غضنفرتو مشهد بچش گم میشه نذر میكنه و میگه : یا امام رضا دستم به دامنت، بچه ام پیدا بشه ، دیگه غلط كنم بیام مشهد!!! :18:
Printable View
غضنفرتو مشهد بچش گم میشه نذر میكنه و میگه : یا امام رضا دستم به دامنت، بچه ام پیدا بشه ، دیگه غلط كنم بیام مشهد!!! :18:
شروع ماه شوال و عید فطر را به شما تبریك عرض میكنیم...دیدی چه زود تموم شد؟
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ستاد روحیه بخشی به روزه داران عزیز.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دوتا چشم دقت كردی؟باهم نگاه میكنن،باهم میچرخن،باهم گریه میكنن...این یعنی آخر رفاقت....
اما همین دوتا چشم تا یه خانومو میبینن یكیشون بسته میشه(چشمك)
نتیجه گیری اخلاقی:خانوما گند میزنن به هرچی رفاقته..... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم این نیست که قشنگ باشی،قشنگ اینه که مهم باشی،ولی حیف که نه قشنگی نه مهم.
:46:
از تركه ميپرسن: قبله كدوم طرفه؟ ميگه: كجا بهتون آدرس دادن؟
ميدوني رمز موفقيت چيه؟ بهت ميدم ولي قول بده پيش خودت بمونه. رمزش اينه: 56328074693-28326954-7235865636236985214217281164328818314
ترکه رو ميگيرن ميگن پدر سوخته چرا پشت ماشينت نوشتي امام با سالاد ! ميگه مگه چيه؟از شما بهتره که مينويسين خدا با ماست
رشتيه کتاب مينويسه تموم که ميشه صفحه اولش مي نويسه:تقديم به پدرم که بهترين دوست بابام بود!
تیکه ی جدید پسرها به دخترها: این روزها همه از من شماره می خواهند شما چطور
به <@> من تو ><( ( (:> ..........................نفهمیدی؟ میگم به چشم من تو ماهی!!
انجه باعث غرق شدن ميشود در اب فرو رفتن نيست بلكه زير اب ماندن است .
مهم این نیست که تو اد لیست مسنجرمون چند نفر اد شدن .مهم اینه که تو قلبمون فقط یه نفر اد شده باشه که با هم on بشیم،با هم آرشیو زندگی رو دوره کنیم با هم آف بشیم.امّا باید یادمون باشه پسورد دوستیمون رو جوری بسازیم که کسی نتونه هکمون کنه.
روز قیامت خدا میگه زن ذلیلا برن سمت چپ. همه میرن بجز 1نفر خدا میگه تو چرا نرفتی ؟
میگه زنم گفته اینجا وایسا!
اي کساني كه با چراغهاي خاموش چت ميکنيد، بهراسيد که خداوند شما را رسوا خواهد کرد ( آيه 13 سوره ياهو)
عمراً اينارو بدوني....... 1- توماس اديسون از تاريکي وحشت داشت 2- صداي اردک اکو ندارد 3- چشمهاي شتر مرغ از مغزش بزرگتر است 4- مورچه ها نمي خوابند 5- الفباي مردم هاوايي 12 حرف دارد 6- کد کشور روسيه 007 است 7- اگر سر سوسک را قطع کنند براي چند هفته زنده مي مينند 8- ارتفاع برج ايفل در سرما و گرما بر اثر انقباض و انبساط 16 سانتي متر تغيير ميکند 9- آدامس توسط يک فرمانده جنگي اختراع شد
دختر و پسره داشتن با هم قايم باشک بازي ميکردند ، دختره به پسره ميگه تو چشم بگذار اونوقت من ميرم قايم ميشم ، اگه تونستي منو پيدا کني بغلم کن و بوسم کن ، اگه هم نتونستي منو پيدا کني من زير راه پله قايم شدم
مرغ و خروس با هم ميرن مغازه مواد پروتئيني. خروسه ميگه ببخشين يك كيلو تخم مرغ بدين. فروشنده بهش ميگه بابا شما ديگه چرا؟ مرغه با خجالت ميگه آخه ما هنوز نامزديم
پيغام گيره تلفني يه بچه لات : حاجيتون رفته ددر ، بعد از سوت بلبلي فرمايشتون رو بکنين ، جيک ثانيه جرينگي تيليف ميزنم ، جمال تو عشق در بست ، زززززززززززززززززززززززت زياد
* شعارهاي جديد انرژي هسته اي: انرژي هسته اي آزاد بايد گردد! آمريكا در چه فكريه... ايران پر از هستهايه! واي اگر انرژي هسته اي حق مسلم ماست! تا خون در رگ ماست... انرژي هسته اي حق مسلم ماست! عقاب آسيا كيه؟ ... انرژي هسته ايه! ما انرژي هسته اي ميخوايم ، يالا يالا ، حالا واي واي ، واي واي واي واي
* لرزش صدات.........برق نگات........تپش قلبت........نفسهاي تندت........همه اينا نشونه اينه که.............تيروئيدت فعاله
* برنامه هاي 24 ساعت آينده تلويزيون جمهوري اسلامي ايران : عناوين برنامه ها : شبکه 1 : کودکان مظلوم فلسطيني در يک نگاه - شبکه 2 : فلسطين و مشکلات آن در خاور ميانه - شبکه 3 : برنامه اسراييل خره گاو منه - شبکه 4 : فلسفه به وجود آمدن اسراييل خرترين رژيم دنيا - شبکه 5 : چگونگي تشکيل جنبش حماس - شبکه 6 : خبرهاي فلسطين و لبنان - شبکه 7 : فيلم مستند از زندان هاي اسراييل - شبکه 8 : آمريکا + اسراييل =يه مشت آدم گوسفند.... بشينيد و از اين تنوع برنامه ها لذت ببريد
* فحش ترکي : وقتي با من حرف ميزني صداتو نشنوم
? lore esme bachasho mizre hosain dam be dagige behesh mige roola teshnat nia
2ta nini pishe ham khabide bodan pesare be dokhtare mige to dokhtali ? --neidoonam --bezal belam paine pat bebinam , hiiii dokhtali--az koja fahmidi -jolabat solatie
doost dari tagir koni ?avaz beshi? naz beshi aslan yek chize dige beshi ?ba ma tamas begir ...sazmane bazyafte zobale
tebge akharin mosavabe dadgostary .............. khol boodan jorm nist. azadane be karetan beresid
agar az kenar parandeha rad shodi didi naparidan fekr nakon natarsidan bedoon adam hesabet nakardan.
on chie ke avalesh manam dovomesh toi sevomesh zaboone?.................dorost hads zadi( gol gav zaboone)
torke ye mashin mikhare ke farmoonesh samte raste. behesh migan chetore mige khobe vali nemidoonam chera har vagt tof mikonam miofte roo zanam
shab ab khordi aftabaro koja gozashti ? ah
روی فرش دل من جوهری از عشق تو ریخت ،آمدم پاک کنم عشق تو را، بدتر شد ...خلاصه گند زدی تو فرشه رفت
پسر نوح با بدان بنشست
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
حالا برو خونه زندگیشو ببین می گن الگانس خریده
اكه يكي بهت كفت دوست دارم زود باور نكن بهش بكو اكه دوستم داري كارت سوختت رو بده من
يكي از فرشتگان مامور شد تا برود از حوا بپرسد که چرا از ميوه ممنوعه خورده. حوا که نميتوانست به اين سوال جواب دهد، فرشته را پيش آدم فرستاد. آدم لحظه اي مکث کرد، چون کسي را نديد پس با صداي بلند گفت: حميييييييد
می خواستم برات سبزه عید بفرستم گفتم شاید طاقت نیاری بخوریش!
شنيدم از شباهتت با يه هنر پيشه سوء استفاده ميكني و به مردم امضاء ميدي ..... اونم جاي كي !!!!!!.... حيفه نون
از اونجا که شتر در خواب بيند پنبه دانه ،گهي لپ لپ خورد گه دانه دانه، وظيفه خوددونستم بيدارت کنم آخه داشتي بالشو مي خوردي .
توي زندگي انتخاب 2 چيز خيلي سخته .؟ يکي شوهر و يکي هم هندوونه
اگر روزي دشمن پيدا كردي، بدان در رسيدن به هدفت موفق بودي! اگر روزي تهديدت كردند، بدان در برابرت ناتوانند! اگر روزي خيانت ديدي، بدان قيمتت بالاست! اگر روزي تركت كردند، بدان با تو بودن لياقت مي خواهد
معلم گفت{الف}گفتم او.معلم گفت{ب}گفتم با او.معلم گفت{پ}گفتم پیش او.معلم گفت{ج}خواستم بگویم جدایی گفت نگو
وقتی خدا تو رو سمت یه پرتگاه هدایت می کنه ۲ هدف داره : یا می خواد از پشت بگیرتت یا پرواز یادت بده .....
خواستم اسمت رو بذارم گل ولي گفتم پژمرده ميشي. بذارم خورشيد غروب ميکن.ي بذارم ماه روزا تنها ميمونم ميذارم نفس تا اگه رفتي منم نباشم...
کاش گل بودی تا به تلافی همه ی بدیهایت تو را پرپر میکردم
دوری ، عشق های کوچک و از بین می بره ولی به عشق های بزرگ عضمت میده . مثل باد که کبریت و خاموش وی کنه اما شعله های آتش و بزرگتر می کنه .
اون طرز نگاهت اون صورت ماهت اون چشمای نازت منو یاد گدای سر کوچه میندازه!
اولین چیزی که بهش دل بستم تو بودی بی تو آروم وقرار نداشتم گر یه می کردم تو را می خواستم میدونستم تو نباشی نمی خوابم دوستت دارم پستونک