دوستان من شنيدم god of war3 مي خواد از 120% قدرت cell استفاده كنه و تحولي عظيم در بازي هاي كمپيوتري ايجاد كنه!!!
Printable View
دوستان من شنيدم god of war3 مي خواد از 120% قدرت cell استفاده كنه و تحولي عظيم در بازي هاي كمپيوتري ايجاد كنه!!!
Gta iv با دوبله فارسی و 100% اسلامی عرضه شد
از مزایای این بازی اینه که توی بازی فحش نمیدن...مردم رو نمیشه زیر کرد
ماشین رو نمیشه دزدید...خواهران با حجاب هستن...برادران همه ریش دارن
برای حمل اسلحه باید جواز بگیری...و خیلی چیزهای دیگه
امتحان کنید...قیمت 500 ریال
شما می توانید سوار ماشین پلیس شده و برای پول بیشتر ماموریت های گشت ارشاد را انجام دهید و جوانان مردم را بریزید توی ون و پول بیشتری نسبت به گرفتن خلاف کارها بدست آورید. ( اگر خواستید با خلاف کارها مبارزه کنید سیستم درخواست کمک برای ارسال نیروی بیشتر توسط پلیس غیر فعال می باشد )نقل قول:
ایول خیلی توپ اومدی دمت گرمنقل قول:
:27::27::27::27::31::31:
در بازی gta iv برای بدست آوردن پول بیشتر می تونی دخترای ایرانی را بدزدی و ببری دبی بفروشی.....
خبرها حاکی از آن است که اخیرا در فروم TooHuman.net خبرهایی از ساخت ادامه این بازی، پراکنده شدهاست.
- به نظر میرسد که چهره شخصیت Loki تغییر کرده و برخی از مراحل بازی نیز طراحی شدهاند.
- احتمالا این بازی قصد دارد سهگانه خود را تکمیل کند.
- صحبتهایی نیز از عرضه DLC برای این بازی شده است که اطلاعات درستی از انها در دسترس نیست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به علت بحران مالی در آمریکا و اروپا بازی آینده یوبی سافت محصول مشترکی از پرنس و اساسین است به نام prince of assassins . در این بازی مراحل رو پرنس و الطایر با هم و به صورت مشترک انجام می دهند. دشمن اصلی هم المعلم هستش که رو حشو به اهریمن فروخته. در ضمن الیکا نیز نقش خیره کننده ای در روند بازی داره به طوری که بدون حضور او حتی یک مرحله رو هم نمی تونید رد کنید.
خوب دیگه.
از فردا اسم من تو روزنامه ها پر میشه.
اتفاق خاصی نیست. اینا برای ما طبیعیه.
هیچی از من خواستن تو بازی Resident Evil نقش زامبی اعظم (تو مایه های کاهن اعظم) رو بازی کنم.
گفتن تیپ و چهرت بهش میخوره.
حالا کسی میدونه زامبی چیه؟ اصلا رزیدنت ایول کیه؟ میگن طرفی که نقششو بازی میکنم خوشتیپه. آرره؟
فکر نمیکردم این قدر خوشکل باشی:31:نقل قول:
احتمالا یه چیزی تو مایه های nemesisنقل قول:
کمپانی هایubisoft- rock star- EA games- microsoft- blizzard و غیره میخوان یه بازی اکشن بیستم شخص استراتیژیکی ماجراجویی ورزشی بسازند تحت عنوان:
GTA in the sims at the battle faild on univers for god of war with fifa 012
که مطمئنا" بهترین بازی دوران خودش خواهد شد
از سایت بسیار معتبر:
کد:www.chakhan.com
|| خبر فوري ||
شركت Microsoft Game Studios اعلام كرد شماره ي سوم بازي خطرناك خود يعني Gears of War 3 انحصاري كنسول PS 3 خواهد بود !
|| خبر فوري ||
شركت Remedy نيز بعد از كلي جنجال پروژه ي خفن Alan Wake را به طور كلي كنسل كرده و اعلام كرد كه كار خود را با جديت براي ساخت بازي Max Payne 5 آغاز كرده است . ضمناً اين شركت از شركت هاي ايراني كه زحمت ساخت و نامگذاري شماره هاي 3 و 4 را كشيده بودند تشكر كرد .
|| خبر فوري ||
اين يكي هم دقايقي پيش كشف شده است و آن هم اينكه اگر بعد از اتمام بازي GTA IV و 100 % كردن و هنگام مشاهده ي Credits واژه ي زير را تايپ كنيد لينك دانلود پچ Hot Coffee به نمايش در خواهد آمد !!
واژه ي مورد نظر : HiJab ( حساس به حروف بزرگ و كوچك )
اگر بي مزه بود ... :rolleye:
خیلی باحال بود :33: دمت گرم:26::39:نقل قول:
این هم خیلی توپ بود:26::39:نقل قول:
توي بازي كانتر در مپde_dast2 بمب گذاشته بودم يك نفر از يارهاي ct از در A من رو ديد چند تا تير زدم ولي به هدف نخورد تيرهايم تمام شد ماندم چه كار كنم
ناگهان فكري به ذهنم رسيد. نايف را درآوردم و به طرف او پرتاپ كردم و او هدشات شد!!!!!!!!
در پی ادغام دو شرکت بزرگ Billizard و Activicion قرار شد اولین بازی مشترک این دو شرکت با نام :
Call Of Warcraft :Wrath of Capitan price
تهیه و پخش شود .
هنوز دقایقی از خبر ساخت این بازی نگذشته بود که گیم اسپات به خاطر چنین نام بزرگی برای این بازی امتیاز 10 را نصیب این بازی کرد@!:ی
درمپ de_dast2
توی مپ de_dast2 بمب گذاشته بودم که یک CT از در A به طرفم می اومد تمام تیرهامو روش خالی کردم اما به هدف نخورد حالا هیچی تیر نداشتم ماندم چه کار کنم که ناگهان ای.کیو.سان به دادم رسید..........
نایف در آوردم و به طرفش پرتاپ کردم و دقیقا به هدف خورد و او هدشات شد!!!!!!!!!
حالا من ماندهام و یک نایف خونی که هر وقت آن را میبینم یاد آن روز میافتم
d@nger اصلا خودت فهمیدی چی گفتی؟؟!!
اصلا خوندی این تاپیک در مورد چیه؟
باید از خودت یک شایعه درست کنی نه این که خاطره تعریف کنی
به گفته ی rockstar games نسخه ی بعدی gta روی sega هم قابل اجرا است!!!
کمپانی ubisoft برای همدردی با مردم غزه در حال ساخت بازی با عنوان "prince of felestin" است.
با توجه به شایعه های خنده داری که توی این تاپیک دو نفر میذارن :
که آدم ببینه از خنده قش میکنهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280634&page=9
:
ساخت Gta V تموم شده و الان دارن روی Gta VI و VII کار میکنند !
(اگه تاپیکو بخونید میفهمید ماجرا چیه)
شنیدم که میخوان واسه Call of duty :modern warfare 2 یه مود بزارن اسمش هم Jews Zombie mode ( اسرائیلی های زامبی) خواهد بود.
در ضمن منطقه ی این بازی در غزه اتفاق خواهد افتاد در این بازی شما به عنوان دو شخصیت - ( سرباز حماس ) و ( سرباز اسرائیلی )
خواهید بود .
در ضمن شرکت اکتیویژن برای نشان دادن اعتراض خود به اسرائیل در این بازی هیچ گونه امکاناتی به سربازان این کشور نداده و انها را تنها به تیر و کمان مجهر کرده است .!
یه راز بهتون می گم به کسی نگیدا.پسر خالم مدیر گروهه!!!!!!!!!!پخشش نکنین منو بن میکنه
بازی رئیس جمهور محبوب ( چگونه رئیس جمهوری کنیم ! ) از طرف دولت خدمت گذار ایران وارد باز شده ...
گفته میشه که در این بازی امکاناتی از قبیل آتیش زدن مردم و فقیر کردن مردم تا سر حد مرگ گنجونده شده !!
و شما قادرید هر بلایی میخواهید سر مردم بیارید. این بازی سیستم چندانی لازم نداره و روی تلوزیون قابل اجراست!!
:)
Nasim ، مگه قول نداده بودی به کسی نگی ؟ ( نشناختی ؟ منم ، پسر خالت ! دی: )نقل قول:
چند خبر داغ:
EA Games دیگه NFS نمیزنه.FIFA هم همینطور
قراره بازی شب های برره 2 رو با موتور Unreal Engine 3.5 بسازن.
Ubisoft با شرکت نوین پرداز قرارداد بست.
GTA بعدی دیگه رمز تقلب نداره.
خوش باشید
دیروز داشتم با بوش چت می کردم بلا شده می خاد من بشم جای رایس منم چون با رایس دوستم قبول نکردم!!!!!!!!!!
