mostafa.m جان یه سر به سنجش بزن رو صفحه اصلی اش اینارو نوشته
گفتم که پنج دقیقه می تونستی انتخاب رشته کنی اما بعد سرور از کار افتاد
Printable View
mostafa.m جان یه سر به سنجش بزن رو صفحه اصلی اش اینارو نوشته
گفتم که پنج دقیقه می تونستی انتخاب رشته کنی اما بعد سرور از کار افتاد
سي دي سامان رشته سازمان سنجشو چطوري بايد گرفت از كجا؟
---------------------------------
ولي خودمونيما هيجان كنكور تو هميناشه!
حق با شماست الان نمیشه ولی صبح میشد!نقل قول:
به قول بچه ها سایت ایرانیه دیگههه!!
از روزنامه فروشی هانقل قول:
قیمت ویژه نامه + سی دی سامان رشته:800تومان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا من تو خبرگزاری فارس خوندم که انتخاب رشته توی سی دی سامان رشته هست و کلی دنبالش گشتم و پیداش کردم اما انتخاب رشته توش نبود البته قرار بود همراه پیک سنجش توزیع بشه که من ندیدم اما میتونید از لینک زیر دانلود کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجمش 13 مگ هست که واسه دایلاپ زیاده اما با ADSL یه ربع طول کشید
سامان رشته مفت هم نمی ارزه ......
با M A T I N موافقم چون چیز خاصی نداره فقط رشته ها رو معرفی میکنه که اونا هم ناقصه!!!
امان از دست سازمان سنجش
نرم افزار انتخاب رشته مجازی تا آخرین روز انتخاب رشته (87/5/15) فعال خواهد بود.
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه هنراز ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه زبان از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه انساني از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
جهت مشاهده انتخاب رشته مجازی گروه رياضي از ساعت 20 روز پنجشنبه؛ دهم مرداد مراجعه کنيد
رشته تجربی! کلیک کنید
کد:http://82.99.202.138/ent/index.php
کسی نرم افزار انتخاب رشته نداره به ما یاری برسونه
کچل کنکور شدیم دیگه!
خوب من که الان تجربی هستم و اینو می نویسه چه کنم؟!:41:
اتصال با سرور برقرار نشد. لطفاً کمی بعد مراجعه فرماييد
شلوغه!
خیلی زیاد-البته من وارد شدم الان!
یعنی سهیل جان میگی الان بی خیال بشم!
این ارور را صبح هم میداد. دلیلش اینکه که تعداد زیادی از این جماعت کنکوری دارن انتخاب رشته مجانی میکنن فکر کنم اگه بعد از 12 شب بری یه خورده آروم بشهنقل قول:
البته شاید هم به کل سرور داون شده که اون هم دوصد آفرین دارد بر بزرگترین سایت سازمانی کشور
اگه حالشو داری خو هی اصرار کن و رو اعصاب سایت رژه برو!نقل قول:
آخرش موفق میشی!!!
اگه الان کار کنی و نصفه بیاد،یه بارش رفته و در کل دو بار بیشتر نمیشه کار کرد....حالا انتخاب با توست
لطفا به ابتدای فروم مراجعه کنید اونجا میتونید دانلود کنیدنقل قول:
این که قدیمیه!!نقل قول:
ورزن جدیدش نیست؟
سلام دوستان
من با 4 تا برنامه همكاران آموزش - مشاور - گزينشگر - شريف براي خودم انتخاب رشته كردم. بهترين برنامه مشاوره. چون هم رشته ها و دانشگا ها رو معرفي كرده. در حد قابل قبولي. هم كامل آپديت شده. يعني مثلا افزايش ظرفيت ها و رشته هاي جديد رو داره كه كاملا مطابق با دفترچه انتخاب رشته هست. هم اينكه انتخاب هايي كه ميكنه براتون خيلي خيلي از ديگر برنامه ها منطقي ترن. بعد از مشاور شريف خوبه كه آپديت 87 هم براش روي سايت خودش وجود داره. ولي برنامه آنلاين سازمان سنجش رو بيخيال بشيد. چون خيلي چرت مينويسه. من تجربي 4800 رتبمه. برام ميزنه دندونپزشكي تهران احتمال قبولي متوسط!!!
در كل امتحان كنيد ولي زياد اعتماد نكنيد. راستي تمان برنامه ها با كرك هستن.
ممنون
لینک دانلود می تونی بدی؟---حجمش که زیاد نیست(اگه تا بخواد دان بشه از دانشگاه فارغ التحصیل شدم)نقل قول:
انتخاب رشته مجازی رشته ی علوم تجربی سایت سنجش کار نمیکنه!!!!(چرا؟؟)
آهای جماعت!!!
بریزین سنجش رو Down کنیم بره پی کارش
سر به سر کنکوری جماعت گذاشته
شما شریف 86 رو دانلود کننقل قول:
بعدش برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فایل آپدیت 87 رو دانلود کن
هنگام نصب یه پوشه تو دسکتاپ درست کن و توش نصب کن
حالا اون فایلها رو کپی کن تو پوشه شریف 86
این شد شریف 87 لذت ببر:21:
سلام
کسی میدونه بهترین دانشگاه واسه زبان کجاس؟
تهران یا علامه؟
نقل قول:
برنامه شریف و آپدیتش رو از لینک دانلودی که در همین تاپیک قرار داده شده بود گرفتم .
حالا میخوام انتخاب رشته کنم میگه اعتبار رو افزایش دهید
چیکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کرک بفرماییدددددددددنقل قول:
نقل قول:
فکر کنم تو اون فایل یه پوشه کرک باشه که اسم کرک Sharif86.Cracked.By.Keyvanriko0 هستش اون رو داخل پوشه ای که برنامه رو نصب کردید قرار بدین سپس بازش کنین و دکمه Patch it رو بزنید اگه کرک نبود همینجا اعلام کنید براتون آپلود کنم
ترتيبهايي كه گذاشتي عملا خيلي از انتخابهاتو از بين مي بره...به عنوان مثال برق شريف رو جايي گذاشتي كه قبل از اون رشته هايي هستند كه از لحاظ رتبه، پايين تر هستند...پس اگه به عنوان مثال شما قابليت قبولي در برق شريف رو داشته باشي، با اون مدلي كه انتخاب كردي، اين شانس رو از خودت گرفتي...اين مطلبو بگير تا آخر....
دوستان عزیز میخوام اینجا مطلبی رو بنویسم که فکر کنم خوندنش به شما کمک کنه
همونطور که از ابتدای تاپیک تا اینجا مشاهده می کنیم می بینیم تعداد افرادی که درخواست نرم افزار انتخاب رشته دارن کم نیست. همونطور که چند تاپیک قبل خدمتتون عرض کردم این نرم افزار ها بدرد نمی خورن(چرا؟)
تا حالا فکر کردین که این نرم افزار ها چطوری انتخاب رشته می کنن. خب حتما میگین که تراز و رتبه ی ما رو در سهمیه و گشور میگیرن و احتمال قبولی ما رو حدس میزنن.
حالا من عرض می کنم که گرفتن تراز در این نرم افزار ها بیخوده چون که در کنکور با تراز رتبه رو مشخص میکنن و با رتبه قبولی هر فرد رو.چون که تراز یک عدد نسبی هست و دو فردی که یکی سال 86 و دیگری سال 87 درصد های یکسانی زده اند الزاما رتبه و تراز یکسانی ندارند.
از این مورد که بگذریم اختلاف نتایج این برنامه ها هست،مثلا شریف قبولی مکانیک علم وصنعت رو 32 اعلام میکنه و همکاران 68 بماند که این درصد ها چگونه استخراج می شوند.این اختلاف نشان می دهد هیچ برنامه ای نمی تونه پیش بینی قبولی در کنکور بکنه چون این نرم افزار نه بر اساس یک بانک اطلاعاتی منسجم بلکه بر اساس بازه هایی که در نظر گرفته شده انتخاب رشته میکنن مثلا برای نرم افزار تعریف شده که اگه رتبه فرد بین 100 تا 180 بود بزن برق شریف 80 تا 70 درصد که 70 درصد مال 180 و 80 درصد مال 100 هستش که این درصد ها تنها ساخته و پرداخته ی تعدادی برنامه نویس است و نه بیشتر
امیدوارم این مطلب شما رو در آگاهی از شیوه ی انتخاب رشته و عدم تکیه بر اطلاعات آماری این برنامه ها کمک بکنه.
