كمي خشن
همين
:31:
:40:
Printable View
كمي خشن
همين
:31:
خیلی گله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط نمیدونم چرا چند وقتیه دیگه تحویل نمیگریه قبلنا بیشتر تحویل میگرفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب می بینم که نوبت داداش کمال خودمون شده . راستش اینه که کمال عزیز تو فیلم زیاد فعالیت ندارند و من هم متقابلا زیاد تو موبایل نیستم . اما شناخت من از ایشون به چند تا پی ام و چند بار فعالیت در انجمن فیلم بر می گرده . نظر من اینه که خصوصیت بارز ایشون مبادی ادب بودنشون هست که واقعا من از این ویژگی شون بسیار خوشم میاد . مرسی داداشی
سلام
کمال جان
اولین چیزی که به ذهنم میرسه اینه که
ایشون هر کاری از دستشون بربیاد برای دوستانشون انجام میدن
در واقع روی کمکش میشه حساب کرد ... کمک بدون منت و بدون کار متقابل
و این همون روح فعالیت تو فروم هستش
سلا دوستان و با تشکر از امین عزیز !
واقعا جای چنین تاپیکی خالی بود تو سایت
ببینم شانس به ما هم رو میکنه مورد انتقاد واقع شیم ؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ادم خوش برخورده و با محبت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصا خیلی وقتها از کمک ایشون بهره بردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دیروز دو بار نظرم رو تایپ کردم ولی همن لحظه مشکل پیش می اومد و نظر میپرید.(شاید به دلیل نحسی کماله:دی)
دقیقا یادم کنیست که کی همکار شد ولی درست در زمانی که مافیا و حمید کمتر وقت سر زدن به انجمن رو داشتند کمال شروع به فعالیت بی وقفه کرد و انجمن موبایلی رو که تا اون زمان تبدیل به جمعه بازار شده بود رو به خوبی جمع جور کرد.کسی که بتونه به تنهایی و در مقام همکار به این خوبی پر بیننده ترین انحمن پی سی رو جمع و جور کنه شایسته ی تقدیریه.
مخلصیم
تلاش کردم که یه ربطی به خودم پیدا کنم در این نقد... اما نشد:31:نقل قول:
با من که نبودین احیانا؟!
مهدی جان ممنوننقل قول:
درسته
کلا کلوپ گوشیها رو نمیرسم سر بزنم
چند بار درخواست یه همکار برای کلوپ کردم، اما گویا در جایگاهی نیستم که به این درخواستم رسیدگی بشه:46:
شما هم اگه تاپیکی به نظرتون مورد داشت، ریپورت کنید
حتما رسیدگی میشه
ممنوننقل قول:
بعضیها میگن جالبه
بعضی ها میگن ضایع اس
هر دوتاش درسته
مهم تر اینکه من دوستش دارم:46:
مرسی دلفین جاننقل قول:
مدیریت؟! نه...
همکاریت:46:
جالبهنقل قول:
فکر نمیکردم اینقدر خشن باشم
همه دارم بهم همینون میگن!!!!:20:
ممنون:11:
سلاااام گل پسرنقل قول:
نه اینطور نیست
اگه دقت کنی، جواب پیغام خصوصی ها رو حتما میدم
اما off رو تغریبا هیچ وقت جواب نمیدم
چون کاری با مسنجر ندارم و بهش سر نمیزنم
پس اگه کاری داشته باشی، فقط PM
نه میل و نه آف:46:
به به بهنقل قول:
سلام مهرداد جان
خیلی خیلی ممنون:11:
وایییییی
کارم خیلی سخت شد که...
از حالا دیگه روم نمیشه مودب نباشم جلو شما...
برم تمرین کنم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام امین جوننقل قول:
لطف داری خوشگله:10:
من که همیشه جز دردسر و زحمت چیزی برای تو نداشتم
پس نتیجه میگیریم که هندونهام داره نافرم زیاد میشه:46:
سلام ..زی جون:40:نقل قول:
ممنون از نقدت
آخه بی انصافا، یه نقد منفی هم بکنید:13:
مهسافت جون، تو که میدونی من چه آدم خلافیم که:46:
بههههههههههنقل قول:
داش رضای گل
خیلی حیف شد
مهرداد اگه نگفته بود که من مادابی ادب میباشم:31:، جوابتو همینجا میدادم (الان دست و پام بستس برای جواب دادن)
باشه یکی طلب من
دقیقا همون موقع بود:46:
میشه گفت، به خاطر نبود همکار و مدیر در اون زمان خاص، من همکار شدم
وگرنه:27:
خوب سخن اول با پايان: پست صفحه اول را يادت ميره هي ويرايش كني.(سر فرصت بايد بدم بچه ها نقدت كنند)
سخن دوم با كلنگ:امضاء خط اول لينك تايپيك را گزاشتي خوبه/خط دوم لينك شروع صفحه نقدت را بگذار تا دسترسي مستقيم داشته باشند دوستان
سخن سوم با كمال:دارم پستهات را بررسي ميكنم.كارم به سرانجام رسيد ميام خدمتت.
داش كمال كارش درسته ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نيگاه نكنين سيگار گوشه لبشه !!! ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سري خصوصيات داره كه بعلت +50 بودن بايد صبر كنين سنتون برسه ، بعد بگم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل ميشه گفت كمال عاشق كلنگه و كلنگ عاشق كمال... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(ادامه بدم اين همكار انجمن موبايل راپرتمو ميده بنم كنن ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام کلنگ جان راستش من برخورد مستقیم نداشتم اما خوب منم از برخی پستها خیلی کم استفاده کردم
با این حال فکر میکنم جای نقد زیادی داری حیف که زیاد نمیشناسمت
یه نقد کلی اینکه تقریبا همه همکاران انجمن عاشق قفل کردن و حذف پست ها هستن ( زیاد جدی نگیرید) اینم یه نقد واقعا سازنده ببینم به نتیجه میرسه یا نه؟
روی سخنم با بعضی از دوستانه که به جای دیگران دفاعیه میدن
فکر کنم این شما نیستین که نقد میشید پس اجازه بدید خودشون دفاعیه بدن و دیگه اینکه هیچکس بهتر ازخود ادم از خصوصیاتش با خبر نیست پس لطف کنید فقط به جای خودتون نظر بدید.
روی صحبتم با همه دوستانی بود که با ارزش واحترام در نقد اونها شرکت کردم .وهمچنین شما !البته اگر همه دوستانی که لطف میکنند و شما رو نقد میکنند پذیرا باشید درغیر این صورت به نظرم بهتره هر کسی که مورد نقد قرار میگیره خودش یه عده خاصی رو برای نقد دعوت کنه!درمورد دوستان قبل که به نظرم این طوری اومد شما رو نمیدونم!نقل قول:
سخن اول: کلی فسفر سوزوندم تا فهمیدم منظورت payan اهنقل قول:
سخن دوم: انجام شد:46:
سخن سوم: مشتاقانه منتظرم:11:
خیلی مخلصیم رامبد جان:40:نقل قول:
آخه دل انگیز...
یه نقد هم میکردی:31:
اینها که همش شد شوخی:46:
ولی بازم ممنون
خیلی لطف کردی:10:
سلام...نقل قول:
ممنون دوست من
قفل...؟!
همین چند پست قبل از شما یکی از دوستان میگفت که چرا به فلان انجمن کمتر سر میزنی، اوضاع یکمی خرابه
مطمئن باشید، اگه تاپیکی قفل میشه یا به ترش میره، فقط برای حفظ نظم انجمن و دسترسی دوستان به مطالب مهم تر و با ارزش تر هست:46:
نقل قول:
پس با این حساب پست قبلی نقدی از من نشده:46:
ااااا
نه اشتباه میکنید
دوستان قبلی... اگه هم از کسی دعوت کردن که اینجا پست بدن فقط به این خاطر بوده که دوست داشتن نظر اون اشخاص رو هم بدونن در مورد خودشون
و چون احتمال میدادن که اینجا رو نبینند، ازشون دعوت کردن
تمام کسایی که اینجا نقد میشن، مسلما دوست دارن نظر همه کاربرا رو در مورد خودشون بدونن و با معایب و محاسن فعالیتشون در انجمن بیشتر آشنا بشن
:46:
بنده شخصا خیلی خوشحال میشم نقد شما رو هم بشنوم
ممنون:10:
کمال I-U-T بچه گلیه که هیچ رسیده به درخت!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط باید بازی +18 هاش رو بیشتر کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به لهجه شیرین اصفهانی صحبت میکنه(یه بار باهاش حرف زدم دقیقا هم اون بار تو مطب دکتر بودم!!) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون اواتور I LOVE U رو خیلی دوست داشتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمیدونم چرا عوض کرد!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []
در کل فکر کنم همه دوسش دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو اون قضیه تاپیک بازی جدید نباید زیر بار میرفت البته به نظر من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] []
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی دوسش داریم
نقل قول:
نمیشه که هر کی خواست یکی رو دعوت کنه اونوقت اونایی که دلشون پره چی:27::31:
اما خیلی ها که اشنایی دور دارن بهتر نقد میکنن:5:
یادم باشه خواستن نقدت کنم اینو بگم:27:
نقل قول:
به
سلام محمد جام
اونها رو دیگه نمیدوتن بزارم
الان مثلا همکارم
یکمی باید قوانین رو رعایت کنم:46:
آره.... همه میگن یکمی لهجه دارم:31:
اصلا یادم نبودا.... (که باهم تلفنی حرف زدیم:46:)
تاپیک بازیها...
الان که وضعیتش خوبه:46:
یه سری به تاپیک قبلی بزن
ببین چقدر وضعیتش خرابه شده:41:
ممنون بابت نقدت:10:
کلنگ به کمال رسیده:31: من از کل مدیران و همکاران نقد کردم :27:و البته به خودشونم پخ دادم با شما که تا به حال مشکلی نداشتیم خدا رو شکر بچه خوبی بودی:10: این جور که معلومه واقعا بچه با مرامی هستی به خوب بودنت ادامه بده:2:
جمعش کنید بابا .... من یه انتقادی چند وقته توی دلم مونده -----> بچه به این خوبی آخه تو چرا اینقدر دنبال انتقادی ؟؟!! بذار بچه ها یه کم ازت تعریف کنن حال بیایم!...در نهایت پاینده باد اصفهان و اصفهانی!
:31:نقل قول:
بچه خوبی بودم؟!!
مرسی
خوبی از خودتونه
واسه اینه که به موبایل سر نمیزنی احتمالا
وگرنه من رو هم نقد میکردی:46:
اولش فکر کردم میخوای بترکونیانقل قول:
:18:
دنبالش بودم... اما کسی درست و حسابی انتقد نکرد آخرش که:46:
مخلص همه بروبچ بخصوص اصفهانی های گل:10:
کمال دادا
حال هم که مردم انتقادی ازت ندارن شاکی؟
نظرته تا بیام یه طومار ازت انتقاد کنم؟
اين پست را يادت هست؟؟؟:31: هنوز هم عاشقشي؟؟کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=465997&postcount=8
اولين پستش را با زدن تايپيك رپيد شر هك شد آغاز كرد.
17 تا تايپيك مهم دارد كه همه در بخش موبايل و بازي است
كلا 371 تايپيك زده
در متفرقه فقط 4 تا تايپيك دارد كه اونها هم براي درخواست كمك بوده
اولين فعاليتش در انجمن موبايل فكر ميكنيد چگونه بود؟؟؟
اولين پستش در موبايل براي درخواست sms مجاني بود:31:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=482910#post482910
پست بعدي اش كه موجب آشتي اش با بخش بازي شد
از اينجا به بعد ديگه رفت توي دنياي بازي و موبايلکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=486274#post486274
تو انجمنهاي ديگه فعاليت مثبتي كه به چشم بيايد نداشته.چند بار هم در قسمت مقالات خودي نشان داد كه حاصلش آموزش ويستا بود:8:
قبل از همكار شدن خيلي خاكي و عاميانه پست ميداد ولي پس از آن دقت بيشتري به خرج ميدهد و كلمات صميمانه را به راحتي خرج نميكنه:31:
با توجه به مقدمه بالا بايد بگم كه نكات + كمال خيلي بيشتر از - است
هر چقدر سعي كردم به نكته اي كه جاي نقد داشته باشد برنخوردم.
يكي از روشهاي درست مديريتي كه جديدا انجام داده تايپيك نظرسنجي تايپيكهاي مهم است
كه اين مورد و ابتكار عمل جاي تشويق دارد.
يكي از مواردي كه نه تنها به كمال بلكه به اكثر مديران و همكاران وارد است كه خيلي به ندرت پاي خود را از محدوده خود بيرون ميگذارند.
فعلا اينها تا بگردم ****
احساس نمي كنيد يك كم فضا پروانه اي شده؟ :31:
اگر هم يك كسي بخواد روم به ديفال انتقاد كنه به جاي اينكه آقا كمال بياد جواب بده بقيه ميان به انتقاد كننده گير ميدند و ميگن نگاه كن همه مديرها و همكارها از ايشون تعريف كردند اونوقت اين يارو زپرتي اومده انتقاد ميكنه:31:
يا اينكه فكر مي كنند يارو هيچي حاليش نيست
بلاخره هر كسي نقطه ضعفي داره ....
آخه نمیشه که انتقاد نداشته باشننقل قول:
اما فکر کنم دارن تعارف میکنن یکمی
:46:
پایم
اگه راس میگی بنویس(این جنبه تحریک داره:31:)
نقل قول:
woooooooooooowwww
چه باحال بود
مرسی پدرام جان:40::11:
اولین پستم که اون نبود
اما فکر کنم 2 یا سومیش بود
آخه اینجا اولین فرومی بود که توش پست میدادم
اول کاره و عشق معروف شدن دیگه:46:
آره
همون موقع بود که دیدم انجمن موبایل و مخصوصا بخش بازیهاش حرفی برای گفتن نداره و رفتم تو کار بازی موبایل
کلا انجمن موبایل خیلی جای کار داره
که خدا رو شکر، اخیرا کاربرای فعالش روز به روز داره زیاد تر میشه و به طبع پست های خوب و مطالب با ارزشش هم :46:
قبل از همكار شدن خيلي خاكي و عاميانه پست ميداد...
قبلا هم گفتم
امکان اینکه الان هم به همون شکل صحبت کنم زیاد نیست
اما توی پیغام خصوصی هنوز لحنم همونه:20:
يكي از روشهاي درست مديريتي كه جديدا انجام داده تايپيك نظرسنجي تايپيكهاي مهم است
خیلی خوشحالم که مورد قبول دوستان بوده
احتمالا واسه تک تک زیر مجموعه های کلوپ چنین تاپیکی بزنم
به دلیل نبود همکارا و مخصوصا مهران...
بعضی وقت ها نمیتونم به تصمیمات خودم اعتماد کنم و بهتره که نظر خود کاربرا رو هم در این مورد بدونم:46:
پدرام جان
خیلی خیلی خیلی لطف کردی
از اینکه وقت گزاشتی و با این دقت پست هام رو دنباا کردی، تشکر میکنم
واقعا نقد جالبی بود:11:
قربانت:10::40:
کمال
اینو قبول دارمنقل قول:
اول کار یکی 2 نفر نقد منفی هم داشتن
اما بعد از اون جو اینجوری شد....:46:
ولی...
اینجا کسی از من در مقابل نقد دیگران دفاع نمیکنه، الی خودم
پس هر انتقادی دارید همینجا عنوان کنید
مطمئن باشید خوشحال میشم:10:
یه نگاهی به پست های قبلی کردم...ببخشیدا ولی انگار واقعا تنتون میخاره!! نکنه ازون انتقادای ناجور هوس کردید؟!؟که آخرش بگین منتقدا غیر منطقیند؟هان؟ شاید هم خیلی خودتو میگیری فکر میکنی مثلا تریپ تواضع و باجنبه بازیه؟؟ تو اگه مرد بودی جا این پست های الکی و وقت تلف کنی و کارای افراطی تو انجمن موبایل ، یه کم هم تو انجمن های دیگه میتابیدی ببینی ملت چی میکشند...برات متاسفم که فقط تیتر تاپیک هارو میخونی و رد میشی...یه تاپیک رو شانسی برو توش ببین ملت چی کارا که نمیکنن!انقدر مشکلات ساده گوشه تاپیک ها پیدا میشه که کسی حلش نمیکنه و آخر هم به یه مشکل بزرگ تبدیل میشه و اختلاف بین اعضا و ... مدیر کجاست؟بچه های قدیمی کجان؟دارن به خیال خودشون تو انجمن موبایل آموزش میدن!بابا آفرین،بسه دیگه ...پاشو یه چرخی بزن ببین چه خبره!نمیدونم چرا فکر میکنی مدیری حالا نباید جواب یکی رو که برای بار دویستم یه سوال آماتور پیش پا افتاده و تکراری رو میپرسه بدی؟ ... اصلا شما کجایی وقتی هزار تا پست الکی تو انجمنت هست که جواب گرفتند و باید پاک بشن...اگه میگی بقیه استفاده میکنن که راهی به جز سرچ نسیت اونم که نیست خیلی عالیه همه به خصوص dial up ها جواب میگیرند!برا همین تاپیک زدن براشون راحت تره!چقدر هم نسبت به اجرای قوانین p30 اهمیت میدین!اگه اینجا قانون داره باید بدونی الان شده شهر بی قانون که پلیس هاش هم فاسدن! اگه فکر میکنی مدیری پیغام خصوصیاتو جواب بده که توی هر تاپیک که میریم ازت گلایه نکن که این بابا محل نمیده و فلانه و غیره.من اصلا فکر نمیکردم یه روزی این جوری بشی!تازه با بعضی از این پست های ایهام دار که میدی عمر و احساس نصف جوونای سایت رو به هدر میدی ... مثل همین پست قبلیت که کلی از من انرژی گرفت که این همه فکر کنم تا 4 تا راست و دروغ بنویسم ...آخه این انصافه که باعث شدی به خاطر یه همشهری گل اصفهانی که هورمون انتقاد خونش (!) اومده پایین مجبور بشم این همه دروغ بگم و الان هم بترسم که نکنه یکی تا ته مطلب رو نخونه و ban بشم!...بابا نکن این کارا رو ! اینقدر دنبال انتقاد نباش وقتی نمیشه! مطمئن باش اگه مشکلی بود تا الان کچلت کرده بودیم!!!:21::5::21:نقل قول:
دنبالش بودم... اما کسی درست و حسابی انتقد نکرد آخرش که
حالا راضی شدید یا نه؟:10:
راستی :
:11::11:نقل قول:
مخلص همه بروبچ بخصوص اصفهانی های گل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب اول از همه اینکه شما ببینید تو انجمن موبایل 4 تا مدیر و همکار داریم
Hamid110 که عملا نیستش
Alex Pk رو هم که ما سعادت دیدنشونو نداشتیم از وقتی عضو شدیم
آقا مهران هم که بنا به اخبار واصله تو درگیری اخیر چند گروه مافیایی تو همون شهر خودشون (سیسیل) به قتل رسیده ولی هنوز مفقودالجسد هستش:31:
فقط میمونه همین آقا کمال که ایشون خب کارشون خیلی عالیه، اما فکر می کنم به تنهایی نمی تونن انجمن رو نظم بدن
بهتره که درخواست بدن و بشن مدیر
بعد چندتا همکار خوب هم انتخاب کنن
( مدیونین اگه فکر کنین منظورم خودمه :31:)
مثلا بخش ملودی و فیلم یا کلوپ گوشیها رو چون خودم بیشتر پست میدم میدونم خیلی جای کار داره
مثلا به نظر من بهتره که اینجوری باشه
کلوپ گوشی ها
سونی اریکسون
گوشی های با سیستم عامل UIQ
کلوپ P990
تم
والپیپیر
و...
یعنی تم ها والپیپیر ها پچ ها دسته بندی بشه واسه هر گوشی نه اینکه همش تو یه تاپیک باشه فکر کنم اینجوری دسترسی بهش راحت تره....
دیگه...
در مورد خشانت شون هم که به اندازه کافی صحبت شده و به همه ثابت شده پس دیگه بهتره من نگم!:27:
فعلا چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اما چون خودش انتقاد خیلی دوست داره میرم فک می کنم بازم میام...:21:
نقل قول:
خدا به خير كنه!!!
اينها همه رو خودت نوشتي!!!
جدا!!!؟!!!
ايول بابا
اونجاهايي كه رنگي كردم، يكمي تابلو بود
مخصوصا اون نارنجي
تا اون قسمتو خوندم خيالم راحت شد :31:
اون تيكه سبز هم بامزه بود:27:
در هر صورت خيلي ممنون
انتقاد به جايي بود:10::46: