سلام دوستان
از تاپیک جامعتون استفاده کردم...
اگه دوستان محبت کنن چند فروشگاه معتبر که از نظر قیمت و ... معتبر باشه معرفی کنن ممنون می شم ...
و اینکه یک psp با تمام امکاناتش (به جز کیف) چقدر می شه؟
ممنون می شم جواب بدید
سلام دوستان
از تاپیک جامعتون استفاده کردم...
اگه دوستان محبت کنن چند فروشگاه معتبر که از نظر قیمت و ... معتبر باشه معرفی کنن ممنون می شم ...
و اینکه یک psp با تمام امکاناتش (به جز کیف) چقدر می شه؟
ممنون می شم جواب بدید
خوب کدوم يکی بهتره؟ قيمت هم ذکر کنيد.نقل قول:
نقل قول:
برو فروشگاه يگانه . حدودا 230تومان ميده.(وليو پك) كه يك مموري 2 گيگ ميذاري حدودا 260:21:
اگه دست من بود کسانی که ميگن برو يگانه رو درجا بن ميکردم از سايت
پريروز که قيمتا نرفته بود تلفنی ازش قيمت گرفتن گفت 300
دوباره بعد بالا رفتن زنگ زده بود يارو ميگفت تلفنی قيمت نميديم
دزد تر از اين آدم خودشه
عجب جواب خوبی دادینا.......نقل قول:
اول میخواستم قیمتشو بدونم بعدا بگم بره بگیره بفرسته دیگه........
آقا لطفا يكذره با ادب تر لطيفتر:46:
خوب دوست عزيز و قتي يكي اونجا باشه فكر كنم بتونه بوسيله تلفن يا حداقل ايميل با شما يه ارتباطي برقرار كنه يه قيمتي بده من پلي استيشن خودم هم از لندن خريدن برام يكي رفته بود اونجا ازش خواستم برام قيمت گرفت بهم گفت منم گفتم بخره به همين راحتي مگر اينكه تو ژاپن امكانات ارتباطي فراهم نباشه !نقل قول:
عجب جواب خوبی دادینا.......
اول میخواستم قیمتشو بدونم بعدا بگم بره بگیره بفرسته دیگه........
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ok ممنون ....
ببخشيد الآن قيمت اين كنسول چقدره ؟
گرافيكش چطوريه و بازي هاش چيه ؟ ( منظورم اينه كه بازي هاش Dvd هستند يا چيزه ديگه اي )
منم میخواستم بدونم که گرافیکش چه جوریه!!!
اینه ps2 هست گرافیکش یا نه ؟ اگه کمتره چه قدر کمتره گرافیکه بازیهاش از ps2؟!!!
(oracle جان عجیبه ها)
چي عجيبه محمدجان ؟نقل قول:
منم میخواستم بدونم که گرافیکش چه جوریه!!!
اینه ps2 هست گرافیکش یا نه ؟ اگه کمتره چه قدر کمتره گرافیکه بازیهاش از ps2؟!!!
(oracle جان عجیبه ها)
که ما امروز هی پشت هم دیگه پست مزنیم عجیبه!!!!!!!!
قيمت كنسول بستگي به پكش داره ! از 200 تومان شروع مي شه تا حدود 300 تومن !!نقل قول:
ببخشيد الآن قيمت اين كنسول چقدره ؟
گرافيكش چطوريه و بازي هاش چيه ؟ ( منظورم اينه كه بازي هاش Dvd هستند يا چيزه ديگه اي )
گرافيكشم به نظر من از پلي استيشن يك بيشتر و از پلي استيشن دو كمتره ! يعني يه چيزي بين اين دو حساب كنيد ! البته بيشتر به سمت پلي استيشن دو بريد !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
یعنی به پلی استیشن 2 میرسه ؟!!
Metal Gear Portal Ops بود فکر کنم دیدم که گرافیکش خیلی بالا بود اینه متال گیر پلی 2 بود یعنی واقعا هون جوری هست ؟!اگه به پلی 2 از 5 نمره از نظر گرافیک 5 بدیم به پس اس پی باید چند بدیم ؟!!!این رو اگه میشه بگین چون به نظرم اینجوری راحت تر میفهمم که گرافیکش چه جوریاست .....؟
من 3.5 يا چهار مي درم !نقل قول:
یعنی به پلی استیشن 2 میرسه ؟!!
Metal Gear Portal Ops بود فکر کنم دیدم که گرافیکش خیلی بالا بود اینه متال گیر پلی 2 بود یعنی واقعا هون جوری هست ؟!اگه به پلی 2 از 5 نمره از نظر گرافیک 5 بدیم به پس اس پی باید چند بدیم ؟!!!این رو اگه میشه بگین چون به نظرم اینجوری راحت تر میفهمم که گرافیکش چه جوریاست .....؟
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ایول پس خوبه!!!!!
گفتم یه دونه پدرم از japon بفرسته به نظرتون خوبه از اونجا بیاد؟!!
شنیدم بعضی هاشون بازی کپی شده نمیخورند ایا از اونجا بفرسته کپی بهش نمیخوره؟!!
طبيعتا كپي خور نيست . بايد بديد بيرون براتون تبديل كنن يا خودتون تبديل كنيد . در ضمن فكر كنم مطمئن نيستم بعضي ورژن ها تبديل خور نمي شه !نقل قول:
ایول پس خوبه!!!!!
گفتم یه دونه پدرم از japon بفرسته به نظرتون خوبه از اونجا بیاد؟!!
شنیدم بعضی هاشون بازی کپی شده نمیخورند ایا از اونجا بفرسته کپی بهش نمیخوره؟!!
موفق و پيروز باشيد
جاويد
سلام
من سه روزی میشه خریدم خیلی توپه فقط کل شیرازو گشتم یه مموری 2گیگ گیرم نیومد البته اومد ولی همش تقلبی بود (از کجا فهمیدم از صفحه 11همین تایپ)
الان فقط یه مموری 32مگ دارم وفقط میتونم فوتبال بازی کنم اخه umd اصلو گرفتم لطفا یکی یا یه ادرس توشیراز بده که مموری2گیگ اصل داشته باشه یا یه سایت که بتونم ازش مموری بخرم البته باتضمین اینکه مموری اصل باشه.
ضمنا برنامه ای که میشه بااون تلوزیونو کنترل کرد برای psp بزارید وایا میشه از موبایل )اینفرردار)عکس یا برنامه با موبایل ردوبدل کرد(یابرعکس) یانه؟ من که هرچی گشتم توی تنظیمات psp چیزی که بشه اینفرارروروشن کرد ندیدم.توضیح کامل بدهید لطفا
اینم وسایل جانبی که تا حالا برای psp اومده (با برنامه اکروبات بازمیشه)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رسول جان چند خريدی؟ ورژنش چند بود از اول؟ الان چنده؟
سلام
من یه سوال داشتم پی اس پی من چند روزه که روشن نمی شه
دگمه پاور رو می زنم یه چشمک سبز می زنه و خاموش می شه!چه اتفاقی افتاده
راستی می خواستم بدونم بیشترین مموری اون که تو تهران پیدا می شه چنده؟
بای
وقتي به شارژر هم متصله روشن نمي شه !؟نقل قول:
سلام
من یه سوال داشتم پی اس پی من چند روزه که روشن نمی شه
دگمه پاور رو می زنم یه چشمک سبز می زنه و خاموش می شه!چه اتفاقی افتاده
راستی می خواستم بدونم بیشترین مموری اون که تو تهران پیدا می شه چنده؟
آخرين مموري موجود تو تهران 4 گيگه براي Psp كه قيمت نسبتا بالايي داره !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
عزیز شما برو تو این سایت حتما مموری برای خرید پیدا میکنی !!!برو قسمت کامپیوتر و بعد psp بگردی پیدا میشه یه سایت تبلیغاتی هست....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
مموری 2 گيگ دارم دوست عزيز ، خواستی بگو
مموری 4 گيگ هم الان با گارانتی 60 تومانه!
پ.ن: اين جاويد گيمر نيست ، صفحه قبل يه چيز خوندم بهش شک کردم ، نوشته گرافيک بازيها از ps2 کمتره
خوب اينجا 2 تا نکته وجود داره ، يکی اينکه گرافيک بازيهايی مثل تکن ps2 رو ميخوره!! نکته بعدی هم اينکه تعدادی از بازيهای next gen که ps2 به خودش نميبينه psp ميبينه
نمونه هم rainbow six vegas که جديد ريليز شده! جاويد ديگه جايی اين حرف رو نزن بهت ميخندن D:
265تومان ولیو پک ورژن خودش1.5بود دستگاه ژاپنی الان ورژن oe3.40روشه درضمن برنامه deve hook روهم برام ریخت مجانی.با 5بازی رایگان روی یک دی ویدی.نقل قول:
[QUOTE=Reza Shekarchi;1199121]سلام
مموری 2 گيگ دارم دوست عزيز ، خواستی بگو
مموری 4 گيگ هم الان با گارانتی 60 تومانه!
رضا جان اگه میتونی یه عکس ازمموری برام بزار ببینم ومموری 2گیگ روچند میدی.(عکسشونو بزاری ممنون میشم)
اگه خواستم چه جوری باهم حساب کنیم.
عزيزان با این که الان ورژن های OE اومده ديگه Deve hook بدرد ميخوره يا نه؟ به چه دردی ميخوره؟
سلام . منم موافقم . PSP از نظر سخت افزاری Ps2 رو ميخوره-قورت ميده-ميزاره تو جيب پشتش. اما تنها مشکلی که هست اینه که هنوز شرکتها نتونستن از تمام قدرت این کنسول به طور کامل استفاده کنن.اما بعضی از بازی ها خوب تونستن PSP رو نشون بدننقل قول:
من تا چند دقیقه پیش فکرمیکردم اون چیزگردی که زیر فلشها برای کنترل بازی هست بلندگو هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی الان فهمیدم که دکمه انالوگ برای کنترل بهتر بازیهایی است که دربازی به زاویه هم احتیاج داریم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رضا جان پيغام خصوصيتو يه چك بكن اگه دروغ مي گم بگو دروغ مي گي !
موفق و پيروز باشيد
جاويد
salam be hamegi
[SIZE="6"]bache ha man baziye pes6 ro rikhtam ama ejra nemishe mire to bazi safe siah mishe begid che kar konam toi bazi haye perans va gta vcs hamintore vejen dastgah ham oe.a3/4 hastesh l[/SIZE
سلام به همگی
من خیلی در مورد دوربین psp تحقیق کردم مثلا کیفیت عکس : 1.3 مگاپیکسل , کیفیت فیلم vga : 640x480 که خیلی ها میگن خیلی خوب فیلم میگیره , دارای 3 برابر زوم اپتیکال در فیلم برداری ( زوم واقعی بدون کم شدن کیفیت قابل ملاحظه در فیلم) فقط یه مشکل وجود داره اونم اینه که دوربین رو به ما قرار میگیره دقیقا مثل وب کم در کامپیو تر و چون از طریق کابل usb به psp متصل میشه فکر نکنم بتوانیم آن را برگردانیم و به صورت پشت و رو وصل کنیم چون کابل usb از یک طرف قابل وصل است آیا راهی است جان من کمک کنید
ميخوای ببينی تقلبی هست يا نه؟
خوبه اموزشش خودم گزاشتم!! مموری هايی که من بهت ميدم همه اصله خيالت راحت
درخواستت هم به نظر خودت يکم عجيب نيست که من از جنس عکس بگيرم که تو اگه از عکس خوشت امد بگيری ؟!
خوب من بهت تضمين ميدم که سالمه ، ضمناً اون مموری های تقلبی قيمتش بالای 20 نيست و با 15 تومان خودم بهت ميدم!
چجوری حساب کردنشم ديگه مثل همه خريدای اينترنتی! ميريزی به حسابم ، از فيش اسکن ميگيری برام ميفرستی ، با پيشتاز برات ميفرستم 1 روزه دستته
[quote=rassool;1199496]خسته نباشی !!!نقل قول:
حوصله بحث ندارمنقل قول:
ولی دروغ ميگی ! برو يه نگاه به info سخت افزار ps2 بنداز
2 خيلی ضعيف هست ، هيچی نداره
اما psp کنسول جديدی هست ، آينده براش در نظر گرفته شده و همينجوری که مياد بهتر ميشه
نمونه هم عکس های gow: chains of olympus رو ميبينی
تو موقع ميتونی انتخاب درست بکنی که بری و 7 سال بعد بيای ، بازيهای 7 سال بعد از توليد psp رو با بازيهای الان ps2 مقايسه کنی عزيز
ضمناً همين که بازيهای نسل بعد حتی با گرافيک کمتر برای psp ريليز ميشند خودش يه نکته خيلی مثبت هست
هنوز که 1 سوم از عمری که ps2 پشت سر گذشته psp پشت سر گذشته و خيلی از بازيهاش برتره
اصلاً به کل مقايسه اين 2 کنسول از ريشه غلط هست ولی ps2 در مقابل psp مثل ps1 در برابر 2 هست!
اين حرف من کی بهت ثابت ميشه ؟ وقتی که psp2 ريليز شد!
off topic
فکر کنم پلاگين نصب کردی درسته ؟نقل قول:
scx جديداً پلاگين های ناقص زياد داده بيرون و مشکل دارند
disable کن ، فارسی هم بنويس!
ببخشيد سونی يادش رفته بود ممکنه شما بخوای دوربين رو برگردونی و نشون بدی که داری بازی ميکنی ولی تو خيابون از دختر مردم عکس بگيری (شوخی)نقل قول:
نقل قول:
[QUOTE=Reza Shekarchi;1202748]ميخوای ببينی تقلبی هست يا نه؟
خوبه اموزشش خودم گزاشتم!! مموری هايی که من بهت ميدم همه اصله خيالت راحت
درخواستت هم به نظر خودت يکم عجيب نيست که من از جنس عکس بگيرم که تو اگه از عکس خوشت امد بگيری ؟!
خوب من بهت تضمين ميدم که سالمه ، ضمناً اون مموری های تقلبی قيمتش بالای 20 نيست و با 15 تومان خودم بهت ميدم!
چجوری حساب کردنشم ديگه مثل همه خريدای اينترنتی! ميريزی به حسابم ، از فيش اسکن ميگيری برام ميفرستی ، با پيشتاز برات ميفرستم 1 روزه دستته
اقا رضا قیمت مموری 4گیگوگفتی60تومان ولی 2گیگ اصلو نگفتی!!!!!
شماره حساب رو هم لطفا بنویس
:31: ببخشید آقا رضا ما که نفهمیدیم منظور شما چیه
راستی رضا منظورت از پلاگین چیه چیکار باید بکنم؟
همش واضح بود که منظورشون شما چیو نفهمیدی ؟ !نقل قول:
حتما شما نقل قول هایی که کرده بود رو از بالا به پایین خوندی اگه اینطوری خونده باید نفهمیده باشی فکر کنم نقل ها از پایین است یعنی نقل قولی کرده از پایین هست نقلش...
ba salam ye soal kocholo dar mored dorbin psp dashtam onam ine ke dorbin vaghti bar roy psp vasl mishe ro be ma gharar
migire daghighan mesl vebcam dar computer va chon az tarigh kabl usb be psp motasel mishe
fekr nakonam betavanim an ra bargardanim va be sorat poshto ro vasl konim chon kabl usb az yek taraf ghabel vasl ast
aya mishavad konsol psp ra baz kard va port usb ra poshto ro vasl kard ta betavan dobin ra niz be sorat poshto ro vasl kard
با شه هر كي نظري داره من نظرات ديگران رو زير سوال نمي برم شايد شما راست بگي !نقل قول:
حوصله بحث ندارم
ولی دروغ ميگی ! برو يه نگاه به info سخت افزار ps2 بنداز
2 خيلی ضعيف هست ، هيچی نداره
اما psp کنسول جديدی هست ، آينده براش در نظر گرفته شده و همينجوری که مياد بهتر ميشه
نمونه هم عکس های gow: chains of olympus رو ميبينی
تو موقع ميتونی انتخاب درست بکنی که بری و 7 سال بعد بيای ، بازيهای 7 سال بعد از توليد psp رو با بازيهای الان ps2 مقايسه کنی عزيز
ضمناً همين که بازيهای نسل بعد حتی با گرافيک کمتر برای psp ريليز ميشند خودش يه نکته خيلی مثبت هست
هنوز که 1 سوم از عمری که ps2 پشت سر گذشته psp پشت سر گذشته و خيلی از بازيهاش برتره
اصلاً به کل مقايسه اين 2 کنسول از ريشه غلط هست ولی ps2 در مقابل psp مثل ps1 در برابر 2 هست!
اين حرف من کی بهت ثابت ميشه ؟ وقتی که psp2 ريليز شد!
off topic
موفق و پيروز باشيد
جاويد
ببخشید لطفا به فارسی تایپ کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول: