الان ديگه وقتي چيپست P35 هست خريد 965P توصيه نميشه.نقل قول:
Printable View
الان ديگه وقتي چيپست P35 هست خريد 965P توصيه نميشه.نقل قول:
وقتی بایوس رو آپگرید می کنی در واقع fsb 1333 رو به صورت نرم افزاری ، شبیه سازی می کنی. بنابراین مادربورد تو در واقع با همون 1066 کار می کنه نه 1333. تنها اتفاقی که میفته اینه که سی پی یو فکر می کنه که مادربوردت 1333 هست. این کارها برای اینه که مدل های قدیمی تر مادربورد هم بتونن از سی پی یو های جدید استفاده کنند اما وقتی می خای یه مادر بورد هم بخری این کار منطقی نیست. در ضمن مادربوردهای ویستا ساپرت زیادی الان تو بازار خودمون هم هستنقل قول:
امرووز به یه چیز عجیب برخوردم
توو سایت Asus خبری از مادربورد p5kc نیست !
دوست عزيز هست.نقل قول:
کد:http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=534&l4=0&model=1694&modelmenu=1
مين هاي Foxconn در چه سطحي قرار ميگيرن؟
موسی جان اول این کمپانی به صورت OEM مادربوردهایی به نام WINFAST , SOLONEX ,....... تولید می کرد کهنقل قول:
از نظر کیفیت قابل قبولی عرضه می شدن و با گارانتی تعویض 1 ساله تو بازار ایران بودن . ولی از نظر استفاده از
تکنولوژی های جدید خنک سازی و اورکلاکینگ در حد نرمال یه کم پایین تر کار میکنه . :46:
ولی کلآ از نظر کیفیت و بی دردسر بودن و سازگاری با قطعات عالیه :5: البته از نظر من . :46:
البته الان دیگه OEN کار نمیکنه و با برند رسمی Foxconn مادربورد و VGA تولید میکنه . :5:
تا نظر بقیه دوستان چی باشه . :11:
الان OEM هم كار ميكنه. SOYO و Palit و Gainward مادربوردهاشون رو از بقالي فاكسكان خريداري ميكنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان. والا تا این لحظه که 41 صفحه از این تاپیک رو پشت سر گذاشتیم جمع و بندی و تصمیم گیری در رابطه با خرید قطعات هماهنگ و مناسب باز هم کار سختیه!
در هر صورت نیازمند کمک و همفکری شما برای خرید قطعات اصلی جهت ارتقا سیستم هستم.
خب به نظر شما و با وضعیت فعلی بازار با سقف هزینه 400 تا 450 هزار تومان بهترین انتخاب چی میتونه باشه بین این قطعات:
1. مناسب ترین Mainboard از برند ASUS
2. مناسب ترین CPU از چه برندی ؟ AMD یا Intel ؟ (مناسب برای کارهای گرافیکی و در الویت دوم Game!)
3. مناسب ترین RAM از چه برندی ؟ OCZ ، Corsair یا .... ؟
4 . مناسب ترین H.D.D ار چه برندی ؟ SAMSUNG یا .... ؟
5. مناسب ترین V.G.A با چه چیپستی ؟ ( البته نظر خود و برداشتی که از بحثها کردم بهترین انتخاب سری SLI از nVIDIA هست!)
6. و در آخر پاور مناسب از لحاظ قدرت و با قیمت مناسب!
میدونم که این تاپیک مخصوص مشاوره Mainboard بود ولی چون میخواستم بحث کلی باشه همرو یه جا مطرح کردم.
با تشکر ......
دوست عزيز يك تاپيك براي سوالاتتون باز كنيد. اينطوري بهتر و راحت تر ميشه توضيح داد.نقل قول:
نقل قول:
بهتره شما تو بخش اطلاع رسانی و مشورت خرید کلا مطرح کنی.
بهترین انتخاب با این بودجه سیستم AMD Base هست با مادربورد :
1- MSI K9n neof 550
2-Asus m2a-vm 690G
مرسی و تشکر از توجهتون ...نقل قول:
چشم این تاپیک رو در بخش مذکور باز خواهم کرد. چون سوالات دیگری هم دارم پس ممنون میشم اونجا هم راهنماییم کنید.
برای Amd 5200 و8600gtsxfx چه مادر بردی رو پیشنهاد میدین؟ 160 پول دارم اگه کمتر بشه هم چه بهتر میرم 8800gts میگیرم
اگر بخای مادربورد تقریبا high end براش برداری این هست :نقل قول:
MSI K9N SLI Platinum 159T
کمتر بخای بدی اما خوب باشه و با پرفرمنس بالا اینا هست :
MSI K9N ultra 570 94T
ASus M2NE-SLI 98T
nForce 570 Ultra يكم مشكلات عدم سازگاري با G80 داره. اگه 8800 ميگيري nforce 570 SLI بگير.!نقل قول:
Gigabyte 590 SLI S5 که 160 تومن هست خوب نیست؟ و Asus M2NE SLI چیپست 570 sli داره یا570ultra ?نقل قول:
آپ ديدت كردن درايور مادربرد چه اثراتي روي عملكرد مادر برد داره؟
اگه مشكلات كوچكي وجود داشته باشه ممكنه برطرف بشه و در مجموع عملكرد بهتر ميشه. در ضمن اين سوال ربطي به اين تاپيك نداشت لطفا به عنوان تاپيك توجه كن.نقل قول:
آپ ديدت كردن درايور مادربرد چه اثراتي روي عملكرد مادر برد داره؟
قيمت ميخاستم
GIGABYTE GA-965P-DS3 LGA 775 Intel P965 Express ATX Intel Motherboard
الان حدود 135 تا 140 گیر بیاری خوبه .نقل قول:
سلام
به نظر شما با بودجه 100 تا 110 تومن چه مادربوردی برای AMD بگیرم ؟ ( َAsus )
بهتره Asus باشه .
قبلا به من پیشنهاد دادید Asus - M2N - SLI Deluxe بگیرم اما الان که رفتم داخل سایت رایان صبا قیمتش را نوشته 155 هزار تومان .
کمک کنید چی بگیرم که هم خوب باشه هم اوورکلاک خوبی داشته باشه و از همه لحاظ عالی باشه
قیمت مادربرد های زیر چیست؟
asus p5k
asus p5k-e
asus p5kse
asus psk-v
gigabyte GA-P35-S3
gigabyte GA-P35-S3L
و اگر دوستان تفاوتهای اینها رو هم بنویسند ممنون میشم
سلام
به نظر شما با بودجه 100 تا 110 تومن چه مادربوردی برای AMD بگیرم ؟ ( َAsus )
بهتره Asus باشه .
قبلا به من پیشنهاد دادید Asus - M2N - SLI Deluxe بگیرم اما الان که رفتم داخل سایت رایان صبا قیمتش را نوشته 155 هزار تومان .
کمک کنید چی بگیرم که هم خوب باشه هم اوورکلاک خوبی داشته باشه و از همه لحاظ عالی باشه
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
امیدوارم ماه رمضون خوش گذشته باشه
آقا من دانشجوی نرم افزار هستم و یه سیستم توپ واسه کارام می خام جمع کنم. خیلی اهل بازی نیستم. یعنی پول و وقتشو ندارم. اما در آینده اگه شد می خام یه کارت گرافیک خوب هم بگیرم. بنابراین در حال حاضر یه مادربوردی می خام بگیرم که از همه نظر فول باشه. و کارت pci ex هم بخوره. اما از طرفی کارت گرافیک onboard هم داشته باشه. صد در صد هم می خام asus باشه. حالا شما چه مدلی رو پیشنهاد می دید. ؟
fsb 1333
memory speed 1066
VGA onboard
LINUX compatible
intel cpu
سلام دوستان
ببخشید شاید سوالم تکراری باشه ! فرق بین این دوتا مادر برد GA-965P-DQ6 و GA-P35-DQ6 چیه کدوم قویتره کدوم بهتره؟
اگه ممکنه قیمتهاشون رو بنویسید ...
ظاهرا اینا مجهز به درگاه IEEE 1394 FireWire هستند یعنی آدم رو دیگه از خرید کارت I Link بی نیاز میکنه؟!
با تشکر...
نقل قول:
اين چيپ از 965p سريع تر هست
p35 اگر خواستی فقط p35-dq6 البته میتونی صبر کنی x38 بيايند بگیری که عالیه
نگاهي دقيق تر در مورد بازدهي رم در چيپست p35
مقايسه چيپستهاي مختلفکد:http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2991"]http://www.anandtech.com/cpuchipsets...oc.aspx?i=2991
کد:http://forum.---------------/attachment.php?attachmentid=298&d=1179783218
کد:http://forum.---------------/attachment.php?attachmentid=299&d=1179783269
با تشکر از شما دوست عزیز من هنوز جواب سوال دوم و سومم رو نگرفتم...
البته در لینک زیر یه توضیحاتی داده ولی خواستم مطمین بشم...
چون روی سیستم فعلی من از یه مودم و کارت TV و یک کارت I link استفاده میکنم که اگه این مادر برد جدید IEEE 1394 FireWire رو نداشته باشه به مشکل میخورم ، چون میخوام اینا رو روی سیستم جدید نصب کنم...
[PHP]http://www.gigabyte.co.ir/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2474&ProductName= GA-P35-DQ6 [/PHP]
اینکه پورتIEEE1394 رو ساپورت میکنه دیگه مشکل کجاستنقل قول:
فقط خواستم خیالم راحت بشه که شد...نقل قول:
ممنونم...
یه مادربورد که همه چی تکمیل باشه و گرافیک onboard داشته باشه:20:نقل قول:
من اهل اوور کلاک نیستم ... اما تا شنبه این مادربورد از Abit رو میخرم : Abit KN9SLi با قیمت 120000 هزار تومان.نقل قول:
کد:http://www.bit-tech.net/hardware/2006/08/25/abit_kn9_sli_motherboard/1
با سلام
من ميخوام مادر بوردم رو عوض كنم ويه مين ميخوام كه سريال پورت حتما داشته باشه در ضمن گيم هم زياد بازي مي كنم اين هم مشخصات سيستم من هست
cpu amd 6000x2
ram 2*1024 geil bus 800
geraphic xfx 8600gt fatality
الان من از مين m2n-e sli استفاده ميكنم كه اصلا راضي نيستم
سلام به همه دوستان
بچه ها من چجوري ميتونم بفهمم مادربردم تا چه رمي رو ساپورت ميكنه؟
باس و اينا رو چي؟
زياد وارد نيستم و ميخوام رم بخرم...
مادر بوردم:
Giga 8i915p Doual graphic
ممنون
مادربردت مشکل خاصی داره؟ از چیش ناراضی هستی...نقل قول:
من ميخوام مادر بوردم رو عوض كنم ويه مين ميخوام كه سريال پورت حتما داشته باشه در ضمن گيم هم زياد بازي مي كنم اين هم مشخصات سيستم من هست
cpu amd 6000x2
ram 2*1024 geil bus 800
geraphic xfx 8600gt fatality
الان من از مين m2n-e sli استفاده ميكنم كه اصلا راضي نيستم
اینطور که اینجا نوشته DDR2 تا باس 533 و DDR تا 400 ..نقل قول:
بچه ها من چجوري ميتونم بفهمم مادربردم تا چه رمي رو ساپورت ميكنه؟
باس و اينا رو چي؟
زياد وارد نيستم و ميخوام رم بخرم...
مادر بوردم:
Giga 8i915p Doual graphic
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنابراین بهترین انتخابت DDR2-533 2*1GB خواهد بود.
Mezzo جان ممنون از راهنماييت...
انگار نوشته تا 4 گيگ چرا ميگي 2 گيگ بهتره؟
دليلي داره؟
من كارم رندر و انيميشن هست...
راستي اين باس بالا بودنش خوبتره؟ چيكار ميكنه اصلا؟
و آياميشه روي اين مادربورد دوتا DDR بست و همزمان دوتا DDR2 هم كنارش گذاشت؟ يعني از همه شكافها براي رم استفاده كرد؟
واضح ترين نقطه ضعف اين مادربورد بوت شدن دير سيستم است همونطور كه ميبينيد سيستم من مشخصات خوبي داره ولي سرعت خوبي نداره با چند نفر كه مشورت كردم گفتن از مادربورت و شكاف pci experess مادربوردت هستنقل قول:
و گفتن كلا m2n-e sli مشكلات زياد داره وتوي مدل m2n-sli deluxe اين مشكلات حل شده
راستي رم من geil اين مدلبه نظر شما رم خوبي هست 1gig *2کد:http://www.geilusa.com/products/showSpec/id/110
سلام به همه دوستان
گارانتی معتبر مادربردهای Msi چیه؟
اول بگم که همزمان نمیشه از DDR و DDR2 استفاده کرد. می تونی از DDR2-533 2*2GB استفاده کنی اگر گیر بیاد ولی فکر کنم هزینش خیلی بالا باشه.نقل قول:
هرچه فرکانس باس بالاتر باشه نرخ انتقال اطلاعات بالاتر میره و باعث بهبود کارایی سیستم میشه مخصوصا برای کار شما تاثیر زیادی داره.
البته کند بودن بوت مسئله مهمیه ولی راستش من ربطش رو با شکاف PCI-E نمی فهمم. من خودم ایسوس P5b Delux دارم که اونم کند بوت میشه و دلیلش صوت آنبردشه (گه Disable بشه زود میاد بالا)... شاید برای شما هم یه همچین چیزی باشه. به هر حال اگر می خوای مادربرد عوض کنی (که کار پردردسری هم هست) با پورت سریال MSI K9N SLI Platinum یا همون M2N SLI Delux خوبن.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام به همه دوستان
گارانتی معتبر مادربردهای Msi چیه؟