آقا هرکی وقت کرد به این مشکل ماهم رسیدگی:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آقا هرکی وقت کرد به این مشکل ماهم رسیدگی:n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .گوشی من نوت 2 هست.وقتی میخوام صدای زنگ گوشی رو عوض کنم پیغام میده handcent smsمتوقف شده است.زیرش هم نوشته تایید...وقتی هم تایید رو میزنی هیچ اتفاقی نمیفته و بازم نمیشه وارد صداهای گوشی شد و تغییرش داد..کسی میدونه این پیغام یعنی چی و چطور میشه این مشکل رو برطرف کرد؟ممنون.
سلام من میخوام مودم گوشیمو توی لپ تاب باهاش کانکشن بسازم اما مشکل دارم وسط کار کسی هست کمک کنه م
دل گوشیم گ
الاکسی تب سامسونک @p6200
سلام گوشی سامسونگ gt-s5570i دارم می خواهم آپدیتش کنم الان اندروید 2.3.6 روش هست می خواهم ببینم بالاتر از این چیزی وجود دارد برای آپدیتش اگر هست لینک دانلود بدید تا برم دان کنم و آپدیتش کنم ؟
ممنونم
سلام آقا شهاب ! لطفً به گوشی دو سیم کارته ،3G ،با سیستم عامل اندروید ودوربین بالای 5 مگا پیکسل و قیمت حدود 1300000 معرفی کن ؟؟؟؟؟؟؟من خیلی سرچ کردم ولی واقعاً موندم چی بخرم:n13:!!!!!!!!!.ممنون!
گوشیم ی هفتست که برا خودش خاموش روشن میشه.بنظرتون مشکلش چیه؟
galaxy fit
سلام
آقا امروز برای برادرم یه galaxy ace 2 گرفتم. توی task manager میزان ram و storage رو این طوری نشون میده
free storage: 1.1 GB
RAM: 555 MB
در صورتیکه RAM باید 768 مگابایت و حافظه 4 گیگ باشه. البته میدونم یه مقداری از حافظه رو خود سیستم برمیداره ولی تا این حد؟! RAM چی نباید میزان RAM در دسترس رو 768 نشون بده؟
آقا یه سوال دیگه
میخوام یه رم 16 گیگ بندازم روش. به نظرتون مارک و سرعتش چی باشه بهتره؟
آقا گرفتم
transcend 16GB Class 10
به قیمت 50 هزار تومان
ولی نمیدونم چرا وقتی رو گوشی انداختم 14.6 گیگ نشون میده
سلام
من گوشی سامسونگ کربی 2 دارم.
شنیدم که چرخش خودکار داره!! مال من که فعال نیست کسی هست بدونه چطوری فعالش کنم؟؟؟اصلا واقعا داره؟؟؟
سلام
من میخام گالاکسی اس 3 بگیرم
دیروز یکی بهم گفت که دیگه ایران رو ساپورت نمیکنه و از 20 روز دیگه نرم افزار هاش اپدیت نمیشه و این رو هم شبکه خبر گفته
صحت داره ؟ حتی نرم افزار مربوط به اپدیت رو هم بهم نشون داد
جریان چیه ؟
سلام
شارژ کردن گوشی با Usb کامپیوتر مشکلی داره؟؟؟
با سلام گوشی من گگلکسی 5570 است دیروز از روی سایت نرم افزار لازم جهت آپدیتش را دانلود کردم و همه مراحل را مو به مو اجرا کردم ولی در نرم افزار odin فقط در مرحله download mibib باقی می مونه و گوشیم هم دیگه بالا نمی آد لطفا راهنماییم کنید.
سلام
گوشی من ارور gapps.process.google.com رو میده و گوشی رو واسه چند ثانیه قفل میکنه
مشکل از کجاست
ضمنا گوشیم samsung Grand i9082 هستش
سلام دوستان
من بین s II و s II plus و htc one s سخت موندم
خواهش میکنم راهنمایی کنید
معیار خاصی ندارم (فقط صفحه نمایش)
خودتون بگید کدوم بهترینه
سلام دوستان.
من گلکسی فیت S5670 دارم امروز یه دفعه خاموش شد و هر کار کردم روشن نشد. حتی به ریکاوری مد و دانلود مد هم نمیره. چیکار باید بکنم؟ :n03:
دوستان یه پی سی سویت سامسونگ میخواستم برا شناخته شدن گوشی وصل به ویندوز هشت. ممنون میشم اگه وجود داره برام پیدا کنین دانلودش کنم.
سلام من تازه اومدم و اصلا با این سایت آشنایی نندارم فقط می خوام کسی کمکم کنه مشکلم حل بشه توروخدا کمکم کنید گوشی من مدل سامسونگ h3036 ، ب اینترنت وصل بودم ک پیام داد پنچره مرورگر ب اجبار باید بسته بشه و باوجود اینکه پنجره رو میبستم و دوباره باز می کردم باز این پیامو میداد گوشی رو خاموش کردم ک مشکل حل بشه حالا دیگه گوشیم روشن نمی شه ، سیستم عامل گوشیم اندرویده و تا مراحل لود اولیه بالا می یاد و دوباره ریستارت میشه نمیدونم چیکار کنم اونقدر این کارو انجام میده ک مجبور میشم باتری شو دربیارم ک دیگه ریستارت نشه توروخدا کمک کنید خواهش می کنم چیکار کنم؟؟؟؟؟
سلام
من گوشی سامسونگ کوربی مدل GT-S3653 دارم .شنیده بودم نرم افزار Samsung Kies همه گوشی های ساسونگ رو ساپورت می کنه اما من هرچه قدر سعی کردم نشد که نشد !
کابل USB سالمه . کامپیوتر هم گوشی رو شناسایی می کنه ما Kies نه...
الانم هرچی می خوام آپدیتش کنم همش یه مدت زمان چندین ساعته می بره و بدون سرانجام می مونه...
از طریق این نرم افزار و کابل usb میشه از اینترنت ADSL رو گوشی استفاده کرد؟
اساتید عزیز لطفا یه راهنایی بکنید...:n30:
سلام دوستان ، میخواستم بدونم آیا گوشی سامسونگ نوت 2 قابلیت block phone number داره؟
با تشکر فراوان
سلام من تازه اینجا عضو شدم لطفا 1 راه کاری برام مشکلم بذارید چلو پام.
من گوشیم corby s3653 قبلا خیلی راحت operamini وصل کرده بودم و از اینترنت استفاده میکردم اما چند وقت پیش مجبور شدم پاک کنم بعد از اون هر کاری کردم دیگه نصب نشد (یعنی توی قسمت installing به مشکل بر میخوره و میگه تنظیمات گوشی خود را چک کنید اما تنظیم).
بعد از این جریان دنبال یه نرم افزار دیگه رفتم و uc browser رو پیدا کردم نرم افزار خوبی اما متاسفانه یه مشکل اساسی داره و اونم اینکه نوشته های فارسی رو برعکس مینویسه مثلا میخواد بنویسه " سلام " مینویسه " مالاس " واقعا عصبی شدم .
ترو خدا 1 راه حلی بهم بگید لطفا.منتظرم.:n28::n28::n28::n28::n28::n2 8:
کسی نیست کمکم کنه؟
من پیام خصوصی هم نمیتونم بدم آخه.
در حال حاضر فقط بعضی ورژنهای اپرا- مینی کار می کنن. براتون فایل مربوطه رو پیغام خصوصی می کنم.نقل قول:
سلام من گلکسی اس 3 دارم و خط ثابت همراه اول موقعی که دیتای گوشی روشن هست و کسی به خطم زنگ میزنه میگه " در حال حاضر تماس با مشترک مورد نظر امکان پذیر نمیباشد " لطفا کمک کنید ممنونم .
shdm63
[SPOILER][/SPOILER]
در مورد اینترنت Galaxy Grand I9082 در سیمکارته سامسونگ چرا فقط از اینترنت یکی از سیم کارتها میشه استفاده کرد اونم سیم کارتی که توی جای سیم 2 گذاشته بشه شما راهی دارین بشه از هر دوش استفاده کرد یکی از سیم کارتام رایتله
با سلام به همه عزیزان! من یک گوشی سامسونگ گلکسی اس 2 گرفتم که نمی دونم چرا زود زود داغ می کنه و باطریش هم ظرف 8 یا 7 ساعت تموم می شه؟؟؟ لطف می کنید اگه این معما رو حل کنید.
یک چیز دیگه گوشی های اصلی سامسونگ که می گن رفریش شده، مثلا هنگ کنگ هست یعنی چی؟ چرا بهش رفرش می گن؟ یعنی دست دوم هستن؟؟؟ از کجا بفهمیم که گوشی سامسونگمان اصلی هست؟؟؟ تشکر
برای گوشی سامسونگ گلکسی اس 2 کدام برنامه ای هست که بشه صدا رو تغییر داد؟ مثلا صدای مرد بشه زن؟؟؟
به نظر من یک جایی توی بخش تنظیمات گوشیت باید تنظیماتی باشه که این مشکل رو حل کنه! دقیقتر نگاه کن
باید تنظیمات اکسس پوینت رو عوض کنینقل قول:
Setting> wireless and network > mobile network> access point >>
باید 2 تا باشه اگه نبود ایدی منو ادد کن تا بهت بگم چه کنی داداش
داغ کردن و مصرف زیاد باتری در گوشی های اندروید طبیعیهنقل قول:
ولی شما میتونید با نصب نرم افزار های بهینه این مشکلات را تا حدی کاهش بدید
نرم افزار zdbox رو دانلود کنید و بوسیله اون برنامه های باز اضافی رو ببندید
برای حل مشکل داغ کردن
باید کرنل گوشیتون رو عوض کنید
اینجور چیزا فقط با نرم افزار امکان پذیرهنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان خسته نباشيد
من يه سوال دارم اگه امكانش هست به من جواب بدين
من ميخوام مكالمات رو ياهو مسنجر گوشيمو حذف كنم ولي نميدونم چطور؟
مدل گوشيم گلكسي ايس.
از قسمت تاريخچه حذف كردم ولي تو حافظه هست:n03:
سلاام
من یه گوشی ساده سامسونگ 1282 گرفم که تو وصل شدن به اینترنت قاتی داره. هم با ایرانسل هم همراه اول. بروزر خود گوشی اپرا مینی هستش که کانکت نمیشه . نرم افزار چت نیم بوز نصب کردم که وصل میشه اما ثبات نداره تند تند dc میشه
چیکارش کنم ؟
خود گوشی با هیچ برنامه پیش فرض (فسی بوک و تویتر و .. ) کانکت نمیشه
ریستور فکتوری بکن داداش
آیا استفاده از نرم افزار هایی که مانیتور گوشی با سنسور ژیروسکوپ روشن خاموش میشه ، برای گوشی و سنسور اون مشکل ساز نمیشه چون سنسور دائم در حال فعال باید باشه ؟
از دوستان کسی نبود جواب بده ؟نقل قول:
آقا من یه گوشی GALAXY CORE دارم که حافظه داخلی اش 8 گیگ هست و فعلا مموریروش نداختم. وقتی با کابل وصلش میکنم به کامپیوتر توی هر دو حالت MTP و PTP نمیتونم هیچ فایلی روش کنی کنم. لطفا کمک کنید
نه مشکلی نیست...مثل این می مونه بگی صفحه نمایش گوشی چون همش روشنه باید زود خراب بشه. که اینطور نیستنقل قول:
آقا کمک کنید :(نقل قول:
سلام..
بچه ها کسی صدای سوت مسیج گالکسی رو داره ؟
همون که وقتی مسیج میاد با سوت اعلام میکنه ؟
گوشیتو روت کننقل قول:
بعد نرم افزار drivedroid رو توو گوشی نصب کن
توو گوگل سرچ کننقل قول:
Whistle.mp3
سرچ کردم اما نشد . امکان داره بهم لینک بدید ؟ :n16: