:20::41:سلام من نمیدونم چطوری پیام برای کسی بفرستم:31::8::10::40::40::40:
Printable View
:20::41:سلام من نمیدونم چطوری پیام برای کسی بفرستم:31::8::10::40::40::40:
پيغام خصوصي< فرستادن پيغام جديدنقل قول:
پيغام خصوصي رو از زير نام كاربريتون از بالاي صفحه انتخاب كنيد. گزينه فرستادن پيغام جديد رو از سمت چپ بزنيد و اسم فرد مورد نظرتون رو در نام كاربر گيرنده پيام (s) وارد كنيد
موفق باشيد
عضو جدید اجازه فرستادن هیچگونه پیامی رو نداره....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام من نمیدونم چطوری پیام برای کسی بفرستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من تازه واردم ولی اموزشتونم ندیدم.الانم اصلا نتونستم بهره ببرم
من امضامو نميتونم عوض كنم.......چيزي اضافه نميشه......چيزي كم نميشه........فقط همين اختارو ميده
(Your signature contains too many lines and must be shortened. You may only have up to 8 line(s). Long text may have been implicitly wrapped, causing it to be counted as multiple lines.)
خیلی ممنون اقا مهدی کلی به کارمون اومد.
سلام
زبان انجمن رو نمیتونم انگلیسی کنم ؟
کسی که زبان فارسی نداره و حروف براش عجق وجق میاد باید چو کنه ؟
اصلا یه خارجی بخواد عضو شه باید چو کنه ( فقط برای فعالیت در فروم زبان انگلیسی ) .... ؟؟
متني كه ميذاري لابد بزرگ تر از 8 خطهنقل قول:
نه اصلا كاري كه ميكنم.......ربطي به معني اون اختار نداره...............يه بار كل امضامو پاك كردم...........يه بار فقط يه خط گذاشتم......در هر كار همين اختارو ميدهنقل قول:
متني كه ميذاري لابد بزرگ تر از 8 خطه
یه سوال بپرسم بهم نمی خندین ؟
.... Banned که روی بعضی از یوزر ها هست چیه ؟
بن شدن توی Xbox live رو تجربه کردم ولی این .... ؟
پس به ادمين(سينا) بگيدنقل قول:
معناي همون اخراج رو ميدهنقل قول:
اقا یک چیزی هست که میشه دید هر کس تو هر تاپیک چند تا پست داده
(به جای x ها شماره تاپیک گذاشته میشه)کد:http://forum.p30world.com/misc.php?do=whoposted&t=xxxxx
حالا من یک چیزی میخوام که ببینم هر کس تو کل انجمن یا یک زیرمجموعه خاص چقدر پست داده
ایا اینجوریش هست یا نه؟
:19::2:من چی کار باید بکنم تا دوره آزمایشیم تموم بشه
[
برو چهار جا پست بده
اظهار نظر کن ..از اینجور کارا
بستگي به زمان داره!نقل قول:
دوســت عزیز بستگی به فعالیـــت شما داره هر چی فعالیت شما بیشتر باشـــه دوره ازمایشی و لینک ها که برای شما فعال نیســـت فعال میشـــه :11:نقل قول:
یاد میگیری
حوسله ندارم
نقل قول:این چه کاریـــه دوســـت من :41:نقل قول:
بجای اینکارا برو تو یه انجمنی که میتونی تو اون فعالیت کنی و کمک کن به بعضی از کاربرا :46:
بابا جذبه !!!!نقل قول:
هادي جان فكر مي كنم بستگي به زمان هم داشته باشه!نقل قول:
:31:نقل قول:
راست گفتم دیگه بجای اینکارا میتونـــه بره تو یه انجمنی که به رشته یا کارش وارده:11:
هـــر چی شما بفرمایید درســـته:40:نقل قول:
موفق باشید!:40:
من واقعا گیج شدم
یکی باید به من کمک کنه که چیکار باید بکنم
چطوری باید پست بزنم
راکی جون این مهمه رو به مرور زمان خواهد فهمیدنقل قول:
این چه کاریـــه دوســـت من
بجای اینکارا برو تو یه انجمنی که میتونی تو اون فعالیت کنی و کمک کن به بعضی از کاربرا
درســـته حامد جون :40:نقل قول:
ولی از کاربر عضو جدید باید انتظار بیشتر از این نداشـــت بعضی ها قوانین رو خوب میخونن بعضی ها نـــه احتیاج به راهنمایی دارن که وظیفــه ما همینــــه:11:
سلام
ميخواستم بدونم اين پيغام هاي خصوصي رو مديران ميتونن بخونن
مرسي
مدیر کل سایت میتونه به خونه....
پیام های بازدید کننده تایید نشده را هم همکاران و مدیران و مدیر سایت میتونند بخونند.:دی
فكر ميكنم فقط ادمينها و مدير كلها بتونننقل قول:
نه همکار هم میتونه
همکار و مدیر و ... میتونن بخونن
اگه اینجوری باشه کلی کاربر تازه کار داریم که باید پستاشون تایید بشه
اینجوری ادمین ها صاف میشن که ...
برای همین به مدیر و همکار هر بخش واگذار شده
سام عزيز من منظورم پيغامهاي تاييد نشده پروفايل هستنقل قول:
آهان
اون رو مدیر ها و همکار ها نمیتونن مشاهده کنند ....
البته فکر کنم نمیتونن مشاهده کنن چون اگه میتونستن تا حالا این امکان به گوشم خورده بود .... : دی
نه من از یک همکار پرسیدم میشه :دی
اتفاقا منم از يكي پرسيدم گفت نميشهنقل قول:
اتفاقا من نپرسیدم و میگم نمیشه : دی
سلام
دستان ببخشید ، پریدم وسط حرفتون ، از کجا می شه یه دوستی رو با میل به پی سی اینوایت کرد ؟
هر چی گشتم ، پیدا نکردم ، بعد از یه عمر گدایی ، شب جمعه یادم رفته ... :دی
مرسی
آخوند جان این فروم چنین امکانی رو نداره :دی
زیاد دنبال معرفی دیگران به این سایت نباش .
اگه میبینی توی بعضی پروفایل ها بیشتر از 10 نفر رو دعوتکردن این آمار غلطه(تقلب):دی
موفق باشی
آرش :11:
یادمه قدیم ندیم ها داشت که ... ؟ نداشت ؟ :18:نقل قول:
نه ، کاری به این و اون ندارم ، یه دوست قدیمی رو می خوام دعوت کنم ، دور هم باشیم این طرف ، ضایع است که لینک بدم ، بگم بیا این جا ، گفتم اینوایت کنم با میل و امکان خود فروم ، با کلاس تره .... :8:
به هر حال ، مرسی
*** ولی چرا نداره ، خیلی مفید می تونست باشه ها ...
مرسی :11:
یا حق
دوستان یه سوال!!
چرا من دکمه ی تشکر ندارم!!
یعنی نمی تونم از بقیه تشکر کنم؟!!!!
چرا من نمی تونم تو امضام از عکس استفاده کنم!!
به خدا حجمش هم زیاد نیست!!
اصلا چی جوری باید این کارو بکنم؟
من کپی پیست کردم!! این راهش نیست؟
ممنون می شم پاسخ بدید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی دیگه هیچ راهی نداره برا آوتار از این متحرکا گذاشت؟!!
دکمه تشـــکر حذف شده درست میشـــه برا منم همینجوری شـــده بود :11:نقل قول:
عکس میشــه گذاشـت فقط همون سایزی که خود فروم اختصاص داده یه ذره بزرگتر هم باشـــه گیر میده :20:
دیگه فکر نکنم بشه برای اوتار از فایل های gif بزاری :41:
موفق باشید!:40: