اقا من هر کار می کنم نرم افزار setool2lite 1.08 گوشی رو نمی شناسه بارها هم درایو های گوشی رو نصب کردم حتی usb flash رو ولی بازم نمی شناسه لطفا کمکم کنید :41::41::19::19:
اقا من هر کار می کنم نرم افزار setool2lite 1.08 گوشی رو نمی شناسه بارها هم درایو های گوشی رو نصب کردم حتی usb flash رو ولی بازم نمی شناسه لطفا کمکم کنید :41::41::19::19:
باتری گوشیتو یه بار دربیار دوباره جا بزن...
عزیزان کسی هست بدونه میشه skin مدیا پلیر k800 رو عوض کرد یا نه؟ چون من گرفتمش اما نمیدونم کجا باید بریزمش
از کجا پیدا کردی skin رو؟
میشه لیتک دانلودشو بدی؟
این کار رو هم کردم ولی باز هم جواب نداد دیگه دارم کلافه میشم به خاطر هک کردن گوشی windows را هم عوض کردم لطفا کمکم کنید :41::41::19::19:نقل قول:
خب برای این کار باید پچ نصب کنی.که باید به کارای هک وارد باشی:10:نقل قول:
يکي از بروبچ گفت اين کارو کرده ولي حيف فعلاً بهش دسترسي ندارم وگرنه ازش ميپرسيدم و بهت ميگفتمنقل قول:
عزیزان کسی هست بدونه میشه skin مدیا پلیر k800 رو عوض کرد یا نه؟ چون من گرفتمش اما نمیدونم کجا باید بریزمش
ما که همچين پچي رو رويت نکرديم مگر اينکه شما داشته باشيننقل قول:
خب برای این کار باید پچ نصب کنی.که باید به کارای هک وارد باشی
پوریا جان من عوض کردم.عکس هم گزاشته بودم
آها ok پس اين بنده خدا رو راهنمايي کن تا skin مديا پليرش رو بتعويضه!نقل قول:
پوریا جان من عوض کردم.عکس هم گزاشته بودم
سلام میشه لطف کنید گزینه های سمت راست این نرم افزار را مقداری توضیح دهید وکاربرد انها بگید---ممنون
همه رو تو فایل Pdf آموزشی نوشته.نقل قول:
Identify برای گرفتن اطلاعات گوشی.(به اصطلاح Log گرفتن)
Flash برای ریختن و فلش کردن فایلها موجود در قسمت Files و نیز MISC Files با پسوند Zip
Write Script برای اعمال فایلهای با پسوند txt و Vkp (پچها) که در قسمت MISC FILES قرار میگیرند.
Read GDFS برای بک آپ گیری از GDFS گوشی.
Write GDFS برای باز گردادند بک آپ GDFS که در قسمت MISC FILES قرار میگیرد
Read FLASH برای ذخیر فایل Main که آدرس بایتها اول و آخرش در پایین برنامه مشخص میشه(زیاد به کار نمیاد)
Unlock/Repair (در نسخه های جدید) در گوشیهای سری db2020 برای بدست آوردن قفل کاربر به کار میره
متشکرم من برای پرسیدم که لینک اول پست مشکل داشتم من تازه چند صفحه قبل لینک سالم را دیدم ودانلود کردم باز ممنون
اینم لینکش دانلود skin مدیا پایر واسه k800 اما خودم نمدونم چطور میشه عوضش کرد هر کس بلده راهنمای بکنه
کد:http://www.4shared.com/file/40192648/d7cfc454/WMP_11_XTREME_EDITION.html?s=1
آقا لینک کار نمیکنه
لينك دانلود درست بود به خودم دان كردم جاي ديگه آپلود كردم برات....نقل قول:
بيا:19:موفق باشيد!:40:کد:http://www.2shared.com/file/3015890/cf6f16c9/WMP_11_XTREME_EDITION.html
دسسسست درد نکنه
1- باید مسیر زیر رو به ابتدا بسازی تو کامپیوترنقل قول:
tpa/system/multimedia/mp
2-فایل های skin رو تو این مسیر اکسترکت کن
3-بعد کل مسیر رو با win zip باید zip کنی یعنی tpa.zip
4-بعد توی setool تو قسمت MISC files قرار بده و دستورات برنامه رو دنبال کن
ببخشید اگه مفهوم رو درست نرسوندم :10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ایا میشه با این برنامه روی w810i پچ نصب کرد.؟
یه log از گوشیتون بگیرید اگه cid 49 باشه میشه
مال من cid50 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یعنی نمشه روی cid50 پچ نصب کرد.نقل قول:
اینقدرا عصبانیت نداره . گوشیت رو بده بیرون تا cid ش رو به 52 ارتقا بدن . بعدش روش پچ نصب می شهنقل قول:
سلام
كسي ميتونه مشكل منو حل كنه؟
گوشيم كسي فلش كرده بالا نميار (روشن نمي شه) نمي دونم چه كنم ؟
كسي نيست؟ عيدي منو كمك كنيد؟
كسي نيست؟ عيدي منو كمك كنيد؟
مدل گوشیت چیه فرم ویرت چیه؟
این درایو بدرد کا750 .دبلیو810 .800 میخوره یا نهنقل قول:
نقل قول:
اقا ایمان من بازم همین مشکل رو دارم تو پوشه هم گپی کردم بازم همین طوریه
:10:
ببخشید دوستان عزیز من یک مشکل کوچک با این برنامه دارم واین است این برنامه گوشی من را نمی شناسد مو به مو چیزهای که دوستان و اون اموزشPDF گفته بود انجام دادم درایوهایش هم رانصب کردم حتی 30 دقیقه هم صبر کردم اما فایده ای نداشت در ضمن مدل گوشی هم درست انتخاب کردم من یک عکس کوجک می ذارم خودتان ببینید در ضمن در اون اموزش گفته بود اگر کابل DCU-60 را باید در اون تنظیمات مشخص انجام دهید اما من وقتی داخل سیدی گوشی ام را نگاه کردمن نوشته بود DCU-11 به نظر شما مشکل از کجاست----متشکرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اسکین مدیاپلیر k800 رو باید با پچ عوض کنید...
اون روش tpa/preset/system/mp\
جواب نمیده
سلام .
دوستان ، لینک فایل آموزشی مشکل داره ؟ نه ؟ من که می زنم تو 4shared میگه این فایل رو نداریم ، فایل آموزشی دوم ، همون آپدیت شده هه ، تو صفحه اول تاپیک .
منتظرم ، مرسی .
آیا جدید ترین ورژن setools برای K850 هم استفاده میشه یعنی میشه فلش کرد؟؟؟؟؟
نه خیر اگه هک هم بشه چه کاری روش میخواهید انجام دهید همه چیزش که ردیفه 30 فریم فیلم دوربین توپ صدا.....
کسی نیست جواب مارو بده ؟:19:نقل قول:
کسی پیدا نمی شه به سوال من جواب بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيا اينم واسه شما رفتم يه جاي ديگه اپلود كردم....:46:نقل قول:
کد:http://www.persianupload.com/viewer.php?file=4kumxb9n4m2ebvk6a3m9.zip
همه چي رو گفتي الا مدل گوشيت و فريمورش....:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
همه چي رو گفتي الا مدل گوشيت و فريمورش....:11:
موفق باشيد!:40:[/QUOTE]
ممنون----مدل گوشی k800--فریمورش را از کجا باید بفهمم---
راست*2تا چپ*چپ* سافت وار
ممنون----مدل گوشی k800--فریمورش را از کجا باید بفهمم---[/quote]نقل قول:
فريمورش رو بگو شايد برنامه گوشيت رو ساپورت نميكنه:18:
برا دونستن فريمور هم دوستمون گفتن....
نقل قول:
سلام .
دوستان ، من آموزش رو کامل خوندم ، به نظرم خیلی سخت اومد ، اون دستور ها ، آدرس ها رو فهمیدن ، همه چی به نظرم سخت تر از فار اومد .
اون دستورها ، دستورات کامل رو از کجا باید یاد بگیرم ؟ یا آدرس ها ، آدرس های کامل ، اون ها چی ؟
راهنمایی ام کنید ، راستش گیج شدم .
مرسی
(راستی چرا سایت موبایلستان بالا نمیاد ، شرمنده که اینجا می پرسم ، شاید نباید این کار رو بکنم ، اما دیدم خود برنامه هم شما گفتید از کجاس ، گفتم بپرسم )
__________________________________________________ _
ضمنا من می خوام 550 مو تبدیل کنم به 610 ، کدوم ورژن از ستول رو دانلود کنم بهتره ؟ آخریش ؟
(اگه لینک هم بدید ، بد نیست )
مرسی
لینک دانلود ستول تو این کلوپ هست حجمش زیاده و فایل اپ گرید صفحات اخر هست اونم دان کنید تا بشه 1.11 بهتر که از اخریم ورژن استفاده کنید برای تبدیل هم به این کلوب برید
ستول
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=196748
کلوپ تبدیل k550 به w610
فایل اپ گرید 1.11کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209136
کد:http://rapidshare.com/files/80493098/Setool2Lite_update_to_v1.11.exe.html