من 55% بازی رو رفتم .... در کل بازی جذلب در سبک سوم شخص هست ..... هوش مصنوعی در حد عالی نیست اما خوبه .
گرافیک هم دارای جزئیات خوبی هستش .... به همه توصیه میکنم برای یکبار حتما بازی کنند .
Printable View
من 55% بازی رو رفتم .... در کل بازی جذلب در سبک سوم شخص هست ..... هوش مصنوعی در حد عالی نیست اما خوبه .
گرافیک هم دارای جزئیات خوبی هستش .... به همه توصیه میکنم برای یکبار حتما بازی کنند .
:18:نقل قول:
در کل بازی جذلب در سبک سوم شخص هست
بازی اول شخص بود که!نکنه یه پچی چیزی براش اومده ما خبر نداشتیم:27:
ولی در کل بازی قششنگی بود و هوش مصنوعی دشمن ها هم به نظرم زیاد بد نبود.ولی گرافیکش خیلی پایین بود.
آقا شرمنده اشتباه ل÷ی بود ! FP اول شخص ......نقل قول:
این بازی من رو یاد FEAR میندازه ..... خیلی شبیه هست .
سلام
این بازی هم تموم شد...ولی خداییش خیلی جالب بود.من که اصلا از بازی کردنش احساس خستگی نکردم.
سلام دوستان
من اينجا گير كردم تو بيمارستان.وري از اين در رد بشم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من زمان رو اهسته کنی رد میشی با دکمه 4...
من هرچي دكمه 4 را ميزنم رد نمي شم
ببین این در لحظه ای باز و بسته میشه درست وقتی باز شد کلید 4 رو بزن و رد شو کاری نداره:46:نقل قول:
به حضرت عباس هر كاري مي كنم رد نميشه
تا در باز شد كليد 4 را مي زنم
بعدش مي خوام رد شم رد نميشه
نقل قول:
ببین این در لحظه ای باز و بسته میشه درست وقتی باز شد کلید 4 رو بزن و رد شو کاری نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا این بنده خدا راست میگه تو این در سپر ساخته شده که مانع عبور میشه.شما یا باید از یک جایی این در رو دور بزنی یا این که اگه نزدیکاش تو یک دیواری ارم خورشید دیدی با دکمه 1 ازش رد شی.نقل قول:
به حضرت عباس هر كاري مي كنم رد نميشه
تا در باز شد كليد 4 را مي زنم
بعدش مي خوام رد شم رد نميشه
بازم نشد
كيست مرا ياري كند
شما باید دکمه 2 رو بزید تا تیر های اسلحتون قدرتی بشه.
بعد برید جلوی در و گوشه سمت چپ یه چیزی شبیه به گلدون که
نورانی هم هست بهش شلیک و بهد از کار انداختن اون دستگاه
دکمه ی 4 رو بزنید تا زمان آهسته بشه و از این نور آبی رنگ وقتی
که قطع میشه سریع عبور کنید!
عزيزان سيو اين بازي كجا ذخيره ميشه؟
آپلودش كنم شايد فرجي شد
دوست من صبر کن بهت میدم ...دارم اپ میکنم ..ولی مثل اینکهنقل قول:
این اینترنت مرد از این سرعت..
مسیر سیو بازی به آدرس زیر:نقل قول:
C:\Users\xxxxx\AppData\Local\id Software\WolfSP\base\savegames
xxxxx >> نام یوزر
سلام دوستان
اين آخزين سيو بازي من هست
در ضمن من ابنجا گير كردمکد:http://parsaspace.com/download.aspx?file=savegames.rar&username=hoseinsoft
کد:http://i26.tinypic.com/2chukcj.jpg
اینجا باید کلید 4 رو بزنین ولی اشکال اینه که کریستال زرد که قدرت چهارم, Mire, رو به مدال اضافه میکنه و امکان آهسته شدن زمان رو میده در اختیار ندارین. این قدرت رو می بایست در مرحله Dig Site پیدا می کردین.نقل قول:
دوستان كسي نتونست بازي رو 100 درصد كنه؟من هرچي زور زدم نتونستم 91 درصد شد.
نقل قول:
من هم بازی رو امروز تموم کردم رو همون 91 دزصد !
سلام
من اونجایی که وارد یه جایی میشه و یه ژنرال چاقلو وایستاده و هر چی بهش تیر میزنم نمیمیره.چطوری باید بترکونمش.:41:
اون كه آسونه:31:.نقل قول:
شما شماره 2 رو بزنيد تا به اسلحه قدرت بديد تو همون حالت هم ميتونيد چهره اصلي ژنرالو بينيد كه يه موجودي هست.
با تفنگ بزنينش بعد كه رفت زير يكي از اون چيزا اون بالايي شو(تو حالت ويل قرمز ميشه بالاش) بزنيد كه بتركه 3باز اين كا رو كنيد حله.
اقا این جنه رو چجوری بزنیم تو بیمارستان ! خیلی سریعه !
آقا من اینو چه جوری بزنم ؟
2 بزنم بعد تیر بزنم بعدش برای اینکه قدرتم باز کامل شه باید برم کناره اون ستون ها درسته ؟ اما این میزنه منو میکشه ؟ راستی همین اسلحه که دستمته خوبه ؟
صفحه قبل منم همون پست رو دادم و یکی از دوتسان راهنمایی کرد به صفحه قبل رجوع کنیدنقل قول:
اقا این جنه رو چجوری بزنیم تو بیمارستان ! خیلی سریعه !
یکی کمک کنه اعصابم خورد شد بابا هی میزینه میکشه مارو
اونو که میدونم شماره 1 رو هم میزنم و میبینمش ولی خیلی سرعه چجوری بزنمش !! اصلا نمیشه !نقل قول:
دوست من یه جا واینسا در حال حرکت شلیک کن...و انرژی بگیررنقل قول:
شما اهسته کنی میزنیش با شماره 4..نقل قول:
اونو که میدونم شماره 1 رو هم میزنم و میبینمش ولی خیلی سرعه چجوری بزنمش !! اصلا نمیشه !
بابا این مرحلش خیلی مسخره است اصلا یارو نمیمیره دستم درد گرفت رو کی برد اینو با چه اسلحه باید کشت ؟
من کلی تیر بهش زدم انگار نه انگار هرچی این 2 می زنم اما فایده نداره دوستان اینو چه جوری باید کشت ؟
باید صبر کنم که این تمام این ستونها رو بزنه یا حتما باید بهش تیراندازی کنم ؟
تا اونجا که یادمه باید همین طور با تیربار و همون mode که اسلحه را قوی میکنه بهش شلیک کنی تا ضعیف بشه و قدرت shield را از دست بده و ....نقل قول:
آقا ردش کردم اما چند بر میاد این اه
اگه خمپاره داری با اون بزنش عین مگس میمیره. بعدن هم که شماره 2 که اسلحه رو تقویت میکنه اضافه میشه با زدن شماره 2 و هر اسلحه راحت کشته میشهنقل قول:
اونو که میدونم شماره 1 رو هم میزنم و میبینمش ولی خیلی سرعه چجوری بزنمش !! اصلا نمیشه !
من یه مشکلی پیدا کردم از مرحله بعد عنکلوت به بعد هر چی میرم بازی سیو نمیشه و از بازی که خارج میشم باز بر میگرده به قسمت عنکبوته
بگو این چرا اینقدر سخت بود نگو قول آخرش بود
بازیو تمام کردم خیلی باهال بود حیف که خیلی زود تموم شد !!
سلام
آقایون توی مرحله 64% یجا هست که میره یه دنیای دیگه که سبز رنگه.. یه برج مانند هست که داره ازش نیرو خارج میشه به سمت یه کره سیاه رنگ. اونجا باید چیکار کرد ؟!
قبلش که بری اون بالا پایینش اون کچله با اسلحه وایساده روی یه صخره . میزنیش یکباره هنگ میکنه یارو..
چکار باید کرد ؟
من تازه بازی رو شرو کردم . بازی یه جورایی ولفنشتاین بودنشو از دست داده مثل نسخه ی قبلی بازی نیست. من که زیاد خوشم نیومد.
سلام !
آقا این یارو غوله هست که وقتی نگاه میکنی یه سرباز بزرگ و با چشم مسلح که میبینی غول میشه ! چیکارش کنیم !؟
آها!نقل قول:
به نکته خنده داری تشکر کردی:31:.برای کشتن اون باید با دکمه 2 تیرت رو اتیشی کنی و اونجاست که به شکل یه غول ترس انگیزناک تبدیل میشه.خوب! بعد از این مرحله با همون تیر اتیشی که گفتم باید بهش شکلیک کنی تا بره زیر یکی از اون منابع انرژی.وقتی که رفت یه چیزی منبع پایین میاد که وقتی با با رنگ قرمز مشخصه(در صورتی که از همون تیر اتیشی استفاده کنی).حالا باید اونو بزنی تامنفجر بشه.این سیکل رو تا چار بار ادامه بده تا وقتی که تموم اون منبعها رو از بین بردی حالا با خیال راحت میتونی بزنی و به سمت جهنم راهنماییش کنی.:41:
بازی رو تموم کردم. ورژن اول کجا ، این کجا؟ ولفنشتاین قبلی همیشه واسم یه نوستالژی خواهد ماند.
ولی عیبش گفتی هنرش نیز بگو: برای یه بار بازی کردن بد نیست.
من نسخه یک رو ریختم دارم بازی میکنم ... خداییش آخر بازیه.
هیچ وقت تکراری نمیشه.
بازی های قدیمی خیلی قشنگترن :20:
بچه ها ... مسیر سیو بازی کجاس
نقل قول:کد:WinDir:\Documents and Settings\UserName\Local Settings\Application Data