من 64 گرفتم ماهی 10 تومن و با سرعت 35 کیلو دانلود می کنم
مشکلی ندارم فقط همون مشکل رپید که بعضی مواقع نمیشه و باید صبر کنی
Printable View
من 64 گرفتم ماهی 10 تومن و با سرعت 35 کیلو دانلود می کنم
مشکلی ندارم فقط همون مشکل رپید که بعضی مواقع نمیشه و باید صبر کنی
حتما ولی من توی تابستون با v *** p ****n و کارت d ****v****b با سرعت 700 داشتم دانلود می کردم منظورم این بود که امکان داره ولی خرج داره چطورم البته با سرعت بالاترم خبر دارم بعضی ها(*******)دانلود می کنن:31:نقل قول:
اره راضی هستم میانگین 45 50 هستش خیلی کمش 30 و بالاش 80 هستش و من بیشتر از شبانه استفاده می کنم و این سرعت بهم می ده ولی روزانه هم همینطور کلا خیلی عالیه! امیدوارم بد نشه!
فکر کنم منظورش این بود که از اشتراک های با شیرینگ پایینتر یا سرویس های اختصاصی استفاده کنی....نقل قول:
ممکنه این اشکال به خاطر این باشه که من مودمم رو عوض کردم و d-link گذاشتم باشه.البته مطمئنم تنظیمات کاملا درسته
مودم قبلی زیمنس خود شرکت بود.
البته تا اونجایی که می دونم نباید ربطی به مودم داشته باشه چون اولش فقط می خوان پول در بیارن می گن مودم ما رو استفاده منید.
سلام
من از شركت قاصدك كه يكي از نمايندگي ها فن آواست استفاده مي كنم و سرويس من 256 هست . واقعا افتضاحه سرعت دانلود 4 تا 8 در ضمن صفحه هاي وب رو با هزار بدبختي باز ميكنه و سرعت روز و شب فرقي نمي كنه . من اگه مي دونستم از همون دايل آپ استفاده مي كردم . من قبلا از سرويس صبا استفاده مي كردم و سرعتش خوب بود سرويس من 128 بود . سرعت دانلود از 25 تا 55 بود و صفحات وب رو به خوبي باز مي كردد .
در ضمن وقتي زنگ ميزنم ميگين امكان داره تا يك ماه ديگه همينجوري باشه . آخه شما كه ميبينيد وضعيت اينترنت تون اينطوري چرا ميفروشيد كه بدتر بشه .
خوب شما کدام شهر هستید ؟نقل قول:
به خیلی چیزا بستگی داره مثلا فاصله شما تا مرکز مخابراتتون و سیم تلفنتون و مودمت
الان خیلی ها دارن از این شرکت می گیرند من خودم از نمایندگیش امپراطور توی تهران منطقه پونک گرفتم خیلی خیلی هم راضی هستم ازش!
شبانش دو سه شب قطعی داره درست دانلود نمیکنه برای شما هم همینجوری؟
یک سوال دیگه اینه من 512 دارم وقتی از رپید باز میخوام دانلود کنم سرعتم به زور به 20 میرسه ولی وقتی از یزد موزیک فایل میگیرم سرعتم 50 تا 64 هستش . از idm هم برای دانلود استفاده میکنم .
من نمیدونم چرا با این فن آوا نمیشه این قسمت رفت "https://ssl.rapidshare.com/cgi-bin/premiumzone.cgi"
من چند روز دیگه اکانت رپیدشرم تموم میشه و از این قسمت باید دوباره وارد بشم تا اکانت جدید رو لوگین کنم
لطفا یکی کمک کنه!
واسه شما هم همینطوریه؟
نه دوست من مشکلی نداره .....نقل قول:
منم خودم از فن آوا استفاده میکنم ..... اتفاقاً منم مثل شما 512 دارم .....
من هرشب بدون مشکل وصل میشم .... دیشب هم وصل شدم و دانلود کردم ..... چرا همون دیشب به پشتیبانیشون زنگ نزدی ؟ ....
در مورد راپیدشر هم بله این مشکل رو همه دارن ..... منم با idm دانلود میکنم ..... چون وقتی بخواد از راپیدشر دانلود کنه متاسفانه از یک کانکشن استفاده میکنه و برای همین سرعتش کمه .... اگه دقت کنی توی سایر سایت ها موقع دانولد از 5 کانکشن استفاده میکنه و برای همین هم سرعتش استاندارد هست .... ولی راپیدشر و 4shared اینطوری هستند ........
شما با برنامه idm توی بخش تنظیماتش می تونی اونجا نام کاربری و پس ورد رپیدتتو بدی دیگه اصلا احتیاج نیست از این ادرس وارد بشینقل قول:
ولی این صفحه برای من نمی یاد!
تایید میشه بهترین گزینه همین idm هستش
بچه ها من 512 با حجم 2 گیگ گرفته بودم الان تازه 4.6 گیگ دانلود کردم دیگه اکانتمو بستن حالا تا بهشون زنگ بزنم بگم من برای ماه بعد زودتر دادم
الان چند وقتیه صبح ها هم دیرتر قطع می کنن دیروز که ساعت 10 صبح بود که شبانشونو بستن!
آره دوست من برای منم اینجوریه زودتر از اون حدی که باید استفاده کنی تموم میشه .....
مثل اینکه عوارض . مالیات مخابرات + سود خود شرکت رو از اکانت کم میکنن و اون چیزی که میمونه رو میشه استفاده کرد ...
.
شما از پانل ibs ریز کارکرد رو میبینی .....؟؟؟
.
در مورد شبانه هم جدی تا ساعت 10 هست ....؟؟؟ آخه من هر موقع که از شبانه استفاده میکنم یه جوری سیستممو تنظیم میکنم که ساعت 6:45 خودش اتومات خاموش میشه .....
پس از این به بعد بهتره اینکارو نکنم .....
ببخشید این تعرفه سرویس خاص چه جوری هست ؟
s5 رو در نظر بگیریم :
70000 تومان اولش باید بدیم ،
قیمت هر گیگ مصرفی 7500 تومان هست ،
و هر ماه هم باید 2800 ( دو هزار هشتصد تومان ) بدیم ...
آیا همین جوری هستش یا من دارم تو فضا سیر می کنم ؟
سلام . من یکی از دوستانم از این شرکت اینترنت گرفته و تو مرکز مخابراتی حافظ تهران هم هستند ولی سرعت دانلود از 5 بالاتر نمیره و به شرکت هم زنگ میزنه میگه با این مرکز مشکل داریم ؟؟؟؟ آیا کسی از این مرکز از این شرکت ADSL گرفته ؟ (مودمش هم D-Link )
به احتمال زیاد از مودمشه بگو مودمشو عوض کنه مشکلش خل میشه!نقل قول:
با سلام
سرعت دانلود 128 نامحدود چقدره ؟
شرکت امپراطور اعلام کرد که دیگر فقط نمایندگی شرکت صبا نت و دریگر از فن اوا adsl ماهیانه نمی ده!
منم عینا همین مشکل رو دارم آخه چه معنی داره که این آدرسو ببیندن؟!نقل قول:
منم مشکل مشابه همین رو دارم، سرعت دانلود من بشدت افت کرده، نهایتش شده 10. الان تقریبا دوهفته است که این مشکل رو دارم( همین الان دارم با سرعت 6.2kb دانلود میکنم) . فقط روز 27 ماه میلادی ساعت 10 شب، یعنی همون موقع که آخرای اکانتم بود سرعت به 26 رسید منم فکر کردم درست شده، دوباره شارژش کردم ولی از فرداش همون آش بود و همون کاسه. کسه دیگه ای هم این مشکل رو داره؟؟نقل قول:
راستی سرعت آپلودم جالبه 14kb از سرعت دانلودم بیشتره!
مودم:
GALAxy
D-link DSL200
سرعت:
256/128
سلام
منم همین مشکلو دارم سرعتش بالاتر از 15-16 نمیره
ضمنا شبانه هم راس 6:45 قطع میشه
کسی نبود جواب بده ؟؟نقل قول:
سلام
دوستان وضعیت سرویس 128/256 فن آوا ( نمایندگی هادی کام ) چطوره ؟ کسی از مرکز حکمت شعار از فن آوا سرویس داره ؟ کیفیتش چطوره ؟
دوستان هم چنان تورنت شبانه قطعه ؟؟
من مرکز چمرانم.
با درود .دوستان من حدود 1 ماه و نيم پيش از يه شركت كه اسم معروفي نداشت به اسم دوبرا براي اينترنت پر
سرعت عضو شدم كه اين شركت هم يه واسطه هست براي شركتهاي ديگه كه يكبار مداركم و فرستاد براي
نيونت براي 3 هفته اونا برگشت زدند و گفتند پورت خالي نداريم و اين شركت دوبرا دوباره منو رجوع داد به فن آوا كه الان 3 هفته ميشه تو نوبت هستم پدرم در اومده از بس كه تماس گرفتم و قبض جديد پرداخت كردم به اينا. يه جواب درست به ادم نمي دهند ميگن مداركت تو مخابرات هست به مخابرات كه تماس ميگيرم كه محل ما رو پشتيباني ميكنه ميگن كه همچين مدركي به اين نشاني و شماره اينجا نيومده ميگم اين شركت به من گفته كه فرستاده مدركم و و شما كم كاري ميكنيد جواب ميدن نه همچين چيزي درست نيست .دوباره تماس ميگيرم باهاشون ميگن ما فرستاديم شما تماس بگيري جوابتو نميدن ميگم من تا كي بايد صبر كنم هي هواله ميدن به اين هفته و اون هفته ميگم نخواستم ميگن خب اشكالي نداره از 63 هزار تومني كه دادي 37 هزار تومت براي مودم كسر ميشه و 10 هزار تومن هم براي رانزه شدن خط و 15 هزار تومن به شما برگردادنده ميشه به همين راحتي. ميگم من كه نه اينترنت پر سرعت گرفتم و نه استفاده كردم برا چي 10 هزار تومن بدم اعصابم خورد بشه بعد ا ماه و نيم و حالا 10 هزار تومن هم بدم آش نخورده و دهن سوخته .ميگن اي قانونش هست و دست ما نيست .اعصابم خورد شد و دادو بيداد كردم مدير شركت گوشي رو گرفت و كلي معذرت خواهي كرد گفتم اين معذرت خواهي شما براي من ميشه اينترنت پر سرعت جواب داد تا روز 2شنبه حتما وصل ميشه نميدونه آدم چيكار كنه تو اين مملكت دزد بازار شده هر كاري بخوان ميكنن و تو روز روشن از مردم دزدي ميكنند و توقع دارند كه مملكت خوب بشه و آباد. من كه ديگه نميدونم بايد چيكار كنم يه شكايت نامه فرستادم ميدونم فايده نداره ولي باز بهتر از هيچي آيا براي شما هم همچين مسئله اي پيش اومده ؟اگه راهي ميدونيد كه به نتيجه برسه برام بگيد تا بتونم به نتيجه برسم يا جايي كه به شكايات رسيدگي كنند .ممنون
معلومه حسابی کفر تو در آورن ها.نقل قول:
کاره خوبی کردی زنگ زدی.ما هیچ وقت چیزی که حق مون هست رو طلب نمیکنیم(البته استثنا هم داره)و میزاریم شرکت های از این قبیل هر کاری خواستن بکنن و بگن قانونه
سلام
من تو سایت فن آوا ثبت نام کردم و درخواست سرویس S2 را دادم ولی تو سایت نوشته باید مبلغ Undefined را پرداخت کنید میخواستم بدونم این Undefined چقدر هست؟ در ضمن وضعیت سرعت دانلود سرویس 128 چه طوری هست؟
خیلی ممنون.
همیشه بهترین راه اینه که زنگ بزنید شرکت و منشی های خوبشون(!) شما رو راهنمایی خواهند کرد.نقل قول:
سرعتش خوبه. قیمتش اما در مناطقی که فقط خودشون هستند و شرکت دیگری نیست، سر گردنه هست .
پ.ن1: این چه وضعیتی هست که هر کی هر قیمتی دلش خواست از ملت میگیره و کسی هم نیست یک رسیدگی ای داشته باشه.
برای اینترنت 512 اون هم تازه فقط 2 گیگ !!!!!!!!! ترافیک، باید در ماه 40 هزار تومن بدییییییییییییییی. به کی بگم من آخه.
هر ماه هم پرداخت میکنیم ، بدون اعتراض و ..... خیلی ملت خوبی هستیم دیگه.
پ.ن2: از دوستان هر کی اکانت رپید داره یا میخواد بگیره ، من مایلم که شریکی بگیریم.
من که روزی 800 مگ بیشتر دانلود ندارم.
هر کی مایل بود یک پ.خ بزنه و شماره تماس بده، هماهنگ کنیم.
من سرعتم با adsl 256 از 8 بیشتر نمیشه
دوست من با 256 ولی سرعت 8 که خیلی کمه ....!!! به پشتیبانیشون زنگ زدین ....
دوستان عزیز سلام
نظرات متفاوت و جالبتان را مطالعه کردم و می تونم بگم با شما موافقم اما بدبختی ما اینجاست که تو بین جوانها کمتر کسی پیدا می شه که از اینترنت بخواد جنبه مثبتش را استفاده کنه و همه می خوان ............
هنوز که هنوزه سرعتم با 256 خیلی پایینه!
حالا به نظر شما خوب است بگیریم یا خیر .
بین آسیاتک ، سپنتا و شاتل و فن آوا کدوم رو پیشنهاد می کنید .
اگه با قیمت شاتل مشکلی نداری من همون ساتل رو معرفی میکنم ...
حداقل در قبال اون پولی که میگیرن کیفیت خوب هم میدن
بروبچ یه تاپیک زدم بیاین ببینید چطوره :31:
معرفی برترین کشورهای دنیا از نظر سرعت دانلود و آپلود فایل از سایت SpeedTest.Net (برسی کلی به همراه توضیحات)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=309979
جدیدا برای من قطعی زیاد پیدا کرده فن آوا ، یه بار بی دلیل Error 691 میده یه بار یه چیز دیگه ! خستم کرده:41:
برای شما هم همینجوریه ؟
برا من که نه.نقل قول:
زنگ بزن پشتيباني احتمالا منطقه مشکل داره.
برای منم اینطور نیست .... فقط بعضی موقعا سرعتش افت میکنه که اونم فکر کنم طبیعیه ....
سلام این چرا شبانش وصل نمیشه من کلا اینو گرفتم به خاطر شبانه رایگان(الان 3 شدهه هنوز وصل نیست)
شما هم این مشکلا رو دارید؟
بله دیشب این مشکل رو داشت .... پریشب هم طرفای ساعت 2 شب وصل شد ....
.
دوست من نگران نباش شبانه وصل میشه و مشکلی نداره ولی نمیدونم چرا دیشب قطع بوده ....
.
به پشتیبانیشون زنگ زدی ..؟