اصلا داستان این بازی چیه که خبر 3 گانه شدنش هم اومده ؟!
Printable View
اصلا داستان این بازی چیه که خبر 3 گانه شدنش هم اومده ؟!
manam hamino migamنقل قول:
inam un video moghayese hastman midonam ps3 az xbox 360 behtare vali in bazi ro 360 behtar shodeکد:http://www.youtube.com/watch?v=oZhyMfbpcNA&feature=related
bazi aslan dastan nadare :D faghat miri mizani yeki ro mikoshi dar miri :D:Dنقل قول:
نقل قول:
Assassin's Creed یک بازی سوم شخص مخفیانه است که شما در نقش یک آدمکش مسلمان تندرو بنام الطائر إبن لا احد (پرنده پسر هیچکس) ظاهر میشید که که در طول بازی ماموریتهای مختلفی رو برای روسای آدمکشان انجام میده. دوره ای که شما به انجام این بازی میپردازید سال 1191 زمان جنگهای صلیبی سومه که شامل نبرد مسلمانان و مسیحیان است و در 4 شهر اورشليم, دمشق, عکا, مصياف انجام میشه... نکات مبهمی در بازی وجود داره که اینجا گفته نشه بهتره چون PC بازها هم انتظار این بازی رو میکشن.
اگه میگفتی الان زنده نبودی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگن بازیش تا 10 20 روز دیگه میاد.امتحانای منم کم کم داره تموم میشه و کاملا اماده استقبالم:10:
جانم! به تعویق افتاده. 25 مارس 2008 برای PC منتشر میشه.(6 فروردین 1387)نقل قول:
مشکلی نیست ! 10 ، دوازده روز آینده Dmc 4 بازی میکنیم !!!!!
تا اون موقع دیگه فکر کنم بیاد .....
پس داستان مشخصی نداره . ممنون بابت داستان ......
ای بابا.اون هفته 12 فوریه بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه خریه این یوبی.عب نداره کماکان کف میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا من موندم که حال اینها چه فرقی می کنه .
Ps3 قویتره یا 360 پولش که تو جیب یکی دیگه میره بعد کل کلشو شماها می کنین(افرادی که کل میندازن) .
بی خیال (البته سالاد درست نمی شه) .
اصلا این شرکتهای بازی سازی مارو درست کردن . بازی با کامپیوتر ساخته می شه بعد اول برای console ها می یاد واقعا مسخره (البته بعضی موقعها برعکس هم اتفاق می افته ولی کم) . این طوری که فایده نداره یه عده تو کف یه عده تو حال .
بابا اين يو بي قاطي كرده گفته بود 2007 براي هر سه يعني PS3 , Xbox360و PC به طور همزامان منتشر ميشه بعد تاريخ انتشارش رو برد 12 فبريه ي 2008 بعد برد 25 مارچ 2008 اي بابا لابد اين دفعه ميگه اصلا آقا براي PC اين بازي رو نساختيم تبليغات بوده:31:من كه ديگه نميتونم انتظار بكشم
agha assasins creed vase PC 2008-03-27 miad
آقا نمیشه فارسی بنویسی؟:41:نقل قول:
فک کنم گیم اسپات زده 25 مارس.27 دیگه از کجا اومده؟من تو اون 2 روز احتمالا میمیرم:18:
agha man hosele nadaran to har topic biam tozih bedam chera farsi nemitonam benvisam. man keyboarde farsi nadaramنقل قول:
دوست من بهت که گفتم توی امضات اینو بنویس ! چون همه همه جا بهت گیر میدن !نقل قول:
agha man hosele nadaran to har topic biam tozih bedam chera farsi nemitonam benvisam. man keyboarde farsi nadaram
نمیدونی گیم اسپات چه امتیازی بهش داده ؟نقل قول:
آقا نمیشه فارسی بنویسی؟
فک کنم گیم اسپات زده 25 مارس.27 دیگه از کجا اومده؟من تو اون 2 روز احتمالا میمیرم
gamespot behesh 9.0 dadeنقل قول:
حداقل سیستم پیشنهادی برای Assassin's Creed که از سوی مایکروسافت اعلام شده است :
- Supported OS: Windows XP / Vista /only
- Processor: Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommendedRAM: 2 GB /3 GB recommended
- Video Card: 256 MB DirectX 10.0–compliant video card or DirectX 9.0–compliant card with Shader Model 3.0 or higher (512 MB video card recommended)/see supported list
- Sound Card: DirectX 9.0 or 10.0 compliant sound card (5.1 sound card recommended)
- DirectX Version: DirectX 10.0 libraries/included on disc
- DVD-ROM: DVD-ROM dual-layer drive
- Hard Drive Space: 12 GB
خوبه پس سیستم ما میکشه .
