بر و بچ عزیز من یه آشنا گیر آوردم که می گه n73 با گرانتی اتصالات 500 هزار تومن.n73 عادی نه music edition.به نظر شما می ارزه بخرم یا نه.
Printable View
بر و بچ عزیز من یه آشنا گیر آوردم که می گه n73 با گرانتی اتصالات 500 هزار تومن.n73 عادی نه music edition.به نظر شما می ارزه بخرم یا نه.
فقط k800 فقط
نقل قول:
ببین دوست عزیز
گارانتی اتصالات شرکتی هستش و قیمت اون همه جا یکیه !!!
حالا اگه کسی این قیمت فروخت شک کنید!!!
در ضمن من امروز تمام موبایل فروشیهای میرداماد رو سر زدم، همه گفتن با اتصالات فقط پول اضافه دادنه
ما تضمین میدیم که گوشی رجیستر اصلیه و این شرکت ها از ذهن زود باور مردم استفاده میکنن و گرون میدن
وگرنه 5 میلیون خط که مخابرات نمیاد از سیستمش خذف کنه ؟؟؟
حرفش منظقی بود !!!
اول این حرف من بود . پس حرف من منطقی بود . من هم که از اول همینو می گفتم . شما مگفتید که پس چراازمن میخوای که بدون گارانتی بگیرم . تازه ساراگل جان چند روز دیگه به این نتیجه میرسیدی که کاشکی حرف فرزاد راگوش میکردم وزودتر میخریدم تا اینقدر قیمت بالا نمی رفت . دوست عزیز هر چند به مزاح حرفهایم را می زنم ولی واقعیت را میگم . چون خودم دراین شرکتها دارم کارمیکنم وبزرگ میشم. حالا کی میخوای به حرف من برسی خداداند. مرسی
خب آخه تا آدم خودش نره پرس و جو نکنه خیالش راحت نمیشه.نقل قول:
اما یه چیز بگم که بالاخره N73 رو دیدم، اما باید اقرار کنم که از نظر زیبائی در مقابل k800 کم میاره
k800 جدید مسی رنگ فوق العادست !!!
از قیافش خوشم نیومد !! ....:sad:
واسه دست خانوما یه کم بزرگه ... تو ذوقم خورده فعلاً .... :puke:
ساراگل عزیز من میخوام بدور از تعصب به شماراهنمایی کنم . اگر نمیخوای روی گوشیت برنامه نصب کنی و به سیستم عامل سیمباین نیاز نداری . و زیادهم اهل گوش دادن موزیک از گوشی نیستی گوشی k800 بگیر. واگر قصد نصب برنامه های متنوع مثل خودم داری که روی گوشی نصب کنی و اهل گوش دادن موسیقی از گوشی هستی خوب n73 بگیر . به نظرم از نظر زیبایی هردو گوشی زیبا هستند. انکار نمیکنم . ولی صفحه lcd ان 73 بزرگتره . نظر خودت چیه ؟
سلام دوست عزیز الان ان 73 با گارانتی اتصالات 459 هزار تومان در بازار در حال فروش هستشنقل قول:
موفق باشید
دوست عزيز لطف بكن آدرسش رابگو تا اگه كسي خواست بتونه بره بگيره . اين فرمايش شما از محالاته كه اين قيمت باشه . دوستم همين چند روز پيش ازخود نمايندگيش سوال كرد در حدود 600 بود. در بازار هستش هم نشد حرف . كجاي بازار و كدام مغازه . اگه تونستي بگي جايزه داري. مرسينقل قول:
محمد جاننقل قول:
قیمت بدون گارانتیش هم بیشتر از اینه:blink:
نتيجه نهايي از نظر من . اول بايد ببينيم از گوشي چه انتظاراتي داريم . و كدام كارايي گوشي برايمان مفيد است . انتظارات مااز گوشي ها عبارتند از دوربين عكاسي و فيلمبرداري - كيفيت صدا - نرم افزار- زيبايي گوشي -سرعت گوشي - استحكام ومقاومت گوشي- اندازه صفحه نمايش lcd - كيفيت lcd - ما بايد اول اون كارايي ها رابراي خودمان در نظر بگيريم بعد به مقام مقايسه برسيم عرض بنده را بامثال از خودم شروع ميكنم . براي من نصب نرم افزار هاي مختلف روي گوشي و همينطور صداي گوشي در درجه اول قرارداره . بقيه موارد برام در درجات بعدي قرار داشتند . اگر همه شما بخوايد ازاين دوگوشي باشرط من انتخاب كنيد . همه تان باتفاق n73 را انتخاب ميكنيد. حالا همه افراد بايد به اينصورت مقايسه راانجام دهند . شايد شخصي براش اصلا سيمباين ونصب برنامه براش اصلا مهم نباشه واصلا نخواد روي گوشيش برنامه نصب كنه و اهل گوش دادن موسيقي هم نباشه . هرچند هم كا800 صداش بد نيست وبه ان 73 نميرسه. اما اين شخص بايد گوشي k800 راانتخاب كنه .
خوب بااين توضيحات ساراگل جان شما اول بيا مواردي كه برات مهم هستند رادر نظر بگير. و فقط اون موارد راباهم مقايسه كن تا بتواني راحتر گوشي مورد علاقه ات راانتخاب كني .
مقايسه موارد بالا ازنظر من : كيفيت عكس تقريبا برابر .- كيفيت صدا ان 73 بهتر - كيفيت فيلمبرداري ان 73 بهتر - سرعت كا800 بيشتره - وضوح ال سي دي خيلي جزئي كا800 - بزرگي صفحه ال سي دي ان 73 - پشتيباني نرم افزار ان 73 - زيبايي گوشي سليقه اي است .- مقاومت واستحكام گوشي ان 73 بيشتره -مرسي از همه دوستان. فرزاد