-
سلام دوست عزیز .
ورود شما رو هم به این انجمن تبریک میگیم.
این چیزی که شما نوشتین برای این هست که از اشکال زدائی یا پیغام های خطا های برنامه حمایت میکنه و جلوگیری میکنه یا به عبارتی ...برای جلوگیری از بروز خطا ها هست.
یا اشکال زدائی برای برنامه هست .
:D
-
درسته ولي اين كار بيشتر در
debug.print
انجام ميشه..اگه كسي ميتونه اطلاع دقيقتري به من بده..مرسي
-
سلام به شما
به توصیه دوستان یه سوال از بچه های این بخش دارم
البته آقا نستا لطف کردن پاسخ دادن اما در دلفی درحالیکه سوال من در وی بیه.حالا می خوام بدونم در وی بی هم همون پاسخ رو داره یا نه
از نستا و بقیه دوستان ممنونم
در چه حالتی (توی وی بی)می تونم عمل چاپ کردن روانجام بدم
-
سلام
کسی می دونه چطوری میشه یه پارتیشن رو با وی بی فورمت کرد.
-
سلام
بار اولمه كه پامو گذاشتم اينطرفا يعني طرف برنامه نويسا
يه كمك لازم داشتم من در مورد ويژال بيسيك هيچي نمي دونم ولي يه برنامه آماده مي خوام كه با اين زبان نوشته شده باشه يه برنامه خيلي ساده و البته خيلي فوري فكر كنم برنامه اييه كه همه برنامه نويسا حداقل يه بار نوشتنش برنامه اينه:
يه برنامه حسابدار شركت كه حقوق كارمند ها رو حساب كنه و يه ماشين حساب هم داشته باشه تعداد كارمند ها هم مهم نيست اگر هم امكان داره توضيحات برنامه رو هم بهم بدين :oops:
خيلي ممنون ميشم اگر كسي كمكم كنه و خيلي خيلي فوري نياز دارم
عوضش در مورد موبايل هر كمكي خواستين تو تاپيك موبايل من در خدمتم :wink:
-
سلام یگانه جان .این برنامه خیلی هم ساده نیست چون باید به یک بانک اطلاعاتی متصل باشه و نام کارمندان و .... رو ذخیره کنه درست .
و همچنین این برنامه باید حسابداری کنه ؟ من این رو متوجه نشدم آخه برنامه نویسی حسابداری که حسابش دیگه فرق میکنه تراز نامه میخواد ،سال میخواد مالیات میخواد حقوق ثابت ، .....
گزرشگیری برای چاپ .بعید میدونم اکثر برنامه نویس ها یه تازه کار بتونن این رو نوشته باشن .البته من فقط توضیح بیشتر خواستم برای ویبی کار ها من که دلفی کار میکنم .شرمنده.
:wink: :wink:
-
بازم ممنون ولي من به تمام جزييات نياز ندارم
فقط يه برنامه ساده كه حقوق رو محاسبه كنه با ويژوال بيسيك
بازم ممنون
-
سلام خواهش میکنم باید ویبی کار ها بیان جواب بدن .من شرمنده تا اینجا تونستم راهنمائی کنم.
-
با سلام خدمت همه دوستان عزيز
آيا كسي تا حالا با متود Save شيء ADO كار كرده؟
من مي خوام از حالت ذخيره XML ش براي ارتباط بين دو برنامه استفاده كنم اما يه مشكلي هست.
بعد از اينكه يه برنامه اطلاعات رو ذخيره مي كنه و برنامه بعدي مي خونه اطلاعات با اينكه تغيير كرده روي بانك اعمال نمي شه. البته بانك من اكسس هست و با استفاده از Help خود MSDN همه كارهاي لازم رو انجام دادم.
اگه كمكم كنين خيلي ممنون مي شم.
-
سلام دوستان عزیز
من تازه عضو خانواده بزرگ پی سی ورلد شدم
خوب ولی در سایت های ماننده سایت شما فعالیت های زیادی داشتم
ماننده برنامه نویسان و شهر ویبی
اگر سوالی داشتین من در خدمتم