آرنولد جان میشه لینکش رو بدی ؟
پس خوبه . میشه خرید !نقل قول:
gamespot behesh 9.0 dade
منم همشو دارم اما در حد مینیمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم جای شکرش باقیه میشه بازی کرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
سیستم من اینه میشه با این سیستم بازی کرد
cpu: amd athlon 64 x2 dual core 6000+
ram: 2gig pcx 667
main: abit an9 32x sli
graphic :8800gts 320mg 320 bit
ببين اگه خالي نبسته باشي اين بازي اجرا را كه ميشه هيچي واسط بندري هم تكنو ميزنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید برای بازیش ویستا نسب کنیم می گن 1گیگ رم میگیره رمم 2گیگ اما میخوام همه ی رممو برا بازی بزارم بنظرتون خوبه نصب کنم شما راضی هستید از ویندوزش؟
بله اطلاعات کاملی بود ولی باید بگم الطیر یه مسلمانه فلسطینی بود و به فرمان سینان (پس از مرگ حسن صباح) باید وارد جنگ صلیبی میشدند و پادشاهان ستمکار انگلیسی که حمایت میشدند را ترور میکردند محل اصلی فرقه ی حشاشین واقع در الموت ایران بود الموت هنوز وجود داره.نقل قول:
قلعه ای مستحکم با دژ های شکست ناپذیر.
عزیزم به نظر شما ایشون بیکاره دروغ بگه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببين اگه خالي نبسته باشي اين بازي اجرا را كه ميشه هيچي واسط بندري هم تكنو ميزنه!
عزیزم ویستا برای بازی رم بیشتری نیاز داره ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
باید برای بازیش ویستا نسب کنیم می گن 1گیگ رم میگیره رمم 2گیگ اما میخوام همه ی رممو برا بازی بزارم بنظرتون خوبه نصب کنم شما راضی هستید از ویندوزش؟
ویستا برای بازی حرف نداره . ولی اگه سیستم خوبی داشته باشی .
من که هنوز یادمه اون بنده خدا اومد تو تاپیک کرایسیس از این خالیا بست.شما یادت رفته؟بعد یکی لینک 2 تاپیک دیگرو گذاشت که توش گفته بود سیستمش یچیز دیگس:31:نقل قول:
البته قصد بی احترامی ندارم.اما اصولا این سوال بیشتر جنبه مسخره کردنه بقیه رو داره.کسی که 8800 داره واقعا میاد پیسی وورد سوال کنه میتونه اساسین بازی کنه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا جون این طفلی عضو جدیده 2 تا پست هم بیشتر نداره چطوری میشه قبلا هم از این پستها داده باشه؟نقل قول:
من کی گفتم ایشون.گفتم اون بنده خدا!اسمشو یادم نیست.نقل قول:
در هر صورت ما از این عجایب زیاد دیدیم.
مشکل همون 2 ارساله به جونه خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این ubi برای چی یه demo نمیده بیرون برای PC ارواح عمش .
