نقل قول:
یه چیز دیگه که یادم نبود ( بدرد ما فارسی زبانها نمیخوره )
Veiw as vivid message
این امکان رو باید خودتون ببینید ( بعضی از کلماتی رو که میشناسه به صورت شکلک نشون میده )
شکلک؟؟؟!!!!
اون گزینه ای رو که میگی اینجا بصورت فیلم نشون دادم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود کنید وحتماً ببینید
من که خودم خیلی با این امکان حال کردم.
اتفاقاً به درد ما هم می خوره.
نقل قول:
من خودم برای خرید این گوشی فقط بگم که 17 مدل گوشی رو مقایسه کردم ( از هر برند معروف که بگید )
در نهایت این رو بگم که من نسبت به برند سامسونگ هیچ تعصبی ندارم - ولی وقتی میبینم همیشه یه حرفی برای گفتن داره که رقبا جلوش کم میارن ازش خوشم میاد
افکارت رو تحسین می کنم :10:
نقل قول:
1- حالت تایپ جدید برای فارسی ( یه ذره سخت هست ولی خیلی سریعتر از روش رایج تایپ هست ) توی اکثر گوشیهای جدید سامسونگ که فارسی دارند هست
درسته. من هم از این مدل تایپ فارسی بیشتر خوشم اومد. ولی در کل خر کس هم خوشش نیاد، می تونه از زبان عربی استفاده کنه که همون حالت کلاسیک رو داره.
نقل قول:
2- یه چیزی که بیشتر جنبه مزاحم داره اینه که تا زاویه 89 درجه از روبروی گوشی ( که تقریبا پلوی گوشی میشه ) روی صفحه روشن و واضح معلومه که چی داره نمایش میده ( فکر کن توی تاکسی داری برای مقاله ات سرچ میکنی یهو یه پاپ آپ از یه سایت ناجور روی صفحه بیاد )
خب اینطور موارد کم پیش میاد ولی کلاً هیچ عیبی به ال سی دی وارد نیست. همهء گوشی ها جلوش کم میارن.
نقل قول:
3- این یکی از قدیم توی سامسونگ بوده که میتونی یه سری از فرامین و منوها رو با فشردن کد مخصوصش مستقیم بهش برسی ( دیگه این یکی رو توی هیچ برند دیگه ای ندیدم ) مثلا توی D900 برای بلوتوث میتونی میانبر زیر رو بزنی
menu 3 4 1 ok برای فعال/غیر فعال کردن
menu 6 6 دسترسی مستقیم به کارت حافظه
و ...
این هم امکان جالبیه که کار رو خیلی راحت می کنه.
نقل قول:
4- ضد ضربه بودن این گوشی ( همین امروز داشتم یه چیزی توی گوشی نگاه میکرم - از دست سر خورد رو سرامیک 170 تا غلط خورد من هم برداشتمش )
دقیقاً
گوشی های سامسونگ برخلاف ظاهر ظریفشون، خیلی هم مقاوم هستند.
گوشی دی820 خودم هم اینطوری شد. از دستم افتاد و رفــــــــــــت!!!!! خیلی راحت رفتم برش داشتم. حتی می خواستم با بچه ها مسابقه پرتاب گوشی بدم (که البته هیچ کدوم قبول نکردن) حق هم دارن. گوشی من از همه محکمتر بود. فکر کن P910i بیفته زمین. چه بلایی سرش میاد...