دیرو bethesda اعلام کرد fallOut 16/5 یه اکشن نفسگیره که فقط توش باید بدونه هیچ مکالمه ای ادم هارو بکشید و هیچ چیت کدی در بازی عمل نمیکنه و فردا ریلیز میشه تازه پس فردا farcRy 25/75 هم ریلیز میشه که توش خبری از اکشن نیست یه بازی نقش افرینی که توی جنگل سیسنگان اتفاق میفته و شما باید با زامبی ها رابطه برقرار کنید
راستی بازی prince of persia (in felestin)امروز ریلیز شده و یک پرنس ایرانی با اخرین تکلونوژی وارد غزه میشه و همهی اسرائیلی ها را به راه مرگ میکشاند لازم است که بدانیید امتیاز این بازی 36 سال پیش توسط ایران خریده شده و گرافیک بازی 32 ورم و سی پی یو نمیخواد و ویندوزهم نمیخوادو به صورت دیسکت عرضه میشه !!!!!!!!!!!!!!
این شایعه بود یا جک یا خالی بندی؟:31:نقل قول:
نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبراتی ناشی از call of warcraft :
بر طبق گفته های رهبر فلستین مرحله ی آخر این بازی در غزه اتفاق خواهد افتاد.
پس از شنیدن این خبر تمامی wow باز ها از بازی کردن این بازی کناره گیری کردن به آن علت که به هیچ عنوان نمی شود boss آخر این بازی که رهبر غزه است را شکست داد.
همچنین بلیزارد یک پیش نمایش از بازی داده بود که در آن آرتاز و همینطور ایلدن و تمامی سربازان برای نابودیه غزه می روند اما همه قتل عام شده و کشته می شوند.
همینطور ایران هم در این بازی نقش دارد : باس آخر این بازی یعنی رهبر غزه به وسیله ی دعاهای مردم تبدیل به امام زمان می شود و این باعث می شود همه بازی را ترک کرده و آن را دیلت می کنند این به آن معناست که نباید به امام زمان بی احترامی کرد و اگر کسی بی احترامی کند به سرنوشت آرتاز و ... دچار خواهد شد.
گیم اسپات و همچنین ign پس از بررسی مرحله ی آخر گفتند که : در این مرحله رهبر فلستینیان آن ها را به چاهی که در قم وجود دارد می برد و سپس همه به طرز شگفت انگیزی می میرند !!!!!!!
بعضی از بازیکن ها از این روش برای کشتن باس ها استفاده می کنند!!!
خبر گزاریه یوروگیمر توانست راز این بازی را کشف کند : شما در مرحله ای وارد خواهی شد که در کنار آن تلفنی قرار دارد که می توان به وسیله ی آن به اسرائیل زنگ زده و درخواست کمک کنید و آنها میدونند با غزه ....
اما برای دست یابی به چنین امکانی باید حتمی تمامیه باس های فلستین را کشته تا به غزه برسید وگرنه نمی توانید آنها را شکست دهید.
اين تاپيك سودش چيه؟
طبق گفته مدیر محصولات نواور شرکت سونی بزودی ps4 وارد بازار خواهد شد
گفته میشه ترکیب ps3 و کامپیوتر هست
سال 2010 جزئیات بیشتر خواهد اامد
چی گفتم!!! بابا ولم کنید !!شدیدا بیکاریماااااااااااااااا
المپیاد کامپیوتر خیلی راحت بود
همه تاییدش کردن
سلام
gears of war 3 برای pc منتشر شد. مایکروسافت بعد از ارائه نسخه آزمایشی ویندوز 7 این بازی رو به صورت موازی ارائه میکنه. مایکروسافت اعلام کرده برای فرار از بحرا مالی می خواهد این بازی را نه تنها برای pc , 360 ارائه بده بلکه قصد انتشار اونورو برای ps2 ,ps3 , wii , DS , psp , symbian UIQ . windows mobile ,java و همین ساعت مچی های معمولی رو هم داره.
Sony
ورشکست شد
و مایکروسافت برای سونی پیام تسلیت فرستاد گفت تبریک می گم:27::27::27:
خنده.......................................... .نقل قول:
:31::31::31::27::27::27::27::27::27:
:10:
:11:
به مناسبت ایام دهه فجر با خرید یک اکانت از بلیزارد یک اکانت رایگان US-Blizz دریافت کنید . همچنین با شارژ اکانت اولی یک کاراکتر لول 80 فول t7 خواهید داشت .
ولی من شنیدم که call of 6 در باره جنگ آینده است
خواستید منبع می دم
ايرن برترين كشور از لحاظ سرعت اينترنت شناخته شد!