از دوستاني كه خريد كردن ميخوام بگن كه موقع خريد به چه نكاتي بايد دقت كنيم ؟
Printable View
از دوستاني كه خريد كردن ميخوام بگن كه موقع خريد به چه نكاتي بايد دقت كنيم ؟
سلام-کسی با سینما خانگی های سونی سری بیسیم کار کرده؟نظرتون چیه؟
والا منم دنبال hd هستم نمیدونم سری s سونی hd هست یا نه؟؟؟؟؟پلاسما hd داره دیگه؟؟؟من شنیدم پلاسما از نزدیک خوب نشون نمیده درسته؟؟؟؟
shenhaye zamanاگه میشه id تو بده و بگو کی ها onمیشی یه کم راهنمایی میخوام....ممنون میشم اگه کمکم کنی.....
کسی قیمت klv32d300a رو داره؟؟؟چطوره به نظرتون؟؟؟این بهتره یا یه panasonic plasma 42 inch؟؟؟در ضمن full hd هست دیگه؟؟؟
:11::11::11::11:نقل قول:
بهتره فقط بری دنبال tv LCD پلاسما فایده نداره :18::18::18::18::18::18:
خوب این lcd سونی که نوشتم خوبه؟؟؟؟
دوست عزیز من الان 21 سونی دارم و خیلی هم راضی هستم 4 ساله که دارم استفاده میکنم و هر کسی هم که اومد خونمون گفت " عجب تصویر شفافی داره " . من نظرم 21 سونیه .نقل قول:
این تکنولوژی قدیمیه و الان اکثر برند های مطرح مدل های خوبی عرضه کردند.مدل خاصی مد نظرم نیست ولی بهت پیشنهاد میکنم که به هیچ عنوان سمت برند های غیر معروف نرونقل قول:
مدل قدیمی هم نخر حتی اگه اصل باشه
یه نگاه به پست های قبل بنداز چون اونجا توضیح دادمنقل قول:
نوشته شده توسط ashimashi_20032002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم همینطورنقل قول:
shenhaye_zamanنقل قول:
:13:الکی و بدون دلیل حرف نزن.لاقل بنویس که این نظر خودتهنقل قول:
خوب راست می گه دیگه هم طول عمرش بیشتره lcd هم کیفیتش ...
با سلام
من براویا مدل klv-32d300a رو دارم و بسیار کیفیت خوبی داره و کاملاراضی هستم و یک مدل پایین تر klv-32v300a هستش که تمام مشخصاتشون بجز 4 مورد زیر یکی هست:
1) 3x hdmi
2) motion flow
3) 10bit panel
4) 24p cinema mode
موارد بالا رو 32d300 بیشتر داره ( 23v300 دو تا ورودی hdmi داره )
قیمت :
klv-32d300a)= 1460000 )
klv-32v300a)= 1160000 )
خوب شما هم میتونی اینا رو بری به پاناسونیک یا پایونیر یا .... بگی تا کل بساطشو نو جمع کنن و برن تو خط LCDنقل قول:
mehr جان خیلی ممنون دستت درد نکنه این 2 مدل full hd یا hd readyهستند؟؟؟قیمت 37 اینچ این 2 مدل داری؟؟تو همین قیمت ها چیز بهتری که سراغ نداری؟؟؟
بله دوست عزیز من مدل dav-dz850 رو گرفتم.نقل قول:
نوشته شده توسط ashimashi_20032002 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حالت کلی به نظر من چیز مزخرفیه ، اگه قیمتاشون زیاد فرق میکنه بهتره که با سیم بگیری
تا دو ميليون تومن چي ميشه گرفت؟ سايزش اصلا مهم نيست فقط كيفيتش عالي باشه...
اقا اگه klv-40d300A رو بگیری قیمتش 2200000 هست و خیلی عالیه.نقل قول:
200 هزار تومن که چیزی نیست:31:
میتونی klv-32x200A هم بگیرینقل قول:
این یکی کیفیتش عالیتره
مگه سري X مدل 32 اينچ هم داره؟نقل قول:
850 رو میتونی با سیم هم وصل کنی.مجبور نیستی که از سیستم بیسیمش که چنل های عقب رو تقذیه میکنه استفاده کنی.اون مدل پایین تر هم تفاوتش با 850 فقط این نیست که سیم دارهنقل قول:
در ضمن اون فرستنده هم واسه رو میز LCD طراحی نشده باید تو ارتفاع نصبش کنی تا بتونه چنل عقب رو بهتر ببینه
یه مدل بی سیم دیگه هم داریم که از نور استفاده نمی کنه و تمام چنل ها رو به صورت بیسیم ساپورت می کنه ولی قیمتش خیلی گرونه و به صرفه نیست فکر می کنم بالای 2 میلیونه
سری v و سری d هر دو hd ready هستند و هیچکدام 37 اینچ ندارند و klv-32d300 تمام امکانات سری x رو داره بجز full hd بودن و بنظر من تا تکنولوژی full hd در کشور ما جا بیفته چند سالی وقت میبره و تا اون زمان هم تلویزیون نسل جدیدتر خواهد آمد که هرچه الان هم بگیریم اون موقع قدیمی خواهد بود بنابراین بنظر من حیف هست که اولا پول بیشتری برای full hd بدیم ازش هیچ استفاده ای نکنیم و ثانیا برای رایج شدن full hd منتظر باشیم و خودمونو از سایر امکانات یک تلویزیون lcd محروم کنیم تازه من وقتی فیلمهای dvd رو روی همین سری d دیدم :18: شدم چون واقعا کیفیت 720p هم بسیار بالاست. بنظر من معطل نکن و همین سری d رو بگیر و لذتشو ببر
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چندتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(رو یه dvd)
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چادتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(dvd)لطفا هرکی هرچی میدونه بگههه
دارم جمع بندی میکنم تا 10 روز دیگه بگیرم
نظری ندارین؟dvz850+lcd 40d300
سلام-فرق 750 با 850 دقیقا چیه؟بجز بیسیم و خروجی صداا؟یعنی ارزش 90000 تومان رو داره؟راستی اگه چادتا فیلم رو دیتا بزنیم میخونه؟(dvd)لطفا هرکی هرچی میدونه بگههه
ترجيح ميدم اگه چيزي مي گيرم Full HD باشه چون همين الان DVD هاي 1080p گير مياد...نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزيز هر سوال رو يك بار بپرسيد، با تكرار كردن يك سوال پشت سر هم فقط باعث بهم خوردن نظم تاپيك مي شويد...
دوستان معذرت .تقصیر من نبود
من 1 بار پیغام دادم
سایت قاتی کرد اینهمه داد-virgil عزیز عذر میخوام-بی تقصیرمممم
ممنونم از راهنماییت . برای اطمینان از اصل بودن از نمایندگیش بگیرم ؟ در ضمن سونی 21 اینچ مدل های مختلفی داره و من نمی دونم بهترین مدلش دقیقا کدوم هست . آیا جدیدترین مدلش رو بگیرم ؟نقل قول:
ممنون از راهنماییت . راستش من یک کمی گیج شدم . یعنی شما تکنولوژی CRT رو توصیه نمی کنی که بگیرم ؟نقل قول:
من می خواستم برم سراغ سونی و یک 21 اینچ بگیرم ولی دقیقا نمی دونم کدوم مدلش رو بگیرم که از لحاظ صدا و تصویر کیفیتش عالی باشه
دوست عیز جدیدترین مدلهای تلویزیون 21 اینچ سونی با فناوری SPARKLING WEGA:نقل قول:
kv-sw213m85
kv-sw213m81
بسته به سلیقه خودت داره ، می تونی هر کدومو خواستی بگیری.:31:
الان چه مدل هایی full hd هستند اگه میشه قیمت چند تاسون هم بگین ....اگه میشه زود تر بکین چون تا پس فردا میخوام بخرم..........
mehr جان منم فک می کنم همین hd ready کافیه....کافیه دیگه ها؟؟؟؟واسه sony 3 که خیلی فرق نداره ready ya full باشه؟؟؟؟
نه منظورم این نبود.منظورم اینه که مدت زیدیه که این محصول تو بازار عرضه میشه و تکنولوژی ساخت این محصول به تکامل رسیده. بیشتر برند های معروف مدل های خوبی زدن.ظاهرا نظر بیشتره دوستان رو سونیه.امروز کاتالوگشو رو که نگاه می کردم مدل های خیلی جالبی دیدم مخصوصا یه مدل 14 اینچ که بد جوری چشمو گرفت.طراحیش خیلی شیک و زیبا بود.مخصوصا اون سوراند و ساب جالبی که روی بالای تی وی نصب کرده بودند. معمولا بیشتر کمپانی ها رو 14 اینچ زیاد مانور نمیدننقل قول:
چه ربطی داره؟:13:معلومه که فرق دارهنقل قول:
با hd ready در کل میشه sony بازی کرد دیگه؟؟؟خب shenhaye zaman چند مدل full hd با قیمتش بهم معرفی کن...هر مدلی که می خوای بگی 32 inch بگو.......ممنون...
1- full hd حداقل از 40 اینچ شروع میشود
2- ارزان ترین آن klv-40x350 هست که قیمتش 2990000 تومنه
3- با hd ready هم میشود ps3 بازی کرد و هم blu-ray دید البته تصاویر downscale می شوند که باز هم تا حد زیادی کیفیت داره و قابل قبول هست
فعلا گرونترین تو 40 اینچی ها هست نه ارزونترین.:27:نقل قول:
دوستان یک کمکی هم به ما بکنید جای دوری نمیره ها! :31:نقل قول:
با همین hd ready هم میتونی کیفیت عالی بگیری. اصولا توی سایز 32 اینچ فرق بین 720p و 1080p مشخص نیست. در ضمن بازیهای ps3 دیگه کم کم همشون دارن 1080p میشن ولی فیلم بلوری رو با ps3 تا 1080i میتونی ببینی. یکی از همین 32 اینچها بگیر زیاد رو دست خودت خرج نذار. هر چند برای هدف گیری هرچی tv بزرگتر باشه بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
با hd ready در کل میشه sony بازی کرد دیگه؟؟؟
دوست عزیز پستت رو خیلی سریع خوندم. فکر کردم فن بوی سونی هستی و نوشتی که اگه مارکش سونی باشه خیلی فرق نمی کنه که HD Ready باشه یا Full HD. اما باید بگم که اونقدر هم رو بازی های HD کار نشده واسه همین واسه PS3 یه دونه HD Ready بد نیست ولی الان خیلی از عشاق HD Video این کنسول رو واسه پخش 1080P میگیرن چون امکانات خیلی جالبی داره که میشه مثلا از پردازش تصاویر بوسیله پردازنده سل نام برد که همچین پردازنده های قدرتمندی بیشتر تو BD Player های 2000 دلار به بالا دیده میشه. واسه همچین آدم هایی بازی کردن قابلیت دوم این کنسول به حساب میاد.نقل قول:
پ.ن یک: این روزا از PS3 بعنوان اسب تروجان سونی یاد می کنند. دیگه کم کم داره معلوم میشه که مایکروسافت با حمایت از HD DVD فقط قصد خرید وقت داشته و الا از همون اول می دونست که HD DVD شکست میخوره این وسط بیچاره توشیبا که قربانی شد.
پ.ن دو: مهمترین قسمت BD Player ها پردازندشون هست که هر چقدر قوی تر باشه کیفیت تصویر بهتری رو به خروجی تحویل میده.
پ.ن سه: فروش BD خام هم تو ایران شروع شد (نمایندگی های سونی)