يه سري امكانات بيشتر مثلا از همه مهمتر WiFi . اصلا بهتره بري تو سايت gsm.ir اونوقت اين دوتا مدل رو با هم مقايسه كني خودت بهتر متوجه ميشي.نقل قول:
Printable View
يه سري امكانات بيشتر مثلا از همه مهمتر WiFi . اصلا بهتره بري تو سايت gsm.ir اونوقت اين دوتا مدل رو با هم مقايسه كني خودت بهتر متوجه ميشي.نقل قول:
دوست عزيز ميشه مقايسه اين دو گوشي رو بزاري همين جا چون من اگه بخوام برم تو gsm.ir صد سال طول ميكشه
كپي كردم انداختم اينجا!
مشخصات نام گوشي : 6300 6300i
قیمت : گارانتی اصلی
228000 تومان
تاريخ معرفي : ماه نوامبر سال 2006 ماه مارچ سال 2008
باند فركانس:
باند : GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 GSM 900 / 1800 / 1900
سيستم عامل نوع: ندارد ندارد
مشخصات ظاهري وزن(گرم): 91 93
سايز (طول - عرض - ضخامت): 106.4 * 43.6 * 11.7 106.4 * 43.6 * 11.7
رنگ بندي گوشي : نقره ای - مشکی طوسی
مشخصات صفحه نمايش نوع: TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ TFT با قابلیت نمایش 16 میلیون رنگ
ابعاد: 320 × 240 پیکسل 31x 41 میلیمتر 240x 320 پیکسل 31x 41 میلیمتر
صفحه نمايش لمسي : ندارد ندارد
حالت اسكرين سيور: دارد دارد
تصوير زمينه: دارد دارد
مشخصات دوربين نوع: 2 مگا پیکسل 2 مگاپیکسل
قابليت بزرگنمايي: 8 برابر دارد
ابعاد عكس : 1200×1600 پیکسل 1600x1200 پیکسل
قابليت فيلمبرداري: دارد دارد
مدت فيلمبرداري: به میزان حافظه به میزان حافظه
فلاش: ندارد ندارد
مشخصات صداي زنگ نوع: پلی فونیک 64 کاناله پلی فونیک 64 کاناله
قابليت دريافت زنگ: دارد دارد
پخش MP3 به جاي زنگ دارد دارد
مشخصات پخش كننده موزيك نوع: MP3 player MP3 player
قابليت پخش: MP3, MP4, AAC, AAC+, eAAC MP3/MP4/AAC/ACC+/eAAC+/WMA
مشخصات حافظه حافظه گوشي: 7.8 مگابایت 30 مگابایت
حافظه مموري كارت : دارد ( microSD (TransFlash قابلیت ارتقا تا 2 گیگابایت دارد 512 مگابایت کارت (microSD (TransFlash
دفترچه تلفن: 1000 نام 1000 نام
نمايش تصوير تماس گيرنده: دارد دارد
ابزار ارتباطي گوشي پورت: miniUSB miniUSB
بلوتوث: دارد دارد
اينفرارد: ندارد ندارد
GPRS دارد دارد
EDGE دارد دارد
HSCSD دارد دارد
3G ندارد ندارد
Wireless LAN ندارد دارد
بازي نام بازي: دارد با قابلیت دانلود دارد با قابلیت دانلود
مرورگر اينترنت WAP دارد دارد
xHTML دارد دارد
HTML ندارد دارد
ساير مشخصات
messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging SMS, MMS, Email
تايپ هوشمند T9 دارد دارد
ويبره دارد دارد
آيفون دارد دارد
منشي تلفني ندارد ندارد
سيستم ضبط صدا: دارد دارد
سيستم شماره گيري با صوت: دارد دارد
فرمان صوتي دارد دارد
راديو دارد دارد
چراغ قوه: ندارد ندارد
فن آوري Push to talk دارد دارد
مكالمه تصويري: ندارد ندارد
قابليت ويرايش آفيس: ندارد ندارد
قابليت نمايش Pdf ندارد ندارد
قابليتهاي ديگر: دارای Java MIDP 2.0 Java MIDP 2.0
مشخصات باتري نوع: Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4C) Standard battery, Li-Ion 860 mAh (BL-4C)
زمان مكالمه:مداوم 3 ساعت و 30 دقیقه 3 ساعت و 30 دقیقه
زمان آماده به كار 348 ساعت 340 ساعت
دوستان یک سوال داشتم. این گوشی نرم افزار های جاوا با حجم 1.5 مگابایت رو جواب نمی ده؟؟ من می خواستم دیکشنری pmd رو برای دوستم بریزم نشد.
نرم افزارهاي بالاي يك مگابايت رو جواب نميدهنقل قول:
اقا H A M E D دمت گرم
يه سال ديگه: 6300i بهتره يا 6301 ؟؟؟
از نظر امكانات و از همه نظرها 6300i بهتره.نقل قول:
خیلی تغییرات داشته...
به نظرم 6300 ای بهترین انتخاب هست...
سلام دوستان. گوشي 6300 من خيلي سريع شارژ خالي ميكنه. با چند تا ديگه از دوستام كه 6300 دارن مشورت كردم. اونا گفتن مال ما هم همينطوره. ميخوام بدونم اين يه مشكل كلي در مورد 6300 هست يا من بايد كار ديگه اي بكنم. ناگفته نمونه كه يه سري باطري رو هم عوض كردم اما فايده نداشت.
راهنمایی برای نصب فایل جاوا بیشتر از یک مگ
برای این کار دو راه دارین که من هردوشو امتحان کردم و جواب داد
1- اون فایل توسط یه گوشی دیگه براتون ارسال بشه
2- گوشی رو به pc وصل و در رو حالت مموری بزارین ( نه pc suite ) بعد فایل رو توی مموری کپی کنین و بعد از توی خود گوشی بازش کنین
دوست عزیز هر دو راه رو امتحان کردم برا نصب دیکشنری pmd متاسفانه نشد.نقل قول:
عجیبه من راهه اول رو توی نقشه تهران 4 مگی امتحان کردم و جواب دادنقل قول:
از یه گوشی دیگه برام فرستادند
راهه دوم رو هم همین pmd رو ریختم
کپی کردم توی مموری ( توی root مموری نه داخل فولدری) و بعد از توی گوشی بازش کردم
شما یه بار دیگه امتحان کنید
دوستان خبر خوش برا گوشی اپدیت جدید اومده الان نرم افزار اپدیتش رو دانلود کردم اپیدیت ورژن 6.1 فقط تا بحال گوشی اپدیت نکردم.
دوستان گوشی رو با ورژن 6.01 اپدیت کردم.فعلا که تفاوتی ندیدم.
سرعت گوشی بیشتر نشده؟ تو منو ها چیز جدید نیومده؟
راستش تغییری ایجاد نشده.نقل قول:
فقط احساس میکنم منو سریعتر باز میشه و یکم سرعت گوشی بیشتر شده.
ولی برا دوربین و فیلمبرداریش اخه من زیاد وارد نیستم نمیدونم تغییری ایجاد شده یا نه.
متاسفانه بازم نرم افزار بالای یک مگ رو قبول نمیکنه.درضمن حافظه خود گوشی هم تغییری نکرده.
راستش نمیدونم چرا اپدیت جدید دادن.
دوستان الان یچیزی متوجه شدم راستش تو صفحه اول گوشی قسمت go to اخرین گزینه اش یه ایکون هست به اسم my act.standby راستش بخدا نمیدونم این قبلا بود یا نه.
ولی الان هستش اینو که زدم صفحه اول گوشی میشه مثه گوشی 5700.
یعنی بالای گوشی یک نوار میاد که میتونی انتخاب کنی زیر اون نوار هم موزیک پلیر و رادیو همه هستش.خیلی جالبه.فقط بخدا من نمیدونم این جدید اومده یا از قبل بوده و من متوجه نشدم.
I upgraded from 5.50 to 6.01 and didn't notice any visible difference and the speed seems to be the same as before. I've read somewhere that the following improvements have been made:
- Default year changed to 2008
- MIDlet versions updated
- Improvements in the MyFaves functionality when SIM-card swapped (SW 05.50 => 06.01)
- Improvements for using the radio as an alarm sound with the alarm clock
- Improvements in the MyFaves functionality when the SW is updated by using NSU.
