مودم کامپکس بهترین گزینه از نظر قیمت/عملکرد است.نقل قول:
مودم کامپکس بهترین گزینه از نظر قیمت/عملکرد است.نقل قول:
شما هم خدا رو میخوای هر خرما رو؟نقل قول:
میخوای هم بهترین باشه هم 50000. برای بهترین ها باید بالای400000 پول بدی.
ولی در حد 50000 میتونی alfex بگیری.
وقتتون به خیر
کارت صدای خیلی خوب hda که درایورش صندمکس باشه و هیچ نویز اضافی ایی نداشته باشه معرفی می کنید
هدست خوب برای gaming که قیمت و کیفیت خوبی داشته باشه چی پیشنهاد میدین?؟
براند کریتیو و لاجیتک هدست و هدفون های خوبی برای بازی دارندنقل قول:
کریتو مدل آروانا از صدای چند بعدی بهره میبره و میتونه گزینه خوبی باشه
اگر بتونین هدست Haymer پیدا کنید ، کارایی خوبی ازش مشاهده میکند در مقابل قیمتی مناسب:46:
اگه میشه قیمت بده اگه هم میتونی ازش یه عکس بزارنقل قول:
موفق باشید
اسکنر زیر 50 چی خوبه
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان اسکنر زیر 50 تومان که خوب باشه چی سراغ دارین
راستی هنگام خرید اسکنر باید به چه چیزهایش توجح کرد
هرچی لازم هست بگین چون من وارد نیستم
مدل های آروانا قیمت هاشون از 50-60 تومان به بالاست(البته مدل های آروانا هدفون هستند!)نقل قول:
[PHP]http://www.rayaneh.com/cat-509.aspx[/PHP]
لاجیتک هم در همون حدود قیمتی کریتیو آروانا هستش
[PHP]http://www.rayaneh.com/cat-327.aspx[/PHP]
هایمر هم این مدلش برای کار شما مناسبه و قیمتی حدود 17 هزار تومان داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:5:بهترین خنک کننده CPU در حال حاظر خنک کننده آبی از شرکت گیگابایت است:5:در ضمن قیمتی حدود 130000 تومان دارد:18:نقل قول:
با سلام
یه mouse خوب و خوش دست معرفی کنید (سایز دست من معمولیه:27::46::31:) . طوری باشه که تو کارای طولانی دستم زیاد اذیت نشه
و یه هدست خوب هم معرفی کنید
کیبوردی سراغ دارید که dvd رو باهاش بشه eject کرد؟
برادر من یه مدل از رهاورد داشت خیلی توووپ بود ولی حیف سیمهاش قطع شد
دکمه های کیبوردش هم خوش فرم و روون باشه
قیمت هر3 رو هم لطف کنید بگید
فکر کنم برا این 3تا باید 40 تومن کنار بزارم درسته؟
:5:من خنک کننده آبی گیگابایت را بهت پیشنهاد میدهم:5::20:در ضمن قیمت آن هم 130000 تومان استنقل قول:
سلام من برا کارت گرافیکه 8600 ddr3 giga nx86 یه فن خوب میخوام چون خودش هیت سینک داره
مرسی به نظر هدست خوبیه تو بازار راحت پیدا میشه دیگه؟نقل قول:
خوب من این خنک کننده رو دیدم قیمتش هم 120 هزار تومان بود..... فکر میکنید جوابگوی اورکلاک پردازنده باشه؟؟ نسبت به خنک کننده های دیگر؟؟؟:10:نقل قول:
اقا کسی نمیدونست!!!؟؟؟؟:19:نقل قول:
دوست عزیز این مشکل با آهنگ خاصی پیش میاد یا کلا اینطوره؟نقل قول:
اگر تازه گرفتیش ، ببرش گارانتی.نقل قول:
مودم asus am 602 قیمتش چنده؟
قیمت این فن ها رو بدید و بگین که کدوم از همه بهترن ؟؟
1-ZALMAN CNPS9700 LED
2-ASUS V60
3-COOLER MASTER VORTEX750
4-THERMALTAKE TMG i1
دوستان من میخام یه کارت کپچر بخرم برای ریختن فیلم های dvcam بر روی هارد به نظرتو چه چیزی بخرم که یفیت خوبی داشته باشه واز کیفیت فیلم دوربینم کاسته نشه در ضمن بودجه من تا حدود 60000 تومان هست
نه کلآ اینطوریه!تازه ولومشو که زیاد میکنم تو صداش پارازیت هم میفته!!:41:نقل قول:
از گارانتیش گذشته!!!!!!:18:نقل قول:
یکی جواب بده دیگه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مودم asus am 602 قیمتش چنده؟
55 تومن هست...نقل قول:
با سلام
من یه مودم زولتریکس رفتم خریدم v92 از این جعبه فلزی ها که 16 تومنه مال گارانتی کیش
اوردیم خونه بالاتر از 33 وصل نمیشه نت .. با 100 تا isp مختلف چک کردم .. بردم گارانتی گفت تمام مودم های v92 که جدید اومده بازار سرعتش همینه منم چون نت همش دانلود میکنم گفتم نمیتونم با این سر کنم بعد از کلی دعوا یه دونه نوشو دادند بهم منم رفتم بازار 12 فروختم
حالا میخوام یه مودم بگیرم که با 56 وصل بشه و سرعتشم خوب باشه
گیگا اومده بود بازار 8 تومان و ویستا ساپورتم بود ولی من شک کردم بگیرم یا نه
یکی از بچه ها گفت مودم میخری با چیپست hsf بگیر اما همچین مودمی اصلا ندیدم
حالا به من که مثل ... تو گل موندم کمک کنید و بگید مودم چی بگیرم که سرعتش خوب باشه!(به خط خونمون هم ربط نداره ها! با 56 نوتبوک وصل میشم)
راستی کسی مودم v92 داره که با سرعت بالاتر از 36 کانکت شه؟
به نظر من هدست های موجود در بازار اکثرا نیاز کاربران معمولی رو برآورده میکنندنقل قول:
برای مدل هایی که گفتم شما میتونی به مجتمع پایتخت مراجعه کنی و توی طبقه همکف همه مدل ها رو پیدا کنی
اگر شما کیفیت واقعی بخواهی باید بری سراغ هدفون های مانیتور که بیشر برای کار صدا برداری هستش و قمیتش از 100 تومان به بالاست
موفق باشید
یا علی
دوست عزیز من وقتی میخواستم اسپیکر بگیرم در اکثر مدل های میکرولب نویز شنیده میشد!:13:نقل قول:
این مشکل تک کانال بودن اسپیکر هم معمولا وقتی پیش میاد که یا آهنگ ورودی مونو باشه یا فقط یکی از ورودی های اسپیکر وصل باشه
وقتی شما صدای 3 یعدی رو میزنی تقریبا 50 درصد از هر کانال با هم ترکیب میشه و اصطلاحا اون رو 3 بعدی میگن. یعنی توی اون حالت شما دیگه خروجی استریو نداری و مونو رو از 2 کانال میشنوی.
اگر اسپیکرتون گارانتی داره که حتما روش اقدام کنین اما اگر اینطور نیست میتونید با استفاده از کابل های عالی نویز گیر های نرم افزاری و یک کارت صوت معمولی تا حدی مشکلتون رو حل کنید.
اگر امکان داره مدل اسپیکرتون رو بفرمایید:46:
اين مودمي كه شما داشتيد جزو بهترينهاست اما نميدونم چرا شما راضي نيستيد. من خودم ديدم كه بچه ها تا بالاي 50 هم كانكت شدند.نقل قول:
ولي به هر حال يا بايد مودم با چيپ hsf بگيري يا alfex 4chip و يا acorp وخيلي ماركهاي ديگه هم هستند كه ...
میشه چندتا مودم معرفی کنی که چیپستش hsf باشه!؟نقل قول:
همون مودم گیگابایت که خودتون گفتید از چیپست HSF استفاده می کنه.نقل قول:
:20:سلام
این مدل واترکولینگ گیگابایت 3D Galaxy II
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما با قیمت 120 هزار تومان چطوره با توجه به اینکه فقط برای پردازنده هم مورد استفاده هست
آیا میتونم برای اورکلاک پردازنده از این کولینگ به جای کولینگهای معمولی استفاده کنم؟:10:
اینی که من دیدم جدید بودا گیگابایت 8 تومان بود ویستا ساپورت هم بود میگفت تازه اومده
اینم 100% چیپستش hsf?
دیگه چشم ترسیده...
یه جوری برام جا افتاده مودم های v 92 همشون نهایت با 38 وصل میشند...درسته؟
سلام دوستان
من دوستم يه مودم adsl به نام Paradyne داره كه يه كم قديمي رو سي دي اون نوشته 2004
كه خودش ميگه من باهاش 512 رو كار كردم و مودم خوبي و usb هم هست
000 20 تومن هم ميگه مي فروشه ...
من خودم مي خواهم 128 با محدويت 1 گيگ بخرم
به نظر شما مي ارزه اين مودم رو از دوستم بخرم ؟ شما جاي من بوديد مي خريديد ؟؟
منتظر جواب هستم ..
فقط زود ..
دوستان سلام
میخواستم پد موس حرفه ای بگیرم
تو بازار فقط مدل RAZER موجود بود
موس من G5 هستش میخواستم ببینم نا هماهنگی حرکتی بینشون پیش نمیاد
آخه یه بنده خدایی گفت پد های Razer برای موس های دیگه خوب کار نمیکنه
اول خندیدم اما بعدش شک افتاد به دلم
نظر شما چیه؟
دوستان کسی میتونه یه موس خوش دست حرفه ایی بهم معرفی کنه؟ برا کارهای طولانی زیاد اذیتم نکنه
اگه میشه یه نگاهی به پست 410 بندازیذ
ممنون
دوست عزیز کیبور و موس های حرفه ای قیمت های بالایی دارندنقل قول:
حرفه ای ترین براند های ایران Logitech و Razer هستند
قیمت موس ها از 50 تومان و کیبورد هاشون از 70 تومان شروع میشه
اگر از لحاظ هزینه براتون مشکلی نداره من مدل های مختلف اون رو براتون میگذارم:20::46:
موفق باشید
یا علی:11:
Razer Copperhead موس خیلی خوبیه در حالی که قیمتش هم بالا نیست. (حدود 40)نقل قول:
مشکلی وجود نداره. من خودم هم بیش از یک ساله از موس Logitech و پد Razer استفاده می کنم و خیلی هم خوب کار می کنند. :46:نقل قول:
نقل قول:اگر واقعا موس راحتیه و تو مدت های طولانی انگشتامو اذیت نمیکنه ، خب 40 تومن خوبهنقل قول:
کارم طوریه که شاید ممکنه تا 10 ساعت یکسره باید رو مدل کار کنم و عمده کارم هم با موس هست
ظاهر این copperhead که خوبه ، مخصوصا که متریال قسمتهایی که در تماس با انگشتها هست فرق میکنه
تو سایت قیمتش زده بود 69 $ مطمئنی حدود 40 تومنه؟
اگه به پد احتیاج داره یه پد هم معرفی کنید فقط زیاد گرون نباشه:27:
فعلا همین کیبورد رو تحمل میکنم:46:
با تشکر
مدلش دقیقا همونیه که گفتم... Razer Copperheadنقل قول:
موس خیلی خوش دست و راحتیه.کد:http://www.razerzone.com/p-74-razer-copperhead-gaming-mouse.aspx
ممنوننقل قول:
ولی price رو زده 69$ !؟