موفق باشید
اين نرم افزارها تأثير داشتن .... تا حالا كسي باهاشون قبول شده؟؟
بهترين نرم افزار كدومه و لينك دانلودش ...
كم يوزرها رو اذيت كنيد 100 تا لينك دانلود داديد بيشترشون دان نميشه ... معلوم نيست چي به چيه با اين اينتلنت نفتي هم نميشه دانلودشون كرد
بهترين رشته اي كه با رتبه 11000 ميشه قبول شد چيه (رياضي)
مشکل کرکش حل شد
با تشکر فراوان
من 12000 شدم(منطقه يك)مي خوام برق برم تو هم بيا باهم بريم برق يه جاي خوب:10:نقل قول:
راستي اين بالايي نه 2تا بالاييش منم حرفاشو قبول دارم آدم تو انتخاب رشته گيج ميشه ببين كامپيوتر ديگه چي ميشه .البته استفاده از اين نرم افزارا مارو فقط راهنمايي ميكنه كه بدونيم حدوداً كجاها رو بزنيم و الا همشون فيلمن. بعدش اگه يه آدم با انصافي پيدا بشه به خواد درست حسابي برنامه بنويسه الگوريتمش بايد الگوريتم خيلي خفني بشه يعني يه چيزي در حد ويندوز!:31:
حجم كدوم؟ مشاور؟ 28 مگ بود. خودم 5 ساعته گرفتمش! لينك همراه با كرك هم توي همين تاپيك هست.نقل قول:
كلا از روي اين برنامه ها تصميم نگيريد. خودتون ميدونيد كه پارامتر اينقدر زياده براي اين كار كه آدم .... ميشه!
به حساب نرم افزار سايت سنجش بايد از همه معتبر باشه. ولي ديدي كه با اون رتبه ي نجومي من برام دندون زده بود!!!!! كه محال ممكنه. ولي خوب آدم ايتفاده ميكنه كه خودشو تخليه كنه!
نقل قول:
اون رتبه 11000 رياضي مال يه نفر ديگه بود
خودم فني حرفه اي هستم و اگه خدا بخواد ميخوام واسه ict دانشگاه جامع ثبت نام كنم ... هنوز هم هيچي نخوندم دي:
يعني اين شركتها پول الكي بابت نرم افزار انتخاب رشته ميگرن؟؟
ساعت20 ولی انتخاب رشته ی مجازی نیست!!!
تازه تا سه چهار ساعت پیش، انتخاب رشته مجازی با کد رهگیری و شماره پرونده هم امکانپذیر بود الان فقط با شماره پرونده، نام کاربری، رمز ورود و شماره شناسنامه امکانپذیره!!!!نقل قول:
آره واسه منم اینجوری بود اول که اومده بود. اما بعدن درست شد!نقل قول:
البته الان که بازم برداشتن فقط تجربی هست!
بقیه رو نوشتن ساعت 8 ولی هنوز نیومده!
فعلا که تجربی اش هم error میده!
Not Found
The requested URL /ent/index.php was not found on this server.
بابا چرا نميزارن آخه!!!
فكنم بازم.....
چرا سنجش اينقدر كند عمل ميكنه!!!!
مگه اينا از چند ماه پيش خبر نداشتن كه داوطلب ها بايد الآن انتخاب رشته كنن!!! خب چند تا سايت رو به اين كار اختصاص ميدادن... من فقط مي خواستم بدونم مكانيك تهران بهتره يا امير كبير؟... شما ميتونين كمك كنين؟؟
احتمالا ریاضی ها سره کارن ...