- Bluetooth headset functionalities improved
- Bluetooth carkit functionality improved
- Corrections for the text localizations in the menu
- Updates in the dictionary
- MyFaves scrolling functionality improved
- Improvements in the ALS fucntionality
- Operator name list updated
فکر کنم این تفاوتهاش باشه ولی دقیق نمیدونم چیه فقط مثله اینکه میشه رادیو رو برا الارم تنظیم کرد.
بازم اگه دوستان متوجه شدن ممنون میشم توضیح بدن.
قبلا هم اين خصوصيت رو داشت ولي حالا بهبود پيدا كرده اين بهبود در چه جهتي هست خدا ميدونه!نقل قول:
کر کنم این تفاوتهاش باشه ولی دقیق نمیدونم چیه فقط مثله اینکه میشه رادیو رو برا الارم تنظیم کرد.
دقيقا خط به خط ترجمه ميكنم كه چي نوشتن در موردش :
-سال پيش فرض گوشي به 2008 تغيير كرده.
-ميدلت ارتقا پيدا كرده (مربوط به اجراي برنامه هاي جاوا)
-(من نميدونم اين MyFaves كجاي گوشي هست اما) در زمان عوض كردن سيم كارت اين عملكرد بهبود پيدا كرده!
- تغييراتي در قسمت قرار دادن راديو براي زنگ ساعت داده شده.
- باز هم همون MyFaves بهبود پيدا كرده براي زماني كه از برنامه نوكيا براي آپديت گوشي استفاده ميكنيد.
-خصيصه بلوتوث هدست بهينه تر شده.
-همچنين خصوصيت بلوتوث كاركيت هم بهينه شده.
- مشكل تمركز نوشته ها در منو رفع شده (من كه نفهميدم اين اشكال كجا بود!)
-ديكشنري به روز شده.
- باز هم MyFaves -فهرست اين قسمت قوي تر شده!
-كاركرد تابع ALS بهبود پيدا كرده!
-ليست نام هاي اپراتور آپديت شده.
اين Myfaves احتمالا ليست آهنگ هاي مورد علاقه باشه!
فايده نداره بايد خودم اول آپديت كنم ببينم تغييرات چي هست!
خسته نباشي اينو كه از خيلي وقت پيش وجود داشته حالا كشف كردي؟ يكم خوبه با گوشي وربري تا چيزايي رو كه داره پيدا كني!نقل قول:
دوستان هركي فهميد اين گوشي با اپديت جديد چه تغييري پيدا كرده لطفا بنويسه
من يه نقشه رهياب تهران 87 از سايت ----------- دانلود كردم ولي حتما بايد تو گوشي نصب بشه وگرنه اجرا نميشه جاوا هم هست كسي ميدونه مشكل چيه؟
دوستان چرا MobyExplorer رو این گوشی کار نمیکنه؟
پیغام میده که دسترسی به برنامه به حالت غیر مجاز تنظیم شده است.
ایراد از چیه؟
ایا نرم افزار مشابهی برا این گوشی هستش که بشه رو فایلها پسورد گذاشت؟
شما قبل از اجراي برنامه روي فايل اون كه هستي دكمه سمت چپ موس رو بزن بعد برو تو قسمت دسترسي بعد قسمت دسترسي به داده بعد قسمت هاي زير رو تغيير بده :نقل قول:
خواندن داده ها : سوال در هر زمان (در حالت عادي روي غيرمجاز گذاشته شده)
افزايش/ويرايش داده : سوال در هر زمان. اين گزينه هم در حالت پيش فرض رو غيرمجاز قرار داده شده.
اينا بيشتر براي امنيت اطلاعاته و در هر زمان كه بخواي يه پوشه باز كني ازت اجازه ميگيره.
تو اين گوشي جايي براي نصب نيست. چه پيغامي ميده؟ شايد تونستيم راهنمايي كنيمنقل قول:
دوست عزیز ممنون از راهنمایتون اما من اینجا که گفتید رو رفتم ولی اون قسمتهای مجازش غیر فعاله.نمیشه انتخاب کرد.نقل قول:
ایا راهی هستش؟
براي امنيت بالاتر گوشي نوكيا اين اجازه رو فقط براي برنامه هايي داده كه از گواهي نامه هاي مجاز اين شركت استفاده مي كنن. شما فقط ميتوني گزينه اول رو كه يعني همون سوال در هر زمان هست رو انتخاب كني.نقل قول:
آیا برنامه ای غیر MobyExplorer هست که بشه رو این گوشی نسب کرد
که عملکرد همین برنامه را داشته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز فيل رو كه unzip ميكنم ايكونش ميشه مثل ايكون install appliations تو صفحه nokia pc suite بعد كه روش كليك ميكنم اگه گوشي به كامپيوتر متصل باشه شروع به نصب اون روي گوشي ميكنه بعد هم پيغام ميده كه حجم فايل زياده( البته حجم اين برنامه بالاي يك مگ هست فقط ميخواستم راه اون دوستمون كه گفته بود برنامه هاي بالاي يك مگ رو ميخونه عمل ميكنه يا نه؟)نقل قول:
در ضمن اگه خود برنامه رو هم بدون نصب داخل گوشي بريزم اجراش نميكنه يعني اصلا فايلو نميشناسه
پس احتمالا فايل شما جاوا نيست.نقل قول:
برنامه PC Suite همه فايل هاي جاوا و سيمبيان Sis , Sisx رو به صورت همون آيكون كه شما فرموديد در مياره پس طبيعيه كه روي گوشي شما قابل اجرا نيست.
خيلي ممنون ولي من ديروز يه برنامه از اينترنت گرفتم و ايكونش هم همون جوري شد ولي توي گوشي اجرا شد:41:نقل قول:
راستي اپديت جديد چي شد:13:
گوشی رو به pc وصل کنیننقل قول:
و از روی گوشی حالت MAss Storage رو انتخاب کنین
بعد فایل jar رو از روی pc توی مموری بریزین
من همینطوری دیکشنری pmd رو ریختم
دوست عزيز اصلا گزينه اي به نام mass storage نداره يه دونه هست به نام data storageنقل قول:
من هم از راه data storage رفتم و ريختم تو گوشي ولي توي گوشي روي ايكونش يه ضربدر قرمز مياد بعد هم كه انتخابش ميكني اجرا نميشه
دوستان ايا تم هاي نوكيا6500 اسلايد به اين گوشي ميخوره؟؟
دوستان من میخواستم بدونم اصلا این گوشی و گوشی های جاوای نوکیا برنامه های بیشتر از یک مگ رو اجرا میکنه یا نه ؟ و اگه جواب منفی میخواستم بدونم که چه فرقی بین این جاوا و جاوای سونی اریکسون هست که گوشی های سونی اریکسون بیشتر از یک مگ رو اجرا میکنه ولی این گوشی اجرا نمیکنه ؟
دوست عزیز به راحتی اجرا میشه حتی من یه اکسفورد با حجم 4 مگ روش نصب کردم فقط شاید به علت پایین بودن سرعت پردازش اندکی زمان لودینگ طول بکشه.نقل قول:
حجم فایل بین دو برند نوکیا و سونیاریکسون عامل عدم اجرا نیست نوع فایل Jar عامل عدم اجرا هست.
والا برنامه هاي بالاي 1 مگ كه هيچي بعضي وقتا رو فايل هايي كه حجمشون 800 كيلوبايت و بيشتره هم من با ارور Not enough Memory مواجه ميشم. اعصابمو خورد كرده بعضي اوقات هم رو عكس ها اين پيغام رو ميده و اصلا اون عكس رو نشون نميده.
دوست عزيز ميشه لطفا كاملا توضيح بديد كه چه جوري اين كارو كرديد؟؟نقل قول:
ايا شما گوشيتون رو اپديت كرديد يا اينكه ورژن گوشيتون چيه؟؟
و اينكه منظورتون از (نوع فايل jar ) چي هست؟؟؟
دوستان يكي به من كمك كنه وقتي هدفون رو به گوشي وصل مي كنم علامت هدفون بالاي گوشي نمياد و گوشي هم اهنگ هارو به طور معمول از اسپيكر پخش ميكنه
عزیز اگه میشه قدم به قدم بگو که چه کار کردی چون یه بابایی خیلی دنبال یه دیکشنری برای گوشیش میگرده ولی به علت حجم بالا هیچ کدوم نصب نمیشن . حالا شما لطفا ضمن توضیح اگه فایل این دیکشنری هم داری بذار تا ما هم استفاده کنیم . دستتون درد نکنهنقل قول: