یعنی از نظر کیفیت هر دوشون یکی هست لنز کدوم بهتره
راستی درسته که میگن لایتون بافر نداره به خاطر همین ممکنه تو رایت مشکلی پیش بیاد
Printable View
یعنی از نظر کیفیت هر دوشون یکی هست لنز کدوم بهتره
راستی درسته که میگن لایتون بافر نداره به خاطر همین ممکنه تو رایت مشکلی پیش بیاد
من لايتون رو ترجيح ميدم به sony-nec . خودم LH-20A1S دارم بدك نيست، اندازه بافرش هم 2MB هست و اون قضيه اي كه در مورد بافر شنيديد درست نيست.
سلام ...نقل قول:
یکی واسه این سوال پاسخی نداره ؟؟؟
خیلی ممنون .
یه DVD WRiter خوب با قیمت 35-50هزار تومان البته IDE چی پیشنهاد میکنید و منظور از این LightScribe چیه؟
من یکdvd writer مدل DH-20a4H LITEONگرفتم با تمام اون مشخصاتی که گفتی 35000تومان ازش راضیم.LIGH SCRIBEهم یه تکنولوژی ست که میتونه یه لوگو یا چیزی شبیه به اونو روی DVDیاCDحک کنهنقل قول:
با تشکر از bozorgmehr فقط یه سوال دیگه داشتم به کدوم سی دی ها می شه این کار رو کرد (لوگو)
princo_dr.data-....
تا اونجا که بنده اطلاع دارم باید سی دی و دی وی دی مورد نظر قابلیت این کار را داشته باشه و گویا دیسک های مخصوص دارهنقل قول:
لطفا بگيد گرفتن FDD ضروريه و نياز هست يا اينكه نبودنش بهتر از يودنشه؟:10:
بستگی به کار خودتون داره ولی الان با وجود فلش مموری ها کسی استفاده نمیکنه ...نقل قول:
لطفا بگيد گرفتن FDD ضروريه و نياز هست يا اينكه نبودنش بهتر از يودنشه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من برای اپدیت بایوس VGA یکی خریدم اون روز .. :دی
یه رم ریدرهایی اومده که جای فلاپی درایو پیچ میشه قیمشتم 7 8 تومنهنقل قول:
از اونا ببند
اولين بار هست كه اين موضوع رو مي شنوم. ميشه بيشتر توضيح بدي و از كاراييش و ماركش و اسم اصليش و عكسي اگه ازش داري بذاري.نقل قول:
یه رم ریدرهایی اومده که جای فلاپی درایو پیچ میشه قیمشتم 7 8 تومنه
از اونا ببند
رم ریدر دیگهنقل قول:
اندازه یه فلاپی درایو هست
عین فلاپی درایو پیچ میشه سر جاش با یه کابل هم وصل میشه به مادربرد
مارک رو هم نمیدونم چون تازه اومده. خودمم زیاد ندیدم
ولی به نظر من چیز خوبیه
این مدل لایتون ساتا ست یا ide ؟نقل قول:
LH-20A1Sنقل قول:
این مدل ساتا هست
با سلام خدمت ACTROSعزیز:
من به توصیه شما یک DVD WRITER LITEON خریدم مدل20A4Hچون مدل20A1Hدر بازار نبود وفرقش طبق مندرجات روی جعبه فقط در ACCESS TIMEمیباشد که در 20A4H=130msودر 20A1H=160msمیباشدوگارانتی آنهم سازگارامتدادمیباشدولی یک نکته برای من جای تعجب داشت که در عکس روی جعبه تمام دستگاه های liteon در قسمت سمت چپ درب ورودی dvd مارکLITEON حک شده ولی روی درب ورودی دستگاه مارک فوق وجود ندارد این نکته را در تمامی دستگاه های مورد بحث در سه پاساژ مطرح به عینه دیدم ونکته دیگر اینکه در دستگاه های قدیمی ساخت تایوان درج شده بود ولی دستگاه های کنونی چین درج شده .یک سئوال دیگر با عرض شرمندگی در مورد DVD ROMچه پیشنهادی دارید از دو نوع SATAوIDE با تشکر .
یه دی وی دی رایتر خیلی ارزون نام ببرید
00000000000000000000000000000
من آریایی هستم
آقا بلاخره DVD رايتر كدوم رو بگيريم؟؟؟
pioneer?
sony?
hp?
liteon?
سلامنقل قول:
منم یه dvd rom لایتون آرمی روش نیست. یه cd rw هم داشتم اونم آرم نداشت
dvdrom هم من asus مدل e616 رو کار کردم عالی بوده
فک میکنم samsung s203 ارزون باشهنقل قول:
LITEON - LH-20A1S / SATAنقل قول:
با عرض سلام و تبريك سال نو و روز طبيعت
مي خواستم يك dvd rom بخرم نظرم روي LG GDR H30N با قيمت 21 تومان هست با توجه به
اين كه cd rw دارم فعلا نيازي به dvd rw ندارم لطفا راهنماييم كنيد و اگر گزينه بهتري داريد لطفا بگيد.
مي خوام چيزي بخرم كه سرعت خواندن cd بالا باشه و با cd هاي خشدار مشكلي نداشته باشد چون غالب كار من با cd است
در ضمن مادر برد من sata هم داره
با سلام خدمت Actrosعزیز:
از بابت راهنما ئی شما صمیمانه متشکرم.
دوستان تفاوت این دو چیه و کدوم تمام انواع Cd و Dvd هارو ساپورت می کنند؟
Liteon Lh20a1h و Liteon Lh20a1s
نقل قول:20A1Hاز نوعIDEست و دومی از نوع SATAو هر دو نوع هم کارائی یکسانی دارند بجز نوع دوم که از سرعت بیشتری در انتقال برخوردار است.نقل قول:
همه نوع cd و dvd رو هم ساپورت میکنند؟
بهتر از این دو مدل هم از سری liteon تو بازار هست؟
نقل قول:اینها اکثر dvdها رو ساپورت میکنند و از بالاترین مدل های موجودliteonدر بازار از نظر سرعت و مقدورات البته تا آنجائیکه من میدانم هستند.نقل قول:
دوستان ، دی وی دی رایتر LiteOn که ساتا باشه و بافر اون هم 2 مگ باشه و از تکنولوژی لایت اسکرایب پشتیبانی کنه آیا هستش ؟ من تا حالا با LiteOn کار نکردم به همین علت نمی دونم .
نقل قول:
دوست عزیز مدل LH20A1S متناسب با درخواست شماست.
کدوم از لحاظ کارایی قابل قبول تره؟ asus 1814bl یا liteon 20a1h
دوستان میشه کاربرد این دو ویژگی رو بیان کنند ؟
Lableflash
Lightscribe
اولی چاپ بر روی سی دی به صورت رنگینقل قول:
دوستان میشه کاربرد این دو ویژگی رو بیان کنند ؟
Lableflash
Lightscribe
دومی چاپ با طیف ابی رنگ
یعنی هر دوتا شون رو خود cd چاپ میکنند یا رو لیبل cd ؟نقل قول:
در سایت Lite On هشت مدل Dvd Writer گذاشته شده میخواستم بدونم تفاوت این مدلها در چیه چون مشخصات همگی دقیقا یکی بود جدا از
Sata یا Ata بودن { 20a1s و 20a1l و 20a1p و 20a1h و 20a3h و 20a3s و 20a4h و 20a4p } .
فکر کنم H ها Ata هست و S ها ساتا. اما L و P و این 1و3و4 چیه؟
دوست من شما مطمئنی این مدل ساتا هستش ؟نقل قول:
سلام ببخشید مزاحم شدم من یه مشکل با DVD /CD Rewritable مدل SONY DRU-830A خودم دارم
DVD من حلقه های DVD رو که کوپی هستم نمی خونه یا حداقل همشو . لطفا به مشکل من رسیدگی کنی مشکل از لنز هست یا چیزی دیگره
كدوم بهتره؟
Optiarc DDU1615S
DVD Transfer Rate read: 16X max(21600KB/s) ; cache: 1.5Mb ; S-ATA ; DVD & CD Access time : 120ms
يا
asus DVD-E818A
DVD Transfer Rate read: 18x max (24930Kb/s); cache: 198kb ; ATAPI/E-IDE ;Access time : DVD 105ms CD 95ms.
به نظرم كه از لحاظ كارايي و مارك Optiarc از asus بهتره.
نظر اساتيد چيه؟
اين مدل ها تو ايران پيدا مي شن ؟
قيمت شون چنده؟
كدوم رو بگيرم؟
كسي نيست كمك كنه ؟
دوستان لطفا کمک کنید:42::42::نقل قول:
کدوم بهتره
LITEON-LH-20A1H
20a4H
كيست مرا ياري كند ؟نقل قول:
به نظر من ایسوس E616نقل قول:
LITEON - LH-20A1S / SATAنقل قول: