نقل قول:بفرمیو :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:بفرمیو :دینقل قول:
سلام ...
می دونم این بحث خیلی وقته که بسته شده ولی من واقعا کلافه شدم
ورژن اینترنت اکسپلورر من 8 است . گاهی اوقات بدون اینکه روی لینکی کلیک کنم و یا اصلا خود IE رو باز کنم ، به طور خودکار پشت سر هم مثلا واسه خودش 5تا صفحه باز می کنه واین اتفاق مثلا هر 5 دقیقه یکبار باز رخ میده ... و بدون اینکه کاری بکنم مثلا بعد از 10 دفعه خودش بی خیال میشه و تموم میشه
کسی تا حالا به این مشکل برخورده؟
؟؟؟؟؟؟
من IE 10 رو نصب کردم ولی مثلا الان که دارم تایپ میکنم هرچی Enter میزنم نمیره خط بعد!! :n02: این اتفاق بعد از نصب ورژن 10 افتاد. لطفا راهنمایی کنین. :n16:
این مشکل منم هست. اگه کسی راه حلی داره بگه. ویندوز xp و IE8 دارم. کلا تا میخوام IE رو باز کنم این 2 تا گزینه میاد. هر کدوم رو که بزنم هنگ میکنه و بعد از چند دقیقه پنجره dont send میاد. و ببسته میشه.نقل قول:
ویروس ندارم. چون با کسپر اسکن کردم. IE رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما بازم همین مشکل رو داشتم. البته وقتی پاک کردم ایکون IE هنوز توی دسکتاپ بود و باز میشد !!!! اما یه ارور میداد و بسته میشد
نسخه های دیگه نصب کنید.نقل قول:
روی ویندوز XP اخرین ورژن همون شماره 8 اومده. دیگه بالاتر نیست که نصب کنم. راه کاری وجود نداره ؟
ببینید ویندوز xp دیگه به پایان عمرش رسیده. این یه واقعیتیه که باید پذیرفتنقل قول:
ویستا.... بعد 7 ... الان هم 8
دیگه بسیاری از نرم افزارهای عادی و پرکاربرد هم 2-3 ساله که نسخه سازگار با xp بیرون نمیدن. به نظرم وقتش رسیده که ویندوزتون رو عوض کنید
اگر واقعا نمی تونید غیر xp کار کنید، باید قید IE رو هم بزنید
درسته من خودم برای لپتاپم و pc خونه 7 ریختم ولی جایی هستم که مجبورم از یک سیستم استفاده کنم که ویندوزش xp هست. زیاد هم با IE کار نمی کنم چون قدیمیه. Firefox 20 که فعلا خوب کار میکنه
شما هم می تونید امتحان کنید
دوست عزیز منم الان در همین شرایطم. مجبورم با XP کار کنم , وهمچنین IEنقل قول:
البته الان که این پست رو میدم جوابشو پیدا کردم. توی فروم های خارجی و خود سایت مایکروسافت میشه جوابشو پیدا کرد.
باید مولفه های ویندوز رو دوباره نصب کنم. که شامل مولفه های IE هم میشه
control panel - > add or remove program - > add or remove windows components
اینجا تیک IE رو حتما قرار بدم و ok کنم. خودش تعمیر میکنه و پس از ریستارت دیدم که درست شد
دوستان من وقتی ie رو باز میکنم تا به یه سایتی میرم این ارور میاد
ورژن جدید هم نصب کردم باز مشکل باقی هستش
باید چیکار کنم
نقل قول:
IE>Internet Options>Advanced
و از قسمت Settings:
"Disable script debugging (Internet Explorer)" تیکش رو بذارین
"Disable script debugging (Other)" تیکش رو بذارین
"Display a notification about every script error" تیکش رو بردارین
OK
با سلام خدمت دوستان عزیز من میخوام دوربین های مداربسته شرکتمون رو تو خونه ببینم اما اینترنت ایکسپلورر این ارور رو می ده پیغام activX Control is not registered
درحالیکه ویندوز سون نصبیدم واینترنت ایکسپلورم ورژن 9 هست د رحالیکه تو شرکتمون را حت از طریق اینترنت میتونم دوربین ها رو ببینم اما خونه نمیشه همین ارور رو اونجا هم میداد که برنامه General_IE_V2.0.0.42_201203022 نصب کردم مشکل رفع شد و تو تنظیمات سکورتی ایکسپلورر زیر گروه پلاگین رو همش enebel کردم حالا دوستان میفرمایند چیکار کنم
سلام من نميتونم اينترنت اكسپلورر رو از پوشه برنامه ها حذف كنم از تو add or remove حذفش كردم ولي نميتونم پوشه برنامه ها رو حذف كنم چكار بايد بكنم؟
اين ارور رو ميده
can not delet iexplor:access indenid
با سلام خدمت دوستان محتزم
چند روز پیش من اینترنت اکسپلورر 11 رو تو ویندوز 7 نصب کردم ولی مشکلی که دارم اینه که در هیچ سایتی که رمز عبور می خواد نمی تونم تو کادر رمز عبور رو تایپ کنم نام کاربری وارد میشه ولی رمز عبور وارد نمی شه در هیچ سایتی نه در خارجی و نه ایرانی
لطفا کمکم کنید
با تشکر
سلام اینترنت اکسپلورر من کلا از کار افتاده و هیچ سایتی رو باز نمیکنه چجوری میتونم درستش کنم ؟
با مرورگر فایرفاکس و کروم مشکلی ندارم فقط اینترنت اکسپلورر مشکل داره
ویرایش: تو گوگل سرچ کردم مشکل رو پیدا و حل کردم مرسی
سلام دوستان فوریه ممنون میشم کمک کنید
برای کارای دانشگاهیی نیاز هست که اینترنت اکسپلورر قدیمی نصب کنم نسخه 8 یا 9 ولی خود ویندوز 7م نسخه ie ش 11 هستش و اجازه نصب نسخه ی قدیمی تر نمیده
ممنون میشم راهنمایی کنید بگید چیکار کنم؟؟؟
با تشکر
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=648820[/HTML]:n06:نقل قول:
سلام دوستان من یه مشکل دارم اونم اینه که وقتی می خوام پیجی رو باز کنم این ارور را می گیرم
طبق اموزش 411 هم عمل کردم اما راه حل مشکل من نبود ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان مدتیه نم یدونم چرا سایت یاهو یا گوگال رو میخوام باز کنم سرتی فیکت بروزر فعال میشه وباید هی اونو تیک بزنم تا باز شن چرا ؟ و چطور غیر فعال کنم
تاریخ ویندوزتون رو درست کنیننقل قول:
من IE11 رو از سایت خود ماکروسافت گرفتم. ولی وقتی میخوام نصبش کنم میگه که ساپورت نمیکنه و این پیغام رو میده:
You need windows7 SP1 or Server 2008 R2 SP1
من ویندوز7 ultimate ورژن 6.1 دارم. 32 بیتی هستش و سرویس پکش رو هم ننوشته. نه تو properties نه تو یه برنامه که نصب کردم و اطلاعات سیستمو نشون میده. ممنون
دوستان با اینکه فلش پلیر و مرورگرهام آخرین آپدیت هست وقتی میرم یوتیوب موقع بافرنیگ ویدیو ارور میده مشکل از چیه در ضمن فیلترشکن کریو استفاده میکنم
سلام دوستان
روی سیستمم IE 11و کروم دارم ،هر موقع میخوام از IE استفاده کنم یه پیام مدام روی صفحه میاد و نمیتونم با IE کار کنم ،تصویر پبامو براتون میزارم تا راهنماییم کنید.روی هر کدوم از دکمه ها هم کلیک میکنم این پیام باز ظاهر میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا مشکل از همون برنامه تونه. من ندیدم بقیه مشکلی داشته باشن. بعد شما میتونین آدرس رو بدین به این سایت و فیلم رو دانلود کنین. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام- من میخام نسخه IE11 را روی ویندوز 7 نصب کنم، اما چون نسخه دیگه ای روی ویندوز وجود داره نمیذاره. البته من آپدیت 9 رو هم از uninstall an update حذف کردم. برنامه ای ازIE9 هم در program files نیست. حتی توی کنترل پنل و قسمت Programs and Features و در Turn windows futures on or off تیک Internet Explorer رو برداشتم باز هم درست نشد. تو safe mode هم نشد.
شما هم احتمالا مشکل من رو دارید. ویندوزتون قدیمیه و باید ویندوزتون رو آپدیت کنید. نزدیک یه گیگ حجم آپدیته. ولی من یه ویندوز 7 جدیدتر نصب کردم خودش هم IE11 داشت. راحت و بی دردسر:n26:نقل قول:
Windows 7 Ultimate - service pack 1
پیغام زیر رو میده.
ضمنا نمیخام ویندوزمو آپدیت یا تعویض کنم.
سلام
ie من هیچ سایتی رو باز نمی کنه در حالی که بقیه مرورگرا کار میکنن
سایت دانشگاه هم فقط با ie باز میشه ......
ترفندی هست که بشه سایت دانشگاه رو با یه مرور گر دیگه باز کرد با ie رو درست کنم؟؟؟
سایت کدوم دانشگاه؟ پیام نور نیست؟نقل قول:
شما اول تمام تاریخچه و اطلاعات رو پاک کنید. وارد قسمت Internet option بشید. از قسمت Browsing history روی delete کلیک کنید. تیک همه رو بزنید و بعد اوکی.
اگه نشد وارد Internet option بشید و از تب Advanced کلا IE رو ریست کنید
دوستان یکی از مشکلاتی که جدید گرفتارش شدم چه در اینترنت ایکسپلور چه در فایر فکس د رباز کردن هر سایتی ارور امنیتی می ده و ارور میده نم یدون سرتیفیکت مشکل داره واز این حرفها و مرتب باید تائید کنم تا باز شه در حالیکه با سیستم دیگه راحت سایت یاهو یا هر سایتی باز میشه چه جوری باید از شر این ارور سرتیفیکت راحت شم
تاریخ و زمان ویندوزتون رو درست کنیننقل قول:
یعنی می فرمائید تاریخ ویندوز درست نیست ؟!!!نقل قول:
با سلام
من از ویندوز 7 استفاده می کنم. وقتی وارد internet explore می شوم و می خواهم وارد قسمت internet option شوم error زیر می آید:
This operation has been canceled due torestrictions in effect on this copmputer.please contact your sistem administration
لطفا کمک کنید.
عزیزان من ویندوز 8.1 دارم ولی IE من کار نمیکنه.با هر مرورگر دیگه ای میرم مشکلی ندارم ولی این باز نمیشه و فقط ارور this page cant be diplayed رو میده.نسخه 11 هم هست.نمیدونم مشکلش از چیه و برای رفتن به سایت دانشگاه به این مرورگر احتیاج دارم.کسی راه حلی داره؟ قسمت lan setting هم رفتم و گزینه پ ر ..و کسی فعال نبود
یه بار reset ش کنید.نقل قول:
سلام
یه چند وقته پایین مرورگر طبق تصویر همش این تبلیغ میاد بعضی وقتا تبلیغ های بدتری هم میاد
فرقی هم نمیکنه با کروم و فایرفاکس هم صفحه باز میکنم این پیام تبلیغ میاد
اسکن هم کردم ولی ویروسی پیدا نشد
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
نقل قول:
سلام
کوکی مرورگرهاتون رو پاک کنید و با آنتی مالویر سیستمتون رو اسکن کنید.
سلام ie پرینت نمی گیره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میده چطوری حلش کنم؟
بچه ها میخوام بدونم با اینترنت اکسپلورر چطوری باید فایلی رو دانلود کنم؟
یعنی هیچ چی دانلود نمی کنه، به شکل صفحه دانلود می کنه.