سلام من ترم اول دانشگاه هستم منظورم پاسخ تمرین های آخر فصل های کتاب حساب دیفرانسیل 1 انتشارات هیمه برای دانشگاه بود با تشکر ژوزفینا :n01:
سلام من ترم اول دانشگاه هستم منظورم پاسخ تمرین های آخر فصل های کتاب حساب دیفرانسیل 1 انتشارات هیمه برای دانشگاه بود با تشکر ژوزفینا :n01:
سلام
یک کتاب محاسبات عددی میخوام که فوق العاده ساده و پایه ای درس داده باشه
کسی میتونه معرفی کنه؟ ممنون
سلام دوستان کسی جزوه کتابی راجب محاسبه rank ماتریس به زبان فارسی داره اپلود کنه برام من ایران نیستم گیر محاسبه rank l ماتریکس هستم تو اینرنت و تو ساینای ایرانی گشتم ولی فارسیش چیزی نیست
منظورتون حل المسائل هست ؟ مطمئنین همین انتشارات حل المسائل داره ؟نقل قول:
براتون سرچ کردم جز کتاب اصلی که حساب ديفرانسيل و انتگرال (1) هست حل المسائلی از طرف این انتشارات منتشر نشده.
یه جزوه با نام محاسبات عددی ضمیمه شد اگر لازمه چند تا کتاب درباره آنالیز عددی هم هست اینجا اعلام کنید تا لینک گذاشته بشه .نقل قول:
این پست هم یه کتاب درباره آنالیز عددی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بهتر هست اسم کتابی که این سرفصل رو داره بگین که راحتتر بشه سرچ کرد.نقل قول:
سلام بهتر هست اسم کتابی که این سرفصل رو داره بگین که راحتتر بشه سرچ کرد.[/QUOTE]
اخه چه طوری بگم سر فصل رو من که دانشجو ایران نیستم اینجا الان واحد هندسه و جبر خطی دارم
منم رشتم تو ایران ریاضی فیزیک نبوده گیر کردم تو این درس
الان مبحث ماتریکس ها رو میخونم
تو محاسبه rank ماتریس گیر کردم به فارسی هم هیچی راجب این مبحث تو نت پیدا نکردم
اوکی من براتون کتاب با عنوان کلی ماتریس رو سرچ می کنمنقل قول:
1)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نویسنده: سید حسین آیت اللهی
حجم: 6.1 مگابایت
نوع فایل کتاب: PDF
تعداد صفحات: 18
2) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (به زبان انگلیسی)
3) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (نویسندگان: اسلامی/حدیدی)
4)
Pdf ی ضمیمه شده یه توضیح مختصر درباره رنک ماتریس داره :
سلام..
دوستان اگر لينك از اين كتاب معرفي كنند خيلي ممنون ميشم.( حل تمرين رو دارم و نسه كتاب رو ميخوام)
نظریه گراف -نویسنده: رانگاناتان-بالاکریشنان ، ترجمه: بيژن طائري
سلام Sansi جاننقل قول:
انتشارات هنوز فعال هست . متاسفانه به صورت رایگان این کتاب رو نمیشه دانلود کرد باید فقط خریداری شه ..
سلامنقل قول:
راستش من از pdf رو ی اینترنت خودنن برام سخت هست
محاسبات عددی درس اختیاری هست برای ما
خیلی هم استاد بهمون پیچیده و سخت درس نداده
روش ها رو درس داده و وارد جزئیات نشده
یک کتاب فوق العاده ساده میخوام که مثال حل کرده باشه دستمون روان بشه
همین
كتابي رو نمي تونم بهتون معرفي كنم اما اين دو جزوه شايد بتونه كمي بهتون كمك كنه.نقل قول:
سلام دوستان دنبال کتابی هستم که ریاضیات رو از پایه تا مقاطع بالاتر به صورت کامل توضیح داده باشه :n16:
سلام دوست گرامی شاید کتابی با ویزگی که شما بیان فرمودی پیدا نشه ببینید بستگی داره شما به چه مطالبی نیاز داشته باشی مثلا اگر در سطح دبیرستان باشه تقریبا همه کتابهای در این سطح اگر هم از پایه شروع کنند نهایتش تا همون سال آخر دبیرستان را پوشش میدن بعد از آن مطالب در سطح ریاضیات عمومی دانشگاه شروع میشه که مطالبش غالبا برای همه رشته یکسان است و شامل تابع و حد و پیوستگی و مشتق و کاربرد مشتق و بحث انتگرالها (معین و نامعین ) است
خب حالا اگه شما در همون سطح دبیرستان کتاب بخای همونطور که گفتم نهایتش میره تا سال آخر دبیرستان و اگر کتاب در سطح ریاضی دانشگاه بخای پیش شرطش اینه که ریاضی دبیرستان را بلد باشی
پس اگر به دنبال کتاب هستی اول باید بدونی نیازت در چه سطحی است؟
میدونی عمده مشکل کسانی که مثلا بعد دبیرستان وارد دانشگاه میشن این است که ریاضیات دبیرستان را خوب یاد نگرفتن و حالا میخان یکجا همه اون کاستی ها را جبران کنند که این کار خیلی سختی است
سلام دوست من ممنون بابت توضیحات :n16:نقل قول:
راستش همه حرفاتون رو تایید میکنم :n02:
الان من از بهمن رشته مدیریت صنعتی رو شروع میکنم از اونجایی که این رشته زیاد با ریاضیات کار داره میخوام
تمام نکاتی که از سالای قبل ( دبیرستان ) تا دانشگاه رو بلد نیستم رو توضیح داده باشه حالا مهم نیس چند کتاب میخواد باشه
ممنون میشم معرفی کنید :n12:
یک کتابی بود از انتشارات علوی یک جلدی بودبه نام (ریاضیات کنکور فنی مهندسی و ریاضی) تقریبا میشه گفت خیلی از مطالب را پوشش داده البته اینی که میگم برای چند سال پیش بود حتما الان چاپ جدیدش هست انتشارات مبتکران هم از این جور کتابها داره کلا خیلی از موسساتی که در زمینه کتابهای کمک موزشی فعالیت دارند از این جور کتابها دارند خودت باید سعی کنی قبل از خرید کتابها را ببینی تا متوجه بشی که چقدر بدردت میخوره
موفق باشی
درود
١ کتاب ریاضی میخواستم که سطح درسی در سطح ١ دبیرستان و ٢ دبیرستان باشه اما به زبان انگلیسی
با سپاس
سلام دوستان
این کتاب خیلی برای من ارزشمنده. اگه کسی بتونه لینک دانلودی ازش پیدا کنه، بسیار ممنونش خواهم شد...
با سلام به همه دوستان.من کتاب حل المسائل حساب دیفرانسیل و انتگرال جورج توماس جلد اول قسمت دوم را میخواستم لطفا اگه کسی داره برای دانلود بزاره
با تشکر
سلامنقل قول:
این پست میتونید دانلود کنید :
یه کتاب هست به اسم ریاضی و هندسه تحلیلی نوشته لوییس لیتهلد که 2 جلده .
دنبال جلد اولشم برا دانلود کسی سراغ داره ؟:n16:
نقل قول:
پدیدآور: ليتهلد، لوئيس.
عنوان:حساب ديفرانسيل و انتگرال و هندسه تحليلي / تأليف لوئيس ليتهلد؛ ترجمه مهدي بهزاد [و ديگران ...].
نسخه الکترونیکی این کتاب رو نتونستم پیدا کنم انتشارات هنوز برای چاپ های قدیم هم فعال هست و احتمالا حق تکثیر تو نت رو نداره ..
سلام.لطفا کتابهایی رو معرفی کنید که هندسه و مثلثات رو به طور کامل یاد بگیریم.
یه کتاب پایه برای ریاضیات مقدماتی میخوام همه چیز بطور ساده و از پایه شروع کرده باشه از امون نظریه اعداد توان جبر کسر معادله
کل سال دبیرستاو و راهنمایی به خوبی اموزش بده؟ یه چیزی شبیه همین کتاب جورج توماس ليتهلد ولی برای مقدماتی وپایه تر؟
دنبال پی دی اف کتاب Introduction To Graph Theory نوشته ی Douglas West (گراف وست خودمون :دی) میگردم. میخوام پرینت بگیرم و کیفیت بالا میخوام٬ ولی خودش رو نتونستم با کیفیت بالا پیدا کنم.
حل المسائلش رو نمیخوام. =)
ممنون
نقل قول:
Name : Introduction To Graph Theory , Second Edition
Authors Douglas B.West
Publisher : Prentice Hall 1996, 2001.
ISBN:0-13-014400-2
Pages : 588
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام...میشه لینک دانلود فیزیک هالیدی ویرایش هشتم نسخه فارسی رو برام ببارید....
سلام میخوام مشکلات ریاضیم رو از پایه حل کنم میشه کتاب های معرفی کنید که بصورت حرفه ای از پایه شروع کرده باشه تا پیشرفته؟
دنبال یک کتاب خوب دربارهی جایگشت و ترکیب و ... میگردم؛ منظورم از این وغیره (شامل و نه محدود به) گراف و احتماله، ولی تاکیدی روشون نیست. حتما با اثبات قضایا و مثالها و تمرینات فراوان باشه. کتاب قابل لمس و به فارسی سلیس رو ترجیح میدم ولی اگر بهصورت الکترونیکی بود و/یا انگلیسی و شرایط اثبات قضایا و تمرینات فراوان رو داشت باز ممنون خواهم شد.
با سلام به همه دوستان.
آیا کتابی می شناسید که مبحث رویه ها را قابل فهم تر و سبکتر از توماس گفته باشد چون توماس سطح بالا گفته و فهم آن برای امثال من سخته.
با تشکر.
سلام دوستان من پایه ریاضیم خیلی ضعیفه
کتاب ریاضی مهندسی شریف و کتاب مهندس کریمی برای درس ریاضی مهندسی کدومش بکار من میاد که مطلبو خوب توضیح داده باشه؟
سلام
خریدار کتاب ریاضی عمومی ماشاالله رضوی از انتشارات راه علم هستم.حتی اگه کتابو نمیفروشید اگه ممکنه کپیشو بفروشین.ممنون میشم و هرچقدر هزینش باشه پرداخت میکنم.
باتشکر 09111208244
سلام
کتاب ریاضی عمومی توماس " ترجمه فارسی " رو اگه میشه به صورت pdf قرار بدید ..