لینک پچ GENERALS CRAZY دانلود نمیشه
Printable View
لینک پچ GENERALS CRAZY دانلود نمیشه
نقل قول:
سلام
دوست عزیز با عر ض معذرت اکثر لینکهای مستقیم محدو ده زمانی دارند بر ای دیدن تمام این پکه به این ادرس بر وی د و او نها را به را حتی از ان آدرس دانلو د کنید فقط بر ای را حتی کار به تو ضیحاتی که روی عکس دادم تو جه کنید می تو نید البته به کمک :این سا یتها را فا رسی کنید .باز اگه مشکلی بو د بفر مائید تا بر اتو ن حل کنم ....کد:http://translate.google.com/
آدرس در یا فت این پکها :
کد:http://www.strategyinformer.com/pc/commandconquergeneralszerohour/downloads-1.html
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید منتظر خبر های خوب با شید ...!!!:18:
سلام واقعا معذرت ميخوام:
لوگوها:
[HTML]http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://siaabedi.persiangig.com/Edit.rar[/HTML]
سوالي داشتيد ممنون ميشم كمكتون كنم
[QUOTE=m3hrshad_xxx@yahoo.com;4073354]C&C Generals : All In One 1.5 Released
مجموعه ی کامل بازی جنرالز (1-2 ) + تمام : Shell Map - Map - Patchs - Mod و اموزش های مربوطه
...::: موارد موجود در اين پكيج :::...
Maps
دو بازی C&C Generals +C&C Generals Zero Hour + کرک و Patch مخصوص انلاین بازی کردن.
کلیه ی Map ها
Mods
کلیه ی mod ها
replays24 Replay از بهترین بازیکن های C&C Generals Zero Hour و 25 Replay از خود من ودوستانم .
اموزش نصب
mod - Map - Patch - ساخت نقشه - و نصب کل پچ ها و استفاده به صورت همزمان بدونپیغامخطا ( به طوری که کل پچ ها ( Mods )را دارید و می توانید با همه بازی کنید )
آموزش هک
جنرال به صورت کامل ! فارسی کردن - تغییر مپ - تغییر صداها - اضافه و كم کردن ارتش ها ( همراه با 2 نرم افزار مورد نياز ) 1 نرم افزار
کاربردی برای کار روی فایل های BIG : جهت ایجاد تغییرات : اضافه و کم کردن ارتش های بازی - و هک کردن منو ها و ...
BIG : تمام ( صداها - اهنگ ها - مدل ها - بافت ها - منو ها و ... ) درون این فایل ها گنجانده شده که برای هک کردن انها نیازبه یک نرم افزار دارید که این فایل ها را Extract کند .[B]
سلا م
در هیچ یک از این پکها ار تش ایر ان و جو د ندارد من امتحان کردم :46:
و تما م این پکها از اینتر نت قا بل دا نلو د است هر کس لینکشو می خو اد بگه بدم:11:
همچین آسو ن هم نیست هک کردن ..........:41:
سلام دوستان...ازتون یه کمک میخواستم
من genral zero hour رو دارم اما موقعی که 4 به 4 میزنم بعد گذشت 3 دقیقه از بازی که همه در حال ساختن هستند سرعت بازی به شکل وحشتناکی پایین میاد...میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟
در ضمن حتی یه جنرال دیگه هم از اینترنت دانلود کردم همینجوری بود
ممنون میشم کمکم کنید:10:
سلام دوستان...ازتون یه کمک میخواستم
من genral zero hour رو دارم اما موقعی که 4 به 4 میزنم بعد گذشت 3 دقیقه از بازی که همه در حال ساختن هستند سرعت بازی به شکل وحشتناکی پایین میاد...میخواستم ببینم مشکل از کجاست؟
در ضمن حتی یه جنرال دیگه هم از اینترنت دانلود کردم همینجوری بود
ممنون
سلا منقل قول:
شما تحت شبکه بازی می کنی ؟
اگه تحت شبکه یا آنلاین بازی می کنی و افت سر عت داری دو دلیل داره یکی اینکه سر عت اینتر نت شما کم است
دو م اینکه : احتما لا یکی از بازی کن ها سیستمش زغالیه:biggrin:
بهر حال مشکل بهیچ وجه ربط به بازی نداره
دوست عزیز من تنهایی و با کامپیوتر بازی میکنم و گیر میکنه نه با اینترنتنقل قول:
لطفا کمکم کنید
دوست عزیز من تنهایی و با کامپیتر بازی میکنم نه انلایننقل قول:
نقل قول:
عزیزجان مشخصات کامپیوترت چیه؟
د و ست من مشکل از سیستمته احتمال خیلی زیا د سیستمت قدیمیه چون به مرور که بازی کنها سا ختم ون می ساز ند فشار روی سیستمت بیشتر و سر عت کا هش می یا بد .......نقل قول:
سلا منقل قول:
با بت ز حمات بسیار سپاسگز ارم
دستت در د نکنه عالی بو دند
من این نتوورک رو ساختم که همه ی بچه های p30world با هم بازی کنن (امشب از ساعت 8 تا 2 در خدمتیم)
من 2 ساله بازی نکردم
user:new_irzh
pass:123
این ارتش ایران چی شد ؟ کی حاضر میشه ؟ مردیم از بی ارتشی :-D
عزیر میشه یه نسخه بتا از کارت بذاری؟نقل قول:
سلا م
با بت ز حمات بسیار سپاسگز ارم
دستت در د نکنه عالی بو دند
سلا منقل قول:
به ز و دی گفتم تا آخر ما ه با ید صبر کنید :28:
دیگه د اره تما م می شه دارم کار های پا یا نی اشو انجا م می دم
می خو ام فقط نا تو رو به بازی اضا فه کنم
ار تش ایر ان و سو ریه و ر و سیه و امر یکا و چین کار شو ن تمو م شده مو نده کره شمالی و نا تو البته یک مقدار هم اتحا دیه عر ب کار داره :15:
کار یک هفته دیگه تقر یبا به امید خدا آما ده می شه واقعا کار کار وقت بر و سختیه:41::11:
سلا منقل قول:
د و ست عزیز تا آخر این ماه صبر کن :28:قو ل به همتو ن می دم یکی از بهتر ین و کا مل تر ین پک های باشه که تا حالا دیدید می شه گفت یک پک کا مل و جدید ه:15:
دیگه د اره تما م می شه دارم کار های پا یا نی اشو انجا م می دم
می خو ام فقط نا تو رو به بازی اضا فه کنم
ار تش ایر ان و سو ریه و ر و سیه و امر یکا و چین کار شو ن تمو م شده مو نده کره شمالی و نا تو البته یک مقدار هم اتحا دیه عر ب کار داره:46:
واقعا از زحماتت تشكر ميكنم
من از از ابر از محبتتان متشکرم :11::7::15:نقل قول:
شايد اين هفته بيايد شايد
مهم ****
****مهم
انشا الله سعی میکنم تا آخر این هفته تمو م بشه و اقعا من از او ن رو زی که این کار رو شر و ع کردم هر شب تا حد اقل تا ساعت 3 شب روش کار کرد م دارم الان هم کار موز یک و آهنگ هاشو تما م می کنم ......
د وستان بهتر ین سا یتهای آپلو د را معر فی کنید :
1- مدت سر ویس دهی اش بالا با شه
2- دانلو د در صو ر ت قطع ار و ر نده (یعنی باز م ادا مشو بشه دانلو د کرد )
3-سر عت دا نلو دش مناسب باشه
........:11::7::46:
من 2share.comرا پيشنهاد ميكنم
تشکر حجم آپلو دش چقدره ؟نقل قول:
زمانی که فایل رو نگهداری و سا پو رت می کنه چقدره ؟
دیگه داره پک بازی کا مل میشه به زو دی آپلو دش می کنم
فقط بگم که تا جائی که می شد هوش مصنو عی بازی تعقییر کرده یعنی بازی کا ملا سخت شده من قبلا و به را حتی با سه ، چهار تیم هم زمان در حالت هار د بازی می کردم و شکستشو ن می داد م ولی حالا با یکی شو ن مشکل دارم ......
صبر كن من از بچههاي اينترنت و شبكه كمك خواستم.پس صبر كن تا جوابش بيادنقل قول:
با سلام
من پچ ZH Reborn V6.0 public Beta و نصب كردم .مثل پچ هاي قبلي ( ZeroHour Reborn The Last Stand V5.0 . ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power (Pach) ) با پچ هاي قبلي مشكلي ندارم ولي اين پچ آخر و كه نصب ميكنم ارور ميده.
ارور Technical Difficulties ....
چيكار كنم.
با سلام
من با پچ ZH Reborn V6.0 public Beta مشكل دارم .
با همون شرايطي كه پچ ZeroHour Reborn The Last Stand V5.0 و ZeroHour Reborn V4.0 The Rise To Power (Pach) رو
نصب ميكنم يعني توي فولدر Command & Conquer Generals Zero Hour اما ارور ميده واجرا نميشه Technical Difficulties .
لطفا راهنمايي كنيد.
Mer30
د و ست عزیز پچ قبلی ات کا مل پا ک نشده تو جه داشته باش که با و جو د یک فایل 1 کیلو بایتی از پچ قدیمیت با این ارو رمو اجه خو اهی شد .نقل قول:
آقا پس کی برای دانلود میذارید من منتضرم اما کارت فوق العاده است
سلا منقل قول:
جمعه یا شنبه حتما آپلو دش می کنم
من در بخش اينترنت وشبكه از بچهها پرسيدم اما متاسفانه زياد اهميت ندادند ولي طبق پرس و جويي كه كردم:نقل قول:
سايت هاي خوب از اين قراره:
طبق گفته ي يكي از دوستان اين سايت از سايتهاي پايين بهتره و مثل اينكه اصلا اكسپايرد و محدوديت حجمي نداره البته مثل اينكه!کد:http://www.uploadjockey.com/
کد:http://www.fileflyer.com/
کد:http://4shared.com/
مثل اينكه بقيهي سايتهاي بالا اكسپايرد دارن البته هر كدوم شكل اكسپاير شدنسون فرق داره مثلا 4شيرد اگر ميزان دانلود كم بشه اكسپايرد ميشه و... . حالا بازم تحقيق ميكنم:11:کد:http://www.2share.com
دستت درد نکنه از زحماتت متشکرمنقل قول:
اقا خسته نباشید
ما سخت منتظریم کی به طور کامل اپلود میکنی ؟
متشکر از زحمات فراوانتون
ufo منو که یادته؟!!
ببین تو هر جا خواستی اپ کن من دانلود میکنم تو پرشینگیگ و دراپ باکس اپ میکنم که هم لینکشون مستقیمه و ریسوم داره هم سرعت .در ضمن پاکم نمیشن
راستی دستت درد نکنه که این ضرب المثل رو زنده کردی:خواستن توانستن است.
سلا م دو ستان از ابر از محبت همتو ن متشکرم و از تا خیر به و جو د او مده معذر ت می خو ام :11:شنبه آپلو دش می کنم و انشا ء الله یکشنبه همتو ن می تو نید دانلو دش کنید بازی تعققیر ات زیادی داره انشا ئ الله که خوشتو ن بیاد ..........:7::15:نقل قول:
با بت را هنما ئی دستت درد نکنه در این دنیا بر ای بشر محد و دیت و جو د نداره و خیلی خو شحالم که بر ای ار تش ایر ان من این کار رو کردم راستی در ارتش ایر ان بر اتو ن تو محیط بازی یک مدیا پلیر هم گذ اشتم که با هر کلیکی رو ش یک سر و د حماسی ایر انی بر اتو ن می خو نه :8:تو ضیحات بیشتر بمو نه خو دتو ن ببینید :46:نقل قول:
بازی تما م چیز اش عو ض شده حتی آهنگ ها شل مپ تا نکها اتمها سر باز ها سا ختم ونها ار تشها ...وووو...
اگه هر بیشتر صبر کنید کا مل تر ش می کنم اما اگه خیلی عجله دارید مجبو ر م شنبه آپلو دش کنم :11:
به نظر من هر جا كه آپلود ميكني به صورت تيكه تيكه بگذار مثلا اگر 400مگا بايته 4 تا 100 مگش كن
تا اخر تابستون پک کامل میاد بیرون؟
راستی نگفتی اسم هواپیماها و تانک ها و اینارو از روی اسم تانک های ایران گذاشتی یا نه؟
راستی کار بعدی تو باید نوشتن یه اموزش باشه با یه فیلم اموزشی از اینکه این کار هارو چطوری انجام دادی!
آره د و ست من حتما توی هفته دیگه تموم شدشو آپلو د می کنم یک سری ریزه کاری ها می مو نه که با پکهای کو چیک بعدی این اشکالا ت رو تر میم می کنم اشکا لا تی همچو ن نداشتن عکس خو د تا نک مثلا تا نکی که عو ض شده هنوز عکس جدید رو بر اش نز اشتم و جای عکسش خالیه نمی دو نم حالا می خو اید همینجوری آپلو دش کنم یا نه صبر می کنید فقط نگید بد قو لی که من خو دمم و اقعا از بد قو لی متنفر م :41:نقل قول:
مشکل فقط تو عکسها مو نده و گر نه همه کار اش تمو م شده و یا مثلا اتحا دیه عربو جی ال ای ها مو شکهای استینگر و یا فر و دئ گاه و نیر و یدر یایی ندارند اگه صبر کنید او نها رو هم اضا فه می کنم نهایت تا خیر میشه 5-6 رو ز حالا اگه همه مو افقید این کار و هم تمو م کنم :11:
آمو زش که چی عرض کنم من اینقدر ها م حالیم نیست ولی رو چشم بعد از این کار به تو ن تجر بیاتم رو انتقال می دم:46::7:
د و ستار همه شما منصو ری
بچه ها من ميگم يك تيم درست كنيم تا تابستون تموم نشده جنرال را فارسي كنيم هر كس كه ميتونه در ترجمهي متون اون كمك كنه اعلام آمادگي كنه فارسي سازي هم كه استفاده ميكنيم يا آرمين فارسي اديتوره يا مريم عكس زير هم با فارسي آرمين اديتور فارسي شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشكل هايي هم كه داره(منظورم از مشكل اينه كه اگر به يكي از كليد هاي بازي توي عكس بالا نگاه كنيد چرت و پرت نوشته) حتما به خاطر مشكلات آرمين فارسي اديتور فكر كنم اگر از مريم استفاده كنيم درست بشه فقط روي من را زمين نندازيد و مارا ضايع نكنيد.