[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این برند کاملا ایرانیه!
Printable View
این برند کاملا ایرانیه!
برند CLUB3D
=====================
قیمت : 290 تومن
با تشکر از beny nvidia برای عکس پایین...
وقتی از نزدیک فن 8800 gt رو میبینی خیلی فنش کوچیک میزنه انویدیا یه مثغال فن بیشتر نذاشته.برای xfx هم اصلا معلوم نیست چیکار کرده! 10 مدل زده .اگه کسی خواست بخره حواسش باشه که فن هاشون با هم فرق داره که یکیش تقریبا یک سانتی بزرگتره و فرم آلمینیوم زیرش هم فرق داره.دنبال یه عکس میگشتم که دو تا برد مرجع رو با این مدل ایکس اف ایکس کنار هم گذاشته باشه که بالا میبینید فنش بزرگتره... در حالی که توی سایت ایکس اف ایکس همچین مدلی با فن بزرگ 256 مگ هست و چندین مجله هم به اشتباه هم عکس هم مشخصات رو اشتباه گذاشتن!!! دو مدل دیگه هم داده بیرون که یکیش ddr2 هست کلا 8 تا مدل زده!!!!!! اینم لینکش عکس 256 مگ رو نگاه کنید ... بقیه هم نگاه کنید...نقل قول:
کد:http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurations.jspa;jsessionid=akO3vHr8pemhPmoCqE?series=GeForce%26trade%3B+8800&seriesId=730995&productId=1558693#openLarger
مدل 256 فنش بزرگتر از 512 هست!
برند ایرانی ؟ از چه نظر ایرانیه ؟ نکنه فراسو که میگن اینه ؟ :دینقل قول:
خواهش میکنم دوست عزیز . . .نقل قول:
خوب شد به این موضوع اشاره کردی من هم قاطی کردم موقعی که رفتم تو سایت XFX . ممنون دوست عزیز . . .نقل قول:
اینم دو تا عکس کنار هم که راحت تر میشه تفاوت رو فهمید بین اون یکی با فن بزرگتر وهیتسینک موثر و قوی تر و اون یکی با فن کوچکتر
راستی فن بزرگرو برای مدل 512 مگا بایتی هم داره که شیدر کلاکش اوور شده 1600 نسبت به 1500 و هسته هم 625 شده نسبت به 600 و این مدل که اینطوری اوور شده فن خوبه روشه.
سمت راست : XFX 8800GT 256MB ADE -----------سمت چپ : XFX 8800GT 512MB ADE
================================================== =========================
واسه چی مدل 256 مگابایتی فن بزرگتری نسبت به مدل 512 مگابایتی داره ؟؟؟!!!
اور مور که نشده ؟!
دوستان من یه سر به سایت گلسان زدم خبری از 8800gts 256bit با هسته g92 نبود
اینم سایتشپس چطوریه که دوستانمون میگن inno3dgts 8800 گارانتیش گلسانهکد:http://www.goalsuntech.com/products_list_fa.aspx?id=52
من 5 تا از همین 8800GTS 512MB G92 با گارانتی گلسان رو تا حالا خریدم !! سایتشون رو Update نکردند وگرنه این کارت تو بازار ریخته !!نقل قول:
میشه بگی الان قیمتش چنده ؟؟؟ و برای خرید گزینه ای چیزی نداره ؟؟ همین یه مدل در بازار هستنقل قول:
بله همین یک مدل هست و مدل اورکلاک شده ای نیست. 370 هزار تومان...نقل قول:
یه نکته جالب : من امروز Xfx 8800gt معمولی رو خریدم ( یعنی pv-t88p-ydf4 ) مدل Xxx رو هم داشت بعد فن هاشونو مقایسه کردم جالب این بود که فن مدل نرمال(اور نشده) از نوع فن بزرگتر و فن مدل Xxx از نوع استاندارد یعنی کوچیکتر بود. هردو هم با گارانتی سازگار. خیلی عجیب بود البته کلا برد من شبیه مدل 625 هست یعنی رنگ بردش هم مشکیه بغلش هم شبیه مدل 625 است نمی دونم چرا
بیشترین اور فک میکنم رو این کارت صورت گرفته
ASUS EN8800GT TOP/G/HTDP/512M
CORE: 700
MEMORY: 2 GHz
:5:
کد:http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=442&l4=0&model=1938&modelmenu=2
قیمت روز:
Inno 3d 8800 gt :285000
Inno 3d 8800 gt :315000
ویرجیل جون اگر میتونی سریع بگو بهترین انتخاب از بین این 2 تا کدومه. فقط جون من سریع. اگر بشه شاید امروز دیگه خریدم.
همون Inno3d 8800GT اورکلاک نشده که 285 هزار تومان است مناسبه...نقل قول:
دوستان آخرین خبر ها رو در مورد 8800GTS 512MB G92 رو در تاپیک زیر مطرح کنید!
برند Gainward 8800gt 1gig هم اومد...
نوشته بودم توی همون پست در مورد این. اوور شیدر شده و کور کلاک 25 تا بیشتر اوور نشده .هم 512 هم 256 نسخه ی فن و هیتسینک بهتر رو دارن ...نقل قول:
رنگشون که فرقی نداره عزیز :5:. مدلی رو که xxx هست همون فن مرجع انویدیا هست ولی اینی که تو خریدی نرمال نیست shader clock اوور کلاک شده core clock هم 625 هست. با gpu -z فرکانس ها رو نگاه کن اطلاعات رو بزار.راستی فنش چند سانته تقریبا؟نقل قول:
کدوم برند از همه بهتر وقوی تره(بدون اور کلاک)
inno3d و BFG و XFX و ASUS و EVGA و .... همه خوبن ولی بلاخره اینا هم اور شده کار خونه اند ....
چرا رنگشون فرق مي كنه برد مدل هاي معمولي سبزرنگ و ماله من مشكيه. الان خونه نيستم عصر تست مي كنم و اطلاعات روي جعبه همون 600MHZ است مدل هاي 625 بزرگ روي جعبش نوشته ولي اين نداره توي كارت گانتيش هم 600MHZ نوشته ولي هم از نظر برد هم از نظر طرح فن و هم از نظر استرس بار كه توي سايت XFXforce بود شبيه مدل 625 است. نمي دونم فنش چند سانته ولي اختلاف فن كوچيك و بزرگ كاملا محسوس بود. ضمنا مدل روي جعبه رو نيگا كردم و با سايت مقايسه كردم دقيقا مدل معمولي بودنقل قول:
سلامنقل قول:
بچه ها کسی میدونه محصولات Inno 3d را در شیراز از کجا میشه گیر اورد؟؟؟با این قیمت عالیه!
بهتره سفارش بدی به نظر من چون از اونجا یا هر جای دیگه بخوای تهیه کنی هزینه راه رو ازت میگیرن و بیشترشو . . .
به نظر من بهترین کار خرید از تهران توسط فرد مورد اعتمادتونه . . .
این کار خوبه ولی مشکلات خاص خودش رو داره!نقل قول:
بهتره سفارش بدی به نظر من چون از اونجا یا هر جای دیگه بخوای تهیه کنی هزینه راه رو ازت میگیرن و بیشترشو . . .
به نظر من بهترین کار خرید از تهران توسط فرد مورد اعتمادتونه . . .
نظر من این است که همون از شهر خودتون یه نماینده پیدا کن وسفارش بده...البته نماینده شرکتهای دیگه اگه بگید میارن!
سلامنقل قول:
با شرکت گلسان تماس گرفتم ولی گفتند که ما تو شیراز نمایندگی نداریم.
آقا ببنيد چقد تو مملكت ما به استفاده از نيروي كاربلد اهميت ميدن.......چند وقت پيش به تك ديتا(گارانتي اوگا)
زنگ زدم . از يارو پرسيدم آقا شما 8800 gt ssc هم داريد؟ گفت 8800gts؟ گفتم نه آقا 8800ْْGT SSC . گفت مگه نميدوني ؟ گفتم چي رو؟ گفت 8800ْGT ديس كانتينيو شده !!!!!!!!!!!!!! ما هزار و يك شاخ دراورديم .
يارو هيچي هاليش نبود گفتم يكم سر كارش بزارم...............: آقا 8800ULTRA چي اونم ندارين گفت اونم ديس كانتينيو شده ...؟؟مي گفت ما چون گارانتي evga هستيم روابط نزديكي با Nvidia داريم .... بش گفتم :
الان nvidia پس چي توليد ميكنه (با اين توصيفات كه يارو كرده بود اختمالا nvidia زده تو كار لبو و ذرت مكزيكي)
گفت هيچي الان فقط ْچيپ gtx ميسازه...............
خداييش نگا كنين مثلا يارو اپراتور بخش فروش بود اونم مال گارانتي تك ديتا.......
بگذريم ///
كسي نميدونه 8800GT 1024 Mb Gain Ward چنده؟؟؟/
به گرانتي شاب زنگ زدم گفتم ما فروش جزيي نداريم بش گفتم به نظر شما خريد دو تا 8800gt خريد جزييه.....
