رو چیکار کنم ؟ چند تا گنج بیشتر نیستش , هیچ جای پرش و قلابی هم نیست !
کد:http://i37.tinypic.com/fru43.jpg
حجت جان از من جلو افتادی؟ خدا بگم چکار کنهنقل قول:
این همه کمکت کردم حالا تو کمک کن
چطوری رفتی بالا؟
ببین من تا اونجا تونستم بالا برم که به یه غار میرسم که یه زنبور میاد و میکشیمش دو تا هم گنج هست که برمیداریم
من هر چی گشتم نفهمیدم چطوری باید برم بالا
اینم اون متنه که دیروز گذاشتم کسی هم کمک نکرد:
سلام
من باز گیر کردم
وقتی از کشتی میایم بیرون با تو قایقمون هستیم باید بریم اون جلو یعنی همونجا که با دوربین نشون میده من میرم اونجا بالا هم میرم بعد میرسم به غار که یه زنبور هم اونجاست ، اونجا دو تا گنج هستند بر میدارم و دیگخ چیزی نیست
فکر کنم باید بریم بالا تر چون جاش معلومه ولی هر چی سعی کردم نفهمیدم چطوری باید برم بالا
اینم عکسش:
دمت گرم بگو من چکار کنم؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/image/TOMB%20RAIDER%20P%201.jpg
مرسی
والا اگه میشه یه عکس از زاویه بیشتر بذار . من چیز زیادی نفهمیدم کجا رو میگید .
اما احتمالا پشتت یه میله هستش که باید اونو بگیری, این مرحله رو نمیگی ؟
اگه میتونی از چند مرحله مختلف عکس بگیر .
حجت جان همین الان رفتم تو بازی فهمیدم باید چکار کنم فقط سر یه چیز بیخودی گیر کرده بودم خودم خندم گرفت
مرسی
آهان گرفتم جا رو میگی .
جهت اشتباه اومدی .
اینجا آبشار هستش دیگه , درسته ؟
برگرد سمت چپ و از اون سنگ کوچولو ها که چسبیده برو بالا تا برسی یه جایی که لارا آویزون شه , بعد برو یکم سمت چپ تا ته میبینی یه پاش میاد روی یه سنگ
بعدش بپر عقب .
راستی از این عقربا و زنبورا زیاده , مواظب باشه (من که با لگد میکشمشون )