مدفن (قبر) کرم های شب تاب! Grave of the Fireflies
Grave of the Fireflies
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انیمیشن فوق العاده قشنگی بود.
داستان مال جنگ جهانی دوم بود و ژاپن هم توی جنگ.
فیلم در مورد خواهر و برادری بود که پدر و مادرشون رو تو جنگ از دست دادن و باید تو بدبختی و فلاکت جنگ خودشون رو زنده نگه دارن:18:
فیلم پر از صحنه های احساسی و قشنگ بود...خیلی خیلی احساسی بود واسه یه انیمیشن!:19:
ولی به نظر من یه مشکل این انیمیشن داشت.مشکلش این بود که آخر فیلم رو از همون اول میگه.من در کل از این شیوه بدم نمیاد ولی توی این انیمیشن اگه آخرش رو نمیگفت هیجان بیشتری میتونست به فیلم بده:13:(بعضی فیلم ها اینجوری جالب میشه ولی باید آدم رو کنجکاو کنه نه اینکه داستان رو تابلو کنه!مثل Inception)
در کل انیمیشن فوق العاده ای بود و به همه توصیه میشه
امتیاز من 9.03
IMDB Users: 8.3/10 (38,701 votes
--------------
راستی از رو انیمیشنش هم یه فیلم آدمی! ساختن که از تلویزیون دیدم.اونم جالب بود ولی من انیمیشنش رو ترجیح میدم!:11:
شهری به نام ترس _ 2009 _ A Town Called Panic
اسب ، سرخپوست و کابوی سه دوست سرحال هستند که در خانه ای روی یک تپه در دهکده ای کوچک زندگی میکنند. کابوی و سرخپوست تصمیم می گیرند برای کادوی تولد اسب یک باربکیو بسازند! اما در اثر یک اشتباه در خرید اینترنتی به جای پنجاه آجر پنجاه میلیون آجر سفارش میدن (یا اونطور که من دیدم 234^10×50) ، پنجاه میلیون آجر در روز تولد اسب با ایده ها و راه حل های این سه دوست مجموعه ای از اتفاقات و دردسرهای عجیب و غریب رو باعث میشه که در کنار هم از غیرقابل پیش بینی ترین خط داستانی هایی است که میشه دید .
این انیمیشن در اصل نسخه فیلم یک سریال تلویزیونی محبوبه که در سال 2003 و در قسمت های 5 دقیقه ای پخش شده ، با همین پیش زمینه و توصیفی که در بالا گفتم میشه فیلم رو هم به چندین فصل و یک پوسته اصلی تقسیم کرد و اون رو هم به صورت سریالی به تماشا نشست .
به هر صورت فیلم ریتم تندی داره و البته سبک استاپ موشن آن سر و شکلی متفاوت از چیزی داره که بیشتر دیدیم ؛ کاراکترها در واقع به فرم عروسکهای ماکت هستند و حرکات نرم و صیقلی ندارن ، با این ساختار چیز بهتری نمیشه انتظار داشت . این ویژگی به اضافه ی اتفاقات منحصر به فردی که رخ میده بیشتر شبیه یک بازی پرداخته ی یک ذهن خلاق کودکی است که توجه شما رو زیر زیرکی به خودش جلب میکنه ، متعجب میکنه و میخندانه . با همین توضیح قوانین ساختاری و فیزیکی مثل بعد و حجم خیلی راحت تر شکسته میشه و البته جذابیت بیشتری به وجود میاره .
ماکت دهکده و ساختمانها با فرم کاراکترها و حرکاتشون هماهنگ هست و ابتکاراتی که در اشیاء و وسایل اطراف دیده میشه جذابند. کاراکترها دوست داشتنی هستند نجابت اسب در برابر خرابکاری ها و مشکلاتی که سرخپوست و کابوی از صداقت عجولانه شان بوجود میارن یک دوستی بامزه و دیدنی رو در انیمیشنی با کاراکترها و ساختاری کمیک رقم میزنه .
شمشیر بیگانه _ 2007 _ Sword of the Stranger
پسر بچه ای به نام کوتارو که قراره خونش بهای مراسمی فرقه ای بودایی بشه از سوی نیروهای چینی تحت تعقیبه
او با یک سامورایی بی نام (ناناشی_Nanashi) که با خودش عهد کرده دیگه شمشیرش رو از غلاف بیرون نکشه آشنا میشه
یک رابطه ی دوستی بین پسربچه ، سگش و سامورایی شکل میگیره ، ناناشی قبول میکنه تا رسیدن کوتارو به مقصد محافظ او باشه .
در این بین جنگجویی با موهای بور و چشمان آبی از نیروهای چینی در پی یافتن کوتارو و البته با انگیزه ی مبارزه با حریفی قدرتمند وارد ژاپن شده ...
انیمه ای که جاه طلبی انسانها رو به چالش میکشه
مرزهایی از انسانیت که به راحتی در هم شکسته میشن
و همه چیز رو برای روایتی تامل برانگیز از دل کشت و کشتاری بی رحمانه آماده میکنه .
فیلم ساختار خوبی داره ، ریتم و حوادث داستان به خوبی مخاطب رو دنبال خودش میکشه .
گرافیک ساختاری دو بعدی فیلم زیباست ، تصاویر زمینه کار مثل نقاشی هایی استادانه و چشم نوازند
هرچند در بعضی سکانسها نماها و حرکات دوربین به صورت CG کار شده که وجودشون کاملا خنثی به نظر میرسه .
در کنار یک موسیقی متن خوب، کاراکترهای اسطوره ای باور پذیر و یک داستان نه چندان پیچیده
باید گفت که نبردها برای یک انیمه ی شمشیر زنی سطح بسیار خوبی دارن ؛
سرعت، ظرافت و شدت برخوردها با تکنیک و دید حرفه ای کارگردان دیدنی و نفس گیر از آب درآمده
Masahiro Andô : کارگردانی است که تجربه ی انیماتوری فیلمهایی مثل Metropolis ، Ghost in the shell و Cowboy Bebop رو در پرونده اش داره
کارگردانی که عمدتا انیماتور انیمه های سریالی است و همین یک فیلم در آثارش نقطه عطف فعالیت هاش به شمار میره .