منم نگفتم دروغ میگه گفتم اگه دروغ نگفته باشی؟نقل قول:
عزیزم به نظر شما ایشون بیکاره دروغ بگه ؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا فکر نمیکردم دروغ گفته باشه !نقل قول:
من که هنوز یادمه اون بنده خدا اومد تو تاپیک کرایسیس از این خالیا بست.شما یادت رفته؟بعد یکی لینک 2 تاپیک دیگرو گذاشت که توش گفته بود سیستمش یچیز دیگس
البته قصد بی احترامی ندارم.اما اصولا این سوال بیشتر جنبه مسخره کردنه بقیه رو داره.کسی که 8800 داره واقعا میاد پیسی وورد سوال کنه میتونه اساسین بازی کنه؟
به هرحال برای اطلاع بد نبود !
اینجا می تونید سیستم خود را برای این بازی تست کنید :
کد:http://www.yougamers.com/gameometer/10247/
درسته ایول جالب بود.نقل قول:
واسه شما چی نوشت؟
حداقل سیستم مورد نیاز رو واسه من تایید کرد اما واسه حالت high به رم و کارت گرافیکم گیر داد.
اینم سیستم من:
cpu:am2 athlon x2 4400
ram : 2x1gig patriot 800
vga: asus 8600GTS 256ddr3
من که سیستمم تو امضام هستش .نقل قول:
ماله من تقریبا امتیاز 3dmark از 6000 رد کرده بود .
ولی با این تفاسیر فکر کنم بشه با رز پایینتر تو high اجرا کرد .
خداییش نگاه کنین گرافیکش که دیگه مثل crysis نیست و فقط صحنه های بزرگی داره و نورپردازی زیادی اگر هم گیری چیزی داشته باشه که اصلا نشه high رو قابل قبول با این سیستم هامون اجرا کنیم . حتما باگ خواهد داشت .
مگه بازی واسه کامپیوتر اومده ؟؟؟
شما با کدوم ورژن 3d mark امتیاز گرفتی؟ لابد با 5 درسته؟نقل قول:
من با 3dmark5 تقریبا دوبرابر شما امتیاز گرفتم (11هزار تا) اما بازم به سیستمم گیر میده فکر نمیکنم شما با این سیستم بتونی اجراش کنی. البته به نظر من الکی هستش این بازی هنوز واسه pc بیرون نیومده اینا چطوری میتونن از سیستمها واسه این بازی تست بگیرن.
قراره که بیاد .نقل قول:
مگه بازی واسه کامپیوتر اومده ؟؟؟
دوستان این سایتی که دادید ، روی Minimun هم ارور داد !
البته فقط به CPU گیر داد .
سیستم من :
CPU : 3.0Full With 2MB Cache
Ram 2 gig
VGA 8600GT
تازه به هارد هم گیر داد ! من هاردم زیاد جا نداره میگه 12 گیگ میخواد واسه نصب !!!!!
انشالاه تا اون موقع که بیاد CPU رو عوض میکنم .
خداراشکر سیستممون بازی رو میکشه
اولا ویندوز من الان vista ultimate 64bit است
دوما سیستم خودم را براتون بگم ( که در لینک اول هم هست چون نمی خوام بگین دروغ می گم )
vga : asus 8800 gts 640 mg 320 bit
cpu :intel core 2 6600 2.4 4mg
ram : ocz ddr2 6400 4 *1 gig platinium
hard : 320 maxtor
monitor : samsung 214 t
power : acbel 550w ( که 135 تومان خریدم )
و من این سیستم را در تاریخ 16 / 4 / 86 خریدمکد:http://aycu28.webshots.com/image/40347/2002323753437141195_rs.jpg
سوما اون سایتی که نوشتین چک کردم و یه صفحه باز کرد که نمی دونم یعنی چه لطفا شرح بدهید
کد:http://aycu39.webshots.com/image/42798/2003128081013911631_rs.jpg
تو آخرین سیستم موجود رادارینقل قول: