من این همه صبر کردم به95 8gib رسیدم حالا شما میکین واسه 2008 عرضه ی جدید داره؟یعنی خیلی متفاوت هستن؟(محصولات جدید) میشه اطلاعات بدین؟
Printable View
من این همه صبر کردم به95 8gib رسیدم حالا شما میکین واسه 2008 عرضه ی جدید داره؟یعنی خیلی متفاوت هستن؟(محصولات جدید) میشه اطلاعات بدین؟
نمی شه گفت کدوم یکی واقعی هست کدوم یکی شایعه...
من چهارشنبه علاءالدین قیمت گرفتم 750 تومان بود
وخداسرچ راآفرید...........
اگه بخوای باز صبر کنی اون که اومدن خبر میدن که گوشیای جدیدی تو راهه پس همینو بگیرنقل قول:
من این همه صبر کردم به95 8gib رسیدم حالا شما میکین واسه 2008 عرضه ی جدید داره
در سايت gsm زده 790 با گارانتي متفرقه!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
امروز پشت ویترین یه مغازه دیدم...قشنگه! 720 بدن گارانتی...رفتم و اجازه گرفتم(البته با پررویی تمام!) و3 تا عکس انداختم...کد:http://www.2shared.com/file/2482315/d6a894c5/n95_8gb.html
خوب اون تبلیغی رو که در مورد فیلم گوشی تاچ اسکرین نوکیا گفته بودم رو میتونید از آدرس زیر دانلود کنید
نظرتونو بگید.....کد:www.dontsee.net/s60touch.avi
ممنون ویدئو خیلی جالبی بود.
تا این سری بخواد جا بیافته یه مدت طولانی باید از اومدنش بگذره تا اشکالات احتمالیش هم برطرف بشه.
به نظر من انتظار از الان برای این گوشی عاقلانه نیست.
بهتره همین N95-8gb رو بخریم و بعدا وقتی خواستیم عوضش کنیم از این نسل بعدی میخریم.
تجربه که اینجور نشون داده...نقل قول:
باید از اومدنش بگذره تا اشکالات احتمالیش هم برطرف بشه.
در ضمن تبریز بدون گارانتی 690 شد...
سلام من امروز بالاخره این گوشی رو خریدم.
بدون گارانتی 695 تومان از پایتخت.
اگر سوال خاصی داشتید در موردش میتونم کمکتون کنم.
مبارک باشه !نقل قول:
لطفا اگه برات مقدوره با یه n95 معمولی مقایسش کن ( منظورم فرق های تابلو مثل تفاوت در رنگ و مموری اینجور چیزا نیست )
مرسی
ممنون.
راستش N95 معمولی در دسترس ندارم که بتونم دقیق با اون مقایسه کنم.
بابا ای ول! به اینا اگه می تونی جواب بده:نقل قول:
سلام من امروز بالاخره این گوشی رو خریدم.
1-چقدر با چه مقدار استفاده، باتری شارژ نگه می داره؟
2-سرعت باز شدن گالری چقدره؟ یا هر پوشه دیگه؟
3-بلندی صداش؟
4-مبارکه!
منم همینطور
بابا ای ول! به اینا اگه می تونی جواب بده:
1-چقدر با چه مقدار استفاده، باتری شارژ نگه می داره؟
2-سرعت باز شدن گالری چقدره؟ یا هر پوشه دیگه؟
3-بلندی صداش؟
4-مبارکه!
mobarake, manam mikham bekharam, bedune garanti hici to jabash kam nadare? farghesh ba garanti dara chie?نقل قول:
1) باتری رو بزارید یک روز دیگه جوابش رو بدم چون هنوز 24 ساعت نشده که خریدمش.
یک بار شارژ کردم و هنوز تموم نشده.
2) Gallery تقریبا یک ثانیه طول کشید تا باز بشه.
تقریبا همه Folder ها همین مقدار طول میکشه.
3) راستش با گوش دادن نمیشه تخمین زد چند دسیبل صدا دارم گوش میدم.
اما صدای بلند و با کیفیتی داره.
4) ممنون
بدون گارانتی چیزی در جعبه کم نداره.
تفاوتی هم با گارانتی دار , نداره فقط اگه خراب بشه باید از جیب خودم خرج تعمیرش رو بدم.
روش 18 تا موزیک عربی + فیلم Spider man 3 هست.
این فیلم کیفیت خیلی خیلی بالایی داره به طوری که تقریبا همه از دیدنش با این کیفیت تعجب میکنن.
حدودا 800 مگابایت هست.
مبارک باشه دوست عزیز !نقل قول:
آیا سایر وسایل گوشی مثل هندزفری هم در جعبه قرار داده شده؟
ممنونم.نقل قول:
بله Hands Free و کابل USB و کابل TV درون جعبه وجود داره.
باتری هم الان 100 دقیقه ازش به شدت دارم استفاده میکنم و Indicator نشون میده که دو خط از باتری کم شده.
توی این 100 دقیقه با WiFi-G در حال دانلود هستم و به TV وصل هست و فیلم نگاه میکنم به صورت هم زمان.
کارهایی که انجام دادم و باعث خالی شدن باتری شد.
*تقریبا هرچیزی که میشد Run کرد , Run بود.
* WiFi-G دائما در حال دانلود بود.
* فیلمبرداری حدودا 20 دقیقه.
* عکس برداری با فلاش حدود 20 عدد.
* دیدن فیلم در TV در حدود 1 ساعت.
* روشن بودن دائم GPS (البته نمیدونم GPS چقدر روی باتری تاثیر میذاره).
* در قسمت N-Gage یک بازی Demo وجود داره که فکر میکنم 7-8 بار بیشتر نمیشه باهاش بازی کرد و بعد باید بازی را خرید. ( FIFA 2007) من 2 بار بازی کردم.
* موسیقی هم گوش دادم با صدای بلند.
تقریبا کل جون گوشی رو تو این مدت گرفتم که 192 دقیقه بیشتر دوام نیاورد !!
باتری گوشی به شدت گرم شده بود که این نشون میده به شدت در حال استفاده و خالی شدن بود.
مشکل باتری همونجوری که من پیش بینی میکردم همچنان پابرجاست و یه کمی بهتر شده شاید اگه معمولی بود تا 170-160 کار میکرد.به خاطر صفحه ی بزرگتر و سی پی یو قویترنقل قول:
یه سوال در مورد این وای فای داشتم آیا کل تهران وای فای داره؟سرعتش چطوریه؟میدونم که اینجا جاش نیست ولی میشه بگی
سلام
بعد از چند روز برگشتم
کسی از آخرین قیمت این گوشی (با گارانتی و بی گارانتی ) خبر جدیدی نداره /؟
من تقریبا نظرم در مورد باتری بر خلاف نظر شماست.
N95 حداکثر 110 یا 120 دقیقه میتونه از WiFi-G با سرعت 54Mbps دانلود داشته باشه.
یکی از دوستانم N95 داره و بدون هیچ کاری به جز استفاده از WiFi بعد از حدود کمتر از 2 ساعت باتری ای که کاملا شارژ بود خالی شد.
گوشی اش را حدود 2 هفته هست خریده و کاملا از نظر باتری سالم هست.
Laptop رو وقتی بدون Wifi استفاده میکنم بعد از 3 ساعت خاموش میشه ولی وقتی دائم از WiFi استفاده میکنم بعد از 2 ساعت و یا کمتر خاموش میشه.
WiFi انرژی خیلی زیادی مصرف میکنه به طوری که باتری LapTop با اون عظمت رو به راختی روش تاثیر شدید میزاره.
راستش با این همه کاری که من با این گوشی انجام دادم اصلا انتظار نداشتم حتی 2 ساعت هم کار کنه (البته در مقایسه با N95 معمولی) ولی بیشتر از 3 ساعت کار کرد.
دقت کنید که من همرمان هم مشغول دانلود با حداکثر سرعت بودم و هم فیلم میدیدم و هم بقیه کارهایی که توضیح دادم.
البته من بنابر تجربه شخصی فقط در مورد باتری میتونم بگم از N95 خیلی بهتر شده.
در مورد Wifi :
من روی کامپیوتر خونه و LapTop و موبایل WiFi دارم که توسط یک Access Point با هم ارتباط دارند.
بهتره خیلی ساده توضیح بدم که : در تهران هم من خیلی جاها بودم دیدم که WiFi وجود داره اما تقریبا هیچ کدوم قابل استفاده نیست چون باید KEY داشته باشید که این KEY در هر شبکه ای توسط Administrator تعریف میشه و تقریبا مثل پسورد هست و مطمئن شما از این KEy اطلاع ندارید و طبیعتا نمیتونید از اون شبکه استفاده کنید.
اما بعضی جاها این Wep Key وجود ندارد و میتونید به راحتی از شبکه استفاده کنید.
مثلا در مجتمع پایتخت این امکان وجود دارد و چون اینترنت روی اون شبکه Share شده است به راحتی میتوانید از اینترنت هم استفاده کنید.
در مورد سرعت هم سوال کرده بودین.
این گوشی دو نوع WiFi رو Support میکنه , یکی G هست که سرعتی معادل با Mbps 54 داره و دیگری نوع B هست که اگر اشتباه نکنم سرعتی معادل با 11 Mbps داره.
سرعت اینترنت هم طبیعتا به سرعت اینترنتی که روی شبکه Share شده بستگش داره.
من این گوشی رو بدون گارانتی 19 ساعت پیش به قیمت 695000 تومان خریداری کردم.نقل قول:
قیمت با گارانتی هم متاسفانه ندارم.
نقل قول:
مرسی
من پست شما رو دیده بودم که قیمت داده بودین
میخواستم بدونم چه قدر با گارانتی و بی گارانتی با هم اختلاف دارند:46:
تبریز:
با گارانتی تبریز:760
با گارانتی تهران (ننوشته کجاش!):740
بدون گارانتی:690
منم دارم ميرم بخرم مباركه حالا wifi رو كه دائما نمي خواد روشن گذاشتبنا براين بايد بهتر از n95 باتريش دوام بياره
فقط farzadimmmmm هيچ كاوري براش پيدا كردي؟ از علا الدين خريدي؟
راستش من برای خرید نرفته بودم وقتی دیدمش وسوسه شدم و خریدم به خاطر همین دیگه پول برای Coverنقل قول:
نداشتم.
من همونطور که گفتم از پایتخت خریدم.
باتری :
من امروز خیلی باهاش کار کردم و تعداد زیادی هم عکس با فلاش گرفتم و از امکانات مالتی مدیای زیادی استفاده کردم و حدودا هم 20 دقیقه صحبت کردم ولی هنوز یک خط هم از Battery Indicator کم نشده.
اما از WiFi اصلا استفاده نکردم.
باتریش با N95 قابل مقایسه نیست اصلا.
اگر بخریش و با N95 مقایسه کنید این تفاوت محسوس رو کاملا حس میکنید.
اگه ميشه چند تا عكس كه باهاش گرفتين هم بزارين...
باشه چندتا عکس هم تو محیط های مختلف و در شرایط مختلف میگیرم میزارم اینجا.نقل قول:
این عکس در یک فضای بسته و تاریک با یک لامپ 40 وات که دور از صحنه است در حالت Normal گرفته شده است.
شرایط این عکس دقیقا مانند عکس قبلی است با این تفاوت که در حالت Night Mode گرفته شده است.کد:http://i1.tinypic.com/868nklw.jpg
همانطور که مشاهده میکنید تاثیر زیادی روی عکس داشته.
این عکس در یک فضای بسته با نور لامپ و Flash گرفته شده است.کد:http://i2.tinypic.com/720cffa.jpg
این عکس در حالت Close-UP Mode و , با Flash گرفته شده است.کد:http://i1.tinypic.com/714yt86.jpg
این هم یک عکس از حالتی است که گوشی را به TV متصل کرده ام.کد:http://i9.tinypic.com/6pjctpu.jpg
کد:http://i5.tinypic.com/73o5s80.jpg
Attached by alex_pk
از بالا به پائین:از راست به چپ
ممنون فرزاد جان...
اگه ميشه يه عكس در تاريكي مطلق بگيرين...
مرسي
خواهش میکنم.
-------------------------------
این عکس هم در تاریکی مطلق گرفتم , که صد البته نداشتن کادربندی درست در عکس به این دلیل هست که من چیزی نمیدیدم.
این عکس هم از محیط قبلی گرفتم تا بتونید با عکسهای قبلی مقایسه کنید و یک نتیجه گیری درست داشته باشید.
کد:http://i14.tinypic.com/7y87435.jpg
عکس پایین هم از GPS هست چون یادم میاد بعضی دوستان میخواستن نقشه تهران رو ببینند.
همونطور که میبینید نقشه به شدت ناقص هست.
قسمتی که با علامتی شبیه + مشخص شده موقعیت دقیق من رو نشون میده.
با حرکت کردن من اون نقطه هم طبیعتا جابجا میشه.
ضمنا سرعت حرکت و ارتفاع رو میتونید در قسمتی دیگر مشاهده کنید + قطب نما و امکانات دیگر . . . .
البته میشد تا مقیاس 50 متر هم Zoom-In کرد اما در این عکس من تا 5 کیلومتر Zoom-In کردم که یک
تصویر کلی از نقشه تهران ببینید.
نقل قول:
دستت طلا :46:
یه نکته جالب تو سایت نوکیا کشور انگلستان این گوشی (ان95 8گیگ)
کامینگ سون هستش !!!
ممنون از زحماتت دوست عزیز.نقل قول:
ولی با GPS داری حال میکنیا....
کیفیت دوربینش نسبت به معمولی فرقی که نکرده؟ درسته میگن رنگ هاش غیر واقعی هستند؟
Farzadim عزیز اولا مبارک باشه ثانیأ دستت درد نکنه خیلی خیلی ممنون .با عرض شرمندگی چند سوال هم من داشتم :
یکی اینکه آیا LCD گوشی تو محافظ داره یا مثل ان 95 معمولی بی حفاظه
دوم اینکه وقتی گوشی به استند بای میره صفحه کامل خاموش می شه یا مثل معمولی ها تاریخ و ساعت رو نشون می ده .
سوم هم اینکه اثر انگشت خیلی روی رنگ سیاه گوشی می مونه یا نه .
یک دنیا ممنون
اگه عکس هایی رو که از گوشی گرفته بودم رو از صفحه قبل downloadکنی، می بینی که لک می مونه. حالت استند بای هم مثل قبلی هست. درستهfarazadim؟
ممنونم.نقل قول:
* راستش من منظورتون رو از محافظ داشتن متوجه نشدم.
وقتی N95 رو مجددا دیدم یک مقایسه میکنم و به شما اطلاع میدم.
متاسفانه الان N95 در دسترس ندارم.
* وقتی گوشی Stand-By میشه , ساعت و تاریخ رو نشون میده اما بدون Back-Light
* بله جناب اصلان حق با شماست اثر انگشت روی گوشی باقی میمونه.
بااینکه قسمت پشت گوشی نسبت به قسمت روی گوشی مات تر هست اما اثر انگشت در هر
دو سطح گوشی باقی میمونه.
پ.ن : سطح روی گوشی براق و سطح پشت گوشی مات هست.