سلام من قسمتی که باید با تو سوارکار بجنگی گیر کردم هر کاری میکنم خونشون کم نمیشه
Printable View
سلام من قسمتی که باید با تو سوارکار بجنگی گیر کردم هر کاری میکنم خونشون کم نمیشه
سلام
من تو این مرحله که دو تا مجسمه هستند و در اطراف هم آب هست گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا من باید چکار کنم؟
ممنون
اونجا بايد به آب بري و يك دستگيره هست كه اونو بايد بكشي تا در باز بشه.
بگردي پيداش مي كني.
ممنون
توماج
باید اول شلیک کنی به سمت یکیشوت تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )نقل قول:
وقتی پر شد نور سبز رنگی رو شلیک میکنند به سمتت که باید فورا اسلحه خودتو غلاف کنی تا تاثیری روت نداشته باشه
دو باره به سمت یکیشون شلیک میکنی تا عصبانی بشه این بار به سمت شما حمله میکنه و صحنه اسلوموشن میشه.وقتی اسلوموشن شد مثل همون دایناسوری که کشتید باید کلیک راست Mous رو نگه داری تا اسب به شما نزدیک بشه وقتی رسید به یک یا دو قدمی شما شیفت رو به همراه جهت راست میزنی
نکته مهم: نباید کلیک راست mous رو ول کنید . وقتی این کار رو انجام دادی تو همون حالت اسلوموشن به هیچ وجه تیری شلیک نمی کنی تا دو تا هدف از راست و چپ به سمت سر اسب نزدیک بشند وقتی رسیدن به سرش هدف Lock میشه و رنگ هدف قرمز میشه
اون موقع باشید شلیک کنی وو قتی شلیک کردی اسب میشینه و سپرش رو میاره جلوی سرش
تو این حالت با استفاده از کیبورد Q رو میزنی تا سپر رو از دست اسب بگیری
سپر اول رو میگیری دوم رو هم به همین صورت
بعد در مرحله دوم دوباره به سمت اسب ها شلیک میکنی تا عصبانی بشند و به سمتت اشعه سبز رو پرتاب کنند. توی این حالت وقتی اسب ها در حال اشعه زدن هستند سریعا میرید روی یکی از سپرها و E رو میزنید تا سپر رو بردارید و در مقابل اشعه سبز اسب نگه میدارید
اسب تبدیل به سنگ میشه تو این حالت باید با یک تفنگ قوی به سمتش شلیک کنید تا بمیره
اسب دوم رو هم به همین صورت میتونید بزنید
موفق باشی :46:
طبق همین عکسی که گزاشتید از سمت چپ بپرید تو اب و مستقیم برید پایین یک دریچه هست که از طریق اون میتونید وارد خونه بشیدنقل قول:
من به يه جايي رسيدم مثله استاديم و دوتا گوريل بهم حمله ميكنن ميكشمشون ولي بعدش نميدونم كجا بايد برم كسي ميدونه كجا رو ميگم ؟
شما از ورودي كه وارد شدي و اونها رو كشتي .نقل قول:
يك تكه سنگ مي بيني كه اگه بالاش بري مي توني بپري توي راپله ها . اشتباه نكني مستقيم همون جا رو برو بالا مي بيني رو يكي از ستون ها شكستگي داره مثل همون شكستگي هايي كه اول همين مرحله يونان داشت . از روي اونها بگير و به ترتيب برو بقيه راه آسونه:10:
سلام تو قسمتي كه بايد 3تا فيوز رو پيدا كرد فيوز سوم يعني قرمز رو كه اون پاين هست رو چطور بايد بهش رسيد؟دقيقا اونجايي كه دو تا فيوز هست بالايي رو برداشتم ولي نميدونم چطور برم اون پايين كه فلس داره.لطفا كمكم كنيد.ممنون.
سلامنقل قول:
اون قسمتی که فیوز ها رو میزاری توی اون دستگاه تا ازشون استفاده کنی از اون اتاق میایی بیرون و دقیقا روبرو همون قسمت باید یک جعبه باشه که خودت قبلا انداختیش پایین( از فیوز اول استفاده میکنی برای حرکت دادن جعبه در روبروی همون اتاق . و با پرش زدن از روی جعبه میری به بالای اتاقی که شیشهای هست و از کنار اون جعبه ای که جابه جا کردی وارد حفره ای میشی تا به جعبه برسی ) . باید بری بالای جعبه و یک پرش بزنی به سمت روبر و بری بالابعد باید بپری سمت چپ دوتا لوله هست باید اون ها رو بگیری از این طریق میتونی به اون فیوز برسی
بعد با استفاده از این 3 فیوز یک جعبه رو بندازید روی شیشه رو بروی جایگاهی که در رو به روی همون فیوز ها هست.
با استفاده از فیوز اول فکر میکنم جعبه رو میبره بالا فیوز دوم میبرتش روی خونه ای که در ه های شیشه ای داره رو به روی همون جایگاه فیوزها و فیوز سوم جعبه رو میندازه روی شیشه و شیشه ها شکسته میشند و با استفاده از جعبه میپرید توی خونه و اسلحه رو بر میدارید میرید به جایی که فیوز دوم و سوم اونجا هست
اونجا یک نبردبان هست که در بالای ان بسته هست اون شیشه ها رو با تیر میزنید و وارد می شید و دستگیره رو میکشید و بعد میرید پایین و میرید پشت سر واگنی که اونجا هست و از پشت به حرکتش در میارید بقیه کاملا مشخصه :46:
سلامنقل قول:
ممنون End Boy جان
پیداش کردم
حالا باید با مجسمه ها بجنگم ولی خیلی سخته :37:
طریقه کشتنشون چطوریه؟
اگه قبلا توضیح دادید لطفا شماره تاپیکتون رو لطف کنید
ممنون
:blush:
یافتم
رفتم تو صفحات قبلی نوشته های END_BOY رو دیدم:
بس که END_BOY جان زیبا و کامل توضیح میدهند تو همون بار اول تونستم بکشمشوننقل قول:
باید اول شلیک کنی به سمت یکی از اسبها تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )
وقتی پر شد نور سبز رنگی رو شلیک میکنند به سمتت که باید فورا اسلحه خودتو غلاف کنی تا تاثیری روت نداشته باشه
دو باره به سمت یکیشون شلیک میکنی تا عصبانی بشه این بار به سمت شما حمله میکنه و صحنه اسلوموشن میشه.وقتی اسلوموشن شد مثل همون دایناسوری که کشتید باید کلیک راست Mous رو نگه داری تا اسب به شما نزدیک بشه وقتی رسید به یک یا دو قدمی شما شیفت رو به همراه جهت راست میزنی
نکته مهم: نباید کلیک راست mous رو ول کنید . وقتی این کار رو انجام دادی تو همون حالت اسلوموشن به هیچ وجه تیری شلیک نمی کنی تا دو تا هدف از راست و چپ به سمت سر اسب نزدیک بشند وقتی رسیدن به سرش هدف Lock میشه و رنگ هدف قرمز میشه
بعد در مرحله دوم دوباره به سمت اسب ها شلیک میکنی تا عصبانی بشند و به سمتت اشعه سبز رو پرتاب کنند. توی این حالت وقتی اسب ها در حال اشعه زدن هستند سریعا میرید روی یکی از سپرها و E رو میزنید تا سپر رو بردارید و در مقابل اشعه سبز اسب نگه میدارید
اسب تبدیل به سنگ میشه تو این حالت باید با یک تفنگ قوی به سمتش شلیک کنید تا بمیره
END_BOY دوست داریم :31:
اقا شرمنده میکنی :11:نقل قول:
بیاین بچه ها مدلهای لارا کرافت:(بدون ترتیب)
Jill de Jong
Lucy Clarkson
Lara Weller
Nell McAndrew
Rhona Mitra
Ellen Rocche
Vanessa Demouy
Karima Adebibe
مثل اینکه توی انیورساری به خودکفایی رسیدن:31:
راستش شرمنده از سایر کوچیک تگ ارل خرابه سایز بعدی اینها هم خیلی بزرگتره.
[quote=END_BOY;1228411]باید اول شلیک کنی به سمت یکیشوت تا عصبانی بشه ( یعنی اون خط قرمز سمت راست پر بشه )
موفق باشی
دمت گرم ممنون آقایی:10::21:
مرسي ممنوننقل قول:
سلام بچه ها.
من اینجا گیر کردم. به سکوی سمت چپی رسیدم اما سمت راستیه هیچ راهی نداره(سمت راست و چپ مانیتور:31:)
کسی کمکم میکنه؟
آها اينجا منم خيلي الاف شدم .نقل قول:
اگه توجه كني وسط سالن بالاي سرت يه گيره هست كه تناب مي شه بهش پرتاب كرد .
خوب پس نتيجه اينكه نزديك ترين لبه به اون رو پيدا كني فكر كنم اگه به ترتيب ستون ها بري ستون 3يا4يا5 (دقيق يادم نيست:31:) بعد از روش كه بپري مي توني تناب رو پرتاب كني و به طرف ديگه بري .
من كه دارم دق ميكنم هي ميخوام برم بازي رو بگيرم ولي جلوي خودمو ميگيرم.تا 12 تير امتحان دارم بايد تا اون موقع صبر كنم.
معماهاش چجوريه مخ كارگيره؟؟؟؟
djmdجان ممنون از راهنمایین.
حسین عزیز معماهاش زیاد سخت نیست.
بیشتر وقتها یک عکس رو باید چپه کنی و یک بین ستونها مرتبا بپری.
البته کشتن غولهاش دوسه گیگ مخ میبره:31:
بچه ها
وقتي تام رايدر روي ديواره و داره با طناب روش راه ميره چطوري ميشه از روي ديوار به عقب پريد؟
من تا الان همش شانسي ميپريدم
راه خاصي رو نتونستم پيدا كنم
زاویه ی دوربین رو درست بالای سر کاراکتر تنظیم کن. دکمه ای که باهاش عقب میره رو فشار بده و بپر. اگه استیتی براش باشه اون رو میگیره.نقل قول:
وقتي تام رايدر روي ديواره و داره با طناب روش راه ميره چطوري ميشه از روي ديوار به عقب پريد؟
من تا الان همش شانسي ميپريدم
راه خاصي رو نتونستم پيدا كنم
امتحان مي كنم ببينم جواب ميده يا نه
سلام
توی اولین مرحله ای که توی جزیره هستیم بعد از گرفتن سه فیوز و زدن دکمه هاش چیکار کنیم؟
نقل قول:
سلام
بعد از 2 روز غیبت باز گشتیم :biggrin:
اون قسمتی که فیوز ها رو میزاری توی اون دستگاه تا ازشون استفاده کنی اولی از سمت راست رو میزاری روبروی همون قسمت یک جعبه حرکت داده میشه . دومی رو میزاری جعبه میره روی یک سقف شیشه ای . سومین فیوز رو بزاری جعبه رو میندازه روی شیشه و شکسته میشه
بعد به کمک یک جعبه که در پایین همون محل هست میپری توی اتاق شیشه ای و اسلحه رو بر میداری و بعد کاملا مسیر رو بر میگردی عقب تا به یک جایی برسی که یک واگن هست و کنارش نبردبان داره که در بالای نبردبان بسته هست اونجا باید با اسلحه شیشه رو خرد کنی و وارد بشی و بعد از کشیدن دستگیره میایی به سمت واگن و میری پشت واگن دستگیره رو می کشی و دمو و کمی جلوتر باز باید به کمک فیوز ها یک جعبه رو از سر راحت بر داری که راحته و .... :46: :11:
جماعت خسته نباشيد
ميگم الان من توي معدن اونجا كه تام رايدر دونفر رو مي كشه
روي تمام اين سكو ها پريدم مشكلي نبود كليد اون بالا رو چطور بدست بيارم
چه كنم؟؟؟؟؟؟
=--=-==-=-=-=--=-=-==-=-
_+_+_+__+_++__++_+_+__
بعد يه سوال فني از end_boy تايم كل بازي كه تام رايدر رو تموم كردي چقدر بود چند ساعت طول كشيد؟ (;
الان من روي 18 ساعت هستم
Tom Rider کی بید؟نقل قول:
جماعت خسته نباشيد
ميگم الان من توي معدن اونجا كه تام رايدر دونفر رو مي كشه
روي تمام اين سكو ها پريدم مشكلي نبود كليد اون بالا رو چطور بدست بيارم
چه كنم؟؟؟؟؟؟
منظورت لارا کرافته؟
ببین روی سکوهایی که کناره هاشون سیاهه بپر تا برن پایین.
بعدش برو بالا تا به دستگیره برسی و دستگیره رو بکش. بعد در باز میشه و میتونی بری پایین.
راستی END_Boy جان من تموم کردم اونجا رو الان آخرهای بازیم.
سلام من در قسمتی که لارا باید چهار تا شی رو بگیره ولی اول باید راه سنگیشون رو بندازه پایین گیر کردم راه 3 تا شو باز کردم ولی یکشون نمی دونم چه طوریه؟
تشكر
اينجاشو مي دونستم
ببخشيد همون لرا كرافت اگه بخواد بپره و مدال رو بگيره بايد چيكار كرد؟
سلام
من تو این مرحله گیر کردم این ستون ها رو چطوری باید بچرخونم؟
یعنی میدونم چطوری میچرخه منظورم اینه که باید چکارشون کنم؟
سلامنقل قول:
یک سیو فکر کنم برای همین قسمت تو چند پست قبل گزاشتم. از بعد این قسمت شروع میشه
اینجا باید از شکل های که رو برو و سمت راست و چپ هست استفاده کنی
دوتا مجسمه تو دستشون یک فنجون هست در سمت چپ
دوتا هم روبرو با دو تا فنجون
سمت راست هم دو تا مجسمه کوزه بدست
که باید ستون ها رو مثل شکل جا به جا کنی و رو بروی هم باشند
اگر اون سیو رو پیدا نکردی سیوت رو بزار برات رد کنم :46:
اگر اون قسمتی که میپری رو ستون ها رو میگی که اصلا کلید نمیخواد و قتی روی همه ستون ها پریدی مواد مذاب جاری میشه به سمت در و بعد چند تا ستون باقی میمونه که باید از سمت چپ بری بالا و به سمت راست بری تا اخرین ستون از اونجا هم به سمت بالاترین ستون میری و میپری داخل یک حفره و دستگیره رو میکشینقل قول:
در باز میشه :46:
سلامنقل قول:
بعد از اینکه اومدم این تاپیک رو زدم خودم راهش رو پیدا کردم خیلی ساده بود
به هر حال ممنون
:20:
نقل قول:
دوستان سلام
آقا من هر کاری می کنم تیر به اون عکس دومیه که باید از z استفاده کنیم کارگر نیست هر چی می زنم انگار نه انگار چه کنم؟:41:
سلام
درست شد
سلام.من تو مرحله ای که زنه غولشه گیر کردم.نصف جونشو میزنم ولی وقتی میاد پایین دیگه هر کاری میکنم از خونش کم نمیشه.همه ی صحنه اهسته ها رو هم زدم هیچی نشد.لطفا کمک کنید.ممنون.
ببین اونقدر بهش تیر بزن تا به سمتت حمله کنه. بعد اسلحه ت رو غلاف نکن و به سمتش بدو تا به نزدیکش برسی. بعد Roll رو بزن و بذار تا نشونه قرمز شه و بهش تیر بزن. بعد میفته زمین. به پشتش تیر بزن تا جون از کم شه.نقل قول:
سلام.من تو مرحله ای که زنه غولشه گیر کردم.نصف جونشو میزنم ولی وقتی میاد پایین دیگه هر کاری میکنم از خونش کم نمیشه.همه ی صحنه اهسته ها رو هم زدم هیچی نشد.لطفا کمک کنید.ممنون.
این فایل تصویری کمکت میکنه:
کد:http://www.tombraiderchronicles.com/cgi-bin/dl02/dl.pl?mv_tombraideranniversary_natla_02
خیلی لطف کردی.ممنونم.
end_boy جون جواب ندادي چند ساعته تموم كردي؟؟
=-=-=--=-==-=--==--=-=-==-=-=--==-=-
بازي كنندگان محترم به دادم برسيد كه من الان تو اين محوطه اي هستم كه داره ميره سمت اين زنه تا بكشتش
بعد توي قسمت سوم به وقت نميرسم كه ميله ها رو بگيرم و برم به سكوي بعدي؟؟
سلام من اينجا گير كردم تو درصد 51 هر بار تا ميپرم سنگا بسته ميشه له ميشم.
سلامنقل قول:
دقیقا نمیدونم ولی تفریحی دو روزه تمومش کردم :46:
توی قسمت سوم هم باید سرعت عمل داشته باشی و بعد از شلیک به سمت اون هدف های دایره ای باید
سریعا مراحل رو رد کنی