هيچ كدومشون كار نكرد
Printable View
هيچ كدومشون كار نكرد
مطمئني؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
اگه ميشه بگو تو كجا مشكل داشتي
نرم افزار ها كار ميكنه
خيلي ممنون ساسان جان
در ضمن به نظر من تاپيك مهم بشه خوبه
خواهش ميكنم قابلي نداشتنقل قول:
بابت نظر دادنت هم ممنونم
اگه شد فردا(امروز) يه صحبتي با كمال جان در مورد استيكي شدن كلوپ بكنم:46:
َشما چطوري باهاش كار ميكني ؟
خسته نباشی ...من یه ساله تو این سایت عضوم...منتها فیل شده...منم حسشو ندارم بشکنمنقل قول:
سلام
اه اينجا چه پيشرفتي كرده يه روز نبودم ببين چند صفحه رفته جلو
mr-k2 موبايل فروش بهتون درست گفته از لحاظ فيزيكي ضعيف
پست هاي قبلي من يكي يكي داره اسبات ميشه(لق شدن پايين گوشي)
وقتي من گفتم اين گوشي فارسي داره همه ادعا كردن كه فارسي=چيني
حالا ببينيد چقدر گوشي اصل فارسي در همين تاپيك هست غير از اونايي كه خودم ديدم
يكي بگه فرق اكسپرس موزيك با موزيك اديشن چيه؟؟
امار بان شدن كلوپ 5700 بالا رفته
mg74 هم براي 10 روز بان شد
خيلي باحال پست ميداد ميرفت تو همه كلوپ ها ميگفت همتون گوشيهاتون بفروشيد بريد 5700 بخريد(مسئول تبليغات بود)
همه گوشيها رو يه غير از 5700 حرام اعلام كرده بود
ببخشید اقایون گوشی من فارسی نیست هنوزم لق نشده به غیر از دوربینش که تو شب تعریفی نداره به نظرم هیچ عیبی نداره فقط هنوزم دنبال یه انتی ویروس مطمینم. اگه کسی داره بگه دانلود کنیم من یدونه از خود سایت نوکیا گرفتم ولی یه چیزایی نوشته بود دقیق متوجه نشدم ولی فکر کنم یکماه ساپورت میکنه دقیق متوجه نشدم برا همین هنو نصبش نکردم هر کسی در مورد انتی ویروسها اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم
نقل قول:
خانومي شما هموني كه از نوكيا گرفتي نصب كن مطمئن هم هست
فقط بعد از يه ماه بايد رجيسترش كني
محمد جان 2 تا انتي ويروس واسه ن73 گذاشته كه بايد رو 5700 هم نصب بشه
اميد وارم به درد بخوره
اين لينك اولي
اين يكي دو تا فایله... هر دورو نصب کن
خیلی ممنونم فقط یه مطلب اگه من همونی که از سایت نوکیا گرفتم رو نصب کنم بعد از یکماه چجوری رجیسترش کنم یعنی باید چیکار کنم اقا واقعا از راهنماییتون ممنونم
بعد از يه ماه بايد نرم افزار رو يا بخري يا واسش كرك پيدا كني !
سلام Spoton كه اصلا من نتونستم نصب كنم Expired Certifiticate ميدادنقل قول:
اونيكي هم كه نصب شد و اجرا شد اما مينوشت Turn On Light ميزدم هيچ كاري نميكرد ! :19:
سلام به همه من همون mg74 هستم من تو سایت زدجی عضو شدم توپ بود
ولی عجب سایتی بود
سلام آقای شهاب من بان شدم ولی دوباره عضو شدم ! ! ! ! ! :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:نقل قول:
سلام
تم های n95 به این گوشی می خوره یا n73 یا هردو . برای ثبت نام در zedge.com می خوام.
سلام به همه یدوستان بازم طبق معمول چند تا مساله واسه من پیش اومده :::::::
1- مهسای جون مگه بنده واسه شما آنتی ویروس نزاشتم ؟
2- فرق موزیک ادیشن با اکسپرس موزیک در اینه که موزیک ادیشن ویرایش شده ی گوشی هایی نظیر ان 73 هستش که توشون تغییراتی رو اعمال کردن ولی اکسپرس موزیک خودشون مخصوص موزیک هستن و این دو مدل بسته به قیمتشون مارایی متفاوتی دارن حتی شما مستحضر هستین که خود ان 73 موزیک با ان 91 موزیک زمین تا زیرزمین تفاوت داره
3- ام جی 1000 خوب کرده دوباره اومدی
4- بازم در ارتباط با مهسای جون یه کم دندون رو جیگر بزاری واسه شما هم مشکل پیدا می کنه
واسلام نامه شد تمام
فعلا...
برای ثبت نامه در زدجه شما از هر دو می تونی استفاده کنی من که ان 95 رو انتخاب کردمنقل قول:
نقل قول:
خوش اومدي اميد وارم ديگه بان نشي
در ضمن يوزرت فقط واسه 10 روز بان شده
بعدش دوباره ميتوني ازش استفاده كني
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40:من از این یوزر فقط همین 10 روز استفاده میکنم :40::40::40::40::40::40::40:نقل قول:
دوستان بهتره کمک کنیم تا بتونیم نرم افزارها و بازی های قابل نصب بر روی این گوشی رو جمع کنیم اینقدر این گوشی بهتره اون بهتره نکنید هر گوشی مزایا و معایبی داره دیگه این گوشی هم نسبت به قیمتش خوبه دیگه پول زیادی هم که ندادیم فعلا حالشوببرین
دنبال نرم افزار باشین
منشی و ضبط مکالمه تا الان براش پیدا نکردم هرچی رو تست میکنم کار نمی کنه دوستانی که دارند اعلام بفرمایند
ُسلامنقل قول:
اينجا نرم افزارهاي 5700 هست
من يكي از برنامه ها ي ظبط مكالمه رو نصب كردم كار هم كرد :10:کد:http://www.************/Softwares/Model.aspx?model=1794
اما خودم Remove كردمش چون زياد به دردم نميخورد !
به جاي **********
gsmaria رو بزنيد
بچه ها مرا حلال نمایید.من چند روزی نیستم.امیدوارم توی این چند روز این تاپیک بیشتر رشد کنه و مهمتر بشه و از همه مهمتر قسمت چرخان گوشیتون سالم بمونه.تا 12 روز دیگه بای!در ضمن از شیوه ای که توی دفترچه ی گوشی برای استفاده از قسمت چرخان گوشی توضیح داده حتما استفاده کنید چون خیلی بدرد میخوره هیچ مشکلی برای قسمت چرخان گوشیتون بوجود نخواهد امد.در پستها ی قبلیم این روش رو توضیح دادم....موفق باشید ...قربان شما امین...
سلام خوبین من تم های ان 73 رو دانلود کردم ولی تو گوشی اجرا نشد ! چکار کنم ؟/؟؟؟؟؟ تم از کجا براش دانلود کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فرزندان خوب و عزیز من این نکته رو اویزه ی گوشتون کنید:تمهایی که حجمشان از یک مگابایت کمتر هست روی این گوشی نصب نمیشوند.دوباره اعلام میکنم:تمهایی که حجمشان از یک مگابایت کمتر هست روی این گوشی نصب نمیشوند.....من 15 تم دانلود کردم ولی فقط تمهایی که حجمشان از 700 کیلوبایت بیشتر بود روی گوشی نصب شدند.پس برای راحتی کار خود سعی کنید تمهای با حجم بیش از 700 کیلوبایت و یا بیش از یک مگابایت نصب کنید تا بعدا متضرر نشوید.:8::8::5::5:
سلام دوستان برای من یک مشکل پیش اومد اگه میشه سریع راهنمایی کنین ممنون میشم چند تا بازی از سایتی که تو همین صفحه معرفی کردین دانلود کردم بعد از نصب یدفعه منو یه عالمه شد یعنی فایلهایه مثه mrmory,file mgr,gps data,bluetooth,infrared,modem,themes, وخلیهایه دیگه اومده تو منو مثه شورکات که میگیریم اینجوری شده حالا نمیدونم چیکار کنم چندبار هم factory seting کردم ازتون خواهش اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین اخه صفحه منو خیلی شلوغ شده خاموش هم کردم ولی فایده نداره همه بازیهایی که نصب کرده بودم رو هم پاک کردم ولی متاسفانه مثه اول نشده تو عملکرد گوشی تغییری اینجاد نشده فقط صفحه منو شلوغ شده نمیدونم چرا اینجوری شده. خواهش میکنم زودتر جواب بدین اخه اعصابم خورد شده.
فرزندم یکی یکی همه ی شورتکاتهای اضافی رو پاک کن ویا move to folder بکن.ان شا الله که مشکل شما حل خواهد شد.دوباره اعلام میکنم عزیزان من نگذارید دشمنان به 5700 شما تجاوز نمایند.از حریم خودتان دفاع کنید....من 5700 تعیین میکنم من با پشتیبانی این ملت میزنم تو دهن ان95 (شاه گوشیها!!!)....من نفت و بنزین رو میارم تو سفره هاتون......کمی صبر کنید تا نرم افزارها و بازیهای مخصوص os 9.2 بیایند تا دیگر شاهد این مشکلات تلخ نباشیم
ببخشید اخه وقتی میخوام دیلت کنم نمیشه میگه نمیشه وقتی هم که میخوام move to folder کنم دو تا فایل میاد یکی root یکی هم games وقتی که یکی رو انتخاب میکنم بازم نمیشه میگه نمیشه
سلام .
بچه ها من چند روزی است بد جوری تو کف این گوشی ام ، بزرگترین مزیت ایم گوشی هم سی پی یو اون هست .
ببینم :
1 _ یعنی واقعا هنگ منگ تو کارش نیست ، یعنی مثل سونی اریکسون ها که جاواست عین بچه آدم کار میکنه ؟
2 _ ضمنا من 2 سالی هست که با ام پی تری پلیر سامسونگ آهنگ گوش میدم ، اون می تونه جای اون رو برام بگیره ؟ کمی بلندی مهمه ( صدای بیرون رو نشنوم ) و از اون مهم تر کیفیت ؟
3 _ یه قیمت دقیق یگید ؟
4 _ این گوشی اصل هستش تو بازار یا چینی و نحوه تشخیص ؟
5 _ اگه سی پی یو داره ، چرا این قدر ارزونه ؟
6 _ آیا اروزن تر هم میشه ؟
مرسی
یک چیزی متوجه شدم وقتی میخوام move to folder کنم دو تا فایل میاد که یکی root اون یکی هم games وقتی روت رو انتخاب کردم گفت نمیشه ولی گیم رو که انتخاب کردم شد دوباره همون رو که move to folder کردم به فایله root برگشت به صفحه منو فکر کنم صفحه منو اسمش root باشه. یکی کمک کنه
خیلی سیاسی بود...مواظب باش...نقل قول:
جواب سوالات به ترتیبنقل قول:
1-هنگ ....چرا فحش میدی؟
2-بندازش بیرون (منظورم Mp3 player )
3-من 263 تومن خریدم
4-خوشبختانه هنوز چینیها ندیدنش
5-همه گوشیا CPU دارن...اما این یه چیز دیگس
6-فکر نکنم از این ارزونتر بشه
سلام دوستان برای من یک مشکل پیش اومد اگه میشه سریع راهنمایی کنین ممنون میشم چند تا بازی از سایتی که تو همین صفحه معرفی کردین دانلود کردم بعد از نصب یدفعه منو یه عالمه شد یعنی فایلهایه مثه mrmory,file mgr,gps data,bluetooth,infrared,modem,themes, وخلیهایه دیگه اومده تو منو مثه شورکات که میگیریم اینجوری شده حالا نمیدونم چیکار کنم چندبار هم factory seting کردم ازتون خواهش اگه اطلاعاتی دارین کمکم کنین اخه صفحه منو خیلی شلوغ شده خاموش هم کردم ولی فایده نداره همه بازیهایی که نصب کرده بودم رو هم پاک کردم ولی متاسفانه مثه اول نشده تو عملکرد گوشی تغییری اینجاد نشده فقط صفحه منو شلوغ شده نمیدونم چرا اینجوری شده. خواهش میکنم زودتر جواب بدین اخه اعصابم خورد شده.خواهش میکنم کمک کنید من دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این کدهایی که میدم گوشی رو ریست کن...موقع ریست کد میخواد بزن 12345نقل قول:
#7380#*
#7780#*
البته از دفترچه تلفن و پیامک هات بک آپ بگیر
در ضمن از اینکه نوشتین داره خودمونی میشه ممنونم راستش اینکه یه جایی باشه که همه اونایی که یک گوشی خاص دارن بیان از قابلیتهای گوشی بگن یا ایرادهایی که پیش میاد رو با هم حل کنن خیلی خوبه واقعیت اینه که همه چیز را همگان دانند ممنونم ازتون. اگه میشه در مورد مشکلی که برام پیش اومده کمک کنید
اینکار رو هم انجام دادم بازم نشد صفحه منو همونطور شلوغ مونده اگه راهه دیگه ای هست بگین ممنون میشم
اقایه dj.mamal اگه میشه راهنماییم کنین ازتون ممنونم
میگما،cpu من 192 هست!مال بقیه چی؟؟؟