بالاخره رفتم يه super talent 2GB گرفتم با 12 تومن.
اين نرم افزار هايي كه رو فلش نصب ميشن چطورين؟ چيكار ميكنن؟ از كجا بايد گيرشون آورد؟
Printable View
بالاخره رفتم يه super talent 2GB گرفتم با 12 تومن.
اين نرم افزار هايي كه رو فلش نصب ميشن چطورين؟ چيكار ميكنن؟ از كجا بايد گيرشون آورد؟
من همین امروز OCZ RALLY 2 4GB رو تو تهران ولی عصر پاساژ ایران خریدم 24 هزار تومان
این آدرس سایتش و عکسش
نقل قول:
کد:http://www.ocztechnology.com/products/flash_drives/ocz_rally2_usb_2_0_dual_channel_flash_memory_drive
نقل قول:
انتخاب فوق العاده ای هست ...
فقط مشکل جدیدی که میارن اینه که درشون شل میشه و وقتی جاش میزنی بعد یک مدت کارکرد خود بخود کمی فاصله میگیره و میاد بالا
آره با کمک شما و بقیه بچه ها فکر میکنم انتخاب خوبی کردم .... راستی بذار از گارانتیش بگم :نقل قول:
من اینو بعد از 2 بار استفاده زدم دیدم میزن ظرفیت 35 Mb فهمیدم نیمسوز شده ... :41: جنگی پریدم گارانتی یه نو گرفتم :31: ... گارانتیشم دائم العمر هست .... گارانتی گفن این مشکل داشته ... یدونه دیگه داد گفت خیالت راحت
راستی یه ویندوز live usb هم ریختم روش ... خیلی جالب بود..
جالب تر اینه که کامپیوتر OCZ رو به عنوان یک هارد یو اس بی میشناسه .. تو بایوس دیدم رفته تو لیست هارد ها نوشته OCZ RALLY2
دوست خوبم انتخاب خوبي داشتي ولي چند تا نكته هست كه بايد بگمنقل قول:
1 اينكه ميگي رفته تو ليست هارد ها تو بايوس بخاطر اينه كه مادربورد شما توانايي بوت كردن فلش مموري ها رو داره و اين تنها به اين مدل خاص مربوط نميشه
2 اينكه گارانتي رم و فلش به صورت مادام العمر تا زمان وجود هست يعني اگه سال ديگه اين مدل فلش توليد نشه گارانتيش تموم شده به حساب مياد
LIFE TIME WARRANTY گارانتي در صورت وجود
ممنون از اطلاع رسانیتون :11:نقل قول:
شما با 3 تومان بیشتر می تونستید 4 گیگ همین مدل رو بگیرید!نقل قول:
اگر بخوام بصورت قابل فهم برای همه بگم منظور از گارانتی مادام العمر برای فلش مموری ها بصورت زیر است:نقل قول:
حافظه مموری از چند تا خونه تشکیل شده که یکی از اونا فقط قابل خوندنه و نمیشه چیزی روش رایت کرد. هر وقت اون خونه صدمه ببینه گارانتی قطعه از بین میره اما اگر بقیه قسمت ها خراب بشن ولی قسمت مذکور سالم بمونه گارانتی قابل استفاده است که البته اکثر اوقات اینجوریه.
این حرف خودم نیست. یکی از شرکت های گارانتی کننده برام توضیح داد.
سلام اقا قیمت فلش 16 گیگ چنده؟؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
راجب اون خونه اي كه فقط خواندني كه من اطلاعي ندارمنقل قول:
ولي در كل ميگم گارانتي مموري ها به اين صورت هست كه تا زماني كه اون قطعه توليد بشه گارانتي داره
يعني الان كه ديگه رم 256DDR توليد نميشه گارانتي اين رم هم از بين رفته يعني گارانتي تموم
فلس 16 گيگ مارك كينگ استون قيمتش محدوده 55نقل قول:
سلام
من دنبال یک فلش باسرعت بالا میگردم
ازچند نفر سوال کردم همه ocz را پیشنهاد دادن
میخواستم ببینم خوبه و قیمتش چنده؟ (کدام را پیشنهاد می کنین)
ocz ATV 4GB
ocz ATV TURBO 4GB
ocz Rally2 4GB
ocz Rally2 TURBO 4GB
کینگ مکس گارانتی آواژنگ سرعت خوبی داره
فلش ADATA PD7 اگه گير بيارس سرعتش بالاست 4نقل قول:
اين مدل هايي كه هم نوشتي مدل هاي توربو داراي سرعت بالاتري هستند و مدل ATV ضد آب هست و اون يكي ديگه معمولي كه بستگي به پسندت داره
نقل قول:
اگه امکان داره سرعت read&write این فلش را در سایت قرار دهید و حدود قیمتش ؟؟؟
با تشکر
سرعت فقط با سری Rally2 Turbo .... برند OCZ
الان با سرعت 40 کپی کردن کمه ؟ هیچ فلشی به کیفیت و سرعت OCZ تابحال نیومده
ocz Rally2 TURBO 4GB عالیه ... اگر 8 گیگ باشه بهتر
سعی کنید ظرافیت هم مهم باشه براتون ... ATV ها محشر ولی خیلی یوقور هستند و شما هم که نماخوهید استفاده در شرایط سخت ازش بکنید ؟ می خواهید ؟
با سلام
یک Flash memory 4GB دارم که يک سری عکس توش هست که خيلی مهمن، ولی وقتی آنرا توی کامپیوتر می گذارم AutoPlay نمی شود و وقتی روی آن کلیک می کنم ویندوز هنگ می کند و بعد از چند دقیقه یک پِیغام با مضمون Directory is not accessible or is unreachable مواجه می شوم و نمی توانم وارد درایو شوم. با AntiVirus NOD32 به روز شده هم آنرا چک کردم ولی با وجود اینکه حدود 300 تا 400 عکس توش بود بعد از چند دقیقه نوشت که
Number of objects checked : 4
Number of objects infected : 0
خواهشآ راهنمایی کنید که عکسها را بتونم بازیابی کنم، خيلی مهمن، لطفآ هرکی میتونه کمک کنه.
با تشکر فراوان
با سلام
من قصد خرید فلش ترنسد 4 گیگ داشتم اما توی بازار اهواز البته الان فقط چینیش هست...اینه که الان 2 دل شدم
من تا 20 تومن میتوتم هزینه کنم و 4 گیگش الان 16 تومنه.
خود مغازه دار بهم 4 گیگ توشیبا پیشنهاد کرد 22 تومن البته اونم چین !!!
من یه کم عجله دارن لطفا بهم بگین چی بخرم؟
كلن جنس هاي امروزي اكثرا چيني هستن از نظر كيفيت هم خوب هستن اگه جنس خوبي رو وارد كرده باشننقل قول:
به نظر من همونم خوبه
فقط گارانتيش مال كجاست
الان همه چینی هستند : kingston و PNY و APACER و A-DATA و Transcend و الباقینقل قول:
لااقل چینی بهتره تایوانی هست
Transcend چینی مشکلی نداشته ... اگر گارانتی داره بخر و چیز بهتر مثل Sony و OCZ و PQi هم گرانترند
سلام
کسی خبر داره قیمت ocz rally2 turbo و rally2 چنده؟
من rally 2 رو 8 گیگ رو 1-2 ماه پیش گرفتم 50 تومن الان نمیدونم چقدره . turbo هم ندیدم اصلا توبازار نمیدونم اصلا باشه اون موقع که من rally 2 رو گرفتم خوده نمایندگی OCZ بود turbo نداشت اصلا .نقل قول:
بچه ها نظرتون در مورد این دوتا فلش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من یه فلش مموری کوچک و قشنگ در دو محدوده ی 8 تا 18 گیگ و دیگری 80 گیگ به بالا مثل western digital - my passport elite . می خوام جنس و کیفیت خیلی خوبی داشته باشه .
اگه میشه چند تا از بهترینهای موجود با اطلاعات ساده ازشون که منم بفهمم + اگه میشه عکس و قیمت
مرسی
نپرسیدم... گارانتی کجا خوبه؟نقل قول:
یه همچین چیزی روش نوشته بود IRG
دقیق نمیدونم...
نقل قول:
واقعا چینی از تایوانی بهتره؟من بر عکس این فکر میکردم؟؟؟؟
دوستان لطفآ راهنمایی کنند ، خیلی حیاتیه!!!
نقل قول:
سلام دوستان کمک فوری می خوام
من یه فلش مموری کوچک و قشنگ در دو محدوده ی 8 تا 18 گیگ و دیگری 80 گیگ به بالا مثل western digital - my passport elite . می خوام جنس و کیفیت خیلی خوبی داشته باشه .
اگه میشه چند تا از بهترینهای موجود با اطلاعات ساده ازشون که منم بفهمم + اگه میشه عکس و قیمت
مرسی
با گارانتي هاي مختلفي وجود داره itr و irg و nibel و ...نقل قول:
به نظر من itr رو كار كردم بد نبوده
واقعا چینی از تایوانی بهتره؟من بر عکس این فکر میکردم؟؟؟؟
چيني اگه جنس خوبش باشه آره
فلش كه ظرفيتش به توان 2 هست و 16گيگ داره 18 گيگ نهنقل قول:
ADATA يه مدل كوچيك داره كه بند انگشتي و شيك هست
در مورد اون 2 تايي كه گفتي اونا از خانواده فلش فكر نميكنم باشن
ببخشید دوستان اگه اون Safely Remove Hardware رو نزنی و فلش رو خارح کنی ممکنه فلش بسوزه ؟
چون بعضی دوستای من همینطوری فلش رو خارج میکنن و هیچی نمیشه !
بعضیا هم میگن خیلی خطرناکه ممکنه بسوزه .
حالا کدومش درسته ؟
دوست عزیز اون یه ویروسه .نقل قول:
شما اگه میخوای محتویات فلش رو ببینی ، توی My Computer اون بالا Folders رو بزن .
بعد یه سری لیست درایو ها میاد سمت چپ .
از اونجا فلش مموری رو انتخاب کن .
اگه بازم نشد شرمنده من راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه .
کسی قیمت مموری 8 گیگ سونی میدونه چنده؟
تا شانست چی باشه ... من هم گینگ داشتم هم OCZ هیچ کدوم تا بحال نسوختند ... اما پیشگیری بهتر از درمانه البته من عادت کردم SAFTY اش کنم اما قبلا نمی کردم و مشکلی هم نبود (البته وقتی کارم تمام شده نه وقتی در حال کار بود)نقل قول:
ببخشید دوستان اگه اون Safely Remove Hardware رو نزنی و فلش رو خارح کنی ممکنه فلش بسوزه ؟
با گارانتی ایران رهجو حدود 55 بودهنقل قول:
کسی قیمت مموری 8 گیگ سونی میدونه چنده؟
یه مشکل بزرگ با فلشم پیدا کردم . تا امروز سالم بود ولی یه دفه اطلاعاتش ناپدید شد . وقتی روی درایوش کلیک میکنم این پیغام رو میده : The disk in drive K is not formatted
?do you want to format it
لطف کنین به من بگین راهی واسه بازیابی اطلاعاتش هست ؟ اگه نیست کمک کنین آسون ترین راه واسه خودکشی که آدم زیاد زجر نکشه رو بهم بگین .(اطلاعات توی فلشم تا این حد برام مهمه)
خوب چند تا از بچه ها در مورد فلش های OCZ پرسیده بودند و باور نداشتند اینقدر سرعتشون بالاست ... بسیار خوب ، برید توی سایت خودش بخونید :
سری توربو رالی2 که بالاترین سرعت فلش در جهان رو داره:
و سری رالی 2 که توی ایران پرسرعت ترینه و بعد توربو اش قرار داره :
موفق باشید
بازیابی .. .با نرم افزارهاش ... ببین شاید بتونی با Recover my files برگردونی ... البته اکر fat table اش اسیب دیده باشه باید فرمت کنی و راهی نیست !نقل قول:
پس مدل Turbo اش تو ایران نیست ؟
مدل عادی اش در ظرفیت 32G تو مرکز کامپیوتر پایتخت پیدا میشه ؟
16 و 32 اش هست ... توربو رو باید بگردید من خودم توی اهواز دیدم آورده بودند چند عدد ... ممکنه باشه ولی با گارانتی اصلی اش نباشه
گارانتی اصلی محصولات Ocz ، انفورماتیک گستر هست که بسیار گارانتی خوب و معتبری هست
16 و 32 اش هست ... توربو رو باید بگردید من خودم توی اهواز دیدم آورده بودند چند عدد ... ممکنه باشه ولی با گارانتی اصلی اش نباشه ...
گارانتی اصلی محصولات Ocz ، انفورماتیک گستر هست که بسیار گارانتی خوب و معتبری هست :20:
راستی بگم گارانتی انفورماتیک گستر حتما باید لوگوش روی جعبه محصولات OCZ باشه وگرنه رسما بدون گارانتی هست (عکس یه کفش دوزک کهست)
شما می تونید همچنین از سایتش استفاده کنید برای دیدن محصولات و قیمت اصلی اش در بازار ... برید گوگل و بزنید : انفورماتیک گستر تا اولین سایت اون باشه
این fat table دیگه چیه ؟ تا حالا نشنیده بودم . نرم افزارش که همیشه با خود فلش بالا میومد دیگه نمیاد . یعنی وقتی فلش رو به کامپیوتر وصل میکنم فقط یه درایو به نام :Removeable Disk K درست میشه توی My computer . وقتی روش کلیک میکنم که وارد درایو بشم همون ارور که قبلا گفتم رو میده . حتی از توی promp dos هم که میرم میزنم :K باز هم پیغام خطا میده . ببین دوست من خیلی ممنونم که منو راهنمایی میکنی ولی اگه میشه با توجه به چیزایی که گفتم بهم بگو اطلاعاتش قابل برگردوندن هست یا نه ؟:41:نقل قول:
هر کسی بتونه بهم کمک کنه تا آخره عمرم مدیونشم...