واقعا چی بر سر بارسا امده چرا اینجوری بازی میکنه؟
واقعا چی بر سر بارسا امده چرا اینجوری بازی میکنه؟
هر مربي ديگه اي كه بياد حداقلش اينه كه ديگه مشكلات تيم رو زيادتر نمي كنه!!نقل قول:
اونجا بهت گفتم به مورينيو هم راضي شدم مگه نه؟ حالا ميگم به نامربي هايي مثل گرانت هم راضي هستم:دي
قبلااز اين خوشم ميومد ولي ديگه نه. مخصوصا بعد از اون باخت افتضاح جلوي مادريد.
الان اون ستاره اسپانیا تو لالیگا چندم هست؟
چرا دیگه از بازی تماشایی رونالدینیو و مسی خبری نیست؟
به نظر شما اگه ژولی و ساویولا بودند و هانری هم نبود تیم چه جوری بود؟
امشب در جام حذفی با سویا بازی داریم . از دستش ندید .
ساعت چند هست؟ پخش می کنند؟نقل قول:
ساعت چند هست؟ پخش می کنند؟نقل قول:
یوفا: تيم بارسلونا با برتري در مجموع دو ديدار مقابل تيم سوييا به مرحله يك چهارم نهايي مسابقات فوتبال جام حذفي باشگاههاي اسپانيا راه يافت.
به گزارش یوفا از مادريد: تيم بارسلونا سهشنبهشب در دور برگشت از مرحله يك هشتم نهايي اين مسابقات در زمين خود مقابل تيم سوييا بهتساوي بدون گل رسيد ولي به علت زدن گل در زمين حريف و در ديدار رفت پيروز ميدان شد.
دو تيم در دور رفت به تساوي يك بر يك رسيده بودند.
یوفا: "ديديه دروگبا" مهاجم تيم فوتبال چلسي انگليس اعتراف كرد كه عاشق به وجود آوردن يك زوج رويايي با "ساموئل اتوئو" در بارسلوناست.
به گزارش یوفا: دروگبا در اين فصل بارها گفته است كه در پايان مسابقات جاري، آينده خود را در استمفوردبريج بررسي خواهد كرد.
ستاره ساحل عاجي چلسي كه در حال حاضر براي شركت در مسابقات جام ملتهاي آفريقا به كشورش رفتهاست با توجه به تعريف و تمجيدهايي كه از اتوئو كرده، ظاهرا تمايل دارد به بارسلونا برود.
دروگبا در اينباره به روزنامه "ديلي اكسپرس" گفت: هر مهاجمي با شرايط من واقعا دوست دارد شانس خود را براي بازي در كنار ساموئل امتحان كند. نميدانم چرا نبايد اين اتفاق بيفتد. اين يك چيز استثنايي است. اما بارسلونا بايد دسته چك خود را كنار بگذارد، تا اين اتفاقات بيفتد.
وي افزود: من عاشق سرعت، مهارت گلزني و قدرت دوندگي ساموئل هستم.
قطعا وجود او براي بارسلونا ضروري است.
اتوئو مهاجم كامروني بارسلونا نيز معتقد است، سرعت او در كنار قدرت دروگبا تركيب هولناكي خواهد بود.
وي گفته است: نميدانم چرا هر دوي ما نميتوانيم در يك تيم بازي كنيم.
فقط تصور كنيد تيمي با حضور دروگبا و من چه خواهد شد.
"ديديه دروگبا" مهاجم تيم فوتبال چلسي انگليس اعتراف كرد كه عاشق به وجود آوردن يك زوج رويايي با "ساموئل اتوئو" در بارسلوناست...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متن کامل خبر: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:46:
واقعا عاشقي هر كي هر كي شده....
از اونطرف هم چقدر خوش اشتهاست اين آبرا!
آره والا ...نقل قول:
گفته اگه دروگبا رو میخواین ، باید مسی رو بدیــــد ... :18:
رو رو برم ...
دروگبا هم آخه آدمه ؟ :13:
یا حق
:40:
همينو بگو! من تو دنياي فوتبال از 3 نفر خيلي متنفرم(كه با ديدنشون حالم بد ميشه) يكيش همينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تيم هم فردا با راسينگ بازي داره ساعت 10 و نيم (اگر اشتباه نكنم)
اتوئو و توره كه رفتند، ولي به احتمال قوي مسي بازي كنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
"يحيي توره" هافبك باشگاه بارسلونا اسپانيا اظهارداشت:"ديديه دروگبا" مهاجم ساحل عاجي چلسي، بسيار علاقمند است كه به اين تيم اسپانيايي ملحق شود.
يوفا در اين باره نوشت: شايعات هنگامي قوت گرفت كه دروگبا در اوايل هفته گذشته از تمايل خود به بازي در كنار "ساموئل اتوئو" مهاجم كامروني بارسلونا، صحبت كرد.
از سوي ديگر روابط وي با كادر فني تيم چلسي بعدازرفتن "خوزه مورينيو" تيره شده و طبق شنيدهها،مسئولان باشگاه چلسي نيز آمادهاند كه با بارسلونا وارد مذاكره شوند مشروط بر اينكه "ليونل مسي"آرژانتيني نيزبخشياز قرارداد باشد.
مطبوعات چاپ بارسلون نوشتند شايد باشگاه با معاوضه يك بازيكن موافق باشد اما آن فرد "رونالدينيو" خواهد بود نه مسي، كه در اين صورت هم "رومن آبراموويچ" رييس باشگاه چلسي خوشحال خواهد شد.
بنابر اظهارات "يحيي توره"، دروگبا در مورد بارسلونا از او سوالاتي پرسيده و علاقمند به عضويت در اين تيم است.
وي تاكيد كرد:دروگبا پيش من اعتراف كرد كه ميخواهدبهاينجا (بارسلونا) بيايد. ما در مورد بارسلونا صحبت كرديم البته كار دشواري است چون ميلان و مادريد هم خواهان او هستند.
هر دو بازيكن براي همراهي تيم ملي فوتبال ساحل عاج در رقابتهاي جام باشگاههاي آفريقا آماده ميشوند.
توره افزود : به اعتقاد من، اگر او به ما ملحق شود، اتفاق بسيار خوبي است چون بازيكنان بزرگي در اينجا داريم كه او هم يكي از آنان خواهد بود.
انتشار اين اخبار در حالي است كه ۲۴ساعت قبل، "نيكلاس آنلكا" بازيكن جديد باشگاه چلسي از دروگبا درخواست كرد در استمفورد بريج بماند.
:10:
يوفا/ "خوان لاپورتا" رييس باشگاه بارسلونا اسپانيا تاكيد كرد "رونالدينيو" هافبك برزيلي اين تيم در فصل نقل وانتقالات زمستاني كه تاپايان ماه ژانويه ادامه دارد، فروخته نخواهد شد.
لاپورتا هنگام صحبت دركنفرانس مطبوعاتي بهمناسبت معرفي "خوزه منوئل پينتو" اظهارداشت تمام اعضاي هيات مديره باشگاه بهاتفاق معتقدند كه رونالدينيو فروشي نيست.
نام رونالدينيو هميشه در شايعات مرتبط با چلسي و آث ميلان شنيده شده و در اوايل هفته گذشته نيز احتمال اقدام اينتر براي به عضويت گرفتن اين بازيكن باتوجه به دريافت مبلغي قابل توجه از حمايتكننده مالي خود قوت گرفت.
بااين وجود لاپورتا تاكيد كرد رونالدينيو در ماه ژانويه فروخته نخواهد شد: "برنامههاي تيم با توجه به حضور رونالدينيو تنظيم شده و همين مسير را ادامه خواهيم داد.اوبازيكن موثري براي تيم است و قصد فروش وي را نداريم." وي همچنين خواستار حفظ حرمت بازيكن برزيلي تيمش شده و افزود "او در تلاش است كه از بند مصدوميت رها شود."
"فرانك ريكارد" سرمربي هلندي بارسلونا نيز در حمايت از اظهارات رييسش گفت هنوز روي رونالدينيو براي چينش تركيب اصلي تيمش حساب ميكند.
وي افزود: او بسيار خوب و به شدت در تلاش است و روزانه دو جلسه تمرين ميكند. وقتي او از نظر بدني آماده شود، به تيم بازخواهد گشت.
:10:
يوفا/ رئيس افتخاري باشگاه بارسلونا با استفاده از شرح وظايف خود در هيئت رئيسه، هافبك آرژانتيني تيم را 500 هزار يورو جريمه كرد.
ليونل مسي پس از سفر يك روزه به قطر و كسب درآمد دو و نيم ميليون دلاري بابت حضور در نمايشگاه اسب عربي امارات، چند نمايشگاه اتومبيل، چند آكادمي فوتبال، دو توليدي لباس ورزشي امارات و ... از سوي يوهان كرايوف مبلغ 500 هزرا يورو جريمه نقدي شد.
اين مبلغ از دوره سوم پرداخت دستمزد وي كم خواهد شد.
خوان لاپورتا رئيس باشگاه بارسلونا پيش از اين براي جريمه مسي سكوت كرده بود و اين كار را به ضرر باشگاه مي دانست؛ اما با ورود كرايوف به عرصه تصميم گيري بار ديگر به هواداران بارسلونا ثابت شد كه لاپورتا عملا تحت تاثير كرايوف و سهامداران هلندي آژاكس و آيندهوون است.
هفته گذشته نيز چمن زمين تمرين لاماسيا با وجود مخالفت جدي لاپورتا و به دستور يكي از سهامداران باشگاه تعويض و ترميم شد.
:46:
لاپورتا(كل باشگاه بارسلونا)ec هر موفقيتي داره از كرايوف بزرگ داره بنابراين حق نداره جيك بزنه.
كار كرايوف در جريمه كردن مسي هم كاملا درست و بجا بود، او در زمان مصدوميت بدون اجازه باشگاه به قطر رفته بود.
موافقم ...نقل قول:
ولی خدایی عجب درامدی دارن اینا !
دو روز رفته ، 2.5 میلیون دلار زده تو جیب !
هنوز 20 سالش هم نشده ! شده ؟
هــــــــــی خدا ...
:31:
یا حق
با سلام.
من تاحالا این تایپیکو ندیده بودم.
منم یکی از طرفدارای بارسا هستم.و البته مسی
با شما هم موافقم.به نظر من هم که دروگبا باریکن نیست.
راستی چرا اینجا اینقدر فعالیتش کمه؟
با تشکر
نقل قول:
اصولا آدمای نژاد پرست-که بشریت فکر میکرد نسلشون منقرض شده-اول نگاه به رنگ پوست آدما میکنن بعد تازه تشخیص می دن:18:
که طرف آدم قابلیه یا نه
نمیگم که مسی بازیکن بدیه ولی اطمینان دارم که شما به
خاطر دید نژاد پرستانتون که قبلا به اطلاعتون رسوندم بین
اون همه فوق ستاره فقط مسی رو دیدید:40:
خوشحال می شم شخصی رو به من معرفی کنید که تونسته مسی خان رو بدون مصدومیت ببینه !:13:
سوای لمپارد هر بازیکنی که مصدوم بشه دیگه قابل اعتماد نیست :46:
سلام دوستان یه سوال داشتم لطفا فوشم ندید که چرا وسط این صحبت ها این سوال را می پرسه
ترکیب ما در فینال جام قهرمانان چی بود ؟
هم نیمه اول هم نیمه دو راستی به ترتیب پست بنویسید ممنونم
آقا مسی چی کار میکنه:20:
عجب بازی میکنه
تو5 دقیقه باعث اخراج پاسکال سیکان مدافع ویا رئال شد
این مسی چیست که همه عالم دیوانه اوست.
