Actros عزیز آخه دیگه الان دیگه یه سیستم کارت گرافیک با قابلیت پشتیبانی از shader model 3 نداشته باشه کهنقل قول:
دیگه خیلی ........ . :41:
Printable View
Actros عزیز آخه دیگه الان دیگه یه سیستم کارت گرافیک با قابلیت پشتیبانی از shader model 3 نداشته باشه کهنقل قول:
دیگه خیلی ........ . :41:
x700 مگه پشتیبانی نمیکنه از شادر 3؟نقل قول:
نه عزيز دل از سري X1xxx به بعد ساپورت ميكنن . مثلآ x1300 . :10:نقل قول:
سري Redeon R500 از Shader 3 استفاده مي كند
كه اولينشم X1300 هست
دوستان من مادر بورد giga 865pe دارم که کارتهای 8x agpساپورت میکننه کارت گرافیک من 128 5200 هستش. میخوام بدونم اگه من حدود 110000الی 120000داشته باشم چه کارتی میتونم بندازم لطفا راهنمایی با قیمت بم بدین یا اگه پیشنهاد دیگه ای دارین بم بدین
سیستم من
1MB cpu 3.000
ram 512 2x
IDE hard 80GB 40GB
vga 128 5200 nvidia
mother bord 865 pe giga
vga: nvidia 8600gt xfx درسته قیمتش 155 تومنه اگه درست باشه اگر مادر بورد من pci میخورد میتونستم بگیرم.دوستان مادر بوردی هست که سیستم من که بالا نوشتم رو ساپورت کنه یعنی احتیاجی به عوض کردن قطعات نباشه که من فقط کارت گرافیکو عوض کنم؟؟؟؟؟؟
اگر سيستم خوبي مي خواهي بايد Cpu و رم را عوض كني
Cpu + Ram مي شود 200 حدودا
البته قطعات خودتم مي توني بفروشي
و يك مادربرد در حدود 120 تومان
ولي براي Agpفكر كنم 7600gs بتوني پيدا كني با قيمت حدود 120 تومان گرافيك خوبي هست
تازه اینارو که عوض کنی یادت میوفته پاور هم باید بگیری کم کم 50-60 تومن.
اینم قیمتی که قطعات رو ازت بر میدارن:
cpu=20-25
ram=30
vga=14
main=40
شاید اگه طرف منصف باشه بیشتر....در کل باید بدونی قطعاتت بیشتر میرزن و دلال ها اینجوری ور میدارن...به نظرم موقعی عوض کن که هم یه پول کامل داشته باشی هم از سیستمت خسته شده باشی
من امروز یه کارت گرافیک winfast 8600GT گرفتم. روش زده made id china. واسه بقیم همینجوره؟ آخه تو سایتش روی بردش زده made in taiwan. اگه خوب نیست ببرم پسش بدم.
بعضي از بردها رو China مي زنه بعضي ها هم Taiwan بايد فقط به گارانتيش نگاه كني تا مطمئن بشي مشكلي ندارد
گارانتیش مال آواژنگ هست. فقط تاریخ انقضاش 2009 12 june هست، یعنی تقریبا 2 ماهش گذشته، جعبشم یکم در به داغون، ممکنه استفاده شده باشه؟نقل قول:
نمی تونست کاری کنه که گارانتیش واسم از امروز حساب بشه تا دقیقا 2 سال دیگه نه 1 سال و 10 ماه دیگه؟
نه چون 2 ماه پيش توليد شده يا از كارخانه آمده بيرون
مشكلي ندارد آواژنگ معتبر هست
فک نمیکنم مشکلی داشته باشهنقل قول:
دیگه همه چیز چینیه
بچه ها کسی منو راهنمایی نمیکنه؟؟؟؟؟ پست صفحه قبلمو ببینید؟؟؟؟پست 405 و 406
راستی اخرین مدل کارت agp که تو بازار هست و اگه قیمتشم بدین ممنون میشم!!!
تو سایتهای شرکتهای تولید کننده کارت گرافیک , انواع مختلف تولیدات agp حتی تا سری 7000 دیده میشه ولی من هر چی تو پاساژهای ایران و رضا گشتم بیشتر از 6200 پیدا نکردم . به نظر شما میشه لااقل 6800 رو اینجا پیدا کرد؟ یا اصلا این کارتها وارد نمیشن؟
6800 فکر کنم پیدا بشه
ولی سری 7000 نه
سوکت 478 با pci express؟(سوکت 478 هست دیگه نه؟)نقل قول:
نه فکر نکنم
120 تومن خرج این سیستم کردن اشتباههنقل قول:
خوب عزیز من 120000 تومن بیشتر ندارم کل سیستم منو مگه سر جمع چقدر بر میدارن که 120000 تومن خرج کردن اشتباهه .پول باسه سیستم جدید زیاد میخواد خوب حالا که من این مقدار دارم باسه کارت گرافیک .میشه مقداری راهنمایی کنیدنقل قول:
یعنی هیچ بردی نیست که فقط کارت pci بخوره و من قطعات قبلیمو عوض نکنم !!!؟؟
+نقل قول:
7600 برای agp پیدا میشه؟؟؟!!!!!!!!!!!1
کی حرف فروش سیستم زد؟نقل قول:
من می گم پول خرج این نکن
خوب شما که میگی خرج نکنم ....با این کارت من در حال حاضر دیگه ضعیفه.....نمیرزه یه کارت حداقل کمی بهتر بگیرم....میگی چی کنم>؟
سلام به همه دوستان.
من میخوام یه کارت گرافیک که DX10 رو ساپورت کنه (سری 8) بخرم، پولم در حدود 120 تومنه که با کلی اضافه هزینه تهش تا 140 هم برسه:
xfx 8500gt-256MB تو بازار موجود نیست!
اگه جایی میدونید که داره شمارشو برام پیغام خصوصی کنید
انتخابم بین sparkle و point of view هست که تو بازار دیدم. بین این دوتا کدوم رو انتخاب کنم؟
اگه انتخاب بهتری دارم راهنماییم کنید!
با تشکر.
اگه بتونی گیگا یا ایسوس بخری بهتر میشد وگرنه club 3d بخر البته msi هم خوبه ولی از بی انتخاب خودت بطور حتم point of view چون کارش بهتره
باسلامنقل قول:
من یه inno3d 8500gt 512 128bit گرفتم 115000
قدرتش خوبه یه چیزی بین 7600gs و7600gt .
core=460
memory clock=800
بدون اور.
یک کارت مدل albatron 8500 GT DDR3 با فن هست که من وقتی دیدم کلی حال کردم با قیمت 102 تومن . از این بهتر و جود خارجی برای شما نداره . شرکت تحلیل و نشر میتونی بگیریی پایینتر از میدون ولیعصر .نقل قول:
با سلام
می خواستم بدونم فقط xfx مدل xxx مزنه یا شرکت های دیگه هم مثل gigabyte و asus هم میزنن؟واینکه 8800gtsxxx تولید میشه اگه تولید میشه چه برندی اون رو تولد میکنه؟
هر شرکتی برای کارتهای over clock شده خودش که نشون دهنده اون باشه یه پسوند مخصوص داره مثلا شرکت Xfx اونها رو با xxx , گیگابایت با DP یا DP2 و ایسوز با OC و لیدتک با Xtreme نشون میده . xxx مخصوص شرکت Xfxfroce هست . برای اطلاع بیشتر به سایت شرکتها مراجعه کن و طبق گفته من انواع کارتها رو تو اون رنج ببین .نقل قول:
اقا من میخوام بهترین کارت گرافیک ممکن رو برای سیستم تا قیمت 100 هزار تومن بخرم که سیستمم هنگ نکنه و مشکلی واسش پیش نیاد و البته pci express باشه یا AGP باشه؟( 512 باشه بهتره ولی اگه نشد 256)
در ضمن60 درصد واسه بازی میخوام
سیستم من:
motherboard:gigabyte GA-8IR2003 REV:2.0
Cpu:intel celeron 2.2
RAM:512
ممنون
این برد AGP 4x هست و cpu شما fsb=400 و رم ddr=266 می باشدنقل قول:
خلاصه کلام این که این سیستم روی هم 100 تومن نمی ارزه که تازه 100 تومن خرجش بکنید
ولی اگه اصرار دارین یه 6200 بگیرین دوروبر 50 قیمتش
با تشکر از همه دوستان که تا حالا با نظراتشون به من کمک کردن.نقل قول:
اما من باز هم به کمک احتیاج دارم لطفا بیشتر راهنمایی کنید!:20:
راستی point of view که من تو بازار دیدم 512 بود!
اگه لطف کنید گارانتی اصلی قطعات بالا یا اون قطعاتی رو که توصیه میکنید بگید که واقعا آلیه.
ممنون از همگی
یکی از دوستان صفحه قبل گفت alabtron 8500gt ddr3 اگه این باشهنقل قول:
از این بهتر نمیشه
7300 gt msi
اگه واقعآ اینطوری باشه که شما میگی محشره :18: .نقل قول:
درسته دیگه خیلی می ارزهنقل قول:
8500gt ddr3
اخرین مدل کارت agp توی بازار چیه وقیمتش چنده؟؟؟
کسی جواب نمیده
هیچ بردی نیست که فقط کارت pci بخوره و من قطعات زیرو عوض نکنم
1MB cpu 3.000
ram 512 2x
IDE hard 80GB 40GB
vga 128 5200 nvidia
mother bord 865 pe giga
این کارت تو ایران وارد شده؟ کسی قیمتشو میدونه؟
کد:http://inno3d.com/Products/graphic_card/ichill/xstriker3/i8500gtddr3_xstriker.htm