[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
برای اینکه فقط فیلدهای Name و Family را مشاهده کنید باید کادر ( مربعی شکل ) مربوط به Show این دو فیلد را به حالت انتخاب در آورید و انتخاب Show سایر فیلدها را بگیرید.نقل قول:
Reza که توو فیلد ( ستون ) Name هست دوبار کلیک کنید و Reza رو پاک کنید و Vahid رو تایپ همین حتما نمره میده مگه اینکه به املا دقت نکرده باشید.نقل قول:
<< اشیاء موجود در فرم جاری را به طور ستونی طوری کناری هم بچینید که از سمت چپ هم تراز باشند. >>نقل قول:
ابتدا باید تمام اشیاها را بکشید و در یک ستون زیر هم قرار دهید، بعد تمام اشیاها را انتخاب کنید (کلیدهای Ctrl + A را با هم فشار دهید تا انتخاب شوند) ، بر روی یکی از این اشیاهای انتخاب شده کلیک راست کنید و از زیرمنوی Align گزینه Left رو انتخاب کنید.
باید در حالت Form View قرار داشته باشید ( اگر در این حالت نیستید از منوی View ، گزینه Form View را انتخاب کنید )نقل قول:
بر روی نواری که در سمت چپ فرم به شکل یک مستطیل بلند که در بالا علامت فلش سیاه رنگی دارد کلیک راست کرده و گزینه Properties را انتخاب نمائید وارد سربرگ اول ( Format ) شوید و در قسمت Width کلیک کرده ، عددی که در این قسمت هست را پاک و عدد 12 را تایپ و اینتر کنید. کادر Properties را ببندید.
ببخشید که شکل نوار رو قرار ندادم که ببینید ، دکمه ها کار نمیکنن نمیتونم.
سلام.اصلا اين دوتا نيستند كه به صورت انتخاب در بيارم.از روي table هم كه مي زنم وارد نمي شوند.ببخشيد و ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
هر کدوم از این ستون ها جای یک فیلد که اگر توجه کنی می بینی که توو اولین ستون توو ردیف اول که نوشته شده Filed ، فیلد ID انتخاب شده شما باید توو ستون دوم اولین قسمتش که مربوط به فیلد هست رو کلیک کنید تا باز بشه و بعد یه فیلد مثلا چون سوال Name خواسته ، Name رو انتخاب کنید و بعد همینطور برای ستون سوم Family رو انتخاب کنید و بعد توضیحاتی رو که قبلا دادم انجام بدید؛نقل قول:
برای اینکه فقط فیلدهای Name و Family را مشاهده کنید باید در قسمت Show زیر اسم فیلد مربعی که هست رو کلیک کنید تا انتخاب بشه ( مربع تیک دار شود ) و انتخاب Show سایر فیلدها را بگیرید. ( مربع قسمت Show فیلد ID تیک نداشته باشد )
سلام.اين سوال راهم نمره نمي دهد.من مو به مو انجام مي دهم ولي نمره نمي دهد.ممنوننقل قول:
بر سطر فیلد Mark کلیک کنید در قسمت Field Properties ( در کادر پائینی ) در سربرگ General داخل کادر Validation Rule ، عبارت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را تایپ کنید.نقل قول:
همین جوابشِ ، شاید به خاطر مساوی نمره نمیداد ، این بار بدونه مساوی تایپ کنید.
اگر برنامه Access باز نیست ، وارد برنامه شوید به این صورت که ؛نقل قول:
Start - All Programs - Microsoft Office - Microsoft OfficeAccess 2003
بعد از ورود به برنامه Access از منوی File ، گزینه New را انتخاب کنید در سمت راست تابلو وظیفه ای ( پنجره ) باز می شود که باید بر گزینه ...Blank database کلیک کنید. پنجره ای ( پنجره Save As ) باز می شود از منوی :Save in ( در قسمت بالایی پنجره ) درایو خواسته شده در این سوال K را انتخاب کنید ، بر روی پوشه Ali دو بار کلیک کنید تا باز شود ، حالا برای تایپ نام فایل باید در قسمت :File name ( در قسمت پائینی پنجره ) متن نوشته شده را بطور کامل پاک کنید و نام داده شده در این سوال DataBase را به درستی تایپ کنید. بعد بر دکمه Create کلیک کنید.
( به درستی تایپ کنید و به املا دقت داشته باشید یعنی اینکه حتی به فاصله ها هم دقت کنید مثلا چون بین Data و Base فاصله ای نیست ، شما هم نباید فاصله بگذارید < و گرنه نمره نمیگیرید > )
سلام.اين سوال را هر چي مي زنم ؛ نمره نمي دهد.البته وقتي از بالا ميگه و جواب مي دهم نمره كامل ميده ولي از سمت چپ نمره نمي دهد.مشكل از كجاست؟ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
ابتدا باید تمام اشیاها را بکشید و در یک ستون زیر هم قرار دهید،
مثل این شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد تمام اشیاها را انتخاب کنید (کلیدهای Ctrl + A را با هم فشار دهید تا انتخاب شوند)
بعد از مرتب سازی مثل این شکل میشن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بر روی یکی از این اشیاهای انتخاب شده کلیک راست کنید و از زیرمنوی Align گزینه Left رو انتخاب کنید.
مثل این شکل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از مرتب شدن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،نقل قول:
لطفا به پست 230 در صفحه 23 نگاهي بندازين! آيا پاسخگوي سوال شما هست؟
سلام.نقل قول:
تشکر از جوابتون.
ولی نحوه طراحی من فرق می کنه...
من با کئوری تونستم درستش کنم. و از طریق طراحی search botton چند تا کئوری در کئوری رو طراحی کردم...
ولی من می خوام تو لیست باکس ازش استفاده کنم. مثلا این جوره باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام،نقل قول:
میشه لطفا یه دیتابیس نمونه بذارید تا راحتتر بشه روش صحبت کرد؟
با تشکر،
سلام
چطور ميتونم يه فايل اکسل رو تو اکسس import کنم؟
ممنون
سلامنقل قول:
اول اكسس رو باز ميكنيم ( فايلي رو كه ميخواييم توش import كنيم) بعد هم External Data > Import > Eecel.البته اينا در اكسس 2007 بود. در 2003 هم بايد چيز مشابهي رو پيدا كرد. و در آخر هم فايل اكسل مورد نظر رو از طريق ويزارد بوجود اومده انتخاب ميكنيم و ...
اميدوارم مفيد بوده باشه!
سلام.نقل قول:
بفرما این هم یه نمونه چند تا فیلدش رو هم پر کردم ولی تو فرم سرچ فقط لسیت باکس رو گذاشتم. دیگه حالتش رو هم که تو پست قبلیم هستش دیگه! عکسش رو لازم نیست که آپ لود کنم.
دوتا سئوال دیگه هم داشتم:کد:http://rapidshare.com/files/139930050/Province.zip
1. اگه من تو فرم بخوام که وقتی با یک تکست باکس کار می کنم و دیتا وارد می کنم، اگه تکراری باشه بهم یه مسج باکسی اروری یا تعویض رنگی رو بهم نشون بده که بفهمم تکراری هست، چی کار باید بکنم؟
2. تو یه تکست باکس که تاریخ قرار دادم، اولا چی کارش کنم که شمسی بشه؟
دوما چی کار کنم وقتی سر همون تاریخ می رسه، بهم یه مسج باکسی بیاد که بگه وقتش رسیده یا تموم شده؟
با تشکر
سلام،نقل قول:
درباره سوال قبلی، فرم Search رو نگاه کنید(قسمت OnClick دکمه جستجو). در مورد سوال اول فرم Insert رو نگاه کنید(در قسمت Before Update فرم) که البته فقط بعنوان مثاله.
درباره سوال دوم قسمت اول می تونید از نرافزارهای مخصوص این کار مثلا تقویم جلالیکد:http://www.fileden.com/files/2008/6/5/1946170/My%20Documents/Province.zip
استفاده کنید و یا ماژولهایی که برای این کار نوشته شده. قسمت دومش: این تکست باکس که مثلا در فرم قرار داره حتما به یک فیلد از یک جدول باید وابسته باشه. حالا برای هر رکورد جدول ذکر شده، در داخل فرم میشه یک Calculated Control مثل یک تکست باکس درست کرد که نشون بده وضعیت زمانی در چه وضعیتی هست ویا اصلا میشه در OnCurrent فرم کدی نوشت که با توجه به وضعیت تاریخ، مسج باکس دلخواه رو نشون بده .کد:http://www.edsoftline.com/jalmultipack.htm
سلام
من می خوام یه کار ساده کنم ولی چون کدنویسی تو Vb بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید
می خوام با گرفتن مقدار یه فیلد مثلا شماره دانشجویی، مشخصات اون دانشجو رو از جدولم انتخاب و توی یه سری تکست باکس بزارم
كارم فوريه ، راهنمايي كنيد ممنون ميشم
سلام.نقل قول:
تشکر محمد جان از راهنماییهایت.
خیلی به دردم خورد.
راستی این کدها و یا ماژول های که گفتی از control box و oncurrent رو یه چند تا نمونه اش رو داری بفرستی؟
راهی داره که کاری کنیم تو اکسس از مثلا 5 کامپیوتر مختلف تو یه دیتابیس مشترک و به طور همزمان دیتا وارد کرد؟
كسي نمي خواد جواب بده، فوريه كارمنقل قول:
توضيح بيشتر اينكه:
من يه ديتابيس تو
اكسس دارم با سه تا جدول :
جدول كلاس با فيلدهاي كد كلاس ، نام دوره، مدرس و...
جدول مشخصات افراد با فيلدهاي كد ملي، نام و نام خانوادگي، تحصيلات و...
جدول سوابق با فيلدها كد ملي، كد كلاس و...
جدول كلاس با واسطه جدول سوابق با جدول مشخصات ارتباط داره، حالا فرم
كلاس با ساب فرم مشخصات افراد رو درست كردم و مشكلم اينه كه مي خوام وقتي
تو ساب فرمم كد ملي كسي رو وارد مي كنم بقيه مشخصاتش رو اگه قبلا جاي
ديگه ثبت شده به صورت خودكار تو تكست باكس ها بياد ، اگه راهي به نظرتون
ميرسه كامل توضيح بديد چون من كد نويسي تو اكسس رو خيلي خيلي سطحي بلدم و
در واقع صفرم
يه دنيا ممنون ميشم، كمك كنيد
يه خرده ما رو هم تحويل بگيريد
باید تو همه جدوالت یه پرایمری کی بدی که در همشون مشترک باشه. یعنی نفر 0001 در جدول شماره 1 مرتبط باشه به همون نفر 0001 در جدول شماره 2 و ...نقل قول:
تو دیزاین مود جدول می تونی راحت پیداش کنی...
موفق باشی
سلام،نقل قول:
اگه بشه يه ديتابيس نمونه بذاري، خيلي خوب ميشه ! :20:
سلام،نقل قول:
مثلا:
و يا ميشه بجاي مسج باكس، مقدار يك تكست باكس رو تعيين كرد.کد:
Private Sub Form_Current()
If DateDiff("d", Now, Me.mydate) = 0 Then
MsgBox "Now, it's the desired time!", vbInformation
End If
If DateDiff("d", Now, Me.mydate) < 0 Then
MsgBox "the Time is over!", vbInformation
End If
End Sub
درباره سوال دوم : اگه كامپيوترها با هم شبكه باشن اينجوري ميشه كه: ديتابيس رو به دو قسمت جداول و Relationships (يعني Back_end) و فرم ها، كوئري ها و ساير موارد (يعني Front_end) تقسيم مي كنيم كه اين كار از اين راه انجام ميشه (در اكسس 2007) Database Tools > Move Data > Access Database. قسمت Back_end در كامپيوتر Server قرار ميگيره و قسمت Front_end هم به تعداد نياز تكثير ميشه و در كامپيوترهاي اعضا قرار ميگيره. در آخر هم در فايل Front_end ، از قسمت Database Tools > Database Tools > Linked Table Manager ، لينك جداول رو بر اساس آدرس فايل Back_end ، تصحيح مي كنيم (البته اين كار بهتره قبل از تكثير قسمت Front_end انجام بشه).
اگه كامپيوترها باهم در يك شبكه نباشن و بخوان از طريق اينترنت اين كار رو انجام بدن، بايد با استفاده از Sharepoint Server اقدام كنن.
قربان شما،
محمد
سلام محمد جان.نقل قول:
تشکر از جوابت.
من در اکسس 2003 تونستم که front_end رو بسازم از مسیر:tools\database utilities\database spiliter
و از این مسیر هم میشه که فایل بالا رو لینکش داد:tools\database utilities\linked table manager
ولی نمی دونم که Back_end رو از کجا بیارم یا همون فایل اصلیم رو بک اند می گی؟
دو تا سئوال دیگه هم دارم اگه زحمتی نیست:
1. مقدار اجازه استفاده یوزرها رو از دیتابیس مشترک چه طور مشخص کنم؟
2. تو یه جدول چه طور می تونم که نوشته ها رو از چپ نویس به راست نویس(راست به چپ) درست کنم؟(اگه نوعیتش تکست باشه چه طور؟اگه عدد باشه چه طور؟در صورت کلی هم می شه که همیشه راست چین بشه؟)
با سلام،نقل قول:
خدمتت بگم که توی 2007 من، بعد از تقسیم دیتا بیس، اونی که میخواد سیو کنم میشه back_end و اونی که از اول باز بوده میشه front_end. فایل back_end فقط حاوی جداول هست ولی front_end همه چیز دیگه رو شامل میشه (جداول نشون داده شده در این فایل بصورت Linked Table هستند.
دسترسی یوزرها به دیتابیس در 2007 دیگه پشتیبانی نمیشه مگه با استفاده از مثلا:(پست 230 ) . در 2003 این قابلیت وجود داره ولی من باهاش آشنا نیستم( بعلت ضعف امنیتی در کدگذاری دیتابیس در 2003 شاید کمتر از این قابلیت استفاده بشه ...؟! ).کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=165106&highlight=utteraccess&page=23
درباره آخری هم منظورت اینه: در Design View جدول، Property sheet>General>Orientation ؟
تا بعد ...
باز هم تشکر محمد جاننقل قول:
در مورد Orientation باید بگم که فیلد ها رو جابه جا می کنه در حالی که من می خوام نوشته ها در جدول وسط چین یا راست چین بشن (واسه اسامی فارسی و از این حرفا).
در آفیس 2003 هم دو تا فایل درست میشه که همون خصوصیات شما رو داره ولی فقط یکیش با پسوند be هستش که همون مشخصات end رو داره.
در مورد برنامه:
To install thesystem, you must have Access 2007 installed on your machine.
خوب برای آفیس 2003 پیشنهادی داری؟ تو خود آفیس 2003 راهی داره؟توی منوهاش گزینه ایی داره؟
من تازه دارم اكسس ياد ميگيرم و چند تا مشكل دارم :
1- وقتي تو خونه اي ميخوام تاريخ وارد كنم اشتباه ميگيره و فرمت وارد كردن را تغيير ميده يا وقتي تو خانه اي عدد وارد مي كنم آن را ماه در نظر ميگيره مثلا اگر 6 وارد كنم كنارش ماه ميلادي آن را ميزاره چكار كنم؟؟؟
2- چطور ميتونم خونه اي را به صورت انتخابي درست كنم مثلاخونه اي به نام ماه تولد درست كنم و هر 12ماه سال در آن قرار بدم تا زماني كه بخواهيم اطلاعات وارد كنيم فلش آن را باز و يكي از 12 ماه را انتخاب كنيم؟؟؟
1. خوب اگه خیلی اذیتت می کنه نوع اون فیلد رو تکست بذار راحت می شینقل قول:
2. باید اول یه جدول دیگه درست کنی که یه فیلد داشته باشه و اسم 12 تا ماه رو وارد کنی. بعد توی جدول اصلیت توی فیلدی که می خوایی کامبو باکس(همون فلش خودت) رو وارد کنی و در قسمت Data type بری و look up wizard رو انتخاب کنی و تب اولی رو اتنخاب کنی. و در صفحه دومی همون جدولی رو که ماهها رو توش نوشتی را انتخاب کن.در صفحه بعد هم که معلومه که یه فیلد داری و همون رو انتخاب کن. صفحه بعد هم نوع تصاعد الفبایی یا عددی رو می پرسه که می تونی بر اساس الفبا ترتیب کنی یا نکنی.دو صفحه پیش می ری و اسم فیلد رو می پرسه که قبلا همون اسم جدول ماه هات می باشه. بعد فینیش میاد و بعد هم می پرسه که این دو جدول رو به هم ربط بدم؟ که تایید می کنی. و کارت حله.
امیدوارم که واضح بوده باشد.:20:
با سلام،نقل قول:
در مورد راست چین ، فکر کنم هر وقت که لازم شد باید راست چین و ... رو برای ControlBox مورد نظر، موقع طراحی، انتخاب کرد. مثلا در datasheet view جدول، ستون مورد نظر رو انتخب میکنی و دکمه راست چینو میزنی.
در 2003 راستش چیزی به ذهنم نمی رسه، ولی میدونم که با دستورات SQL میشه این کار رو انجام داد.
سایتهم منبع خیلی خوبی می تونه باشه.کد:www.utteraccess.com
تا بعد ...
سلام محمد جان.نقل قول:
راستش رو بخوای با اون روشی که گفتی نشد ولی من یه کار دیگه کردم.
رکورد مورد نظرم رو در حالت دیزاین مود انتخاب کردم و رفتم به Field properties و تو قسمت فرمت چپ چین یا راست چین رو تایپ کردم و درست شد!:46:
تشکر که ایده می دی
اگه واسه سطح دسترسی هم چیزی گیرت اومد بی خبر نذار
سوالی دارم در رابطه با ارتباط بین فیلدها
من 3 جدول درست کردم که که درجدول اولی فیلدهای شماره- نام – و مشخصات فردی افراد را قرار دادم
در جدول 2 فیلدهای.کد کتاب نام کتاب و مشخصات دیگری در مورد کتاب قرار دادم
در جدول 3 کدکتاب و تاریخ تحویل و برگشت کتاب را واردکردم
حالا میخواهم این ها رو طوری به هم ربط کنم که در جدول اولی وقتی مشخصات افراد را میبینم این که چه کتابی ( البته کدش) را در چه تاریخی گرفته و تحویل داده رو ببینم و زمانی که این لیست باز میشه روی کدکه کلیک کنم مشخصات کتاب از قبیل نام کتاب و ... را ببینم.
قسمت اول را انجام دادم..ولی قسمت دوم نمیه..لطفا راهنمایی کنتید...
این هم عکس که بهتر کمکتون میکنه
کد:http://i34.tinypic.com/6yf6kn.jpg
سلام،نقل قول:
اين كار رو ميشه با ساختن فرم هاي تو در تو بعنوان ساب فرم، انجام داد. به نظرم در جدول 3 بايد يك فيلد ID بعنوان Primary key اضافه كرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون..دستون درددنکنه..نمیشه جوری طراحی کرد که جدول ها تو در تو بشن.نقل قول:
سلام، آره ، راست میگید، میشه: در دیزاین جدول، در قسمت property sheet >Subdatasheet Name نام جدول مورد نظر رو انتخاب میکنی (البته روابط بین جداول هم باید درست باشه ) . با تشکر!نقل قول:
سلام به همه بر و بچز پی سی ورلردمنتظر راهنمایی ها تون هستم . :31:
تو برنامه اکسس یک تی بل ایجاد کردم و اطلاعات این تی بل را با استفاده از ابزارهای اکسس جستجو یا ----- می کردم.اموراتم با همین منوال می گذشت.هر وقت هم که می خواستم ویندوز عوض کنم،می رفتم در documens and settings و فایلی را که اکسس در آنجا درست می کرد کپی می گرفتم و بعد از نصب ویندوز جدید،برای آنکه اکسس بتواند آن را مورد استفاده قرار دهد،دوباره در همان مکان قرار می دادم.تا اینکه ویستا آمد... در ویندوز ویستا وقتی می خواهم در درایور C یک پوشه با اسم Document and Settings ایجاد کنم،ویندوز ویستا بطور خودکار آن را حذف کرده و در عوض آن را در پوشه Usre قرار می دهد.نتیجه اینکه من نمی توانم یک دایرکتوری مشابه آنچه که فایل اکسس من بدان نیاز دارد درست کنم تا فایل مورد نیاز تی بل را در آن قرار دهم.در نتیجه اطلاعات تی بل من بازیابی نمی شود.
برای حل این مشکل یا باید کاری کنم که ویستا فولدری با نام Document and Settings را که در درایو C ایجاد می شود کاری نداشته باشد و آن را همانطور رها نماید.
یا آنکه
کاری کنم که اکسس به جای مراجعه به آدرسی که قبلا مراجعه می کرد،به یک آدرس جدید که من به آن اعلام می کنم،مراجعه نماید و اطلاعات تی بل مرا بازیابی کند.
اما من روش انجام هیچکدام از این کارها را بلد نیستم.
لطفا راهنمایی کنید.
همگی موفق باشید
سلام،نقل قول:
اگه فايل در ساير پوشه ها درست كار نمي كنه، به نظر مياد كه در فايل كدي نوشته شده باشه كه از آدرس C:/Documents and Settings استفاده مي كنه. اگه اين طور باشه ميشه با رفتن به قسمت كدها (البته اگه قفل نشده باشه)، اين مقدار رو به آدرس دلخواه تغيير داد. آيا اين فايل رو از جايي گرفتيد يا خودتون درستش كرديد؟ اكسس شما چه ورژني هست؟ اگه 2007 هست، آيا موقع باز كردن فايل، پيام Security Warning در نوار بالايي مشاهده ميشه؟
با تشكر! :20: