من هم چند سال پیش تریلر این بازی رو دیدم
البته فکر نکنم ربطی به حجم بازی داشته باشه
Printable View
من هم چند سال پیش تریلر این بازی رو دیدم
البته فکر نکنم ربطی به حجم بازی داشته باشه
چه شود این بازی !نقل قول:
کلا Alan Wake با اون نمایش فوق العاده تو E3 همه رو شگفت زده کرد ! همه چیز عالی کار شده !
اون Umbra Software هم که جای خود داره و میتونه خیلی به عالی تر شدن بازی کمک کنه !
چند سال پیش که این بازی را Remedy تو کنفرانس اینتل برای نشان دادن قدرتهای Cpu نشان دادن آلن عین اردک میدوید ولی حالا انمیشنها و .........در حد خدا پیش رفت کرده بود!!
در ضمن فکر نمیکردم بازیش اینقدر دلهره آور و ترسناک باشه واقعا عالی بود!
شبیه ResidentEvil یکمی، فقط روی داستان تمرکز خیلی زیادی داره.
شبیه اویل؟
دوست من اولا داستان که کلا فرق میکنه خود نویسنده sam lake گفته ما از این بازی هایی که مییان غول و زامبی درست میکنن واسه ترس متنفریم نمونش همین زریدنت اویل در این بازی هیچ زامبی و ... واسه ترس وجود ندارند بلکه کاملا بصورت روانشناسانه
این بازی ساخته شده که موجب هیجان میشه !! همچنین عیر از اون این یک بازی اپن ورلد هست و در یک فضای 36 square miles
در روز ها میتونید به گشت و گذار و ارتباط با مردم بپردازید و داستان بازی رو پیش ببیرید همچنین شهر bright falls عین واقعیت هست و داخلش رستوران ها و مغازه ها و تعمیرگاه و پمپ بنزین و خونه ها و کلبه های متروکه و وسایل نقلیه و هواپیما و کارگاه ها .... وجود دارد !!
در ضمن داستان بازی شامل چند اپیزود یا قسمت هست عین سریال ها که در هر اپیزود قسمتی از داستان پیش میره و شما
معمولا اپیزود های هیجان انگیز در تاریکی و شب صورت میگیره و شما میتونید در روز به گشت و گذار بپردازید !!!
کجای این شبیه رزیدنت اویل هست ؟
در ضمن فیزیک و گرافیک بازی که اصلا قابل مقایسه با رزیدنت اویل نیست !! گیم پلی جذاب تری هم نسبت به رزیدنت اویل داره !!
اما نوید جان بله umbra soft جای خود داره حالا به این مطلب هم توجه کن:
Remedy روز چهارشنبه ، 17 جون ، اعلام کردلیسانس استفاده از میان افزار بهبود دهنده ی رندرینگ Umbra Software رو برای استفاده در Alan Wake خریداری کرده .
Markus Mäki مدیر بخش توسعه ی شرکت Remedy گفت : "Umbra باعث افزایش قابل توجهی در عملکرد رندرینگ بر روی Xbox360 شده ، و در عین حال سرعت تولید ما را بالا برده است .
با استفاده از تکنولوژی Umbra ، تیم Remedy می توانند جزئیات بیشتری به دنیای Alan Wake اضافه کنند و با به حداقل رساندن کارهای خسته کننده و روتین ، بر روی جلوه های تصویری فوق العاده تمرکز کنند ."
Umbra یک میان افزار بهبود رندرینگ سرعت دهنده ی GPU است که برای استفاده در PC ، Xbox360 و PS3 طراحی شده است .
Umbra دو محدوده ی کاربردی دارد :Frame rate ( سرعت نمایش فریم ها ) را به طور چشمگیری افزایش می دهد .باعث سریع تر و موثر تر شدن Pipeline میشود .
Marco Nurro مدیرعامل Umbra Software گفت : "کار کردن با Remedy روی Alan Wake باعث خوشحالیه . Remedy یکی از خلاق ترین و تواناترین استودیو ها در دنیاست . بازی های اونها عالیه ، به همین سادگی ."
(Umbra Software متخصص طراحی میان افزار بهبود رندرینگ سه بعدی برای پلتفرم های PC ، Xbox360 و PS3 است .بهترین نرم افزار این شرکت ، Umbra ، عملکرد رندرینگ را در بازی های کامپیوتری افزایش می دهد و به سازندگان بازی این امکان را می دهد که محیط هایی بسیار پویا ، پر جزئیات و باشکوهی در بازی ها خلق کنند که تا پیش از این غیر ممکن بوده است .تولیدات این شرکت در حال حاضر در چندین بازی بزرگ در حال استفاده می باشد .)
همونطور هم که گفتم دو کار اصلی این برنامه یعنی افرایش فریم و اتصال سریع بین کانال های موتور بازی واقعا مفید هستند!!!
حیف که این بازی واسه پی اس 3 نمییاد به چه درد میخوره ؟؟؟؟ (این جمله اخرو واسه فن بازی زدم همین:31:)
بالاخره موفق شدم تریلر E3 رو ببینم !!:27: :دي
باید اعتراف کنم یکی از سینمایی ترین بازی هایی هست که تو عمرم دیدم ، حتی شاید سینمایی ترین
انگار که دارین یه فیلم horror رو بازی می کنین !
خوشم اومد که نویسنده ی بازی همون نویسنده ی مکس پین 1 و 2 هست و می دونیم که کارش درسته .
گرافیک و نور پردازیه بازی منو کشته !:40: نور چراغ قوه چقدر طبیعیه ! سایه ها چقدر طبیعی ... لباس الن چه فیزیکی داره حتی کلاهش با فیزیک بسیار خوبی تکون می خوره
فیزیک اشیا که دیگه هیچی .. محشر .. تاثیر جاذبه روی اشیا عالی بود
در کل گرافیک همون چیزیه که باید باشه .
گیم پلی هم که میشه گفت بسیاری از المان هاشو از مکس پین گرفته ... نوع حرکت ، نوع تیر اندازی و... البته تو این بازی با سبک جدید ار دوربین در بازی ها طرف هستیم ! همیشه عادت داشتیم شخصیت سمت چپ تصویر باشه این سری سمت راسته ! :دي
اینکه هر لحظه ممکنه اتفاقی بیفته که ازش خبری نداریم ، شگفت انگیزه ... تو همین تریلر همش اتفاقات غیر قابل پیش بینی پشت سر هم اتفاق می افتاد .. واقعا کارگردانی فوق العادست و باز هم Remedy در این زمینه استعداد خودش رو نشون داد ...
نوع دوربین هم در این لحظه ها به سینمایی شدن کمک زیادی می کنه .
به طور خلاصه در یک کلمه .. شاهکار
ولی به نظر من که محیطش یکمی شبیه اویل هست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alan در روز :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alan در شب :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- داستان فوق العاده
- گيم پلی درگير كننده
- انيميشن بی نقص
- نورپردازی خيره كننده
- پر از نوآوری در تك تك جاهای اين بازی
- جو ترسناك و بی نظير
- كيفيت تكسچر خيلی عالی
- مدل سازی دقيق
- محيط های پر از جزئيات
- فيزيك بی نقص
- استفاده از Umbra Software
- صداگذاری بسيار دقيق و تأثير گذار
- استفاده از افكت های بسيار زيبا و واقعی
- حس سينمايی بازی
و ...
هر چقدر بخواين واستون ميگم :31: هر چی بگم كم گفتم ... از همه نظر عاليه اين بازی
يه چيزی هم بگم شايد واستون جالب باشه :
تنوع اسلحه ها توی اين بازی خيلی كمه ... اونم به خاطر اون جوی كه داره ... فعلا اين اسلحه ها تأييد شده :
هفت تير ، شاتگان ، يك نوع تفنگ شكاری ، منور (!) ، و از همه مهمتر چراغ قوه !! همونطور كه ميدونيد دشمناتون
به نور حساسن پس چراغ قوه ميتونه بهترين اسلحه برای از بين بردنشون باشه + محيط های بازی اغلب تاريك هستش
و چراغ قوه ميتونه بهترين راهنما توی پيدا كردن راهتون باشه ... تفنگ شكاری هم توی كلبه ها پيدا ميشه ...
عزیز طول کشیدن ساخت ربطی به حجم بازی نداره که !!!نقل قول:
میگم چرا اینقدر طولش دادن ؟ Gta IV با اون عظمتش حدودا از 2006 تا 2008 طول کشید .
این یعنی از اونم عظیم تر میشه؟
یا خدا مگه حجمش چقدر برای پیسی میشه؟
برای این طول کشید که اینا خواستن یه بازی واقعا پر محتوا بسازن gta کلا فرق میکنه از نظر سبک و همون بزرگی که میگی ...
به نظرم دلایلی که بازی تو ساختش طول کشید : اینکه خواستن یه داستان عظیم داشته باشه , روی گیم پلی اینقدر کار کردن که دیه حرفی برای گفتن نباشه :دی گرافیک رو کلی کار شد تا به اینجا رسید ...
در کل خواستن دسته همه بازی باز ها و بازیساز هارو برای مدتی ببندن که همه تو کف باشن :دی ولی در کل ربطی به این نداره که هرچی بیشتر بخوان کار کنن حجمش هم بخواد از gta بزنه بالاتر یه نگا به اشیاء تو gta بندازی میفهمی چرا حجمش اینقدر زیاد بود ...