سلام.3250 هم symbian 9.1 هستش و برنامه ی کرک شده Smart Movie رو می خوام
Printable View
سلام.3250 هم symbian 9.1 هستش و برنامه ی کرک شده Smart Movie رو می خوام
اينم به صحبت هاي شما اضافه كنم:
N93:Standard battery, Li-Po 1100 mAh (BP-6M)
N93i:Standard battery, Li-Ion 950 mAh (BL-5F)
سلام من چند تا سوال داشتم.
1.گوشی من ان 80 و وقتی برام sms میاد ساعت فرستادنشون رو با 13.5 ساعت اختلاف نشون میده مثلا اگر ساعت 12 ظهر امروز کسی برام مسیج بفرسته و چند دقیقه بعد که اونو دریافت میکنم تو قسمت message detail ساعت فرستادن اونو 1.5 بامداد نشون میده!
توضیحا عرض کنم که ساعت موبایلم روی تهران(+3.30)تنظیم شده.
2.چطوری میتونم فایلهای تصویری با فرمت Ota رو تو n80 با sms بفرستم؟
3. فایلهای midi ای رو که میریزم روگوشیم (از USB) نمیتونم نه با بلوتوث نه با اینفرارد به گوشی دیگه ای منتقل کنم و پیغام Protected Object رو میده.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
سلام . .نقل قول:
3. فایلهای midi ای رو که میریزم روگوشیم (از USB) نمیتونم نه با بلوتوث نه با اینفرارد به گوشی دیگه ای منتقل کنم و پیغام Protected Object رو میده.
دوست گرامی . . نام فایل Mid رو تغییر بده . . مثلا Hamid.mid رو به Hamid.mi تغییر نام بده . . و بعد سندش کن . .
موفق باشی . .
گوشی های جدید نوکیا این مشکل رو دارندنقل قول:
نمی دونم به چه علت ولی نوکیا تو گوشی های جدیدش امکان ارسال اس ام اس های تصویری منتقل شده به گوشی رو حذف کرده
( نکته : نرم افزار PictureSmS می تونه این کار رو انجام بده ولی من موفق به پیدا کردن این نرم افزار برای N73 ( Symbian 9.1 ) نشدم )
البته اگه یکی یه پیکچر اس ام اس برات بفرسته می تونی اون رو از Inbox به یه شماره ی دیگه Forward کنی
موفق باشید
با تشکر از عکسها ، میخواستم بدونم از نظر کارکرد نسبت به گوشیهای هم رده n71 چجوره ؟نقل قول:
کسی میدونه n95 اومده تو ایران یا نه
اگر اومده قیمتش چنده
بريد تو سايت زير حال كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
N95 اومده. قيمتش هم 1950000 تومنه.
n73 چي ارزون نشد؟؟؟؟؟؟؟