:41:
بچه ها دلم گرفت
پس جواب سوال من چی !!
Printable View
:41:
بچه ها دلم گرفت
پس جواب سوال من چی !!
يكي ديگه هم من پيدا كردم AcousticK800-HoGWaRtS
صداش در بلندگو معموليه ولي در هندز فري هم بم خوبي داره و هم زير و هم بلندي يعني هندزفريش توپه
لينك دانلود :کد:http://www.2shared.com/file/2579305/51be66f1/AcousticK800-HoGWaRtS.html
من اين ارور را در خيلي گوشيهاي ديگه هم ديدم مثلا P990 و يا بعضي از K750 و ...نقل قول:
اما اهميت ندادم و كابل را دراوردم و تا بحال هم هيچ مشكلي نيومده البته نميگم كه مشا هم اين كار را بكين
راستي شما بكدوم روش برق USB را قطع ميكني ؟
خیلی ممنون از توجهتون.نقل قول:
وقتی با این اشکال روبرو می شم، یا کابل رو از case جدا میکنم یا از از گوشی، خوب بعضی وقت ها هم سیستم رو خاموش میکنم.
راه بهتری هست؟
خوب بهترين گزينه اينه كه در My Computr روي درايو مموري راست كليك كرده و گزينه Eject را بزنيو بعد با خيال راحت كابل را درش بيارينقل قول:
حال اگر ارور داد دلايلي ميتونه داشته باشه كه بيخيال راه ديگه اي را ميگم
موقعي كه يك وسيله از جمله گوشي يا ريدر از طريق بلوتوث به كامپيوتر وصل ميشه در Taskbar ويندوز همون بغل ساعت يه گزينه اظافه ميشه كه يك فلش يبز رنگ هم دارد روي آن دوبار كليك ميكنيم تا باز بشه بعد ليست از Device هايي كه از طريق بلوتوث وصل شده اند مشاهده ميشه كه شما بايد روي آن كليك كرده و پايين Stop را بزني بعد دوباره يه صفحه اي مياد كه بازم Stop را ميزني بعدش كار تمومه برق USB قطع ميشه و ميتئني با خيال راحت كابل را قطع كني
اين روش به درد همه ميخوره
موفق باشين
اولی رو امتحان می کنم ببین چی می شه.نقل قول:
ولی دومی رو بارها استفاده کردم و دقیقا بعد از استفاده از اون با این ارور مواجه می شم.
به هر حال نتیجه رو می زارم. ممنون.
آقا ممنون خیلی خوب بود
انو امتحان كنيد نتيجه رو بگيد من با هندزفري امتحان كردم گوشم درد گرفتکد:http://www.2shared.com/file/2585638/ca6fa30d/hssz.html
یکی می تونه در مورد گوشی نوکیا5200 توضیحاتی رو بده ؟
با اینکه ربطی به تاپیک نداره:20:نقل قول:
نسبت به قیمتش خیلی خوبه.صداش که حرف نداره.مموری هم میخوره.یکم LCD ش ضعیفه.دوربین هم غیر قابل استفاده.اگه ملاکت گوشیه دخترانه نیست NOKIA 3110 بهتره.منظورم امکاناتش.
برای اطلاعات دقیق تر تو انجمن زیر سوالتو مطرح کن:
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=66
من موندم چرا اومدي انجمن سوني اريكسون اونم تو اين تاپيك از نوكيا ميپرسي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اينجوريشو ديگه نديده بوديم
خيلي ممنون از نظرات دوستان واقعا استفاده كرديم.نقل قول:
يعني واقعا يك نفر نيست اين آكوستيك را امتحان كنه؟
خوب چرا خودت امتحان نمیکنی؟
بابا بیچاره گفت که خودش امتحان کرده :19: حالا نظر ما رو می خوادنقل قول:
خودم میگم :31:
یه چیزی تو مایه های Jpx2 هست ولی در کل جلوش کم میاره :27:
BLASTER كه همش ميگه خودت امتحان كن (البته منظورم اين نيست كه لوسه)
منم امتحان كردم
توي هنذز فري خيلي خوبه از هر لحاظ
توي بلندگو يه كمي ضعيفتر از jpx2 هست
و در هردو حالت اصلا گرفتگي صدا يا خش خش .. هيچي نداره
فعلا رو گوشي خودم گذاشتم همين بمونه
اينو خودم با تركيب 2 تا آكوستيك ساختم درسته كه صداي اسپيكر كمته ولي خش خش ندارهنقل قول:
خيلي ممنون از نظرتون
ايولنقل قول:
اتفاقا منم به اين فكر بودم
بايد كمي روش كار كنم( كنيم )
آكواستيكي كه گذاشتي يه ايراد هم داشت اينكه صداي ايرفونش كمه
اين JPX2 يه چيز خوبي هم كه داره اينه كه صداي ايرفونش (مكالمه) خيلي خوبه
اتفاقا من امروز داشتم صحبت ميكردم ديدم صداش زياده گوشمو اذيت كرد كمش كردم حالا ممكنه نصبت به jpx2 كمتر باشه ولي به نظر من كه خوبه ولي به قول شما اگه روش كار كنيم ميشه يه چيز خوب در آورد اين كه من گذاشتم نصفش ماله w880 بودنقل قول:
خوب حالا نوبت آكواستيك تركيبي من رسيده
اسمش X800 هست
بچه ها همگي اينو امتحان كنيد و همگي نظرتون را اعلام كنيد
منتظرم
لينك دانلودکد:http://www.2shared.com/file/2597382/58ecb008/X800.html
سُلام دوستان این هم یه ساعت نمیشه معرفی شده
موفق باشید:11:کد:http://shamspour.persiangig.com/Dmitogor_v1.2_and_Top_SE.rar
اين افزايش صدای گوشی ضرر نداره ؟
دهن اسپيکر ها آسفالت نميشه ؟
نه زيادنقل قول:
اما اگر خواستي ولوم صداشو به مدت كمتر تا اخر باز كن
گوشي نوكيا N73 معمولي با موزيكال در صدا خيلي فرق دارند و قيمتشون هم متفاوته
اينم بدونيد كه n73 معمولي پس از آپديت نرم افزاري تبديل ميشه به موزيكال
من فكر نميكنم اين افزايش صدا در كا800 چندان ضرري داشته باشد
راستي آكواستيكي را كه گذاشتم همگي حتما نصب كنيد و نظرتون را اعلام كنيد
من فكر ميكنم تا الان بهترين هست
منتظرم
خيلي خوب بود صداي اسپيكر خيلي بلند بود فقط بازم مشكل هميشگي يعني خش خش حتي موقعي كه گوشي زنگ ميخوره هرچند خش خش نسبت به jpx2 od خيلي كمتر بود به هر حال ممنوننقل قول:
میشه یه جای دیگه اپ کنی.نقل قول:
ممنون.
این آکوستیک تقریبا مثل jpx2 هست ولی کمی با کیفیت تره و البته کمی صداش بم تر
البته این نظر منه
بهتره خودتون امتحان کنین و نظر بدین
[PHP]http://www.sendmefile.com/00601470[/PHP]
دانلود از اين سايت كه خيلي راحتهنقل قول:
لينك را كپي كن به مرورگر و اينتر بزن
بعد از كمي گزينه (Save file to your PC: click here) را بزن
بازم اگر نتونستي بگو تا جاي ديگه اي بزارمش
یه درایوری که صداش توپ باشه تقریباً 2 تا 3 برابر بشه کیفیتشم خوب باشه بزارید ممنون.
یعنی شما می خوای به قول دوستمون دهن گوشی رو آسفالت کنی ((3 برابر:18::18::18:))نقل قول:
با این گوشی ضبط که نیست:19:
بهترین راه اینکه گوشیت رو عوض کنی اولا صداش اونقدرام بلند نمیشه یعنی اصلا نمیشهنقل قول:
ببین خودت امتحان کن یه موزیک با صدای معمولی بذار اکولایزرش رو تا آخر زیاد کن می بینی که صداش خیلی بلند شده بعدش هم اکولایزرش رو معمولی بذار می بینی صداش یه نمه پایین تر اومد
حالا یه موزیک با صدای خیلی خفن بذار بعد اکولایزرش رو تا آخر بالا ببر و حالا معمولی بذار یعنی حالت باس بذار می بینی که فرقی نکرد
این یعنی چی؟یعنی این اسپیکر دیگه طاقت نداره
اما برای شما اگه صدای بلند میخوای دو راه میمونه
اول اینکه گوشیت رو عوض کنی یا دبلیو850 یا دبلیو900 از سونی بگیری یا سراغ گوشیهای نوکیا بری که اکثرا صداشون بلنده
یا اینکه اسپیکر گوشیت رو عوض کنی:31:بعدش هک کن ببین چه شود
خوب ديگه ؟ اوامر ديگه اي هم اگه داري بفرما !!!نقل قول:
شوخي كردم :31:
اينطور كه من ميبينم با هك گوشي هم به هدفت نميرسي
و همانطور كه zimka گفتند بايد گوشيت را تعويض كني
اما اگر در گوشي فقط صدا برات مطرحه برو گوشيهاي چيني بخر كه تقريبا فقط صداشون بهتره و قيمتشون هم مناسبه و يا اگر كمي هم كيفيت برات مهمه همون گوشيهايي كه zimka گفت را بگير
و اگر تونستي اين وضعيت را تحمل كني همون ك800 بهترينه
.................................................. ................
راستي zimka جون خدا را شكر زياد اهل SMS نيستم و صدا هم تا همين كا 800 برام كافي بوده واسه همين از كا800 خيلي راضي هستم فرصت برا فروش و يا تعويض كا800 خيلي داشتم اما حيف كه نميشه از دوربين كا800 گذشت والا حتما ........
اره گل محمدی عزیز انصافا کا800 گوشی خوشکل و باحالی هستش و واقعا نسبت به قیمت می ارزه اما من توی این مدت فهمیدم که سری اول این گوشیهای کیفیت ساخت بهتری داشتند البته توی این چند تا گوشی که من دیدم برام ثابت شده.نقل قول:
امروز توی قم پاساژالزهرا طبقه ی دوم یعنی +زیرزمین.یگ گوشی دبلیو900 دیدم فکر کردم قاب هستش بعد که رفتم پرسیدم گوشی چند؟گفت450 به نظرم چونه بزنی ارزون تر هم بهتون میده.رنگ سفید.
ولی چیزی که برام جالب بود یه نگاه به پشتش انداختم لنزش رو دیدم لنزش با اینکه دو میگاپیکسل هستش اما اندازه ی کا800 بود خیلی خوشم اومد.واقعا گوشی هستشا.صداشم که بین تمام سونی اریکسونی ها بلندتره.
به این دوستم توصیه میکنم این گوشی رو بخره در ضمن این گوشی اصلا خز نشده.چون یک سال فروشش متوقف شده و مهمتر از همه اینه که تنها گوشی سونی اریکسون هستش که ژآپنیه.هندسفری اش هم خیلی قشنگه ال سی دی داره.:31:
احتمالا تا شب من از برند سونی اریکسون هجرت میکنم به سوی دیگر کمپانی چشم بادامی یعنی سامسونگ.:2::2::18::18:
نقل قول:
چرا خودت امتحان نمیکنی؟؟؟:27:
شوخی کردم
ولی واقعا میترکونه ها
حتما امتحان کنید
هندزفرییم هم خرابه
نقل قول:
لینکش خراب برای من.
نمیشه.
اينم يه جاي ديگه :نقل قول:کد:http://golmohammadi.persiangig.com/myprograms/X800.rar
ممنون که گذاشتید.نقل قول:
خواهش ميكنم
نقل قول:
هنوز هجرت نکردی :46:
شما هجرتات خیلی زیاد هستن :19:
درایور K800 به چه گوشی های دیگه ای میخوره؟
درایور K800 به چه گوشی های دیگه ای میخوره؟
نام گوشی رو بگید.