آقا لطفاً یکی جواب مارو بده؟نقل قول:
هم سوال بالا و هم:
در مورد برنامه Ptp که روی گوشی بوده می خواستم بدونم چیه؟
همچنین برنامه transfer کارش چجوریه؟
Printable View
آقا لطفاً یکی جواب مارو بده؟نقل قول:
هم سوال بالا و هم:
در مورد برنامه Ptp که روی گوشی بوده می خواستم بدونم چیه؟
با سلام من یک سوال داشتم می خواستم نظرتون رو بدونم من برای خرید گوشی معیارهای زیر را انتخاب کردم :
1 - داشتن سیستم عامل
2 - کیفیت موسیقی و صدای خوب نه خیلی عالی
سه تا گوشی پیدا کردم : 5700 ، n73 music edition و p990
در مورد 5700 از لقی پایین گوشی می ترسم در ضمن گارانتی اش متفرقه است
در مورد n73 music edition از طلایی نیا قیمت کرده ام گفت 420000 تومان آیا از طلایی نیا بگیرم دیگه مطمئنه یا باید بترسم که چینی باشه و این که می ارزه ( پولش مهم نیست خود گوشی مهمه )
در مورد p990 همه چیزش خوبه با گارانتی سیتادل 365000 تومان فقط فکر کنم خیلی بزرگه
لطفا بدون تعصب نظر دهید لطفا نگید گارانتی متفرقه بگیر این گارانتی های اصل کشکه چون من قبلا موبایل نداشته ام و بنابراین کاملا بی تجربه ام و حاضرم گرانتر بخرم ولی سرم کلاه نره
با تشکر
دوستان این کلید چند جهته اصلی شما سفته یا نه من قبلا شل بود الان سفت شده اصلا راحت نمی تونم کار کنم رفتم تو یه نقد بررسی خوندم گفته بود یکی از معایب این گوشی سفت بودن همین کلید هستش حالا ماله شما سفته یا شل
سلام دوستان
منم امروز یه دونه n73 me خریدم 375 تومن
گوشیم هم اصله .
امروز تو بازار به 3 مدل n73 برخوردم اولیش واسهt i m بود و مدل دیگه همراه صفحه کلید فارسی و بردش سبز لجنی بود و اخری جایی بود که من گرفتم که صفحه کلید انگلیسی و بردش مثله عکس اصلش هست که تو سایت گذاشتین و اول گوشی رو باز کردم و رنگ برد رو دیدم و بعد سیمکارت گذاشتم . دقت کردم که در اول ازم تاریخ و ساعت بخواد و بعد شماره سریالو چک کردم همه چی نشان از اصل بودن میده و بعد هم هندز فری و شارژر
راستی مال همه کاور دوربینش لق می زنه ؟
یا علی مدد
سلام دوستان من
من امروز یه گوشی n73 رو خریدم البته موزیکالش
من این گوشی رو از دبی گرفتم و در مورد اصل بودن یا غیر اصلش چیزی نمی دونم ولی اولا که کاور دوربینش لق نمی زنه
دوما رنگش تقریبا نوک مدادیه و سوما رو دکمه هاش هم عربی و هم انگلیسی داره و در ضمن رنگ داخلش سبز لجنی هست و ساخت فنلاند نوشته
در ضمن قیمتش هم حدود 365 هزارتومن در اومد
حالا آیا گوشی من اصله؟
دوست عزیز، اگر دوربین هم براتون مهم هست N73 تنها انتخاب شما خواهد بود،در مورد اصل بودن هم مواردی که تا الان ۱۰۰۰ بار بحث شده رو چک کنید اصل خواهد بود،ضمن اینکه من خودم فکر می کنم تا زمانی که گوشی کار می کنه چه فرقی می کنه اصل هست یا نه! شما گارانتی رو بگیر هر چی شد با گارانتی حل می کنی دیگه!:46:نقل قول:
در مورد ۵۷۰۰ گرچه ۹.۲ هست ولی به نظر من خیلی بی ریخته! گوشی باید یکم سروسنگین هم باشه،رنگ قرمز + نوع طراحیش رو من نمی پسندم،اگر دوربین براتون مهم نیست + از ۵۷۰۰ هم خوشتون می اد اوونم گوشی خوبی هست! سونی اریکسون هم که گوشی محسوب نمی شه!:5:
بچه ها قاب n73 me گیر میاد ؟ اصلش چنده ؟ غیر اصل هم داره ؟ من فقط در پشتشو می خوام چون کاور دوربینش بد لق می زنه . راستی راه دیگه ای به جز تعویض قاب هست ؟
اگه قاب مشکی منظورتون هست آره گیر میاد خیلی هم فراون،اما اکثرا مال n73 معمولیه(که البته فرق این دو قاب توی نقاشی یه دکمه بیشتر نیست)نقل قول:
سلام بچه ها
من باطری گوشیم چند روزیه که مشکل پیدا کرده
گوشی رو میزنم به شارژ.بعد خودش بعد یه مدت خالی میشه.یعنی باطری پر پره ولی تا یه روز بعد باطری نصف میشه.هیچ کدوم از برنامه هامم باز نیستن.ولی به سرعت باطری خالی میکنه(منظورم اینه که کلا دو نیم روز دووم میاره.)
حالا مطمعن نیستم از باطریه یا گوشی.باطریمم مطمعنم که اصله یه ماه و نیمه که خریدمش نمیدونم مشکل از کجاس.لطفا راهنمایی کنید .
ممنون
قیمتش چنده ؟ کیفیتش خوبه ؟ بازم می گم من فقط در پشتش رو می خوام دکمه هاش زیاد مهم نیست یعنی رنگش با قاب اصل فرق داره ؟ یعنی فقط اگه در پشتشو بندازم دو رنگ میشه ؟نقل قول:
یا علی مدد
سلام دوستان لطفا منو کمک کنید
من حدود 3 هفته پیش یک گوشی N73 music خریداری کرده ام اما بعضی اوقات تا برنامه را باز کند 10 ثانیه طول می کشد در ضمن بعضی از نرم افزارهای ورژن 9 به گوشی من نمی خورد چون فکر کنم ورژن os اون قدیمی هست لطفا بگید چگونه update کنم سیستم عامل را و همچنین این مورد که بعضی از نرم افزارها کار نمی کند یا بعضی اوقات دیر باز می شود چونه می توانم بر طرف کنم
سوال بعدی من در مورد گالری n73 هست چرا وقتی می خواهی عکس ببینی عمودی نشان می دهد و اینکه چگونه می توانم کاری کنم که همه عکس ها را نشان ندهد
ممنونم
منتظرم ترا خدا سریع جواب بدین
خواهشا به این دو سوال من جواب بدین.
در مورد صدای بلند ان 73 هیج جای شکی نیست.کیفیت هم مطلوب است.
1- آیا هندسفری سری موزیک کیفیت و بلندی صدای خوبی داره با 3250 یا دبلیو 810 یا دبلیو 950 مقایسه کنین.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2- آیا هندسفری سری موزیک مانند سری دبلیو ریز هستش و گوش رو اذیت نمیکنه یا میکنه ؟ یا مثل سری کا بزرگه ؟
3- هندسفری بوتوث مثل اینکه نمیخوره؟
4- ودر آخر کسانی که این همه مدت با این گوشی کار کردن آیا مشکلی پیدا کرده یا نه ؟
با سلام
من نوکيا N73 music edition خريدم
1- رنگ برد اون سبز پر رنگ است
2- روي برچسب بورد اون - هم چهارخونه است و هم نوشته ساخت فندلاند
3- گارانتي اون اتصالات است
4- باطري اون made in china fabrique en chine است
5- روي محافظ LCDاون nokiaNseries ننوشته است
6- imei اون هم با کارتون و هم پشت گوشي يکي است و درسايت هم N73 معرفي شد
7- هندزفري اون قسمت پاييني چيني و قسمت بالايي ويتنامي است
حلا سوال از شما بزرگوارک
گوشي من اصل فندلاند يا نه
لطفا جواب بدهيد
با تشکر فراوان
ببینید خود هدست گوشی راضی کننده هست ولی با توجه به استفاده از هدست مدل HS-20 شما می تونیید از تمام هدست های 3.5mm برای گوش دادن به موسیقیتون استفاده کنید، پس حتی اگه از خود هدست گوشی و کیفیتش خوشتون نیومد می توونید یک هدست معمولی creative بخرید و با گوشیتون استفاده کنید.نقل قول:
این گوشی متاسفانه از هدست های استریو بلوتوث پشتیبانی نمی کنه.
من این گوشی رو حدود 6 ماه هست که دارم در 2ماه اول بدون حتی یکبار خاموش و روشن کردن هیچ موقع هنگ نکرد، ولی از بعد از اینکه چندتا نرم افزار دیکشنری و حدود 10 تا بازی و چند نرم افزار دیگه نصب کردم گوشی رو حداقل باید هفته ای یکبار خاموش و روشن کنم وگرنه امکان هنگ کردنش هست + اگه خاموش روشن نکنم سرعتش بعد از 4 - 5 روز کم می شه(نمی دوونم ولی قطعا به خاطر نرم افزارهاست) تا الآن یکبار بیشتر هنگ نکرده(بعد از 6 ماه) کلا راضی هستم، مخصوصا دوربینش به نظر من نه در فیلم ولی در عکس برداری از N93i و N95 بهتره.:46:
برای 2 یا 3 بار گوشی را بگذارید تا ته باتری خالی کنه یعنی اوونقدر که خاموش بشه ولی نه با زور و فشار :31: یعنی بگذارید طی یک روند معمولی اینکار انجام بشه، بعد گوشی رو کامل شارژ کنید، اگر درست نشد خوب باتریتون خراب شده و باید عوض کنید، مطمئن شید با گارانتی عوض می کنید که باتری بعدی هم اصل باشه.نقل قول:
البته روندی که گفتم هیچ دلیل علمی نداره :5: ولی من نه در این گوشی در یک گوشی دیگه به توصیه دوستی در فرومی دیگه این کار رو کردم و باتریم درست شد :46:
برای update کردن نرم افزار updater رو دانلود کنیدنقل قول:
و سپس گوشیتون رو با usb وصل کنید و Update کنید خیلی ساده، ولی من نمی دونم که چرا ولی یکی از مواردی که گارانتی رو باطل می کنه همین update کردن هست(البته شما مفاد گارانتیتون رو چک کنید) پس اول مطمئن شید Update گارانتیتون رو از بین نبره، من خودم هنوز از 3.0705 استفاده می کنم چون گارانتیم رو باطل می کنه، البته خودشون برام update می کنند که دیگه من نرفتم دنبالش :31:کد:http://www.nokia.co.uk/A4226014
در مورد سرعت کم هم کلا سری N با نرم افزارهای جاوا خوب کنار نمی آد پس اگه نرم افزارتون جاوا هست مشکلی نیست اما اگر جاوا نیست شاید یه مستر ریست بزنید بد نباشه #7370#*
از راهنماییت ممنون.حل شد.
اگر می شه لطف کن مشکل رو بگو چی بود و چطور حل شد تا تجربه بشه. ممنوننقل قول:
البته مطمئن نیستم حل شده باشه:
اول گذاشتم باطری خالی شه یعد شارژش کردم درست مثل همون چیزی که گفتی.
بعد اصلا شارژ تموم نکرد و عادی شد.یه 5 6 سا عت بعد گوشی رو نگا کردم یه درجه از شارژش کم شده بود(کاملا عادی)
یه کم حوس آهنگ کردم یه یه ربی آهنگ گوش دادم بعد گذاشتم کنار.یه مدت بعد رفتم سر گوشی دیدم همون آش و همون کاسه.قبلا هم به این مساله پی برده بودم ولی گفتم عمرا از این باشه آخه یکم از منطق دوره.مگه میشه با باز کردن مدیاپلیر باطری خالی کنه اونم بهطوری که شارژ پرو دو نیم روزه دخلشو میاره؟؟؟؟!!!!!!!!
کمککککککککککککککککککک!
گوشی من N73 music editions است
یه دو روزی که اگه کسی بخواد به من زنگ بزنه و من تماس رو با زدن دکمه قرمز رنگ رد کنم . گوشی طرف زنگ زننده دایورت میشه به گوشی یکی از دوستام .
مشکل من اینه که با remove کردن تعدای برنامه مدیریت تماس و هرچه که مربوط به تماس باشه مثل : fscaller . حتی با زدن کد #21# برای غیر فعال کردن دایورت . بازم این مشکل هست و منم نمی دونم چطوری به منوی انتقال تماس برم و باید چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
در ضمن در منوی settings من نیز منیی به نام call diverts نیز وجود نداره .....
لطفا کمکم کنید
چاکریم به مولا
به مسير زير برو، ببين كارت راه ميفته...نقل قول:
tools>Settings>Call Divert>Options>Cancel All Diverts
ترا خدا یکی جواب بده:
من نوکيا N73 music edition خريدم
1- رنگ برد اون سبز پر رنگ است
2- روي برچسب بورد اون - هم چهارخونه است و هم نوشته ساخت فندلاند
3- گارانتي اون اتصالات است
4- باطري اون made in china fabrique en chine است
5- روي محافظ LCDاون nokiaNseries ننوشته است
6- imei اون هم با کارتون و هم پشت گوشي يکي است و درسايت هم N73 معرفي شد
7- هندزفري اون قسمت پاييني چيني و قسمت بالايي ويتنامي است
حلا سوال از شما بزرگوارک
گوشي من اصل فندلاند يا نه
لطفا جواب بدهيد
با تشکر فراوان
عزیز کارهایی که برای اصل بودن گوشی هست انجام دادی و جواب هم گرفتی خوبه که با گارانتی گرفتی که دیگه شکی توس نیست:8::8::8:نقل قول:
دوست عزیز بد نیست فکر ویروسی شدن رو هم بکنی! بد نیست گوشیت رو یک اسکنی بزنی.نقل قول:
من یه N73 me دارم .بعد از اینکه اونو روشن می کنم اگه کسی به من زنگ بزنه جواب دستگاه مشترک مورد نظر خاموش می باشد را میشنوه . این وضع تا زمانی ادامه داره که خودم با گوشی یه تماس بگیرم. اگه کسی می دونه علتش چیه کمکم کنه .
حاجب رقم 7 و 8 - 01 باشه کجایی هست ؟
خیلی گوشی خوبیه.من خودم دارم.دوربینشو با k800 تقریبا یکی عمل میکنه.فقط ماله سونی سایبرشاته.وگرنه صداش یه نموره از ان 95 هم بیشتره.
دوستان عزیز من می خوام گوشیم رو آپدیت کنم، می خواستم ببینم مشکل خاصی پیش نمی آید چون تو یک فروم دیگه خوندم یکی به مشکل بر خورده بود و می خواست دوباره به ورژن ۳ برگرده،که امکانش نبود، دوستانی که آپدیت کرده اند به مشکلی بر نخوردند و کلا آیا آپدیت کردن ارزش داره(من گوشیم هیچ مشکلی نداره - نه هنگ می کنه و نه چیز دیگه ای - فقط بدم نمی آد گوشی آپدیت بشه) به نظر دوستانی که آپدیت کرده اند اینکار رو انجام بدم یا نه؟
من یه N73 music edition دارم وقتی اونو خاموش روشن می کنم با وجود اینکه آنتن می ده اگه کسی به من زنگ بزنه پیغام خاموش بودن گوشی رو میشنوه . این وضع تا زمانی ادامه داره که من خودم با گوشی یه زنگ بزنم . اگه کسی میدونه مشکل از کجاست لطفا کمکم کنه.
سلام....دوستان من فایل فلش میریزم تو گوشی...اجرا نمیشه...باید کجا ریخت این فایلهارو؟به توضیحی بدید..موقع اجرا این پیغم میده:File currept اما فایل تو pc تجرا میشه و سالمه
مشکلات عجیب:31:نقل قول:
دوست من پیشنهاد می کنم یک مستر ریست بکن، چون جایی دیگه دوستی می گفت وقتی تماسی رو با دکمه قرمز رد می کنه دایورت می شه او هم با مستر ریست این مشکل رو حل کرد.
اول بک آپ رو بگیر و بعد *7370#*:46:
کسی نمی خواد جواب مارو بده.نقل قول:
من یک divix player رو گوشیم(n73 music) نصب کردم که فیلمهای avi را مثل آئینه نشون میده ولی یکم بگی نگی سرعتش پایین است یعنی مثل پخش با تلویزیون نیست.برای شما هم همینطوره؟اگر نه یک برنامه پخش دی وی دی برام بذارید که درست بشه؟یا اگر راهی بلدید که سرعتش یکم بالاتر بره راهنمائی کنید.مرسی
در مورد برنامه Ptp که روی گوشی بوده می خواستم بدونم کارش چیه؟
مشکل گوشی من با عوض کردن Lock code حل شد
سلام به همه دوستان
من يه مشكل دارم
چون ميخوام فارسي رو به زبونهاي گوشيم اضافه كنم مي خوام در اين مسير c:\resource يه فولدر ايجاد كنم اما
نمي تونم با y-browser و x-plore هم امتحان كردم كسي ميدونه بايد چه كنننننننننننننننننننننننن ننننننم؟؟؟؟
ببین فلش پلیرای سری n کلا در نقشن اگه می خوای فایل فلش اجرا کنی تو گوشیت سعی کن تو نت یه چیز بهتر گیر بیارینقل قول:
ميگن cpu اون با n70 يكي
درسته؟؟؟
اگه باشه كه افتضاه !!!!!!!!!!!!!
ان70 با کدوم گوشی؟نقل قول:
n73 توانائی اجرای نرم افزارهای sis. را داره یا نه و اگه داره چه جوری اجرا میشه