آقا اگه میشه داستان سایلنت هیل 4 را بنویسید
اگر مثل داستان قبلی سایلنت هیل کامل باشه خیلی خوب میشه
پس هر کی داره برامون بذاره
Printable View
آقا اگه میشه داستان سایلنت هیل 4 را بنویسید
اگر مثل داستان قبلی سایلنت هیل کامل باشه خیلی خوب میشه
پس هر کی داره برامون بذاره
داستان کامل Dmc4را میخواستم:27:
داستان WarCraft چیه؟
من بالاخرخ تونستم آخرین مکان طول عمر رو پیدا کنم و تونستم داهاکا رو نابود کنم و از از این بابت باید از دوست عزیزم eagle eye تشکر کنم
ولی مشکلی که هست اینه که بعد از اتمام بازی ، ویدئو هایی که تو نرم افزارش موجود هستند اجرا نمی شن و نمی شه اونا رو دید
من می خواستم بدونم این فقط مشکل منه یا کلا این جوریه
چه خوب تونستید تمومش کنید!خواهش می کنم کاری نکردم همشو خودتون پیدا کرده بودید.این بازی نسبتا Movie زیاد داشت.اگه Version اصلیش باشه 3 CDوممکنه نسختون از نوع حذف شده Movie هاش باشه.نقل قول:
نه 1 سیدی بیشتر نبود:13: :41: ولی وارد بازی که میشیم ویدئو هاش آزاد شدند یعنی عکسشون معلومه ولی روش که کلیک می کنم اجرا نمی کنه ، یعنی هیچ کاری نمی شه کرد ؟؟؟؟؟؟:41:نقل قول:
با اجازه از دوستان خوبم:نقل قول:
با توجه به توضيحاتي كه درباره داستان بازي (در نقد و بررسي جديد F.E.A.R) داده شد تصميم گرفتم كه داستان را به طور كامل در اينجا بيان كنم، مطمئن باشيد كه اين مطالب تا حدود زيادي سوالات شما را درباره داستان بازي از بين مي برد. لطفا افرادي كه بازي را انجام نداده اند يا هنوز در حال انجام بازي هستند اين قسمت را نخوانند تا جذابيت داستاني بازي برايشان حفظ شود چون بدون شك يكي از قسمت هاي جذاب بازي داستان آن است (پس فرض بر اين گذاشته شده است كه شما بازي را انجام داده ايد و داستان آن را متوجه نشده ايد). و اما داستان (داستان ذكر شده در اينجا منطقي ترين رويه اي است كه با استفاده از اطلاعات موجود در بازي مي توان استنباط كرد):
(من شخصيت اصلي بازي (كه بي نام است) رو خودمون در نظر گرفتم)
همانطور كه گفته شد شما يكي از اعضاي گروه ويژه F.E.A.R هستيد، گروهي كه براي مقابله با مسائل مافوق طبيعي تشكيل شده است. پس از اتفاقاتي كه در ابتداي بازي به وقوع مي پيوندد، متوجه مي شويد (يعني تصور مي كنيد) كه Paxton Fettel بدمن داستان است. كسي كه به طور مرموزي فرمانده اي ارتشي از نيروهاي شبيه سازي شده را بر عهده گرفته است (اين نيروها به احتمال زياد توسط خود ارتش به وجود آمده اند، در طول بازي اشاره اي به نحوه تشكيل اين نيروها (كه Replica Forces ناميده مي شوند) نمي شود، نيروهايي كه همگي سربازهاي عادي ولي آموزش ديده اي به حساب مي آيند). با پيشروي در بازي (و در داستان) شما بارها با Fettel روبرو مي شويد، كسي كه در حقيقت برادر شما است! كسي كه به احتمال زياد برادر كوچك تر شما مي باشد (چون در آخر بازي گفته مي شود كه اولين Prototype (نمونه) موفقيت آميز بوده است). و منظور از اولين Prototype (نمونه) ما هستيم. با دقت بيشتر متوجه مي شويد كه آن دختر كوچك (با لباس قرمز) در حقيقت مادر شما و Fettel است!! Alma (يا همان مادر شما) همان پروژه Origin است كه داراي قدرت هاي فوق العاده اي است كه دولت پس از پي بردن به وجود چنين انساني و در سن شش سالگي، و در زماني كه دختر كوچكي مي باشد او را براي انجام آزمايشات به مكان سري به نام Technology Corporation Armacham (يا همان ATC) مي برد. در سن هشت سالگي و براي جلوگيري از قدرت روحي فوق العاده Alma، او را در جايي به نام Vault نگهداري مي كنند و تماس او را با تمامي انسان ها قطع مي كنند. پس از پي بردن به نيروي فوق العاده اين دختر تصميم مي گيرند كه از آن فرزنداني را متولد كنند كه اين نيرو را به همراه داشته باشند يعني Psychic Commander به وجود آورند (تا بتوانند بوسيله آنها سربازهاي شبيه سازي شده را كنترل كنند). Alma در پانزده سالگي اولين فرزند خود (يعني ما) را به دنيا مي آورد و در سال بعد دومي (يعني Fettel) را. در 8 سالگي Alma را به حالت كما مي برند و جسم او را در Armacham و در همان بخش Vault نگهداري مي كنند (در همان كره) و از زمان ورودش به Vault دوبار او را از آنجا خارج مي كنند (كه حتما براي تولد بچه هايش بوده است). اگر شروع فوق العاده بازي را به ياد داشته باشيد به خاطر مي آوريد كه Alma به سمت اتاق Fettel مي آيد و (در حقيقت) او را بيدار مي سازد، در اينجا Alma با Fettel تله پاتي برقرار مي كند و در همان حالت كما او را كنترل مي كند (و به نظر مي رسد كه تمام اين كشتارها هم براي از بين بردن خشم Alma و آزاد كردن روح او از درون Vault مي باشد). پس از بروز اين ماجرا (يعني همزمان با ورود ما به بازي) رهبر پروژه Origin يعني Harlen Wade هم متوجه ماجرا مي شود و تصميم مي گيرد كه Alma را به طور كامل بكشد (كه ما در Interval 10 شاهد قتل او توسط Alma هستيم).
توضيحات و سوالات با جواب و بدون جواب درباره بازي:
**تمام داستان بازي از يك صبح تا شب اتفاق مي افتد. مدت زماني كه معادل مدت بازي و مدت واقعي هم مي شود.
**براي چه افراد Fettel به مركز آب رساني مي روند؟ و ما اولين بار در آنجا با آنها روبرو مي شويم. به نظر مي رسد كه اين مركز به ساختمان اصلي پروژه Origin نزديك است. و Fettel مي خواسته از آنجا به Vault برود.
**شما در طول بازي مرد چاقي با لباس بنفش را مي بينيد. نام او Norton Mapes است كه از طرف Harlen Wade وظيفه پيدا كرده است كه تمامي مدارك موجود در پروژه Origin را (قبل از رسيدن ما و بقيه نيروها) از بين ببرد.
**نام كامل آلما، Alma Wade مي باشد كه هم اسم رهبر پروژه يعني Harlen Wade است. اما اينكه Alma نسبتي با Harlen دارد در آغاز تا حدودي غير منطقي به نظر مي رسد. چون Fettel دختر Harlen يعني Alice را مي كشد و Alma هم Harlen را به قتل مي رساند. نظري كه وجود دارد مي گويد كه Harlen پدر Alma است و Alice خواهر Alma مي شود (و ما نوه Harlen). و دليل اين كارهاي Alma ابراز خشم به پدرش به خاطر كارهايي است كه با او كرده است. اما آيا پدري چنين كاري با فرزندش مي كند؟
**موضوع ديگري كه از داستان دريافت نمي شود، خشم Alma نسبت به شما است. اينكه چرا او در پايان بازي تصميم مي گيرد شما را به قتل برساند (چون شما بدون شك فرزندش هستيد). البته در اين باره يك نظر وجود دارد كه مي گويد Alma چون ديگر حضور فيزيكي ندارد مي خواهد شما را بكشد تا بتواند روح شما را با خودش ببرد (همانطور كه Fettel اجازه داد به راحتي او را بكشيد تا روحش به مادرش بپيوندد). قبل از اينكه Fettel را بكشيد او مي گويد: من او (Alma) را آزاد كردم و با وجود اين حرف نشان مي دهد كه ديگر نيازي به زنده بودن Fettel نبوده است. و همچنين بعد از آن ما Alma 15 ساله را مي بينيم.
**در بازي دو Alma مي بينيد كه يكي در سن شش سالگي و ديگري در سن 15 سالگي است، يعني سني كه در آن به كما رفته است.
**در مراحل پاياني بازي Fettel (در يك رويارويي روحي) كشته مي شود و پس از مردن Fettel تمامي نيروهاي Replica از كار مي افتند (مثلا آن سه سربازي كه بعد از كشتن Fettel مي بينيم). چون آنها همگي توسط Fettel كنترل مي شدند.
**اينكه Alma از كجا آمده است هم به درستي روشن نيست، در لپ تاپ موجود در Interval 10 فيلمي وجود دارد كه در آن آقاي Harlen Wade مطالبي را درباره زندگي و اخلاق Alma مي گويد، در آخر اين مطالب Harlen مي گويد: اين راهي است كه انسان ها هيولاها را بوجود مي آورند و اين سرشت هيولاهاست كه سازندگانشان را از بين مي برند. با توجه به اين حرف و اينكه مطلب درباره Alma و از قبل ضبط شده است مي توان نتيجه گرفت كه Alma به طور طبيعي به وجود نيامده است و به احتمال زياد انسان تغيير يافته اي مي باشد.
**درباره اينكه چرا Fettel آدم ها را مي خورد هم نظري وجود دارد كه مي گويد با اين كار Fettel به افكار و مسائل موجود در ذهن آنسان مورد نظر دست مي يابد (در كتاب Comic همراه نسخه Director Edition بازي جمله اي وجود دارد كه مي گويد: ممكن است كه زبانت دروغ بگويد ولي جسمت (گوشتت) نمي تواند دروغ بگويد.
**در اواخر بازي با روح Fettel همراه مي شويم و در همان مكان بيمارستان مانند راه مي رويم، در آنجا صداي Alma و بعد از آن صداي گريه بچه تازه متولد شده را مي شنويم، اين صحنه تولد ماست. سوالي كه پيش مي آيد اين است كه Fettel مي گويد: تو اينجا به دنيا آمدي، من مي دونم، من اينجا بودم! معني اين جمله چيست؟ (به خاطر داشته باشيد كه ما اولين نمونه هستيم).
**در آخرين صحنه از بازي Alma را مي بينيم كه به هليكوپتر وارد مي شود. براي چي؟ آيا او آمده است ما را بكشد و روح ما را با خودش ببرد؟
**ما در طول اين مدت در كجا بوده ايم؟ آيا ما را هم در جايي مثل Vault نگهداري مي كردند؟ چون فقط يك هفته از ورود ما به گروه F.E.A.R مي گذرد و افراد گروه برخورد تقريبا غير عادي با ما دارند (در آن قسمت كه Fettel با چوبي به صورت ما مي زند (در ابتداي بازي) و پس از اينكه ما به هوش مي آييم و به پيش بقيه گروه مي رويم، قبل از رسيدن به آنجا افراد گروه به طرز مشكوكي درباره شما صحبت مي كنند).
**به نظر مي رسد كه Vault يا همان كره اي كه در Interval 10 مي بينيم در حقيقت محيطي است كه مي توان در آن انسان ها را براي مدت طولاني به كما برد و جسم آنها را سالم نگه داشت. و هر وقت كه نياز بود دوباره آنها را به زندگي عادي بازگرداند.
**منظور از پروژه هاي Perseus و Icarus در مكالمه موجود در منشي تلفني چيست؟ آيا بازهم وقايعي قبل از ما رخ داده است؟ (البته Perseus به احتمال زياد پروژه مربوط به برقراري ارتباط بين Fettel و بقيه سربازها است، كه بوسيله آن مي توانسته سربازها را كنترل كند)
**در پايان بازي و بعد از پايان تيتراژ و اسامي سازندگان دوباره صداي همان زن (به نام Genevieve Aristide) و سناتور را مي شنويم كه آن خانم به سناتور مي گويد كه: اولين نمونه موفقيت آميز بوده است، و از بابت اين وقايع ابراز خوشحالي مي كند. هيچ نظر قابل اطميناني در اين باره وجود ندارد!؟ آيا تمام اين كارها براي از بين بردن تشكيلات موجود در Armacham بوده است؟ يا همه اين كارها براي تست قابليت هاي ما بوده است؟
**پدر Fettel و ما چه كسي بوده است؟
**اين بازي هيچ ربطي به فيلم The Ring ندارد و فقط Alma مشابه شخصيتي در آن فيلم است. (فيلم يك نسخه ژاپني و دو قسمت امريكايي دارد و در هيچ كدام از اين قسمت ها ارتباطي بين فيلم و بازي يافت نمي شود).
اين تقريبا كل چيزي است كه من از داستان بازي متوجه شدم. اميدوارم كمكي كرده باشه.
(بيشتر اين مطالب از انجمنهاي IGN، خود بازي و چند جاي ديگر گرفته شده است)
به احتمال بسيار بسيار زياد اين بازي دنباله يا قسمت ديگري هم خواهد داشت، و اميدوارم اون دنباله در گذشته اتفاق بيفته.
اين مطلب فقط براي افرادي كه كمي قوه تخيل دارند، لطفا نگيد كه هيچ داستاني وجود نداره.
نویسنده:shervinrs
برگرفته از سایت بازیکده
ممنون دوست عزیز .
ولی این سئوالات آخر خیلی جالب بود .
من همه مطلب رو از اول تا آخر خوندم .
خیلی کمک بزرگی کردی ولی این همه اطلاعات رو شما از کجا آوردی ؟
ببخشید دوستان من الان مسافرتم به پست های کوتاه باید اکتفا کنم.تا بر گردم همه داستان ها رو اماده می کنم.این داستان مال قبل از اینه که Exraction Point بیاد.کل داستان مختصر و تقریبا کوتاه از Forum های سایت Monolith دیدم ترجمشو می نویسم.خودمم اضافه می کنم یه سری مطلب.این داستانی که هم Kain_blood جان زحمتشو کشیده بودند دستشون درد نکنه.مگه سایت بازیکده بازه هنوز؟من اصلا فرد ایراد گیری نیستم ولی تو این داستان یه سری مطالب به نسبت واضح هم بود اینقدر احتیاج به پیچوندن نداشت به خدا!!
پس نسخه اصلی رو گیر بیارین نصبش کنید حتما Movie هاشو از دست ندید!بعد Save هاشو منتقل کنید.نقل قول: