فلش رو بايد با برنامه RSD Lite انجام بديد. سراغ يه منستر پك خوب بريد و دانلود كنيد بعد هم با اين برنامه فلشش كنيد. سرچ كني ميتوني پيدا كني.
Printable View
فلش رو بايد با برنامه RSD Lite انجام بديد. سراغ يه منستر پك خوب بريد و دانلود كنيد بعد هم با اين برنامه فلشش كنيد. سرچ كني ميتوني پيدا كني.
اشتباه نکن.برنامه یLeaderGL_FlexEditor اصلا بری فلش کردن نیست عزیز. باید از RSD_LITE استفاده کنی.نقل قول:
.
برنامه رو پیدا کردم و دارم dl میکنم...
خب چیزه...حالا واقعا باید فلشش کنم..!؟کد:http://rapidshare.com/files/527788/RSD_LITE_3_2.zip.html%5dRSD
یعنی مشکلم جوری که باید فلش بشه..؟
بعدشم..کار با این برنامه که میگین چجوریه..!؟
تو همین تاپیکا اموزش و لینک دانلودش نیست...!؟
امیدوارم نرفته باشید برا لالا...!!!! D: ;) :((
.
سلام جناب naser maldini یک جا از شما مطلبی خونده بودم درباره ی مشکل lcd های موتو که جای دکمه ها و انگشت میمونه روش.
خاطرم هست یک راه حل پیشنهاد کرده بودین برای V3i .
اگه لطف کنید در مورد V3x هم منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
در ضمن من اون محافظ پلاستیکی رو ندارم .یعنی اصلا همچین چیزی نداشتم.
حالا چه پیشنهادی میدین؟؟
سلام شهياد جون:
نه نيازي به فلش كردن نيست! من تازه مشكلتون رو خوندم. آخه فكر كردم ديگه حتما بايد فلش بكنيد! اگه مسيج ها براتون مهم نيست يه بار كه همشون رو ديلت كنيد مشكلتون حل ميشه. اگه اون مسيج هم خيلي براتون مهم هست بريد رو پيامك! و اونو فوروارد كنيد و بخونيد بعد از اون ديلتش كنيد. همين. در مورد صدا هم شما با يه شماره تماس بگيريد و بعد با كليدهاي كناري صدا رو زياد كنيد.
corvette عزيز هيچ فرقي نميكنه. براي وي تري ايكس هم از اين محافظ هاي پلاستيكي مخصوص هست. قيمتش هم فكر كنم يه چيزي تو مايه هاي 2000 تومن هست.نقل قول:
خیلی ممنون.راستی کجا پیدا میشه؟؟ شما از استفادش راضی هستین؟؟
خوب بايد از موبايل فروشي ها دنبالش بگرديد مخصوصا از اون هايي كه لوازم جانبي ميفروشن!! شوخي كردم! راستش من اهل تهران نيستم كه آدرس بدم ولي فكر كنم تو علائدين معروفتون باشه. از استفادش هم خيلي راضي هستم.
.
ناصر جان از دیروز تا حالا هر راهیو بگی انجام دادم...
امروز عصر یه چندتا مسیج دیگه برام اومد که باعث شد از اون مسیجی که دیشب اومدو گوشیمو به این روز انداخت فاصله بگیره...
(مثلا شماره اون مسیجم که دیشب اومد و اخری میشد 478 بود و امروز به 485 رسیده بود...و از بخته خوشم یهو رفت تو اینباکس و تونستم مسیجای جدید رو بخونم ولی وقتی دونه دونه پایین اومدم و به مسیج دیشب رسیدم دوباره از اینباکس پرید بیرون..)
همین عصر هم در اقدامی انتحاری و ...کل مسیجامو که 500 تایی میشد پاک کردم تا بتونم برم تو اینباکس..ولی بازم نشد...و همون مشکل داخل پرانتز پیش اومد...یعنی باز مسیج اومد و باز داخل اینباکس نشد...
در مورد صدا هم الان تست میکنم ببینم درس شده یا نه...
از وقتی که میذاری ممنونم...! *-: X:
.
.
مشکل صدا حل نشد...ولوم تا 7 پره...ولی نه صدای هوایی نه خش خشی..هیچی..!!
اصلا انگار نه انگار که یه گوشی دمه گوشته..!! :((
.
500 تا مسيج! خوب گوشي ميتركه! ببين اگه اينباكستون كلا خالي و چيزي هم توش نيست ولي باز همون مشكل رو داريد يه بار باتريتون رو دربياريد و دوباره سر جاش بندازيد اگه نشد بذاريد شارژش كامل بشه و دوباره اقدام به اين كار بكنيد(باتري رو ميگم). اگه ديديد باز هم درست نشد يعني اينكه بايد فلش بكنيد. ولي اگه ديدي درست شد به احتمال زياد باتريتون مشكل داره! شايد هيچ ربطي نداشته باشه ولي علنا من اين موضوع رو تجربه كردم. در مورد صدا هم كه نشد يعني اينكه بايد فلش كنيد. همون برنامه رو كه دانلود ميگنيد(rsd Lite) خوبه. يه منستر پك خوب هم دانلود كنيد بعد بريد سراغ فلش كردن.
بازم ممنونم دوست عزیز:20:نقل قول:
.
تو پست قبلی گفته بودین برو رو اس ام اس و فوروارد کن ...باید بگم که اصلا وارد اینباکس نمیشه که ببینم اس ام اس از کی رسیده...فقط داخل قسمت مسیج میشه...!
و اینکه...تمام این کارایی که گفتین رو از دیروز تا حالا انجام دادم...ولی بازم مشکلم حل نشد..
البته اینم بگم که باطری مشکل داره و خیلی زود خالی میکنه...ولی خب این مشکل رو دو سه ماهی هست دارم و چیزی نیست که یهو با یه اس ام اس اومدن برام به وجود اومده باشه...
..
صدای گوشی هم که همچنان ایراد داره...! :(
.
.
حالا مسیج هیچی..صداشو چیکار کنم ..!؟!؟ :( وقتی جایی زنگ میزنم اصلا بوق نمیخوره...البته اونور زنگ میخوره...ولی صدای بوق رو من نمیشنوم...وقتیم که گوشی رو برمیداره..به تبعش صدای فرد رو نمیشنوم و اونم صدای منو نمیشنوه...!!
خیلی پیچیده شده...!! :(
.
خوب shahyad جان این کد یک آموزش مفیده از فلش هستش البته امیدوارم کارت به فلش نکشه! ولی به هر حال به دردت میخوره.
کد:http://livevil.persiangig.com/flash.pdf
شهياد جون شما پيغام خصوصيتون رو چك كنيد.
.
Corvette جان ازت ممنونم ولی من رو این لینکه که کلیک میکردم هیچی نداشت و یه صفحه سفید بود...گوششم یه مربع کوچیک...!..خدا کنه به فلش نکشه که ظاهرا پدر در بیاره..! S-:
..
ناصر جان از تو هم ممنونم...برم ببینم چی میشه..!..مثکه امشب تا صبح بیدارم..!! :(
.
من الان تست کردم درست . اها فهمیدم مشکلت کجاست ببین عزیز این لینک یک صفحه ی pdf هستش برای گرفتنش باید نرم افزار Adobe Reader رو سیستمت نصب باشه.نقل قول:
بعد میتونی ببنیش و save کنیش.
در ضمن از فلش هم نترس عزیز.
سلام دوستان ، یه سوال داشتم و اون اینکه چه جوری sms های ریخته شده در کامپیوتر را میشه به گوشی انتقال داد.sms ها رو با motorola phone tools تو کامپیوتر ریختم.
اقا من که خیلی گیج شدم..اصلا نمیفهمم چی به چیه..!
کارایی که کردم... :
برنامه RSD_LITE_3_2 دانلود کردم و بعد ستاپش کردم...
این مونسترپک رو R252211LD_U_85.98.D0R_LP0039_DRM0001_VSTU_206_0C_J PIN_R25221GENERIC_03_USRAZRV3XT677EDR25221008_1FF. shx دانلود کردم و از حالت زیپ خارجش کردم...
بعد برنامه رو باز کردم...گوشی هم کانکت بود...بعد از سه نقطه ادرس این مونسترپک رو دادم...
حالا از کجا بفهمیم برنامه شروع به فلش کردن کرده..!؟؟
تو جدول پایین کنار مدل گوشی وتی استارت رو میزنم یه مداد زرد رنگ میاد ولی بعد چند ثانیه قرمز میشه و ظاهرا دیسکانکت میشم...
و اون پیغامی میاد که برا کانکت کردن ابتدایی میادش...
یعنی این...
..حالا باید چکار کنم..!؟کد:http://i9.tinypic.com/34pnuj6.jpg
معمولا چند دقیقه برای فلش لازمه و از کجا بفهمم کارم تموم شده یا نشده..!؟!؟
.
..
اقا الان یه ساعته که این برنامهه همینجوریه...
داره درست پیش میره یا..!؟کد:http://i13.tinypic.com/68bgmxf.jpg
.
ببین عزیز
1 .زمان فلش یه چیزی حدود 10 تا 15 دقیقه بیشتر نمیشه.
2. گوشی شما هنوز به طور صحیح روی سیستم نصب نشده.
از چه درایوری استفاده کردین؟؟
راستی موفق شدی اون آموزشو دانلود کنی؟
با عرض سلام من يك موتورولا V3 دارم جديدا هر فايلي رو كه از طريق بلوتوث دريافت مي كنه زماني كه به 100 % ميرسه و اتوماتيك مي خواد فايل رو بخونه مينويسه فايل خراب شده است در ضمن حافظش هم خالي مي باشد لطف كنيد راهنمايي كنيد....
باbluetooth هیچ عکس یا اهنگی رو نمیتونم از گوشی دیگه ای بگیرم فقط میتونم بفرستم.چند روزه اینطوری شده.master reset هم کردم درست نشد.ممنون میشم راهنمایی کنید v3x
سلام بر همه دوستان
من گوشی v3x دارم و چند وقته خراب شده می خاستم بدونم کسی از دوستان میتونه به من بگه چطور میتونم گوشیم رو فلش کنم. البته من سر رشته از v3x ندارم اگه امکان داره برای من از ابتدا بگه که من چیکار کنم.
plz tell me what can do to flash my phone plzzzzzzzzz
سلام خوش اودی.
اگر بخوای خوب یاد بگیری میتونی تو همین تاپیک موتورلا مطالب کاملی پیدا کنی.
پست 415 همینجا هم یک آموزش فلش هست دانلود کن و بخون.مفیده
سلام
من الان چند ماهه كه V3x خريدم خيلي هم باهاش كار كردم و با pc هم خيلي تبادل فايل داشتم و خدا رو شكر هيچ كدوم از مشكلاتي كه دوستان ميگم برام پيش نيومده مموريم هم 512 هستش تنها مشكلي كه دارم اينه كه بازي خوب روي گوشي ندارم و از هيچ جا هم نتونستم پيدا كنم اگه كسي لينك بازيهاي موتورولا رو داره ممنون مي شم بزاره
نقل قول:
من فلش کردم گوشیمو چرا 10 دقیقه نشد؟:41:
اولا من گفتم حدود 10 15 دقیقه! دوما دوست عزیز مگه برای شما چند دقیقه شد؟نقل قول:
سوما من این مدت رو توی چندتا از آموزش های دوستان خوندم اگر اشتباه هستش معذزت میخام.
و در آخر، این زمان مسلما به عواملی بستگی داره پس میتونه متغییر باشه!
من نرم افزار ضبط صدای v3iرو می خوام کسی داره؟
مرسی عزیزم ممنون از این که جواب دادی:46::31:نقل قول:
اگر منظورتون ضبط صدای مکالمه هستش،فقط یک راه داره و اونم اگر اشتباه نکنم فشردن کلید smart در بغلنقل قول:
گوشی v3i در زمانه مکالمه هستش.
اما اگر برای ضبط صدای محیط نرم افزاری میخاهید بگین تا لینکشو بزارم(البته من روی
v3x تست کردم ولی احتمالا این نرم افزار روی v3i هم جواب بده.)
خاهش عزیز :20: ولی نگفتین فلش کردنه شما چقدر طول کشید؟:46:نقل قول:
in rooza har chi megardam ta az post hay khooob milad jon ro bebenam kamtar mibinam elatesh chieh?
اگه اشتباه نکنم حدود 6 تا 8 دقیقه طول کشید:31:نقل قول:
مرسی از جوابت دوست عزیزنقل قول:
خواستم v3x بگیرم . پشیمونم کردیت. همه که با این گوشی مشکل دارن. تازه اکثر جوابا هم به فلش ختم شد. که با فلش کردن هم سریال می پره . یعنی باید بریم 50 60 تا بیشتر بدیم یه رجیستر شده بخریم تا در مواقع ضروری بشه فلش کرد.:41:
تازه تو سایت gsmarena دو نفر کامنت دادن که مثل اینکه کارایی این گوشی از لحاظ نرم افزاری حداکثر 8 ماهه.:13:
به به.. داداش حمید گل....:11:نقل قول:
حمید جون... بابا تو کم پیدایی... ما که زیر دست و پا میپلکیم...:21:
میدونی من کی میام... ؟ وقتی تو این اواترت رو عوض کردی..:27:
نوکرتم داداش...
اتفاقا گوشی بسیار عالی است...نقل قول:
خواستم v3x بگیرم . پشیمونم کردیت. همه که با این گوشی مشکل دارن. تازه اکثر جوابا هم به فلش ختم شد. که با فلش کردن هم سریال می پره . یعنی باید بریم 50 60 تا بیشتر بدیم یه رجیستر شده بخریم تا در مواقع ضروری بشه فلش کرد.
تازه تو سایت gsmarena دو نفر کامنت دادن که مثل اینکه کارایی این گوشی از لحاظ نرم افزاری حداکثر 8 ماهه
اگه دستکاری نشه گوشی..مشکلی براش پیش نمی یاد....
رفتم بازار بگيرم ولي كسي اونو پيشنهاد نمي داد. من هم به جاش يه دونه nokia 6300 گرفتم. به هر حال ممنون
6630 هم گوشی خوبی هست به هر حال مبارکت باشه ولی من از موتو راضی هستم:31:نقل قول: