عزيز دل من اينا رو خودم ميدونم ، براي درس رياضي 2 نياز به يه پروژه به همين عنوان دارم كه خيلي نمره اش رو لازم دارم.نقل قول:
عزيز دل من اينا رو خودم ميدونم ، براي درس رياضي 2 نياز به يه پروژه به همين عنوان دارم كه خيلي نمره اش رو لازم دارم.نقل قول:
سلام بنده دارم برای یک نوشتن یک مقاله با خودم دست و پنجه نرم می کنم از دوستانی که در موارد زیر اطلاعاتی دارند مرسی زحمت بکشند :)
یک : همینطور که می دونیم مفاهیم ریاضی کاربردی هستند و می توان در علوم دیگه اونها رو پیدا کرد می خواستم ببینم کاربرد فشردگی در علوم دیگه چی هست ؟
دو : آیا میشه فضای متریک رو رویه ساختار های جبری مثل گروه میدان و غیره تعریف کرد اگه میشه لطفا برام یه مثال بزنید
والا اینکه دقیقا کجا استفاده میشه نمیدونم اما همینکه برای اثبات اکسترمم که در در صنعت استفاده میشه از فشردگی استفاده میشه خودش خیلی مهمه!نقل قول:
همینطور که می دونیم مفاهیم ریاضی کاربردی هستند و می توان در علوم دیگه اونها رو پیدا کرد می خواستم ببینم کاربرد فشردگی در علوم دیگه چی هست ؟
بله البته شما فقط باید مجموعه داشته باشید متر یه نگاشتهنقل قول:
دو : آیا میشه فضای متریک رو رویه ساختار های جبری مثل گروه میدان و غیره تعریف کرد اگه میشه لطفا برام یه مثال بزنید
برای مثال هم میتونید متر گسسته با هر مجموعه دلخواه را در نظر بگیرید
با تشکر از حمید!
موفق باشی
سلام دوستان
کسی مقاله ای در مورد " توابع با خروجی خیلی بزرگ " نداره .
یعنی یه عدد کوچیک بگیره و اونو به یه عددخیلی بزرگ تبدیل کنه .
از کاربردهاش تو صنعت ماشین و گیربکس ماشین هست ، که قدرت موتور که وارد گیربکس میشه چند برابر میکند و به چرخها انتقال میدهد . البته از این تکنولوژی یا روش سیتروئن استفاده میکنه .
ممنون میشم اگه برام مطلبش رو بذارید .
همانطور كه مي دانيد حد سينوس x به x وقتي x به صفر ميل مي كند ( كه برابر است با يك) با استفاده از قضيه ي فشردگي اثبات مي شود. و از اين حد، در مشتق گيري از تابع سينوس و بسياري موارد ديگر مي توان استفاده نمود. و حتما مي دانيد مشتق توابع مثلثلاتي در فيزيك بسيار مهم است. ( براي مثال در حركت نوساني ساده و...)
برادر این فشردگی با اونی که شما گفتید زمین تا اسموم فرق دارهنقل قول:
این فشردگی روی مجموعه تعریف میشه نه نگاشت
مجموعهx را فشرده گوییم اگه دارای یه پوشش باز باشه ان گاه داری زیر پوشش باز متناهی نیز هست
و مجموعه y را فشرده نیست که دارای یه پوشش باز باشه ولی دارای زیر پوشش باز متناهی نیست
موفق باشی.............
با سلام
من يك مقاله راجع به منحني و رسم توابع لازم دارم
سلام
من برای درس گسسسته میخوام پروزه تحویل بدم که در مورد گراف باشه
میخوام مطلبش بروز باشه
اگه بگید چه طوری از کجا آغاز کنم ممنون میشم
مرسی:11:
این اولین باره که تو این فروم درخواست می دم پس لطفا کمکم کنید و بگید که این مسائل چه جوری حل می شن یا سایتی که توش مسائل حسابداری حل می شه رو معرفی کنین
اینم لینک سوالات
به خدا حیاتیه وگرنه روم به دیوار اصلا همچین چیزی نمی خواستمکد:http://rapidshare.com/files/171109860/scan0004.pdf.html
با سلام خدمت شما دوستان
مقاله اي درمورد كاربرد معادلات ديفرانسيل در كامپيوتر مي خواستم
با تشكر