نقل قول:
برو پاساژ صدف تو پارامونت يه يارو هستبنام زوبين اسم مغازه اش يادم نيس ولي توش يه "جنوب" بود اون تو كار palit كهpalit هم گارانتيش گلسان شايد يه كاري تونست برات بكنه ....بچه خوبيه از اينا نيس كه خودشونو ميگيرن ضمنا كور رنگه بعضي رنگارو تشخيص نميده .....!!!!چه ربطي داشت..
سلامنقل قول:
منظورت از قسمت توش یه جنوب بود چیه؟؟
در ضمن یادت نمیاد کجای پاساژ بود؟؟
واقعا باعث تاسف هست!نقل قول:
آقا ببنيد چقد تو مملكت ما به استفاده از نيروي كاربلد اهميت ميدن.......چند وقت پيش به تك ديتا(گارانتي اوگا)
زنگ زدم . از يارو پرسيدم آقا شما 8800 gt ssc هم داريد؟ گفت 8800gts؟ گفتم نه آقا 8800ْْGT SSC . گفت مگه نميدوني ؟ گفتم چي رو؟ گفت 8800ْGT ديس كانتينيو شده !!!!!!!!!!!!!! ما هزار و يك شاخ دراورديم .
يارو هيچي هاليش نبود گفتم يكم سر كارش بزارم...............: آقا 8800ULTRA چي اونم ندارين گفت اونم ديس كانتينيو شده ...؟؟مي گفت ما چون گارانتي evga هستيم روابط نزديكي با Nvidia داريم .... بش گفتم :
الان nvidia پس چي توليد ميكنه (با اين توصيفات كه يارو كرده بود اختمالا nvidia زده تو كار لبو و ذرت مكزيكي)
گفت هيچي الان فقط ْچيپ gtx ميسازه...............
خداييش نگا كنين مثلا يارو اپراتور بخش فروش بود اونم مال گارانتي تك ديتا.......
بگذريم ///
كسي نميدونه 8800GT 1024 Mb Gain Ward چنده؟؟؟/
به گرانتي شاب زنگ زدم گفتم ما فروش جزيي نداريم بش گفتم به نظر شما خريد دو تا 8800gt خريد جزييه.....
راستی تک دیتا تبلیغات 8800GTS 512 رو با برند EVGA زده! فکر کنم همش سر کاریه و تبلیغات دروغی.
شاب هم به احتمال زیاد نیاورده خواسته یه چیزی گفته باشه!فکر کنم این هم سر کاریه.
منظورم اسم مغازه اش بود يه عبارتي بود كه توش جنوب هم بود .طبقه پايينه وسطاي پاساژ دست راست...نقل قول:
تا اونجايي كه من يادمه inno3d هم داشت . حالا چرا inno3d برو يه xfx 8800GTalphadog xxx بگير 340 تومن
340 بدی 8800gtنقل قول:
370 میدی 8800gts 512 inno 3d
ممنون تا حالا داشتم في ضلال مبين سير مي كردم البته قبل از اينكه شما بگين به اشتباه خودم پي بردم .....:10:نقل قول:
8800gt موقعی ارزش داره که زیر 310 تومن باشه ...
8800gts یک کارت واقعا استثنایی هست!طوری که حتی کارتهای جدید مثل 3870x2 هم در بعضی از بازیها به گرد این کارت قدرتمند نمیرسند.
مطمئنی 3870X2 که 30 % از Ultra قوی تره از GTS که به GTX به زور میرسه ضعیف تره ؟نقل قول:
8800gts یک کارت واقعا استثنایی هست!طوری که حتی کارتهای جدید مثل 3870x2 هم در بعضی از بازیها به گرد این کارت قدرتمند نمیرسند.
میشه بگی تو کدوم گیم ؟
چارتبذار لطفا ...
[/QUOTE]نقل قول:
موقعی ارزش داره که زیر 310 تومن باشه ...
شدید ا تشکر وا قعیتش همینه کولاکه برای خودش انودیا درایو ای جدید ترو بده بیرون اونوقت از این هم که انشا ا...
بهتر میشه هر چند که همین هم را ضی کننده است
یه سر به این ادرس بزنید حال و هواتون عوض میشه
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کد:http://www.tomshardware.com/2008/01/23/crossfire_meets_pci_express/page5.html
سلام
بچه ها نظرتون در مورد برند gainward چیه من 8800gt از این برند پیدا کردم 292.000 تومن حالا چی میگید تائید میکنید؟
در حال حاضر Inno3D بهترین انتخابه. قیمت بازار حدود 290 هست که من 285 هم سراغ دارم:46: