راستی یه پیشنهاد واسه ودکا!
برو 7-8 تا گوشیه چنج بگیر ثبت کن به قیمت اصل بفروش (البته اگه رفیقت مجانی این کار رو میکنه واست)
حق الابتکار مارو هم یادت نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
راستی یه پیشنهاد واسه ودکا!
برو 7-8 تا گوشیه چنج بگیر ثبت کن به قیمت اصل بفروش (البته اگه رفیقت مجانی این کار رو میکنه واست)
حق الابتکار مارو هم یادت نره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی راهی بلد نیس که وقتی یه مسیج میاد واست تو اینباکس بیاد همون بالایی؟
یعنی جدیدترین مسیجی که اومده اولین مسیج تو اینباکس هم باشه
نمیدونم چرا میره اون وسطا!
اعصاب آدمو خورد میکنه
به صورت استاندارد هم همينه اما گوشيت يه جورايي تاريخش به هم ريخته : يا خودت تاريخو انگولك كردي يا اينكه به كامپيوتر وصليدي تاريخشو ريخته به هم و واسه همين گوشيت انپيچك گرفته و بالا پايين نشون ميده راه حلشم اينه كه همه ميسيجاتو پاك كني و بعد از تنظيم ديگه تاريخو عقب جلو نكني . اينجوري رديف ميشه:8:نقل قول:
يك روش فوق العده عملي زياد كردن صدا براي گوشي هاي چنجي و دوستاني كه با فار و فون اس ايكس نتونستن كار كنن و نميخان كپسول صدا رو هم دست بزنن و بر اثر همه اين شكست ها دچار ياس فلسفي شدن:41: .
به اين ترتيب عمل ميكنيم:
ابتدا يه آهنگ پخش كنيد بعد با استفاده از دگمه هاي كناري گوشي ( - و + ) صداي گوشي رو زياد ميكنيم.
اگر عمل نكرد بياي با پشت دست و هر چهار تا انگشت بزنيد توي دهن .....
نقل قول:آره ثبت نمیکنه ولی من آشنا دارم:8:نقل قول:
ولی چه فایده گوشیم که فعلا مرخصه:13:
بذار اول گوشی خودمو ثبت کنم بعد...!در حال حاضر که تو گوشیه خودمم ضدحال خوردم ولی حالا ببینم چی میشه:21:نقل قول:
نقل قول:
چیییییییی؟
مگه الان میشه رجیستر کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه میشه لطفا بگید مام بی نصیب نمونیییم
نه بابا گفتم که!نقل قول:
فقط ودکا چون با وزیر مخابرات رفیق شیش هستش میتونه (یعنی چون پارتی داره)
بقیه فعلا باید سماق بمکند!
البته یه خواهش از ودکای عزیز بکنین شاید لطفش شامل حالتون بشه! (ودکا جان کارت در اومد حالا همه بهت می میلند که گوشی مارو هم بثبت! البته همونطور که قبلا گفتم میتونی کارو کاسبی خوبی به هم بزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
من هرکاری میکنم باز هم مسیجام میره اون وسطا؟؟!
مسيجاي قبليتو پاك كردي؟نقل قول:
ديگه من نميدونم . شايد ايراد از جاي ديگه باشه؟
اااااااااااااااااااااااا:1 9:
خدااااااااااااااااااااااا اااااااااا:19::19: :19: :19: :19:
اینقدر الکی صبر کردم که ثبت از دستم پرید:13:
آخه اینم شانسه من دارم؟به خاطر یه ایراد الکی گوشیم ثبت از دستم پرید!!!:18: :19: :13: :41:
حالا کسی هست که به این سوال من جواب بده؟
ورژن فریمور گوشیم r4db005 هست.میخوام main رو روگوشیم فلش کنم پس حتما به همین ورژن نیاز دارم مگه نه؟
کسی داره بهم لینک بده؟
حالا یه خبرایی هم هست بعدا میگم!!!
در ضمن یه سوال دیگه:
نمیدونم چرا بعد از این فلشی که کردم دیگه گوشیم به my phone explorer وصل نمیشه!!!
قبلا راحت شناخته میشد ولی الان اصلا نمیتونم گوشیمو به my phone explorer وصل کنم!!!
یک سوال،وقتی با نرم افزارMyPhoneExplorer می خوام اس ام اس به گوشی بفرستم،وقتی تو گوشی باز می کنم،اول اس ام اس این طوری است(....)بعد هم ادامه اس ام اس را نشان می دهد،اس ام اس را کامل هم نشان نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید.:46: :20: :46: :20: :41:
سلام
من چیز زیادی در مورد گوشی ها نمیدونم ..می خواستم ببینم که منوی فلش روی w700 هم قابل نصبه؟
اگه هست لطفا از شروع کارهایی که باید انجام بدیم رو به من بگید
ممنون
رو w550 هم یه توضیح بدین لطفا:46:
فکر میکنم روی w700 و w550 هم میشه نصبید.
آموزشش رو هم طبق همون صفحه ی اول برین
چیزایی که باید بدونین ایناس ورژن فرم ویر و اینکه آیا گوشیتون رجیستر اصلیه یا چنج
اگه اصلیه ورژن فرم ویرو باید بگین
تا حمید عزیز کمکتون کنه!
حمید جان اگه جایی اشتباه کردم تصحیح کم شاگردتو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته اگه ما رو به شاگردی قبول کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به عنوان مدير ارشد ويژه خوش آمد گويي نوشتن اولين پستتان را در محضر عالي قدر سوني اريكسون تبريك گفته و آرزومندم كه هر چه زودتر به جمع كلوپ برتر w810 بپيونديد. :10:نقل قول:
پاسخ پرسشتان در اينجا موجود ميباشد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشکل اینه که این برنامه رو بعضی کامپیوترایه کم بازی در میاره!!!نقل قول:
تقریبا فکر کنم با اس ام اس هایی که ظرفیتشون دوتاست مشکل داره!!!
اس ام اس هایی که ظرفیتشون یک یا سه sms هست راحت منتقل میشن و نشون داده میشن برای همین پیشنهاد میشه sms هایی که دوتا هستن به آخرشون یه چیزی مثلا 20 تا 0 اضافه کنید تا ظرفیتشون بشه 3تا و بعد از انتقال به گوشی اونو ویرایشش کنید و 0های اضافی رو حذف کنید!!!اینم یه ترفند جالب از من
سلامنقل قول:
دوست من وقتی وصل کردی اون ایکون ریفرش رو نزن
برو تو فایل بعد آپشن بعد تو قسمت کانکشن دوباره پورت رو سرچ کن
salam lotfan amoozeshe pak kardane skin walkman ra begzarid chon goshim badjori ghati karde
نقل قول:
سلام..ممنون از خوش آمدگویی شما
حقیقتش من این مطالب رو خونده بودم اما از اونجایی که مربوط به W810 میشد...نمیدونم که آیا اینکار رو میشه بروی w700 هم انجام داد...و چطور میشه فهمید که گوشی چنج شده نیست...با همون کد #06#* ؟....اگر کد با کد روی جعبه یکی باشه اصلیه؟
ممنون از شما
:31: بابا عشق ریاست ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من به عنوان مدير ارشد ويژه
به به !...عجب تاپیک منحرفی! همه چیز توش هست ...مثل بازار شام...من واقعا لذت میبرم از این تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه کسی نیست بخواد صدای گوشیشو بلند کنه؟ ...نبود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمع کنیم کاسه کوزه رو ؟
نقل قول:
تو این سایت فکر کنم باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم Username - 1112
Password - 1234567890 ....بازم بگید حمید بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..اول main رو فلش کن اگه نشد...main&fs ...بعد کاستومایز
ما آخر نفمیدیم با باکس فلش کردی روشن شد یا هنوز نه ؟ ///اگه گوشیت درست شده user قبلیو پاک کن بعد گوشیو وصل کن بزن conect............................................ .............................................نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
w700&w550 تا اونجا که من اطلاع دارم منوی فلش رو ساپورت نمیکنن...پس خیال کردین من هی الکی میگم only w810i دلیش همینه دیگه:21: ...k750 &w800&k700 و اونایی که از w810 قدیمیترند منوی فلش رو ساپورت نمیکنن. ...منوی فلش برای اولین بار تو w810 استفاده شد...این گوشیهایی که جدیدا ریلیس میشن منوی فلش رو ساپورت میکنن...مثل w710 & ..............و همین s500 که comming soon هست ..منوش رو دیدین ؟ چه موی نازی داره
اختیار داری عزیزم:10: شما خودت یه پا استادی ...این ماچ هم برای شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
WOW
نقل قول:
اگه رجیستر اصلیه که وصل میکنی به فار میری به اون مسیری که قبلا اسکین رو ریختی بعد با f8 اونارو پاک میکنی
اگه رجیستر چنج شده هست تو فولدر file to upload برنامه ++xs رو خالی میکنی بعد گوشیو وصل میکنی به ++xs تو همون قسمت sfx یه کادر هست نوشته delet file روی add file کلیک میکنی و آدرس عکسه رو بهش میدی مثلا:
کد:tpa/system/multimedia/mp/fullscreen_back.gif
کد:tpa/system/multimedia/mp/list_background.gif
بهمین ترتیب بقیه عکسها رو add میکنی و در آخر هم روی start sfx کلیک میکنه ...طول میکشه ...تا وقتی که برنامه FSX Successfull , Unplug The Phone داد گوشی رو جدا کنید و سیم کارت و مموری رو جا بزنیدکد:tpa/system/multimedia/mp/low_back.gif
ladies& jentelmen
اسکین واکمن رو تغییر ندید چون گوشی قات میزنه و هنگش زیاد میشه...صفحه ی اول هم نوشتم
ای ول حمید جون رو z530 هم جواب داد اساسی کارت درسته . راستی با xs++ گوشی روشن می شد بانقل قول:
phone xs چپوندم توش . :31:
راستی یه چیز میگم از تعجب شاخ دراری brutforcing در عزض فقط 10 دقیقه روی z530 .
اینم log برنامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرت چیه خودم که موندم . :31:
خب اینم آخرین ورژن درایور صدا ( Acoustic) که تستش رو به همه دوستانی که w810 - w800 - k750 - z530- w700
دارن توصیه می کنم باور کنید تو کیفیت لنگه نداره :8: :8: :18: :18: .
اسمش به طور کامل اینه : ToShaRa_Mega_Acoustic_v1.6_High_Quality_And_Loudne ss
این لینک واسه دانلود ( 77kb و 91 فایل ) : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شرط اينكه ليبل ها اسكن و پرينت نباشه و هر سه تا كد يكي باشه گوشيت اصلهنقل قول:
آره ، فکر کنم همه w810i دارها صدای گوشیشونو بلند کردن. گیر دادن به بقیه ی گوشی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
میگم حمید جان اگه بقیه ی درایور های گوشی رو هم میشه ارتقا داد اگه زحمتی نیس بزار تا تاپیک پربارتر بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا هست...مثلا درایور ال سیدی ...پخش ویدئو و دوربین و......
من خیلی ها رو تست کردم ولی به غیر از درایور صدا ...بقیه شون زیاد کاربرد ندارند ...ماله خود گوشی از همه بهتره...مثلا درایور دوربین که ویرایش شده باشه اکثرا باگ دارن و باعث میشن گوشی هی هنگ کنه....با این حال اگه چیز باحالی پیدا کزدم میزارم
آقا جدید ترین درایور صدا برای گوشی W810i رو بزارید که صدا کیفیت داشته باشه نه بلند باشه .
صدا به جز بلندی باید کیفیت هم داشته باشه. مثلاً درایور اصلی W810i باس را هم نشون میداد اما تو این درایور از باس خبری نیست.
گوشی W810i به خاطر شفافیت صدای خاننده و مقدار باس بیشتر از گوشیهای دیگه بهترین گوشی موزیک سال شد حالا یکی رو میخوام که تمام درایور ها رو تست کنه و بگه که کدوم یک از درایور ها خصوصیت درایور اورجینال رو داره (شفافیت صدا و ...... در ضمن بلند هم باشه.) .
آقا جدید ترین درایور صدا برای گوشی W810i رو بزارید که صدا کیفیت داشته باشه نه بلند باشه .
صدا به جز بلندی باید کیفیت هم داشته باشه. مثلاً درایور اصلی W810i باس را هم نشون میداد اما تو این درایور از باس خبری نیست.
گوشی W810i به خاطر شفافیت صدای خاننده و مقدار باس بیشتر از گوشیهای دیگه بهترین گوشی موزیک سال شد حالا یکی رو میخوام که تمام درایور ها رو تست کنه و بگه که کدوم یک از درایور ها خصوصیت درایور اورجینال رو داره (شفافیت صدا و ...... در ضمن بلند هم باشه.) .
.
گوشی W810i به خاطر شفافیت صدای خاننده و مقدار باس بیشتر از گوشیهای دیگه بهترین گوشی موزیک سال شد حالا یکی رو میخوام که تمام درایور ها رو تست کنه و بگه که کدوم یک از درایور ها خصوصیت درایور اورجینال رو داره (شفافیت صدا و ...... در ضمن بلند هم باشه) .
نقطه رو توي پرانتز نمي گذارن دوست عزيز گرامي . پست نذر كردي:31:نقل قول:
salam
gooshiye man change shoe hast
az raveshi ke goftin raftam
vali bad az ejraye xs++ va vasl kardane goooshi peyghami mabni bar unplug daryaft nemikonam
fgaht oon paiin minevise
waiting for the phone to disconnect
mishe rahnemaiim konin??/
mamnoon
یه بار گفتی گرفتیم چی میگی دیگه عزیز دل برادر!نقل قول:
پستات 300 تا سر راست شد دیگه راحت شدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]