نگاهی به قرعه کشی لیگ قهرمانان آسیا
در انتظار پایان حسرت ۱۸ ساله
با مشخص شدن گروه بندی لیگ قهرمانان آسیا، نماینده های ایران از این پس نگاهی جدی تر به این رقابتها خواهند داشت و با توجه به شناختی که از حریفانشان به دست می آورند، می توانند با برنامه ریزی دقیق تر خود را آماده نتیجه گیری در لیگ قهرمانان آسیا کنند.
چهار نماینده فوتبال ایران در شرایطی متفاوت به استقبال رقاتبهای آسیایی خواهند رفت.
پرسپولیس و سپاهان که تیم های اول و دوم لیگ حرفه ای هفتم بودند، به واسطه قرار گرفتن در سید b و a با قرعه ای به مراتب آسان تر نسبت به استقلال و صبا که به عنوان نماینده های سوم و چهارم فوتبال ایران به لیگ قهرمانان راه یافته اند، مواجه شده اند.
این چهار تیم در شرایطی با هدف موفقیت در سطح فوتبال باشگاهی آسیا به میدان خواهند رفت که از آخرین قهرمانی تیم های باشگاهی ایران در قاره، ۱۸ سال می گذرد. جالب است بدانید که آخرین مربی ایرانی که تیمش را قهرمان آسیا کرد، فیروز کریمی بود که حالابا صبای قم دوباره خود را درسطح اول آسیا می بیند.
در زیر نگاهی داریم به چهارگانه ای که تیم های ایرانی برای رسیدن به قهرمانی آسیا در پیش دارند.
گروه a
صبا و تیم های بزرگ قاره
فیروز کریمی در شرایطی بعد از ۱۸ سال به لیگ قهرمانان آسیا باز می گردد که نه تنها برای قهرمانی، بلکه برای رسیدن به جمع ۱۶ تیم برتر هم کار سختی پیش روی خود می بیند.
الهلال عربستان را که با سابقه قهرمانی پا به لیگ قهرمانان گذاشته است، می توان جدی ترین حریف صبا و پر امیدترین تیم این گروه برای رسیدن به مراحل نهایی رقابتها دانست.
این در حالی است که پاختاکور هم که نماینده فوتبال در حال اوج ازبکستان است، در کنار الاهلی، حریفانی نیستند که صبایی بخواهند آنها را دست کم بگیرند.
البته نباید از تجربه و حرفه ای گری فیروز کریمی به سادگی گذشت، او آخرین مربی ایرانی است که جام قهرمانی آسیا را بر بالای سر برده است و بی شک می تواند با حرفه ای گری، امیدهای تیمش را برای موفقیت افزایش دهد.
گروه b
پرسپولیس می تواند اگر...
رقابت جدی فوتبال ایران و عربستان هم موجب نمی شود تا الشباب را حریفی قابل بحث برای پرسپولیس دانست. آنها با وجود اینکه در لیگ داخلی کشورشان افتخارات قابل توجهی را به دست آورده اند، در لیگ قهرمانان هیچ گاه حرف خاصی برای گفتن نداشتند و معمولاً در همان مراحل اول حذف می شوند.
در کنار این حریف نه چندان قابل توجه به لحاظ شخصیتی و آمادگی، الغرافه قطر و یکی از تیم های الشارجه امارات یا دمپوی هند دیده می شوند که باعث شده تا قرمزها امیدواری زیادی به موفقیت در مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا داشته باشند.
البته این مهم زمانی به دست می آید که پرسپولیس حاشیه های چند وقت اخیر را به بایگانی بسپارد تا با توجه به پتانسیل فوق العاده ای که در تمام خطوط خود در اختیار دارد، بتواند بازگشتی پر فروغ به آسیا داشته باشد.
گروه c
به قول afc، گروه مرگ!
" گروه c، گروه مرگ لیگ قهرمانان محسوب می شود."
این اظهارنظر رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا، نشان داد که استقلال چه کار سختی برای رسیدن به قهرمانی و حتی مرحله یک هشتم نهایی دارد.
همگروهی با الجزیره امارات و الاتحاد عربستان نشان می دهد که تیم ها در کنار اینکه به فکر گرفتن سهمیه لیگ قهرمانان باشند، باید به این هم توجه داشته باشند تا با به دست آوردن رتبه ای شایسته در لیگ داخلی، گروه راحتتری را پیش روی خود ببینند.
البته استقلال به واسطه افتخاراتی که در آسیا دارد و همچنین بهره گیری از کادر فنی هماهنگ و بازیکنان آماده در خطوط مختلف، نمی تواند خود را از پیش ناکام تصور کند و به طور حتم می تواند با برنامه ریزی مناسب و همچنین دقت عمل در برطرف کردن نقاط ضعف، امیدواری اش را نسبت به نتیجه گیری در لیگ قهرمانان آسیا افزایش دهد.
گروه d
زردها، امیدوار
سپاهان با اینکه تیم مقتدر و متمول "بنیاد کار" ازبکستان را همگروهی خود می بیند، نگرانی خاصی بابت رسیدن به مرحله یک هشتم نهایی ندارد.
حتی اگر با توجه به مقیاس روی کاغذ، نماینده ازبکستان را شانس مسلم صعود از گروه d بدانیم، الشباب امارات و الاتفاق عربستان را نمی توانند حریفانی قابل بحث برای شاگردان فرهاد کاظمی تلقی شوند.
سپاهان از چند هفته پیش هدایت خود را به فرهاد کاظمی سپرده است؛ با توجه به شناختی که کاظمی از این تیم دارد و نشان داده که سپاهان را به سمت موفقیت سوق می دهد، می توان امیدوار بود که زردپوشان اصفهانی یکی از تیم های پر امید ایران در لیگ قهرمانان آسیا محسوب می شود.
تساوي حريف سپاهان مقابل بارسلونا
تيم فوتبال بنيادكار ازبكستان در ديداري دوستانه مقابل بارسلونا به تساوي دست يافت.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، روز گذشته تيم فوتبال بنيادكار ديداري دوستانه با بارسلونا صدرنشين لاليگا، برگزار كرد كه اين ديدار به تساوي يك بر يك انجاميد.
در اين بازي تمامي بازيكنان اصلي بارسلونا حضور داشتند و تيم فوتبال بنيادكار نيز از بازيكنان اصلي خود در اين ديدار بهره ميبرد با اين تفاوت كه ريوالدو بازيكن سالهاي دور بارسلونا در اين مسابقه حضور نيافت. كارلس پوپول گل بارسلونا را دقيقه 21 و جپاروف گل بنيادكار را در دقيقه 37 به ثمر رساندند. بنيادكار صدرنشين ليگ ازبكستان با برگزاري اين ديدار آمادگي خود را به رخ حريفان خود در ليگ قهرمانان آسيا كشيد. اين تيم رقابت هاي آسيايي با سپاهان اصفهان هم گروه است
انتقاد روزنامه های اماراتی از لوکا بوناچیچ / حواس او به پرسپولیس بود
برخی روزنامه های اماراتی با انتقاد از عملکرد لوکا بوناچیچ در تیم فوتبال النصر برخی شکست های او با این تیم را عمدی دانستند.به گزارش خبرنگار مهر، لوکا بوناچیچ که از ابتدای فصل جاری رقابتهای لیگ امارات هدایت تیم فوتبال النصر را برعهده گرفته بود، هفته گذشته و پس از کسب نتایج ضعیف از سمت خود برکنار شد.
روزنامه های الخلیج و اخبار الیوم چاپ امارات در شماره های امروز خود با انتقاد از عملکرد لوکا بوناچیچ از او به عنوان یک مربی عصبانی نام برده اند. الخلیج در این مورد نوشت: بوناچیچ در این مدت رفتار خوبی با بازیکنان النصر و حتی بازیکنانی ایرانی که خودش آورده بود نداشت و یک مربی کاملا عصبانی بود.
این روزنامه در ادامه انتقاد خود از لوکا بوناچیچ آورده است: هر چند او سرمربی النصر بود اما تمام حواسش به پرسپولیس بود و بارها مدعی شده بود که برخی تیم های ایرانی بشدت خواهان او هستند.
به نوشته این روزنامه اماراتی بوناچیچ برخی شکست های النصر را عمدا متحمل می شد تا مسئولان این باشگاه وی را اخراج کنند.
این روزنامه به نقل از بوناچیچ مدعی شده است که مسئولان باشگاه پرسپولیس ایران مدتهاست به دنبال جذب وی هستند و شاید به همین خاطر است که بوناچیچ رفتارهای غیرحرفه ای در النصر دارد.
براساس گزارش خبرنگار مهر طی روزهای گذشته اخباری مبنی بر مذاکره مسئولان باشگاه پرسپولیس با بوناچیچ منتشر شده که البته همه این اخبار از سوی مسئولان این باشگاه تهرانی تکذیب شده است.
دلم براى فوتبال ايران تنگ شده است
قنبرى: دوست دارم در اصفهان باشم
كريم قنبرى مربى النصر دوست دارد هر چه زودتر شرايطى فراهم شود تا به ايران برگردد. فكر نكنيد چون لوكا بوناچيچ از اين تيم رفته قنبرى جايگاهش به خطر افتاده و دوست دارد برگردد بلكه او دلش براى فوتبال ايران و خود ايران تنگ شده است.
• چرا لوكا از النصر جدا شد؟
- لوكا استعفا داد و رفت. دليلش اين بود كه لوكا بازيكن مى خواست و باشگاه نتوانست بازيكن جذب كند و به همين دليل لوكا استعفا داد و از النصر جدا شد قرار بود از اول فصل بازيكن بگيرند اما نيم فصل هم نگرفتند. حتى در اردوى فصل هم ۲ تا از بازيكنانى كه در اردو بودند را فروختند.
• شما با لوكا به النصر رفتيد حالا كه او استعفا داده و رفته قصد نداريد استعفا دهيد؟
- نه. فعلاً كه هستيم تا باشگاه تكليف را مشخص كند. به ما گفتند كه ادامه بدهيد ما هم هستيم و كار مى كنيم. آقاى پاگلزدورف هم تازه آمده اند و در تمرينات حضور دارند.
• با پاگلزدورف در مورد ادامه همكارى با النصر صحبت نكرديد؟
- باشگاه به من گفت كارت را ادامه بده من هم مشغول هستم و فعلاً صحبتى با پاگلزدورف نكرده ام.
• پاگلزدورف با خودش دستيار به النصر آورده است؟
- نه. هنوز كه كسى را نياورده است.
• شما نگران آينده كارتان در النصر نيستيد؟
- ما حرفه اى هستيم و آمده ايم اينجا كار كنيم هر چه در توان داريم ارائه مى كنيم اگر مورد قبول بود كه هستيم در غير اين صورت رابطه مان قطع مى شود اما چيزى كه مسلم است اينكه دلم براى فوتبال ايران و خود ايران تنگ شده است و دوست دارم به ايران برگردم.
• لوكا با تيمى صحبت نكرده است؟
- تا آخرين دقايقى كه با هم بوديم گفت دوست دارم چند ماه استراحت كنم و بعد از آن براى سال آينده تصميم مى گيرم.
• مى گويند معدنچى اين اواخر مصاحبه هايى عليه لوكا كرده است؟
- نمى دانم من چيزى نشنيدم.
• وضعيت النصر چطور است؟
- ما در جام اتصالات باز هم باختيم و امتياز نگرفتيم. در اين مسابقه هم شرايط ما به هم ريخت چون از ۳ بازى يك برد و ۲ باخت داريم. در ليگ هم با ۱۲ امتياز در جدول هفتم هستيم.
• پاگلزدورف در اين شرايط قول خاصى به مديران باشگاه داده است؟
- نمى دانم. بايد از مسئولان باشگاه بپرسيد، چيزى نشنيده ام. فكر نكنم با اين تيم بشود قهرمان شد اما سعى مى كنيم بين ۴ تيم اول باشيم.
• اگر به ايران برگرديد دوست داريد در سپاهان كار كنيد؟
- بايد شرايط فراهم بشود و ببينم چه اتفاقى مى افتد اما با توجه به مشكلاتى كه دارم دوست دارم در اصفهان بمانم.
ابرار ورزشی
سپاهان نوین ، پیروزی های خود را از سرگرفت
تیم فوتبال سپاهان نوین در هفته دوازدهم رقابت های دسته اول باشگاههای کشور برابر میهمان خود به یک پیروزی ارزشمند دست پیدا کرد .
در این دیدار که جمعه 27/10/87 ساعت 14 در ورزشگاه صفائیه مبارکه برگزار شد ، شاگردان رالف بورگز موفق شدند با تک گل جواد ماهری 3 امتیاز با ارزش این دیدار را از آن خود کنند و پس از وقفه ای کوتاه ، مجدداٌ نوار پیروزی های خود را از سرگیرند .
شاگردان کاظمی بی محابا به سوی صدر جدول می تازند/ پيروزي در روز تقدير از مايلي كهن
تیم فوتبال فولاد مبارکه سپاهان در هفته بیست و دوم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور با دو گل میهمان خود سایپا کرج را پشت سر گذاشت .
در این دیدار که جمعه 27/10/87 ساعت 15/14 در ورزشگاه فولادشهر اصفهان برگزار شد ، طلائی پوشان با گلهای کاپیتان خود محرم نوید کیا که در دقایق 22 و 60 ( از روی نقطه پنالتی ) به ثمر رساند ، مقتدرانه 3 امتیاز این بازی را به اندوخته های خود اضافه کردند .
در حدود هفت هزار هوادار از این بازی استقبال کرده بودند و همین مساله نیز باعث شده بود تا شیرهای طلائی اصفهان با روحیه بالا در این بازی به میدان روند .
پیش از آغاز این مسابقه به همت مسئولین باشگاه فولاد مبارکه سپاهان مراسم تقدیر و تجلیلی از محمد مایلی کهن سرمربی تیم سایپا به پاس سالها زحمات وی برای فوتبال ایران برگزار شد .
فرهاد کاظمی سرمربی سپاهان در پایان این دیدار گفت : با وجود برتری مقابل سایپا ، هنوز هم فکر می کنم با سپاهان واقعی فاصله زیادی داریم و هنوز جای کار فراوانی باقی است .
وی همچنین اظهار داشت : سایپا با حضور محمد مایلی کهن به یک تیم متحول شده ای تبدیل شده و خوشحالم که این تیم دو باره به روزهای خوب خودش در حال بازگشت است .
وی اضافه کرد : نکته قابل تامل در این بازی گل نخوردن تیم مان در این بازی بعد از یازده هفته بود که نشان می دهد در خط دفاع عملکرد خوبی داشته ایم ، اما همچنان در خط حمله با ضعف روبه رو هستیم و باید فکری به حال خط حمله مان بکنیم .
محمد رضا ساکت انتصاب مدیر عامل جدید باشگاه پرسیولیس را تبریک گفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان در نامه ای به عباس انصاری فرد ، انتصاب وی را به عنوان مدیر عامل با شگاه پرسپولیس تهران تبریک گفت :
در نامه ی محمد رضا ساکت به مدیر عامل جدید باشگاه پرسپولیس آمده است .
توفیق خدمت به خلق موهبتی است الهی که به لطف حضرت دو ست و بر اساس شایستگی و لیاقت جنابعالی در امور فرهنگی و ورزشی سپرده شد تا معنای مسئولیت در دولت اسلامی را با تجلی خدمت رسانی صادقانه ، بی نقص و مثمر ثمر جلوگر نمائید . انتصاب شایسته جنابعالی به عنوان مدیرعامل باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی تهران را که می تواند منشأ خدمات مطلوب و ارزشمند به ورزش کشور می باشد را از طرف باشگاه فرهنگی ورزشی فولاد مبارکه سپاهان صمیمانه تبریک عرض می نمایم.
نویدكیا: دعوت شدن من به تیم ملی خنده دار است
كاپیتان تیم فوتبال سپاهان گفت: دعوت شدن به تیم ملی پس از انجام ۳ بازی خنده دار است.
محرم نویدكیا در مورد شرایط خود و سپاهان صحبت كرد.
● از زمان تاوارس تا به این زمان كه فرهاد كاظمی به این تیم بازگشته نویدكیا همیشه یكی از منتقدان بازی های تیم سپاهان بود، اما به نظر می رسد در حال حاضر همه چیز همان طور پیش می رود كه می خواهی؟
▪ اكنون خیلی راحت هستم. می دانم كاظمی در فوتبال دنبال چه چیزی می گردد و من همانطور كه او می خواهد بازی می كنم.
● فقط همین باعث می شود كه كاظمی را قبول داشته باشی؟
▪ او می داند كه تازه مصدومیت را پشت سر گذاشته ام و فشار بی خود و كاذب وارد نمی كند. كاظمی مراقب وضعیتم است. در تیم او احساس راحتی می كنم.
● در كل نشان دادی سپاهان را با كاظمی جور دیگری دوست داری.
▪ من به لحاظ فنی او را قبول دارم. بازیكنانی مثل من كه عمر فوتبالی خود را در این تیم گذرانده ایم این مربی را برای سپاهان می دانیم.
● زمانی كه او به سپاهان بازگشت، تو از رسانه ها بایت شایعاتی كه درست شده بود ناراحت شدی. چه دلیلی داشت كه این موضوع به تو برخورد؟
▪ نمی دانم چرا این حرف ها مطرح شد. من به عنوان بازیكن چه نقشی می توانستم در این انتخاب نقش داشته باشم. همه به من زنگ می زدند كه این تو بودی كه با مسئولان باشگاه مشورت كردی و كاظمی را پیشنهاد دادی.
● اگر هم این اتفاق افتاده باشد، نباید باعث ناراحتی شود. تو كاپیتان سپاهان هستی و به نظر این حق را داری كه نظر بدهی؟
▪ برعكس همه فكر می كنم این مسائل ربطی به فوتبالیست ندارد. تبم نتیجه نگیرد؛ از من بازیكن ایراد نمی گیرند. اگر قرار بر تصمیم من بود در همان روز هایی كه از نوع فوتبال سپاهان ناراحت بودم از مسئولان می خواستم كه كاظمی را برگردانند.
● شاید علاقه زیادت به كاظمی بود كه با مربیانی مثل تاوارس و بوناچیچ نمی ساختی؟
▪ مشكلی با آنها نداشتم. فقط معتقد بودم كه شكل بازی تیم با آن قدرتی كه داشت مناسب نیست. سپاهان كه آزمایشگاه نیست هر مربی در آن كار كند. با لوكا هم فقط در اواخر حضورش اختلاف سلیقه پیدا كردم، وگرنه سپاهان با لوكا روز های خوبی داشت.
● اكنون كه كاظمی بازگشته سپاهان را تیم با طراوت تر می بینیم. این یعنی گام خود را برای قهرمانی محكم برداشته اید؟
▪ تیم ما روز به روز بهتر می شود. هر چه به هفته های پایانی نزدیك تر شویم تغییر شكل بازی ما نمود بیشتری پیدا می كند. اما از اكنون نمی توان قهرمان را مشخص كرد. هیچ تیمی نمی توان خود را صد در صد قهرمان بداند.
● این جمله ناشی از عدم اعتماد به نفس است؟
▪ نه، ما نمی توانیم ریسك كنیم. باید همه امتیازات را جمع كنیم. هر لحظه فوتبال یك اتفاق است.
● دیروز دو گل به ثمر رساندی و این نشان می دهد كه زودتر از آنچه خودت فكر می كردی به اوج بازگشتی؟
▪ بله، اما هنوز هم آن طور كه می خواهم نیستم. در گذشته به تیم فرهاد كاظمی كمك بیشتری می توانستم بكنم. با سه بازی نمی توانم خودم را نشان دهم.
● به نظر می رسد اگر همین طوری ادامه دهی به تیم ملی هم دعوت می شوی.
▪ فعلا به این فكر می كنم كه در لیگ خوب بازی كنم و درد پایم كمتر شود. بعد به تیم ملی فكر می كنم.
● یعنی می خواهی بگویی رسیدن دوباره به تیم ملی برایت مهم نیست؟
▪ نه، اما هر مربی سلیقه خود را دارد . شاید من به سیستم كاری هر مربی نیایم. اگر فوتبال حرفه ای باشد كه یك بازیكن را با دو،سه بازی فیكس به تیم ملی دعوت نمی كنند.
● اما نویدكیا هر بازیكنی نیست؟
▪ نه من با بقیه فرقی ندارم. بازیكنی كه یك سال از فوتبال دور بوده و تازه سه بازی است كه فیكس بازی می كند اگر به تیم ملی دعوت شود خنده دار است. خودم مربی باشم بازیكنی را انتخاب می كنم كه حداقل ۱۰ بازی فیكس برای تیمش انجام داده باشد.
مصاحبه : خبرگزارى فارس
خبر اختصاصی از اصفهان ؛ رسول خطیبی به سپاهان اصفهان خواهد پیوست
رسول خطیبی مهاجم سابق تیم ملی ایران پس از متقاعد کردن مسئولین الظفره برای جدایی وارد اصفهان شد و با محمد رضا ساکت مدیر عامل سپاهان بر سر بازگشت به این تیم به توافق رسید.
به گزارش خبرنگار پارس فوتبال از اصفهان، بعد از دو روز مذاکره در اصفهان، طرفین بر سر قرار دادی یک و نیم ساله و به ارزش 450 میلیون تومان به توافق رسیده اند و تا اواسط هفته قرار داد رسمی فی ما بین را امضا و در هیئت فوتبال ثبت می کنند.
رسول خطیبی جایگزین علی مولائی در لیست اسامی سپاهان خواهد شد. لازم به ذکر است مولائی به دلیل احکام کمیته ی انضباطی پیرامون مسائل دوپینگ، قادر به همراهی شاگردان فرهاد کاظمی تا پایان فصل نیست.
ساكت :سلامت نفس و صداقت برنامه 90 و عادل فردوسی پور برای همگان به اثبات رسیده است
مدیر عامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان گفت : برنامه 90 تخصصی ترین برنامه ورزش صدا وسیماست و خدمات زیادی را در طول یک دهه به فوتبال کشور کرده است .
محمد رضا ساکت در گفتگو با واحد خبر باشگاه ، در رابطه با برخی موضع گیری ها پیرامون برنامه 90 اظهار داشت: این برنامه با هدایت بسیار خوب و ایده آل عادل فردوسی پور نقاط آسیب – اشکالات برگزاری – اشکالات داوری – نقاط مثبت و ضعف تیم ها را به خوبی به تصویر کشیده و تلاش داشته تا برنامه ای صادق و شفاف با مخاطبین باشد .
وی ادامه داد : ممکن است که به بخش هایی از این برنامه انتقاد وارد باشد ولی سلامت نفس ، صداقت و بی پیرایگی این برنامه و عادل فردوسی برای همگان به اثبات رسیده است .
ساکت اضافه کرد : تیم مدیریتی که با محوریت آقایان پور محمدی و آقازمانی گروه ورزش صداو سیما را هدایت می کنند افراد متعهد و متخصصی هستند و نمی توان شبهه و شائبه ای را در مورد جهت گیری های آنها مطرح کرد .
ساکت با اشاره به اینکه گروه و یا افرادی که در برنامه 90 به نقد کشیده می شوند صرفا باید به نحوه ی نقد اعتراض کنند اظهار داشت : می توان از نحوه ی نقد این برنامه گلایه کرد اما نباید صورت مساله را پاک کرد . مثلاً ممکن است که این برنامه در مورد باشگاه سپاهان بعضاً کم لطفی هایی را ابراز داشته باشد ولی این دلیل نمی شود که خدمات زیاد 90 را نادیده بگیریم و بخواهیم نگاه حذفی به این برنامه داشته باشیم .
مدیر عامل باشگاه سپاهان برنامه 90 را جذاب ترین ، فنی ترین و از جمله سالم ترین برنامه های تلویویزنی دانست و اظهار داشت هر برنامه زنده تلویزیونی می تواند اشکالاتی داشته باشد 90 طولاتی ترین و هیجان انگیزترین برنامه زنده تلویزیونی است که برخی اوقات بیش از 2 ساعت به صورت زنده اجرا شده است و طبیعی است که در برنامه های زنده اشکالاتی وجود داشته باشد ولی بی انصافی است که بخواهیم به خاطر برخی اشکالات جزئی این برنامه ، خدمات ارزشمند آن را به فوتبال کشور نادیده بگیریم .
وی در پایان تاکید کرد : ما ضمن اینکه امیدواریم در برنامه های صداو سیما نگاهی یکسان به همه ی تیم ها بشود خود را موظف به همکاری با همه ی برنامه های ورزشی از جمله برنامه پویا و تائیر گذار 90 میدانیم و از آن حمایت می کنیم .
کاظمی:پرسپوليس زمان پيرواني بهتر بازي ميكرد
فرهاد كاظمي در آستانه بازي حساس مقابل پرسپوليس، تاكيد ميكند كه تيمش براي گرفتن سهميه ليگ قهرمانان آسيا بايد سه امتياز اين مسابقه را بگيرد.
كاظمي گفت: «بازي سختي است ولي تيم ما در شرايط خوبي قرار دارد و اميدوارم با شكست پرسپوليس طرفداران سپاهان را خوشحال كنيم.»
- شكست دادن پيكان در قزوين نشان داد كه سپاهان به روزهاي اوج نزديك شده، اينطور نيست؟
خوشبختانه در اين مسابقه نسبت به بازيهاي قبلي نمايش بهتري داشتيم و بازيكنان هم تا حدود زيادي خواستههايمان را در زمين اجرا كردند. البته هنوز هم معتقدم كه تيم ما ميتواند در سطح بالاتري فوتبال بازي كند واميدوارم سپاهان به مرور زمان تبديل به تيمي شود كه خودم انتظارش را ميكشم.
- براي قهرماني اميد داريد؟
شانس تيمهاي بالاي جدول به رتبههايي كه در آن قرار گرفتهاند برميگردد و با اين شرايط شانس ما نسبت به تيمهاي بالايي كمتر است ولي تا آخرين هفته مبارزه ميكنيم و شايد اتفاقات ديگري افتاد.
- فكر ميكنيد جزو سه تيم اول قرار بگيريد؟
هدف ما همين است تا سهميه ليگ قهرمانان آسيا را به دست آوريم تا سال بعد هم در اين مسابقات حضور داشته باشيم.
- با اين شرايط بازي مقابل پرسپوليس حساسيت دو چنداني خواهد داشت، اينطور نيست؟
بله، بازي حساسي است و بايد سه امتياز را بگيريم. البته تيمهاي ديگر هم شانس قرار گرفتن در بين سه تيم اول رادارند و ما نبايد در شش بازي باقي مانده به سادگي امتياز از دست بدهيم.
- بازي با پرسپوليس را چطور ميبينيد؟
بازي سخت و حساسي است ولي ما در زمين خودمان بازي ميكنيم و فقط به فكر شكست دادن پرسپوليس هستيم. نقاط ضعف و قوت حريف را هم ميشناسيم و اميدوارم به هدفي كه دارم برسيم.
- نتيجه را پيشبيني نميكنيد؟
فوتبال را كه نميتوان پيشبيني كرد ولي تلاش ميكنيم تا ببريم.
- پرسپوليس از زمان آمدن وينگادا چه تغييراتي كرده؟
اگر حقيقت را بخواهيد بايد بگويم كه هنوز تغيير خاصي در سبك بازي پرسپوليس نديدهام، به نظر من اين تيم زمان افشين پيرواني بهتر بازي ميكرد.
- حرفهاي شما شروع يك جنگ رواني نيست؟
شما سئوال كرديد و من هم جواب دادم. صادقانه ميگويم كه پرسپوليس تفاوتي نسبت به قبل نداشته است، البته براي اين تيم احترام خاصي قائلم.
-مشكل شما براي دريافت كارت مربيگري درجه A آسيا هنوز حل نشده؟
من در اين كلاس شركت كردم ولي هنوز كارت مربيگريام صادر نشده است.
- پس در ليگ قهرمانان آسيا بيژن طاهري سرمربي سپاهان است؟
اصلا فرقي نميكند چه كسي سرمربي باشد، مهم اين است كه سپاهان نتيجه بگيرد و از حيثيت فوتبال ايران دفاع كنيم.
منبع:فوتبال ایران
فرهاد كاظمي: پرسپوليس را بايد برنده واقعي دانست
اصفهان - سرمربي تيم فوتبال سپاهان،گفت:از عملكرد بازيكنانم به هيچ عنوان راضي نيستم و به همين دليل بايد تيم پرسپوليس را برنده واقعي دانست.
به گزارش ايرنا، فرهاد كاظمي بعد از تساوي بدون گل مقابل پرسپوليس، اظهار داشت: هر چند كه در نيمه اول عملكرد خوبي داشتيم و پرسپوليس براي باز كردن دروازه ما به دنبال ضد حملات بود، اما با نتيجه حاصل شده بايد پرسپوليس را برنده واقعي بدانيم.
وي ادامه داد: نتيجه بدست آمده به هيچ وجه خواسته ما نبود. ما براي كسب سه امتياز بازي و شكست پرسپوليس به ميدان آمده بوديم. بخصوص وقتي كه ديديم دهها هزار نفر از هوادارن ما نتوانستند با دردست داشتن بليت به ورزشگاه وارد شوند.
سرمربي سپاهان تاكيد كرد: از عملكرد بازيكنانم راضي نيستم. به آنها گفته بودم اين بازي را يك ديدار آسيايي براي خود بدانيد و از لحاظ دوندگي و تاكتيكي در حد تيم آسيايي ظاهر شويد كه متاسفانه اين گونه نشد.
كاظمي يادآور شد:نبايد با ۸يا ۹موقعيت گلزني قانع ميشديم، بلكه بايد حداقل بيست موقعيت گل ايجاد ميكرديم تا چند موقعيت به گل تبديل شود.
سرمربي سپاهان در پايان درخصوص داوري، گفت: داوري خوب بود ومشكل خاصي در قضاوت وجود نداشت.