مي خواستم بدونم اين علامت به علاوه (+) كه بعضي وقت جلوي اسم كاربران هست براسي چي يه و نشان دهده چيست؟
اگه تكراري بود ببخشين صفحه زياد بود جستجو بي فايده
مي خواستم بدونم اين علامت به علاوه (+) كه بعضي وقت جلوي اسم كاربران هست براسي چي يه و نشان دهده چيست؟
اگه تكراري بود ببخشين صفحه زياد بود جستجو بي فايده
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
يعني اووون فرد رو شما به ليست دوستانتون اضافه كردهايد
موفق باشيد
آخ كه مر30 لطف بزرگي كردين :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط Amin
نقل قول:
نوشته شده توسط Mahmoud66
سلام من جز این ها در گزینه پایین یعنی ارسال پاسخ چیز دیگه ای نمی بینم
اختيارات اضافي
اختيارات نويسنده
فعال كردن لينكهاي اينترنتي در پيغام
ناتوان کردن شکلک ها در گفتگو اشتراك موضوع هانحوه اطلاع رساني: عدم اشتراك بدون اطلاع رساني بوسيله ايميل خبر رساني فوري بوسيله ايميل اطلاع رساني بطور روزانه اطلاع رساني هفتگي بوسيله ايميل
ارزشيابي تاپيکاگر شما دوست داشتيد. مي توانيد به اين تايپيك امتياز اضافه كنيد.: انتخاب رتبه 5 : عالي 4 : خوب 3 : ميانه 2 : بد 1 : فوق العاده بد !
نقل قول:
نوشته شده توسط new_boys333
با سلام دوست من عكس زير رو ببين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بري اون بخش مي توني از امكانات استفاده كني
دوستان عکسهاتون رو با سایز کوچیکتر بذارید آدم رغبت به دیدن بکنه .
سلام...
این سیستم جدیدی که الان 2 روزه رو پی سی اجرا شده ...واسه ما دیالاپی ها دردسر شده اونم با سرعت پایین...
تا قبل از این موقعی که پست های جدید رو جستجو میکردیم ...خوب بعضی تاپیک ها مورد توجهمون قرار میگرفت و بحث ها شو دنبال میکردیم...و معمولا خوب از آخرین صفحه بازدید می کردیم...
ولی الان مجبوریم صفحه اول رو حتما ببینیم و از داخل تاپیک صفحه آخر رو انتخاب کنیم و ببینیم...که دوباره کاری میشه...
و خیلی وقت گیر... و اعصاب خوردکن....
خواهشا یه تجدید نظری در مورد این سیستم جدید بشه
مرســـــــی
با سلام
مي خواستم در مورد گزينه تاپيک هاي خوانده شده را علامت بگذار
يكم بدونم
وقتي اين رو مي زنم تمام تاپيك ها علامت دارمي شه هم آناي كه خوندم و يا نخوندم ؟
مرسي
نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
بابا يه سوال كردم كسي جواب نمي ده ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
با انتخاب اين گزينه تمام تاپيكهايي كه پست جديد دارن به شكل خوانده شده به نمايش درميان (آبي رنگ ميشن)
امين جان از پاسختون ممنون من فكر كرد فقط بايد تاپيك هاي كه خوندم رو علامت بزاره چون از متنش اين رو مي شد فهميد ولي در كل قابليت خوبي هست
با سلام ببخشن
يه سوال داشتم درمورد فهرست کاربران فعال كه تو پايين صفحه اصلي هست
مي خواست بدونم به چه ترتيبي رديف شده (الفبا ورود و.. ) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر سوال هاي عجيب مي پرسي!اون اول بر حسب الفبا هست.ضمنا مي توني رو يكي از حروف كليك كني تا فقط كاربرايي كه اول اسم اونا اون حرف هست نشون داده بشه .كاربراني با نام فارسي هم اون آخر هستند
دوست من شما بايد به سوالات جواب بدي تا اين كه اين قدر سوال كني ! البته اين نظر من بود بر نخوره بهتون / :ohno:نقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
با سلام با تشكر مگه من چه فرقي دارم كه بايد جواب بد سوال براي هر كسي پيش مياد :sad:
آخه ديدم بعضي وقت ها پس و پيش هستن گفتم شايد يجور ديگه باشن در هر صورت ...
می خواستم ببینم من چه جوری میتونم به پست هام فایل پیوست کنم؟یعنی حداقل چند تا پست باید بدم؟
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط eblis_tarsnak
خیلی در این مورد سوال شده
فقط مدیران و همکاران انجمن میتونن فایل پیوست کنن
ولی من کسی رو دیدم که عضو جدید بوده ولی فایل پیوست کرده
فکر نکنم اینجوری باشه
نقل قول:
دوست عزيز شايد منظور شما فايلهاي قابل دانلود هست كه كاربران استفاده مي كنن
اگه انجوري خوب بايد فايلتون رو آپ لود كنين تو سايت هاي اين كار مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد لينك رو بزارين تو اينجا ;)
اگه مشكلي داشتين بگين
سلام...
ضمیمه کردن فایل یعنی این: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که کاربران عادی (ربطی به تعداد پست ها نداره) قادر به ضمیمه کردن نیستند.
دوستانی لینک دانلود فایلی رو میدن اون فایل رو آپلود کردن نه ضمیمه !
عکس آپلودشده:
عکس ضمیمه شده:
:)
با تشکر مهران...
من منظورم همون فایل های قابل دانلود بود
چون بعضی از فایل های در خواستی رو دارم
باز هم ممنون
با سلامنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
سایت برای آپود زیاد هست
یکی از اون همینی هست که دوستمون اشاره کردش
یکی دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه با قابلیت رزیوم
ممنون
میشه بهترین و سریع ترینشو بگین؟
با سلامنقل قول:
خب من میگم
اما پرشین گیگ دعوت نامه می خواد
در ضمن بعضی وقتا قاط میزنه
سلام
پس گروه عمومي چيست؟
مثلآ پروفايل خودم:
soldier:در هيچ گروه عمومي عضو نيست!
اگر بيشتر در اين مورد توضيح بديد ممنون
با سلام وعرض ادب.آقا يكي از دوستان من با شناسه ghatel عضو سايت پسي ورد شده ولي هر سوالي ميخواهد بپرسد اجازه داده نميشه و ميگه كه شما نميتوانيد اينكار را انجام دهيد در ضمن پيغام خصوصي هم نداره يعني دريافت نميكنه.در تنظيمات هم رفته و تمام كارها را انجام داده و نشد كه نشد.اگه امكان داره كمك كنيد.با تشكر
دوست عزيز سلام اگه بتونين ببينين ايميل فعال سازي كه فرستاده شده به ايشون رو كليك كردن تا اكانتشون فعال بشهنقل قول:
نوشته شده توسط kongkido
سلام.با تشكر از شما.دوست عزيز اگه ايميل فعال سازي را كليك نكرده باشه حالا چكار بايد كنه؟اگه ممكنه راهنمايي فرماييد.با تشكرنقل قول:
نوشته شده توسط akmfad1
نقل قول:
نوشته شده توسط kongkido
خوب كليك كنه بره ايميل رو تو اينباكس پيدا كنه بعد رو ليتك فعال سازي كليك كنه تا فعال بشه خودتون كه يادتون هست چطور فعال كردين ;)
سلام ميثم جان جواب پيغام رفاقتو كه نميدي لا اقل جواب اين سوال رفيقتو بده اخوي بنده بخوام عكس بذارم توي اونجا كه اسم كاربري هست بايد چيكار كنم تو همون اواتار...ممنونم...
سلام دوست عزيز.نقل قول:
نوشته شده توسط lovergod14amorousand
ميثم جان وظيفه جواب دادن رو ندارن. اين كاربران ديگر هستند كه ياري كنندهي شما هستند.
اگر هم بخواي عكس بذاري برو توي قسمت آواتار. بعد ميتوني عكس مورد نظرتو آپلود كني. سپس روي دكمه ذخيره تغييرات كليك كن و هر وقت آواتار جديد را ديدي، پنجره را ببند.
موفق باشي. ;)
بابك جان ممنونم عزيز راهنمايي خوبي بود ...موفق باشي ;) ;) ;)
سلام ...
soldier جان ، اگه توی همین تاپیک یه سرچی میکردی به جواب میرسیدی
kongkido جان ، اگه ایشون یوزرشون فعال نیست بهتره از این آدرس برای فعال کردن یوزرشون كمك بگيرند
ممـنــون :)
مـیـثــم
دوستان مي تونيد درباره رزيوم كه قبلاگ يكي گفته بود توضيح بديد /
معنيش كه ميشه ادامه ولي منظور چيه توي سايت هايي مثل پرشين گيگ ؟
سلام سولئارس جان
رزیوم یه قابلیتیه که ممکنه بعضی از سایتهایی که آپلود سنتر هستن داشته باشن یا ممکنه نداشته باشن
حالا خود این رزیوم چیه؟
ببین
مثلا شما داری یه چیزی دانلود میکنی که حجمش زیاده
بعدش نمیتونی خیلی زیاد تو اینترنت بمونی تا دانلودش تموم شه
و میخوای عملیات دانلود رو متوقف کنی و بعدا ادامه بدیش ( مثلا 10 مگ دانلود گردی و 10 مگ دیگه مونده که میخوای فرداش ادامه بدی )
خوب
اگه سایتی که لینک دانلود رو ازش گرفتی قابلیت رزیوم داشته باشه شما میتونی 10 مگ باقی مونده رو فردا ادامه بدی و دانلود رو تموم کنی
اما اگه اون سایت رزیوم رو ساپورت نکنه شما باید دوباره از 0 اون فایل مورد نظر رو دانلود کنی .
مثلا پرشین گیگ این قابلیت رو داره
و راپید شر نداره
امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
موفق باشی
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Meisam
چطوري ميشه اين گروه را تشكيل داد ;)
يعني افراد خواصي مي تونن اين گروه را تشكيل بدم :sad:
منظورم مديرها و همكار هاست يا همه مي تونن اينكارو كنن؟ :ohno:
اقا يه سوال از اونجايي كه من علاقه شديدي به كاربراي بن شده دارم مي خواستم بپرسم چه جوريه؟
يعني ميثم جان اتوماتيك هم ميشه ؟
قربانت شهريار
شهريار جان اتوماتيكه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
ميتونه از 1 روز باشه تا 2 سال ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته ادمين اگه بخواد ميتونه اين مدت رو تمديد كنه يا كلا كنسل كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولي من تا حالا ديدم مي تونه اوتوماتيك هم نباشه ...درسته؟
قربانت شهريار
دوستان ببخشيد وسط بحثتون براي رزيوم بايد با برنامه خاصي دانلود كنيم چون من خودم با يه برنامه اي مي گرفتم ولي حالا ديگه حوصله اون برنامه رو ندارم حالا با همين حالت پيش فرض خود ويندوز و براوزيرم دانلود مي كنم آيا اينها هم اين قابليت رو داره ؟