بازگشت افتخار آمیز رونی رو تبریک میگم
آقای livchelsea واقعا متاسفم برای این طرز فکر شما که فقط با یه جمله:به نظر من هم که دروگبا باریکن نیست فکرکردین من آدم نژاد پرستی هستم.آخه واقعا این جمله چنین معنی ای میده؟خوب شد چیز دیگه ای نگفتم.وگرنه یه چندتا چیز دیگه بارم میکردین
بعدشم من از شما یه سوال دارم.شما که طرفدار چلسی هستین چرا اومدین اینجا پست دادین؟مگه تایپیک واسه خودش نداره؟مگه من میام اونجا پست بدم؟
آقای vahid_civil آخه رونی چه ربطی به بارسا داره؟
از دوستانی که طرفدار این تیم نیستند.خواهش میکنم اینجا پست ندن.
فرانک رايکارد، جلو را، فقط به قصد پيروزي برابر ويارئال نگاه مي کند. او مسابقه را، جذاب پيش بيني کرد و از هواداران خواست، که کنار تيم باشند.
رايکارد بازي با ويارئال را، مسابقه اي کاملا سرگرم کننده براي همگان دانست و از هواداران درخواست کرد، که در نوکمپ، در همه لحظات، تيم را حمايت کنند. مربي بارسا بعد از آخرين جلسه تمريني قبل از بازي، در کنفرانس مطبوعاتي خويش گفت: «از تيم انتظار دارم، که مايه ي افتخار باشد و براي اين، نيازمند هواداران هستيم. بارسا آماده بازي پنجشنبه مي باشد»
وضعيت رونالدينيو
در وضعيت عادي، رايکارد، هيچ شانسي براي حضور رونالدينيو از ابتداي بازي، در تکيب قائل نمي شود: «هم رونالدينيو و هم مارکز، آماده بازي کردن هستند، اما تمام طول فردا. بازگشت به ترکيب براي رونالدينيو، اولين مرحله، بعد از قرار گرفتن خارج ترکيب، براي مدت هاست. او سخت کار مي کند و اکنون بازگشته است. رونالدينيو مي تواند، ارزشنمند باشد و او يک قسمت مهم تيم است. نيازي به اثبات نيست و ما همه به اين مسئله آگاه هستيم و از توانايي هاي وي باخبريم.»
زدن اولين گل
رايکارد فکر مي کند، بازي پنجشنبه، بسيار جذاب است، زيرا هر دوتيم براي گل مي آيند: «براي ما، بسيار مهم است، که اولين گل را به ثمر برسانيم. از آن به بعد، بايد سخت بکوشيم، که نتيجه را حفظ نماييم. ويارئال تيم قوي است؛ من اميدوارم، که يک بازي جذاب را ببينم.»
منبع:barcabest.com
صعود به دور يك چهارم جام حذفي بسيار روحيه بخش بود ....
روني همون لقب رونالدينيو هست.نقل قول:
آقا بعد از اون افتضاح اول هفته اصلا انتظار نداشتم بريم بالا، از اونطرف البته يه چيز هم هست كه مثل سال قبل درگير 3 تا جام ميشيم و تو هيچكدومش هيچي نميشيم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقاي vahid_civil ببخشيد.من فکر کردم يکي ديگه رو ميگيد.
آقاي R10MessiEtoo ممنون که گفتين.آخه من تاحالا نشنيده بودم کسي به رونالدينيو بگه روني.
آقا ميشه بگين بازي بعدي بارسا کي هست و با چه تيمي؟
فردا (يكشنبه) با اوساسونا تو نوكمپ، ساعت 9 و نيم، البته فكر نكنم تيوي نشون بده.نقل قول:
امشب هم كه رئال بازي داره، به آلمريا اميدي نيست...
سلام :40:
نتیجه رو درست دیدم ؟ ... :18:
رئال 2-0 به المریا باخــت ... :8:
کاش بازی رو میدیدم ... خیلی حال میداد ... :27:
به المریا امیدوار شدیم ... :46:نقل قول:
یا حق
:10::10::10::10::41:....
[quote=hpk34;2060034]آقای livchelsea واقعا متاسفم برای این طرز فکر شما که فقط با یه جمله:به نظر من هم که دروگبا باریکن نیست فکرکردین من آدم نژاد پرستی هستم.آخه واقعا این جمله چنین معنی ای میده؟خوب شد چیز دیگه ای نگفتم.وگرنه یه چندتا چیز دیگه بارم میکردین
بعدشم من از شما یه سوال دارم.شما که طرفدار چلسی هستین چرا اومدین اینجا پست دادین؟مگه تایپیک واسه خودش نداره؟مگه من میام اونجا پست بدم؟
آقای vahid_civil آخه رونی چه ربطی به بارسا داره؟
از دوستانی که طرفدار این تیم نیستند.خواهش میکنم اینجا پست ندن.
اول اینکه آقا خودتی...:13:
دوم اینکه کی گفته من فقط طرفدار چلسی هستم...:10:
سوم هم اینکه من این مطلب رو فقط واسه ی شما ننوشتم
چون شما آخرین نظر رو داده بودین در جواب همتون نوشتم
شما هم نظر های دیگه رو نخوندین که چه فحش هایی به دروگبا داده بودن
آخه درست نیست که هم درباره بازیکن تیم دیگه نظر بدین هم بهش فحش بدین.:41:
[quote=hpk34;2060034........
بازم سلام
آقای R10MessiEtoo ممنون. پس امشب بازی داره.واقعا رئال 2 هیچ باخت!!!!!!!! ایول بابا امیدوار شدیم.
خانوم livchelsea از شما معذرت می خوام که گفتم آقا.نمی دونستم دیگه.
به نظر من درست نیست که به بازیکنان فحش بدیم حتی اگر بازیکن نباشن.
یه سوال دیگه:
کسی میدونه بازیه امشبو کدوم کانال ماهواره میگذاره؟
ریكارد: «ما شایسته پیروزی بودیم.»
فرانك ریكارد از صعود بارسلونا به نیمه نهائی جام حذفی خوشحال بود و شكی ندارد كه در مرحله برگشت مصاف با ویارئال یارانش شایسته پیروزی بودند.
تیری آنری تنها گل بازی را به ثمر رساند و آبی و اناری ها از عهده زیردریایی زرد عصر پنج شنبه در نیوكمپ برآمدند. ریكارد از اینكه یارانش، تلاشی بیشتر از كافی، برای قطعی كردن جایگاهشان در چهار تیم پایانی رقابت ها انجام دادند، راضی بود.
او گفت: «ما در نیمه اول خیلی خوب بازی كردیم و من فكر می كنم ما عملا تمام بازی را در اختیار داشتیم. ما خودمان را نیرومند نشان دادیم و در تمام مدت بازی نگاه به هجوم داشتیم. با نگاه به 90 دقیقه كلی, بارسا برتر بود و ما شایسته پیروزی بودیم.»
اضطراب
با وجود اینكه همه بازیكنان از این پیروزی خوشحال بودند, ریكارد پذیرفت كه او مقداری اضطراب را در نیمه دوم هنگامی كه تیم شانس های زیادی برای گلزنی داشت، تشخیص داده است, وقتی که یارانش تنها برای غلبه بر دیگو لوپز برای باردوم ناموفق بودند. او توضیح داد: «وقتی 1-0 است، می دانی كه وضعیت سریعا می تواند تغییر كند. هر چقدر كه کمتر از زمان بازی باقی مانده باشد، احتمال اینكه این موضوع مشكل ساز شود، بیشتر است. مضطرب بودن عادی است, در وقت استراحت ما در مورد آن حرف زدیم. در هر صورت, از نظر روانی یك تیم با ده بازیكن خیلی سخت تر كار می كند. اما ما شایسته پیروزی در پایان بودیم.»
مسی تماشایی
ریكارد سپس در انتخاب كلماتش هنگامی كه نمایش عالی دیگری از لیونل مسی را بازتاب می داد، دقت كرد. این مربی گفت: «او تماشایی بود. او بازیكن منحصر به فردی است كه, وقتی تنها یك میلیمتر به او داده شود, می تواند چیزی بسازد. من امیدوارم كه این به او اشتیاق حتی قوی تری برای نمایش خوب در بازی های پیش رو بدهد كه او واقعا می تواند تفاوت ایجاد كند.»
پذیرایی از رونالدینیو
در دقیقه 75 رونالدینیو به میادین بازگشت و استقبالی از هواداران خانگی دریافت كرد كه روحیه اش را بالا می برد. ریكارد نیز از واكنش هواداران تحت تاثیر قرار گرفته بود كه آن را «شگفت انگیز» توصیف كرد و توضیح داد: «این ها چیزهایی هستند كه یك بازیكن به آن نیاز دارد و به او برای ادامه سخت كوشی برای تیم كمك می كند.»
مطمئن درمورد نیمه نهائی
در آخر, ریكارد به خاطره دیدار با ختافه در نیمه نهائی جام حذفی سال گذشته نگاه كرد و گفت: «سال پیش دیگر مهم نیست.» و تاكید كرد كه «ما باید به خودمان نگاه كنیم و ما معتقدیم كه می توانیم بر هر تیمی غلبه كنیم. ما بازیكنی برای انجام این كار داریم.»
مستقیما برگشت به كار
رایكارد از بازیكنانش برای تمرین در بعد از ظهر جمعه برای جلسه ای كه بدون شك برای ریكاوری و رمق تازه بعد از حساسیت های بازی شب پیشش است، دعوت كرد. بازی بعدی بارسا یكشنبه برابر اوساسونا در خانه است.
اتوئو و توره در مرحله گروهی درخشیدند!
ساموئل اتوئو و یحیی توره ، كامرون و ساحل عاج را به یك چهارم نهائی جام ملت های آفریقا هدایت كردند. هر دو بازیكن گلزنی و همه دقایق بازی های كشورشان تاكنون را بازی كردند.
دو نماینده بارسا در جام ملت های آفریقا, ساموئل اتوئو و یحیی توره ، خوب كار می كنند. اتوئو آقای گل رقابت ها با پنج گل و پیش از این آقای گل تاریخ رقابت ها با 16 گل زده است. ضمنا، یحیی توره ، همه بازی های 'گروه مرگ' با نیجریه و مالی را برده است.
كامرون تیم دوم در گروه
با وجود عقب نشینی در بازی اول برابر مصر (4-2), كامرون به راحتی در جایگاه دوم - پشت سر مصر - با برد برابر زامبیا (5-1) و سودان (3-0) به دور بعد صعود كرد. آن ها اكنون با تونس بازی می كنند. اگر به نیمه نهائی برسند, كامرون با حریفان قوی برابر كشور میزبان غنا یا نیجریه روبه رو خواهد شد.
ساحل عاج مهارنشدنی
ساحل عاج ركورد بی عیب و نقصی در رقابت ها تاكنون دارد. آن ها بر نیجریه (1-0), بنین (4-1) و مالی (3-0) غلبه كرده اند. یحیی توره ، همه دقایق را بازی كرده است و گل فرصت طلبانه ای برابر بنین به ثمر رسانده است. آن ها اكنون با گینه در یك چهارم نهایی بازی می كنند كه در گروه A پشت سر غنا دوم شده است. اگر به نیمه نهائی برسند, ساحل عاج با مصر یا آنگولا روبه رو می شود.
كامرون و ساحل عاج پیش از فینال نمی توانند دیدار كنند.
برنامه بازی ها
- یك چهارم نهائی:
غنا برابر نیجریه (یكشنبه سوم فوریه, 6 بعد از ظهر)
كامرون برابر تونس (دوشنبه, چهارم فوریه, 9:30 بعد از ظهر)
ساحل عاج برابر گینه (یكشنبه, سوم فوریه, 9:30 بعد از ظهر)
مصر برابر آنگولا (دوشنبه, چهارم فوریه, 6 بعد از ظهر)
- نیمه نهایی:
پنج شنبه, هفتم فوریه
- رده بندی:
شنبه, نهم فوریه (6 بعد از ظهر)
- فینال:
یكشنبه, دهم فوریه (6 بعد از ظهر)
بازی بعدی بارسا در لالیگا
یکشنبه 14 بهمن 1386
هفته بیست و دوم لالیگا
بارسلونا VS اوساسونا
ورزشگاه: نیوکمپ
ساعت 21:30 (به وقت ایران)
منبع :fcbarcelona.ir
دوستان تبریک بارسلون با تک گل دقیقه 88ژاوی برد.
ترکیب تیم بدین شرح بود:
والدز-میلیتو- تورام - زامبروتا - مارکز - انیستا - مسی - دکو - آبیدال - کرکیچ - آنری
تعویض ها:
ژاوی در دقیقه 81 به جای دکو ، رونالدینهو در دقیقه68 به جای مسی ، و دوس آنتوس به جای آنری در دقیقه 63
منبع:کد:http://www.uefa.com
واقعا بارسلون برد
اگر راست باشه واقعا تبريك ميگم
آره بابا ... جون به لبمون کرد این ریکارد ...نقل قول:
دیگه اگه از این فرصت استفاده نمکیردیم که
دیگه هیچـــــــی ... !
اخبار میگفت رفته رو لبه تیغ ! ... بهش گفتن
اگه فاصله با رئال از اینی که هست بیشتر بشه
اخراجـــــــی ...
امیدوارم نریم توی بحران مربی ...
یا حق
من بازی رو ندیدم ولی او حرکت جالب مسی که بجه ها میگن رو کسی داره؟
سلام
بازي با رئال كيه تا جواب اين رئاليا رو بديم
بازي رفت كه مسي نبود خوب در رفتن
اين سري كه مسي هم هستش رو ميخوان چه كار كنند
یوفا: اقدامات خوان لاپورتا در روزهاي اخير، از جدي شدن كنارهگيري تيم فوتبال بارسلونا از ليگ فوتبال اسپانيا (لاليگا) خبر ميدهد.
به گزارش یوفا:خوان لاپورتا، رئيس باشگاه مردمي بارسلونا با حضور در فدراسيون اسپانيا، از تشكيل رسمي تيم ملي كاتالونيا خبر داد.
وي اعلام كرد كه اين تيم ملي به تاريخ 25 مي، با تيم ملي آرژانتين ديدار خواهد داشت.
لاپورتا اظهار داشته كه اسپانيا بايد تقويم خود را براي جلوگيري از مشكلات ناشي از غيبت بازيكنان كاتالونيايي، از اكنون آماده باشد.
بسياري از كارشناسان پيش بيني ميكنند حركات لاپورتا تحت تاثير دوستان و سياسيون كاتالونيايي است كه جايگاهش را نيز مديون آنها است.
اينكه بارسلونا تا پايان سال 2011 از لاليگا خارج شود، چندان منطقي به نظر نميرسد و يك شعار تهديدآميز تصور ميشود؛ اما آنچه مسلم است اينكه، بارسلونا بين كاتالونيا و هيجان لاليگا، چه اجباري و چه اختياري، اولي را ترجيح مي دهد و هواداران بارسلونا نيز همين را ميخواهند.
سلامنقل قول:
07/05/08 Real Madrid - Barcelona
زحمت تبدیل به هجری شمسیش با خودتان :31: