سلام
آقا اگه فوتبال دوباره مثل قرارهای قبلی بازم بازی میکنیم
بگید من کفشم رو بیارم
Printable View
سلام
آقا اگه فوتبال دوباره مثل قرارهای قبلی بازم بازی میکنیم
بگید من کفشم رو بیارم
مصطفي جان سلامنقل قول:
نوشته شده توسط mostafaeshghi
فكر نمي كنم بازي كنيم... ولي اگه خواستي بيار.
در مورد قرارها من و اميد هم در همه قرارها بوديم. بقيه رو دقيق يادم نيست.
---------------------------------------------------------------------------
الفين جان سلام
هر طوري شده بپيچون و بيا... كلاس مي خواهي چيكار؟ (وسوسه كيوون بيدم)!!! :evil:
--------------------------------------------------------------------------
در مورد افاضه كلامي كه هادي خوبه در صفحه قبل اين تاپيك فرمودند هم بهتره چيزي نگم... چون اينقدر خودش رو تحويل مي گيره كه آدم كف مي كنه!!! :happy:
خدمت دوستان عزيز خصوصا mafia &mehdi_best سلام
پيرو مكاتبات قبلي خدمت شما دوستان عزيز لطفا در قرار آتي يادتون نره كه فيلم با كيفيت خوب و معرفي دوستان بگيريد
ما همچنان مشتاق ديداريم
Elfin-D تو چرا گير ميدي به من هان تو كه منو نديدي هاهاهاهاها .... / خودت رو تا حالا تو آينه / من فكر كنم تو هميشه به ياد قرضاتي ((((((((((((((((((((((((((:
حاج مهدي قرار اين هفته هست ديگه - تو حتما بيا الفين كارت دارم تنها بيا حتما با دوستات نياي ها - اگه خواستي بيا خبر بده
ميتونيد يك كاري كنيد فيلم بگيرين بعد كلش رو سانسور كنين بزارين توي سايت
سلام
براي اينكه اشتباه پيش نياد يك بار ديگه زمان قرار رو مي گم:
ساعت 16 فردا (پنج شنبه 27 بهمن 1384)
پارك لاله - ورودي تقاطع بلوار كشاورز و خيابان كارگر - كنار حوضي كه مجسمه ابوريحان بيروني داخلش است.
ابوريحان بيروني تو حوض چيكار ميكنه؟د د ديگه روم نميشه ادامه اش رو بگم...
كمتر از 24 ساعت تا قرار مونده بچه ها وعده ي ما ساعت 16:00 روز پنجشنبه 27 بهمن 1384 پارك لاله رو به روي مجسه ي ابوريحان بيروني از خانوم و آقا و بچه پير تقاضاي تشريف فرمايي براي داشتن يك روز شاد و دلپذير رو دارم
آقا من توپ و كفش ميارم كساني كه تمايل دارند كه در مسابقه ي فوتبال فردا شركت كنند لطفا وسايل ملزمه را به همراه داشته باشند.
آقای مافیا ببخشید ولی من تکی امکان نداره بیام چون اونجا احساس تنهایی میکنم ولی اگر دوستم قبول کنه باهام بیاد 100 % میامنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
كاش زودتر اون تاپيك خانوم ها رو ديده بوديدنقل قول:
نوشته شده توسط mina rahimi
من فكر كردم ديديد اما اينگار ...
اميدوارم با اومدن خودتون باب آمدن بانو ها رو هم باز كنيد
سلام
حدود 13 ساعت تا قرار مونده.
خواهشا همه عزيزاني كه امكان حضور در قرار را دارند تشريف بياورند تا اين قرار به يكي از ماندگارترين قرارها تبديل بشه.
چون به احتمال قريب به يقين آخرين قرار سال جاري خواهد بود.
اقا من كلاسم رو پيچوندم فقط به خاطر قرار!
مهدي جان چرا اخرين قرار باشه؟؟؟قراره 2 ماه يك بار بشه؟؟
آقای مافیا من دقیقا منظورتون رو از ادامه انگار نفهمیدم ولی فکر کنم منظورتون این بود که انگار ندیدم بله ندیدم چون من خیلی کم آن میشم و اکثرا فقط بخاطر اینکه از مطالب استفاده کنم میامنقل قول:
نوشته شده توسط MaFia
الفين جان مهدي گفت آخرين قرار سال جارينقل قول:
نوشته شده توسط Elfin-D
يعني اسفند قرار نداريم ;)
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط omid
دقيقا همينطوره. در ضمن در آخر اسفند به دليلي نزديكي با عيد نوروز به احتمال زياد خيلي از بچه ها نمي تونن بيان.
سلام...
اي بابا حالا تا ما مي خواستيم اسفند بيايم همه قرارا کنسل شد ؟؟!! :sad: :sad: ....اي زکي شانس ;) ;)
رضا جان سلام
در سال جديد هم انشاءالله قرار مي گذاريم.
فراخوان عمومينقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best
اينجانب هادي از کليه طرفداران تيم هاي استقلال تهران ، بارسلونا ، موتور جستجوي گوگل ، سايت freeserials و فروم P30world و همچنين تمام کاربراني که دوست دارند امضاي منو داشته باشن دعوت مي کنم که در اين آخرين قرار سال 84 شرکت کنند و در ضمن شاهد برنامههاي محير العقولي که آقا مهدي و الفين آماده کردند باشند
با تشکر رنالدينهوي ايران
سلام
بابا شما ها چقدر ناز ميكنيد خانوم ها بابا بياين ديگه از همه هم كه الان پست منو ميخونن خاهش ميكنم كه تشريف بيارن تا به قول آقاي مهدي بست به ياد ماندني ترين قرار بشه
بياين همه
سلام خدمت همه ي برو بچز
قرار امروز راس ساعت 16 رسمي بود البته آقاي مسيح(سرمايي)و چندي از دوستان از 3:30 بودن منم ساعت 5دقيقه مونده به 4 خودمو رسوندم از بلوار كه وارد پارك شدم چنتا آدم و جلوي مجسمه ديدم اول نرفم جلو ديدم ضايعس يه نمه افه بيام بعد بعد آقاي مهدي بست دقيق دقيق تا ثانيه شمار اومد رو دوازده كه ساعت 4 شه اومد بعد منم با دمپايي پاره پريدم وسط بعد احوال پرسي و آشنايي يه شيرنيم خورديم جا تون خالي خيلي فاز داد (واسه RF,GD NHKA'HIبود فكر كنم بعد از يه 10 دقيقه پليس پارك ديد ما خيلي تيريپ خلاف داريم ما رو ريخت تو يه وانت برد 10 متر اون ورتر:happy:بعدش فكر كنم اميد خان اومدن آخر از همه هم گاندولف و امين 101 اومدن راستي ميا خانوم هم به صورت زير پوستي با اون همه دابدبه كبكبه اومدن كه به شكل رو پستي ميشهنيو مدن خلاصه خيلي حال داد فكر كنم 17تا 18 نفر بوديم منم بچه نه نه ساعت 6:30 اومدم فكر كنم جام جهاني فوتبال هم بر گذار شدهكساني كه من يادمه اومدن بدون ترتيب اينا هستن:
مصطفي عشقي-مهدي بست-اميد آنلاين-هادي چيزه!-محمد 1000-محمد ست -رضا اس-ساسر-الفين-مهدي87-مسي-مافياح و چنتا از اعضا كه متاسفانه اسمشون يادم رفته...
ولي خلاصه خيلي باحال بود
به اميد ديدن شما در قرار هاي بعدي
خداحافظ
توجه توجه خواهش اینجوریه خواهش نه اینجوری خاهش !!
سلام خدمت همه دوستان.
اول از همه بگم كه بابا lovelyman عزيز خواهشن اون پستت رو ويرايش كن اصلا نامزدي چيه بابا :blink: . اون شيريني كه قابل همتون رو هم داشت :blink: :tongue: مال قبولي توي دانشگاه بود كه به درخواست چندي از مديران بود.
خوب منم چند كلمه بگم.
اول از همه كه رفتم سر قرار ديدم فقط يك نفر كنار مجسمه ايستاده و 7-8 نفر روي صندلي ( يكم جلوتر از مجسمه نشستن) رفتم جلو و باهاشون سلام و احوال پرسي كردم و پرسيدم كه بچه هاي پي سي ورلد هستن كه گفتن نه بعد خواستم برم كه كم مونده بود خفتم كنن و شيريني رو ازم بگيرن بعد گفتن ما و پي سي ورلد نداريم باز كن ما هم شيريني بخوريم كه با هزار مصيبت پيچوندمشون.) بعد هم رفتم پيش مسيح و يواش يواش همه دور هم جمع شديم و مطابق معمول مديران يكم تاخير داشتن ( البته بجز ساسر)
بعد هم كلي با هم حرف زديم و مراسم شيريني خورون رو راه انداختيم و بعدش مهران جان و چند نفر ديگه رفتن براي هممون چايي گرفتن كه با شيريني بخوريم . خلاصه همه كار كرديم . از موبايل بازي گرفته تا ... خلاصه كم مونده بود اين موبايل ما هم اين وسط توسط كاربران متخصص انجمن موبايل ياورش استاد بشه :angry: :blink: :puke: كه دست مهران كه بهش خورد جادو شد :cool: و خود به خود درست شد. :happy:
خلاصه قرار خيلي خوب و جالبي بود جاي همتون خالي.
دوستان ميان كاملتر توضيح ميدن.
باشه آقا رضا درستش كردم
راستي ساعت چهرو نيم اينطورا بود كه مهدي بست زنگ زد به اميد تا بياد ولي چشمتون روزه بد نينه زنگ كه زد بر گش گفت ...ي اميد (اين حرف سانسور شد)بعد يارو گفت ما اينجا اميد نداريم:happy:يعني اگه يارو يه تيريپ بي جنبه بود هر چيز از دهنش در ميو مد ميگفت!!!
:blush: سلام به دوستان پیسی ورد
من همون میهمان شما در قرار عمومیتون بودم
که منتظر بچه های فاروم خودمون بودم که شما ها رو دیدم اونجا جمع شدین به امید آن که شما اونا باشید اومدم جلو و اصلن انتظار شنیدن p30world نداشتم
و خیلی جالب بود که اتفاقی تونستم بچه های p30 world رو بیبیم :rolleye:
در هر صورت از آشنایی با همتون خوشحال شدم و گفتم بی معرفتیه یه پست اینجا نزنم
راستی اون آقایی که یه تیکه اومد .... ادمین هستم..... بهش بگید یکی تو راست میگی یکی بچه های آبادان :laughing:
به امید دیدار اتفاقی مجدد :cool:
راستی عکسمم زودتر بذارید میخوام هیبتتونو به بچه های بی بی نشون بدم :laughing:
sr.pooyan عزيز دل دروغم كجا بود -- ادمينم ديگه - اينجا با نام همكار اومدم - آخه من ادمه خاكي هستم D:
saber زود بيا عكسا رو بزار - - - كار دارم ...
در كل خوش گذشت مخصوصا بعد از قرار ...
بابا با مرام من گفتم الان اين يارو فكر كرده ما از يه جا فرار كرديم حالا اومده اين جا پست داده بابا تو آخرشي عضويتت رو هم ب خانواده ي بزرگ و 25 هزار نفري پي سي ورلد تبريك ميگم راستي گفتم 25 هزار نفر ياد خانواده ي 500هزار نفري بيبي افتادم:happy: اپس بجز اوني كه تيكه انداخت و بچه هاي آبادان خودت هم اين كاره هستي
! :blush: :blink: :laughing:
سلام به همه دوستان
امروز آخرين قرار سال 84 بچههاي فروم مردمي P30world در ميان حزن و اندوه اعضاي فروم كه در عكسهاي بعدي مشهود است برگزار شد بيشترين ناراحتي براي من بود كه تا سال ديگه سعادت زيارت رويه چون ماه مهدي بست رو ندارم ( خوش بحالت اميد انلاين كه خونتون كنار خونه مهديه )
بريم سر اصل مطلب من براي اولين بار دير رسيدم ولي همين كه از دور بچهها چشمشون به من افتاد منو شناختن ( بابا هادي تو ديگه كي هستي ) خلاصه از دور مهدي رو ديدم كه اشك تويه چشماش جمع شده بود و منو نشون ميداد و مي گفت اينه اون ياري كنندهاي كه منو ياري ميكنه ( به شدت تكذيب مي شه ) خلاصه بچه ها استقبال كردند زياد در حد وصف نبود برا همين بيخيال وصف مي شم خوب مهدي كه پايه ثابته ( خدا نگه دارتش) بعد Sa3er بود كه تغيير قيافه داده بود و مي گفت من اسمم عين الله بعدا لو داد آقا reza-s هم كه كارش درست ان شاء الله خدا مادر بچه ها رو زياد كنه شيريني عروسي :biggrin: خريده بود stay with me نيومده بود از ترس يا هرچي ( شايدم اون بهش اجازه نداده بود ) يه اقائي هم بود خوش تيپ به اسم مسيح واقعا هنوز تو فكرشم شديد mohamad sat بودو هزارو (007) Kolubive و از اين حرفا كه لوگوشم همراش اورده بود كه بشناسنش يادشم رفته بود off بشه همينجوري on اومده بود خلاصه elfin , mehi87 , sourena , mostafa laye khor ( eshqi ) , amin 101 , sadjad , lovely و از همه مهمتر super VIP سايت استاد مافيا هم بودن كه اين دفعه نطق نكردن و ما بسلامت از خطر گذشتيم اول كه اومديم همه جمع شديم دور ابوريحان و داشتيم صحبت مي كرديم كه پليس اومد و باز به يه جاي ديگه راهنمائي شديم خلاصه رفتيم اونور و اينها هم هي عكس بگير مگه امون دادن ( هي عكس هي امضا ) مهدي بست هم كه فكر مي كنه همه مثل خودشن هي مي گفت انگشت بزن خلاصه ما رو مي گي شرمنده بچه ها در مرحله بعد شيريني خورون رو داشتيم و مراسم چاي كه خدا رو شكر خانمي نيومد و گرنه آخر آبروريزي بود بعد يه اقائي اومد به اسم گاندولف ( البته هنوز هم مشكوك مي زنه ) و گفت من تازه واردم تازه اصلا هيچي هم از فروم نمي دونست فقط تمام پستها رو حفظ بود همينجوري كه داشتيم با اين تازه وارد ور مي رفتيم كه اعتراف كنه عامل نفوذي بوده و بنش كنن مديرا يه اقائي اومد كه تويه عكس هست از يك فروم ديگه و التماس كه آقا منو راه بدين تو p30world كه من بهش گفتم نه فروم ما جا نداره ولي كلي بهش محبت كرديم و از اين حرفا خلاصه خواهش كرد و ما يك عكس ازش گرفتيم و رفت ( شوخي بود ناراحت نشي ) بعدن بچه ها يك كم حرفاي الكي زدند گاهي اوقات هم پيغام خصوصي و تشكيل لابي مصطفي هم كه تو كف لايه ، محمد سات هم كفش اورده بود تو كفش موند كه با من بازي كنه خلاصه تا بالايه پارك رفتيم همينجور داشتيم حرف مي زديم و موبايل و دوربين بازي مي كرديم كه يه دفعه آقا سياوش علوي با بچه نازش اومدو خلاصه قرار تكميل شد البته روايتي هم هست كه مي گه ساقي هم مي خواسته بياد و برا اخرين بار منو ببينه كه سرما خوردگي ( يا آنفلوانزاي مرغي ) نذاشته بياد آخراي قرار ديگه سرد بود احساس شديد ميل به ... كه سبب شد امين 101 اول و بعد منو الفين جدا شيم كه بعدن نميدونم چي شد اگه كسي از دوستان بود كه اسمش جا مونده باشه pm بده وارد ليست كنم
راستي بگم كه ساسر واقعا حرفهاي يه ( خودش مي دونه يعني چي )
در پايان از پاتال هم گله مي كنيم كه نيومد و از يكي ديگه كه فعلا اسمش تويه بلك ليسته
آقایون من اومدم ولی محل قرار رو پیدا نکردم و نا امید برگشتم
سلام،
با تشكر از lovelyman - Reza_S بابت گزارشي كه دادند.
آقا اين عكسها و فيلمهاي قرار ملاقات.
اين عكس اولي thumbnail همه عكسهاست با اسمشون كه زير اونها اومده.... شما اون پايين ليست عكسا رو دارين براي دانلود. هر كدوم رو كه مايل بوديد مي تونيد دانلود كنيد. اندازه عكسها 1024x768 هست.
اين ليست مصور كليه عكسها بهمراه نام در زير آنها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم لينك تصويرهاي بزرگ تمامي عكساي كوچك (thumbnails) بالا:
DSC03636
DSC03637
DSC03638
DSC03639
DSC03640
DSC03642
DSC03643
DSC03644
DSC03646
DSC03647
DSC03649
DSC03650
DSC03654
DSC03657
DSC03660
DSC03662
DSC03664
DSC03668
DSC03673
DSC03681
و اين هم فيلمها:
اين هم عكس اقاي sr.pooyan در حال دست دادن با مهدي 87 .... آقاي sr.pooyan خيلي لطف كردن و به جمع ما هر چند براي مدت كوتاهي پيوستند.... اميدواريم كه شاهد فعاليت بيشترشون تو فروم پي سي باشيم:
منتظر گزارشات كاملتر هستيم.
چه قشنگ ریپلای دوم منو به عنوان تبلیغات دلیت کردین ولی لینکشو حذف میکردین کافی نبود؟
در هر صورت ساپورت کاملا قویه مخصوصا عکاس که سریعا بعد از گزارش عکسها رو وارد کرد با تشکر....
سلام....
دست همه بروبچ درد نكنه....خيلي حال كردم ولي منم مي خوام بيام ...خوب خودتون با هم حال مي كنيدا !!! اي نامردا !!! :laughing: :laughing:
شوخي كردم
يه چيز با حال تو عكس ها و فيلم ها بود اونم اين كه بازار موبايل داغ داغ بود....انواع و اقسام مدل ها....حالا يه سوال ؟ بهترين موبايل مال كدوم يكي از بروبچ بود ؟؟ :happy: :happy:
كلا چند نفر اومده بودند؟ من از بين همه بچه ها يكي هادي بده رو شناختم(شوخي :) ) يكي هم مسيح. :cool: ....هر كي دوست داشت بگه تو عكس ها كدومشون بود . ;) :cool: :laughing: :) :rolleye: :biggrin:
مرسي
بهترين گوشي براي Reza_s بود!
من هم تو عكس 3681 لباس آبي پوشيدم با كاپشن سياه
سلام
خوب آخرين قرار 84 هم خوش گذشته مثل اينكه .... سورنا جان ممنون از تماست ... نشد بيام :sad: حال و اوضاع خرابه حسابي .... شايد يه حلوايي چيزي نصيبتون شد ;)
با سلام . خدمت دوستان عزیز
به نظرم این قرار یکی از بهترین ها بود . قرار خیلی خوبی بود .
منم توی عکسا (sr.pooyan) سمت چپ هستم
چرا گاندولف نمیاد یه پست بده خیلی مشکوک می زنه !!!!!
sr pooyan هم زیاد نموند یه سلام کرد و 1 دقیقه بعد رفت
آقاي sr.pooyan كي اومدن كه من زيارت نكردم ايشون رو :rolleye:
در هر صورت خوشبخت شديم از آشنايي با ايشون :laughing:
جا داره از سليقه و زحمات sa3er عزيز تشكر كنم كه خيلي ديگه سنگ تموم گذاشت :biggrin:
گزارش قرار هادي خان گل و لاولي هم كه ديگه بي نفص بود :blush:
آقا من قبول ندارم اين دوربين دست ساسر بود هنوز آماده نگفته از در و ديوار و آدم عكس مي گرفت منم خوب نيفتادم. ( اي خدا بگم چيكارت كنه ســـــــــــاســـــــــــ ـــــر كه همه بچه ها شاهد هستن :angry: ;) . فقط توي يك عكس خوب افتادم :sad: .)
مهران جان بـــودش :cool: ولي از بس شگفت انگيز بود همونجا گوشي رو مهدي _ بست ازم خريد.(البته تهديد كرد يا گوشي رو بده يا بن ميشي :blink: :tongue: )نقل قول:
بهترين گوشي براي Reza_s بود!
منم همينطور اصلا متوجهش نشدم.نقل قول:
آقاي sr.pooyan كي اومدن كه من زيارت نكردم ايشون رو
آقا من ميگم اين گاندولف يا سينا بود يا ميثم يا علي شليدم جاسوس گذاشته بودن:happy:
--------------------------------
منم با آقا رضا موافقم همه ي عكسا رو مخفي گرفت هنوز نگفته درست واستيم عكسو گرفت رفت!
مرسي از عكسهاي ساسر عزيز،البته حقشه كمي حرف بد نثارش كنيم چون يك عكس درست و حسابي نگرفته!
--------------------
كسي گاندلف رو كشف نكرد كه كيه؟
--------------------
مافيا شما عكس ها رو آپلود نميكني؟؟؟
--------------------
يكي من رو از آغوش اين 87 نجات بده!
دمه همتون جیز بابا
ما که میومدیم که فقط مهدی بست و پاتال بودن .
حالا که نیومدم همه اومدن !!
..........................
مهدی 87 که خاشع شده . بچم متوضع هم شده . تو خطه بسیج هم فکر کنم رفته !!.
چرا این ریختی شدی ؟.
................................................
سورنا هم که پاشده از بندر عباس بود کجا بود پاشده اومده .
راستی شیرنی به چه مناسبته ؟
...
صابر خان هم که یک سوم عکس ها رو از در و دیوار انداخته.
نصفشون هم خدا حافظ لرزش دست نیست .