با سلام
در اكسل چگونه مي توان هنگام پرينت شماره رديفهاي مربوط به خود برنامه اكسل را پرينت كرد
با تشكر
Printable View
با سلام
در اكسل چگونه مي توان هنگام پرينت شماره رديفهاي مربوط به خود برنامه اكسل را پرينت كرد
با تشكر
سلامنقل قول:
شماره رديفها رو به تنهايي نميشه پرينت گرفت بلكه همراه با ستونها پرينت گرفته ميشه يعني هم A , B , C و هم 1 و 2 و 3
از منوي File گزينه Page Setup ، زبانه Sheet و گزينه Row and Column Headings رو فعال كن
موفق باشي
يه سوال ضروري و مبتدي :
وقتي يه عدد 12 رقمي تو ريف A مثلا وارد ميكني اون رو بصورت رمز در مياره مثلا 12e+4 چكار كنم تا اينجوري نشه چون ميخوام 1200 تا عدد بعدي اون رو به ترتيب با اكسل درست كنم و بعد تو Access وارد كنم و و قتي بصورت رمز باشه Access اون رو قبول نميكنه!!!
سلامنقل قول:
شما كافيه فرمت اون خونه رو روي Number قرار بدي همين
Right Click --> Format Cell --> Number Tab --> Number
یک چیز هم من اضافه کنم . این 12E+4 نماد علمی هست ;)نقل قول:
(نماد علمی باید عددش بین 0 تا 10 باشه و احتمالا نباید 12 باشه ، درسته؟!)
+ مثلا عدد 120000000000000 میشه 1.2E+14 یعنی 1.2 ضربدر (10 به توان 14)
سلامنقل قول:
رسيدن به خير آقا مهدي
به فقير فقرا سر زدين
قدم رنجه
:):):)
داخل اکسل 2007 جدولی با استفاده فرمت تیبل طراحی شده که جمع هر ستون را در ردیف آخر بصورت عدد می نویسد حال بعد از اینکه فرمت هر ستون را مشخص کردیم مثلا ستون A اعداد باشد و بصورت فارسی نمایش داده شود بدونایراد است ولی بعد از سیو کردن و بستن فایل اکسل وقتی دوباره فایل زا باز می کنیم ردیف آخر که جمع هر ستون را می نویسد به صورت اعداد انگلیسی نمایش می دهد ؟
سلام wordist جان!نقل قول:
ما همیشه ارادتمند بودیم و هستیم ...
اختیار دارید ... شما استاد ما هستی ...
ببخشید که در کار بزرگان دخالت کردیم :31:
اگه از فونت هاي سري B استفاده كنيد همه عددها فارسي نمايش داده ميشه. شما چطوري اعداد رو فارسي كرديد؟نقل قول:
فارسی مشخص می کنه ولی بعد از باز وبسته کردم ایراد پیدا می کنهنقل قول:
منظور از سری B فونتهای فارسی xp است بنده هم از فونت نازنین استفاده کرد ه ام
منظور از اینکه چطور فارسی کردید ....اعداد را می فرمایید ؟
سوال ؟
فرض کنید چندین ستون داریم فرمولی تعریف کرد که ویژگی زیر را داشته باشد :
موقعی که در ستون A چیزی وارد می کنیم مثلا ستون D , K غیر فعال بشه ونتوان چیزی وارد کرد و بالعکس
یعنی ستونها را مشخص کنیم و ابتدا هر کدام از ستونها را جهت ورود اطلاعات مشخص کنیم بقیه ستونها نسبت به فرمول ما فعال یا غیر فعال بشوند ؟
سلامنقل قول:
اينكار نياز به برنامه نويسي با VBA در اكسل داره
الان متاسفانه وقتش نيست
اگه دوستان بلد باشن و وقت داشته باشن برات ميذارن
اگه نه خودم سر فرصت كدش رو برات قرار ميدم
ممنوننقل قول:
عجله نیست
سلامنقل قول:
ببخشید .... اگر بخوام یک سطر بعنوان پاصفحه برای همه صفحات در نظر گرفته بشه ..... آیا امکانش وجود داره که اینکار صورت بگیره .....
موارد پیشنهادی رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم.
سلامنقل قول:
2 روش براي فارسي كردن اعداد وجود داره. روش اول: استفاده از فونت هاي B و روش دوم فارسي كردن همه اعداد ويندوز از طريق كنترل پنل.
اگر شما از فونت B Nazanin استفاده كنيد، مطمئناً عددهاي شما فارسي خواهند شد، اما اگه از فونت Nazanin استفاده كنيد مطمئناً انگليسي خواهند شد، مگر اين كه حالت دوم گفته شده در بالا برقرار باشد.
حالا شما كدام روش رو استفاده مي كنيد؟
به نظر من هم راه استانداردي نداره، اگه واجب نيست بهتره فايل خودت رو آلوده VBA نكني، ولي ميتوني از طريقData Validation براي پذيرفتن يا نپذيرفتن مقادير وارد شده در يك خانه خاص، شرط بگذاري.نقل قول:
ببين جانمنقل قول:
اگه ميخواي پاورقي به صورت فرمولي باشه كه در هر صفحه، جواب فرمول فرق مي كنه، راهش همونه كه گفتم. چرا نتيجه نگرفتي؟
اما اگه ميخواي يه پاورقي فرمول دار (يا غير فرمول دار) استفاده كني كه در همه صفحه ها با جواب مشابه، عيناً تكرار بشه، مي توني از روش ايجاد پاورقي فرمول دار كه در پست 25 توضيح داده شده استفاده كني.
من ميخوام توي فايل اكسل تاريخهاي شمسي و ميلادي رو بهم تبديل كنم
در ضمن اشنايي هم با ويژوال بيسيك ندارم
ممكنه به من كمك كنيد؟
نقل قول:
من ميخوام توي فايل اكسل تاريخهاي شمسي و ميلادي رو بهم تبديل كنم
در ضمن اشنايي هم با ويژوال بيسيك ندارم
ممكنه به من كمك كنيد؟
پاسخ اين پرسش در پست هاي 327 و 328 داده شده.
توي پست 337 يك فايل هست كه وقتي دانلودش ميكني و بازش ميكني يه فايل به نام
converter.bas
خب حالا با اين فايل بايد چيكار كنم؟
ممنون ميشم بهم بگين.
یک جدول از اعداد دارم که بصورت چپ به راست هست که قرار هست همه اعداد رو به جدول دیگری که راست به چپ هست وارد نمایم.حال وقتی کپی پیست می کنم اعداد برعکس نمایش داده میشود.
لطفا راهنمایی بفرمایید
سلامنقل قول:
به انجمن خوش اومدي
شما براي استفاده از اون بايد بري توي اكسل و با زدن ALT+F11 به محيط VBA اكسل وارد بشي. حالا از منوي File گزينه Import File رو بزن و همون فايلي كه اشاره كرده اي رو انتخاب كن
حالا با اين كار يه ماژول كه داراي 8 تا تابع هست به اون فايل اكسلت اضافه ميشه و ميتوني از اونا توي همون فايل استفاده كني
توضيحات مربوطه به هر تابع هم بصورت سبز رنگ توي همون محيط VBA هست
سلامنقل قول:
اگه مشكل رو درست متوجه شده باشم راه حل فقط اينه كه يكي يكي ستونها رو كپي و پيست كني
از راهنماييت بسيار ممنوننقل قول:
اما يه مشكل كوچيك دارم
تاريخ شمسي رو راحت به ميلادي تبديل ميكنه
اما توي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي Invalid Number ميده
البته اگه همون تاريخ شمسي رو كه به ميلادي تبديل كردم دوباره به شمسي برگردونم مشكلي پيش نمياد
مشكل وقتيه كه بخوام تاريخهاي ميلادي رو كه بصورت دستي وارد كردم به شمسي تبديل كنم
ممنون ميشم كمك كنين
در ضمن من خيلي متوجه مفهوم تعاريف تاقع dm و ds نشدم
تعداد روزهاي سپري شده از ابتداي تاريخ ميلادي يعني چي؟
سپاسگذارم
سلامنقل قول:
خواهش
همونطور كه مشخصه و خودت هم استفاده كردي تبديلات به راحتي انجام ميشه فقط نكته ظريفي كه اينجا وجود داره اينه كه بايد تاريخي كه وارد ميشه بصورت Text وارد بشه نه با فرمت Date تا بتونه تبديل كنه
-------------------------------
ويرايش و اصلاح جواب :
در مورد اون دو تا تابع هم مشخصه كه تعداد روزهاي سپري شده از ابتداي سال شمسي و ميلادي رو ميگيره و تاريخ شمسي يا ميلادي معادل اونو ميده
مثلا اگه بهش بدي 365 براي سال شمسي تاريخ 0/12/29 و براي تاريخ ميلادي 0/12/30 رو ميده
-----------
دو تا تابع ديگه هم داره به نامهاي ndm و nds كه دقيقا برعكس بالايي عمل ميكنه. يعني تاريخ ميلادي يا شمسي رو ميگيره و تعداد روزهاي سپري شده از ابتداي سال ميلادي و شمسي رو ميده
يعني تعداد روزهاي سپري شده از 0/0/0
با احترام تصحيح مي كنم از تاريخ 1/1/1900 محاسبه ميشودنقل قول:
به فرمت داده ها قبل از كپي دقت كنيد تا به صورت Number باشدنقل قول:
سلام دوست عزيزنقل قول:
از دقت و نتيجتا تذكر شما در مورد تصحيح جواب ممنون
ولي بايد بگم موردي كه شما هم گفتي غلطه و درستش رو خودم توي همون پست ويرايش كردم
خوب جدول مبدا رو هم قبل از Copy/Paste راست به چپ كن، نبايد مشكلي باشه.نقل قول:
سلام به همه دوستان
مشکلی که من دارم اینه که یه فایل اکسل رو روی سی دی رایت کردم و بعد از رایت وقتی که خواستم از روی سی دی فایل مورد نظر رو باز کنم متاسفانه ERROR می ده:
the file you are trying to open is different format than specified by the extension. verify that the file is not corrupted and is from a trusted source before opening the file.
با استفاده از نرم افزار ریپیر کردم ولی نشد. چه کنم؟ فایل اصلی رو هم که روی هارد بوده پاک کردم. لطفا راهنماییم کنید.
با سلام به همه
چطوری می تونم در excel2007 اعداد را به طور فارسی تایپ کنم ؟
با تشکر
در نرم افزار excel 2007 در قسمت Home و بعد در گروه Alignment که رفتی text direction را Right to left انتخاب کن.
مهرداد جان ممنون از راهنماییت
سلامنقل قول:
اين فايل به هر دليلي از روي سي دي قابل خواندن نيست
حالا ممكنه درست رايت نشده باشه يا اصلش خراب بوده يا هر دليل ديگه
به نظر مياد ديگه نشه كاري كرد
سلامنقل قول:
البته بايد بگم كه فارسي بودن فونت هم در نمايش اعداد بصورت فارسي در اكسل موثره
دوست عزيز اگه از دو سيستم متفاوت استفاده ميكنيد به ورژن آفيس تون هم توجه كنيد ممكنه سيستمي رو كه فايل رو از روش رايت كردين اكسل 2007 داشته و سيستمي رو كه ميخواين فايل رو باز كنين اكسل 2003 يا پايينتر داشته باشهنقل قول:
از راهنمایی همه دوستان ممنونم. باید اضافه کنم که فایل اصلی ورژن 2003 و نام فایل فارسی هست. امکان داره به خاطر فارسی بودن اسم فایل باشه ... نمودونم شاید هم نباشه. البته کارهایی که انجام دادم از این قراره: 1- فایل رو از روی سی دی کپی کردم روی هارد و اسمش رو به انگلیسی تغییر دادم ..... نشد. 2- فایل رو روی اکسل 2007 باز کردم ولی .... نشد.3- با استفاده از خود اکسل 2007 ریپیر کردم ولی .... نشد. دیگه راه حلی به ذهنم نرسید و مزاحم شما دوستان شدم:44:نقل قول:
نقل قول:
كافيست اين نرم افزار را كه من آن را در آدرس زير Upload كردم دانلود و اجرا كنيد
البته در حين نصب اگر CD ويندوز را مي خواهد Cancel را بزنيد و بعد Yes را كليك كنيد
در اخر سيستم درخواست راهاندازي دوباره را مي كند
پس از راهاندازي دوباره حروف ي ، پ ، ژ ، نيمفاصله و خلاصه همه چيز درست شده است
(توضيح: نيم فاصله جهت كلماتي مانند ميباشد ، خانهها و ... بكار ميرود تا اين كلمات با space از هم جدا نشوند كه در اين صورت دو كلمه محسوب مي شوند و اين اشتباه است. كليد استاندارد نيمفاصله Shift+Space ميباشد كه اگر استفاده شود يك كلمه محسوب خواهد شد)
خوش باشين
کد:
کد:http://www.persianupload.com/uploads/ae0733f922.rar
=====
لینک داده شده کار نمی کنه ؟
امکان داره دوباره یک لینک دیگه بگذارید.
سلامنقل قول:
اين نرم افزار رو من توي پيوستهاي تاپيك ورد گذاشتم (Persian activator)
ميتونيد مراجعه كنيد و از اونجا دانلود كنيد
براي ديدن ليست پيوستهاي تاپيك ورد ميتونيد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنيد
سلام
يه جدول دارم 100*100 چطوري جاي سطر و ستون رو جابه جا کنم؟