درسته ولینقل قول:
بعضی موقع ها سوتی میده عجیب
هنوز زوده
2 .3 سال دیگه
درسته ولینقل قول:
بعضی موقع ها سوتی میده عجیب
هنوز زوده
2 .3 سال دیگه
سلام
منم دیشب تو اخبار شنیدم که تقریبا کلمنته قطعی شده منتها جواب اخرش رو تو سفر به ایران میده
یه زمانی یادمه میخواستن سباستین فری دروازبان فرانسوی پارما رو بکنن جانشین اولیور کان.قضیه مال چند سال پیشه.الان نمیدونم ولی فکر کنم توی تیمای متوسط ایتالیا یا فرانسه بازی میکنه.دروازبان بدی نبودش ولی خب.
سپ مایر از آمدن کلینزمن به بایرن انتقاد کرده فکر کنم برای این باشه چون تو تیم ملی اوت رو از سمتش برکنار کرد باشه!!!!!!!!!!!!
منم از اومدنش انتقاد میکنم:31:نقل قول:
حیف نبود سپ مایر اخراج شد؟
مدير باشگاه فوتبال بايرن مونيخ آلمان تاكيد كرد كه "ينس لمان" با وجود بازنشستگي "اوليور كان" به اين تيم نخواهد پيوست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش روز چهارشنبه ايرنا به نقل از خبرگزاري فرانسه از برلين، لمان ۳۸ساله از زماني كه جايگاه خود را در ماه سپتامبر از دست داد در آرسنال نيمكتنشين است.
از سوي ديگر كان كاپيتان ۳۸ساله بايرن نيز قصد دارد در پايان اين فصل از فوتبال خداحافظي كند.
با وجود اين "اولي هوينس" تاكيد كرد كه "ميشاييل رنسين" دروازهبان ۲۳ ساله ذخيره بايرن به اندازه كافي منتظر بوده و زمان آن رسيده كه شانس خود را در تركيب اصلي تيم امتحان كند.
وي گفت: بارها به ميشاييل قول دادهايم كه بعد از بازنشستگي اوليور كان دروازهبان اول ما باشد. كمي دور از عقل است كه يك دروازهبان ۳۸ساله ديگر را به جاي يك دروازه بان ۳۸ساله بياوريم. گرچه لمان هم از آن دسته بازيكناني نيست كه روي نيمكت بنشيند تا ميشاييل بيمار يا مصدوم شود.
اين در حاليست كه لمان ۱۰روز پيش پيشنهاد رفتن به بوندسليگا و پيوستن به بروسيا دورتموند را به دلايل شخصي رد كرده بود.
قرارداد وي در تابستان امسال با آرسنال به پايان ميرسد و انتظار ميرود اين تيم او را بازيكن آزاد اعلام كند.
لمان كه از سال ۱۹۹۹تا ۲۰۰۳در بورسيادورتموند عضويت داشت بارها گفته بود، ميخواهد در تعطيلات زمستاني باشگاهش را عوض كند تا شانس او براي بازي در تيم ملي آلمان در مسابقات يورو ۲۰۰۸افزايش يابد.
منبع:
کد:www.bayernclub.com
من امروز تو اخبارشنيدم كه بايرن براي به خدمت گرفتن دروازه بان عماني بولتون ابراز تمايل كرده!!!!!!!!!!
نه!!!!!!نقل قول:
جدی؟
به نظر من اصلا به واقعیت نزدیک نیست
من هم انتفاد خودمو اعلام می کنم. دوستان لطفا اگه مایل هستین اسم تیم ها و بازیکنانی که ازشون نفرت دارین اعلام کنین. من: اث میلان استقلال رئال مادری د چلسی منچستر یونایتد اینزاگی نیلسترروی گاتسو منیعی فکری اگه تو لیست من اسم کسی هست که شما دوسش دارین، شرمنده!نقل قول:
من:
میلان ... ایتالیا ...بارسلون....لیورپول....اینزا ی....ریسه...جرارد
تو ایران:
ازمامانی وفرشیدکریمی و شیث رضایی
اولین نفر گریبان خودمو گرفت!! من خیلی شیثو دوست دارم. ولی توافق روی بایرن اینجا مهمهنقل قول:
میلان _ ایتالیا _ گروسو
از ینس لمان هم خوشم نمیاد
شرمنده!!!!!!!!!!!!!!!!!11نقل قول:
اولین نفر گریبان خودمو گرفت!! من خیلی شیثو دوست دارم. ولی توافق روی بایرن اینجا مهمه
عجب موضوعی خوش میتونه یه تاپیک جداگانه بشه!!!:31:
ایتالیا...برزیل...بارسلون...م لان
اینیستا...دکو...رونالدینیو... اتراتزی...
یاکو اینتا...منصوریان...منیعی...حا یلو...ساکت..سیدورف...کاموران ی...فیروز کریمی...
(این لیست آپدیت خواهد :27:)
اوه ه ه ه ه ه....فعلا همینا یادم بود... تا بعد...
رونالدینیو برای چی بابا
:20:
در حد 90% به شدت تایید میشه!نقل قول:
راستی دیروز بایرن یه بازی داشت، اره؟ فکر کنم 5 تا زد. اگه درسته تبریک!
من هم از ینس لمان بدم میاد مخصوصا بعد از جام 2006 و نیمکت نشینی سلطاننقل قول:
چاکر بروبچ مونیخی هستیم.از منچستر بدم میاد,از استیو گرانت بدم میاد,از رافا بنیتس بدم میاد از یه سری از بازیکنای استقلال مخصوصا سرمربی سابقشون قلعه مرغی(ببخشید نوعی)
Just For Fun
بایرن هم که با برد شروع کرد...............
بایرن2_هانزاروشتوک 1
عکس العمل الویر کان رو دیدن بعد از خودن گل
چه جوری داد میزد سره دفاع
:5:
آرهنقل قول:
عکس العمل الویر کان رو دیدن بعد از خودن گل
چه جوری داد میزد سره دفاع
من که از تو تلوزیون دیدم نرسیدم
این دروازبان تو تاریخ فوتبال تکرار نمیشه:5:نقل قول:
کاملا موافقمنقل قول:
این دروازبان تو تاریخ فوتبال تکرار نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو آخرین بازی قیافش می خورد که رو فورم باشه
هر یك از بازیكنان تیم ملی فوتبال آلمان در صورت قهرمانی این تیم در رقابت های یورو 2008 ، 250 هزار یورو پاداش دریافت می كنند.
به گزارش شبكه خبر ، پس از نشست مقامات فدراسیون فوتبال آلمان با میشاییل بالاك ، ینس لمن ، میروسلاو كلوزه و برند اشنایدر نمایندگان بازیكنان ، قرار شد اگر تیم ملی این كشور در مرحله نخست حذفی از دور مسابقات كنار رود ، بازیكنان 50 هزار یورو پاداش دریافت كنند كه در صورت حذف آلمان در مرحله نیمه نهایی این مبلغ به 100 هزاریورو افزایش می یابد و در صورت شكست در مسابقه پایانی جایزه مذكور 150 هزار یورو خواهد شد و در پایان مقرر شد در صورت قهرمانی در رقابتهای یورو 2008 هر كدام از بازیكنان تیم ملی فوتبال آلمان مبلغ 250 هزار یورو جایزه دریافت كنند
کار خوبی کردننقل قول:
البته آلمان شانسش خیلی زیاده
اگر چه خیلی دیر شده ولی من هم اولین برد بایرن رو در نیم فصل دوم تبریک می گم. و ضمنا من هم تایید می کنم که اولیور کان تو تاریخ فوتبال تکرار نمیشه.
برد بایرن رو تبریک میگم.چند وقتی میشه از دنیا عقبم.کسی میتونه عکس عکس العمل اولیور رو بزاره؟
سلام
زی روبرتو : ریبری در مسیر ستاره شدن قرار گرفته است.
"زي روبرتو" بازيكن برزيلي بايرن مونيخ در پايان قرارداد كنونياش بوندسليگاي آلمان را به مقصد ليگ حرفهاي آمريكا ترك ميكند.زيروبرتو كه با كيكر گفتوگو ميكرد، ادامه داد: «با تيمي در آمريكا تماس داشتم. اين تيم در سال ۲۰۰۹ يكي از گزينهها خواهد بود.»
اين هافبك برزيلي كه تا سال ۲۰۰۹ با بايرن قرارداد دارد، دربارهي آينده كارياش گفت: «۲۰۰۹ پايان كار در بايرن مونيخ است. ديگر بيشتر از اين نه ميخواهم و نه ميتوانم. زماني بيش از اين طولاني را در فوتبال اروپا به سر بردهام.»
اين بازيكن كه در فاصله سالهاي ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ براي بايرن بازي ميكرد، سال ۲۰۰۷ بار ديگر به اين تيم در بوندسليگا بازگشت. او از آسيب ديدگي فرانك ريبري و نبودنش در ديدار حساس هفته نوزدهم بوندسليگا برابر وردربرمن ابراز ناراحتي كرد و گفت: «يافتن جايگزين هم ترازي براي فرانك دشوار است. فرانك در مسير تبديل شدن به ستارهاي همانند رونالدينيو قرار دارد.»
با افتخار میگم بایرنی هستم
تا ابد اسطوره ای مثل قیصر
نابغه و فرمانده بی مثالی مثل ماتیوس
و دروازه بان افسنه ای مثل الیور کان
نخواهند آمد
دلم خیلی گرفته همین حالو زمان خداحافظی ماتیوس داشتم
خدایا بدخواهان بایرن و تمام بازیکنان و طرفداران این تیم را به درک هدایت بفرما و نسلشان را
چون دایناسورها از زمین پاک بفرماااا ااااا
( آمین )
دمت گرم رفیقنقل قول:
پایتم:5:
ایول داداش :11:نقل قول:
بایرن 1_ برمن 1
مساوی شد
ولی خیلی گل قشنگی زد بایرن
یه کار گروهی زیبا
نقل قول:به به ! بایرن به داشتن طرفداری مثل شما افتخار می کنه. فرمانده ای مثل لوتار ماتئوس دیگه برای المان و هیچ تیم دیگه ای وجود نخواهد داشت. و همین طور دروازه بانی مثل الیور کان. به عنوان کسی که از سال 1994 طرفدار لوتار بودم و بعد خداحافظیش هم طرفدارش هستم میگم:
زنده باد ماتئوس
و ایول بر شما!نقل قول:
خوبه ! گل بایرن واقعا زیبا بود و به قول شما یه team work واقعی.نقل قول:
بایرن 3 _ هانوفر 0
یه برد دیگه در خانه حریف با هت ریک لوکا تونی:5:
منم تبریک میگم
ولی بایرن تو جام یوفا نباید مساوی میکرد
تبریک میگم.نقل قول:
شادی بعد از گلش مثل همیشه جالب بود.
هاشمیان بدبخت هم طبق معمول فقط چند دقیقه بازی کردش.