سلام این پست آخری دیگه یه کمی زیاد بود .ولی من تشکر کردم از طرف دوستان.در ضمن اینجا فعلا به دلیلی راکد مونده .بدا اینجا فعال تر میشه.
Printable View
سلام این پست آخری دیگه یه کمی زیاد بود .ولی من تشکر کردم از طرف دوستان.در ضمن اینجا فعلا به دلیلی راکد مونده .بدا اینجا فعال تر میشه.
هر چی مربوط به فارسی کردن دلفی اعم از کامپوننت ها سورس کد و تاریخ شمسی و... هست رو لطفا یکی توضیح بده......
سیمین ی.
سلام خانم عزیز .
یک سیدی در بازار هست که کامپوننت مخصوص دلفی و همش هم فارسی هست در بازار وجود داره .مثل تاریخ شمسی تا datepicker و کلا مجموعه کملی کاملی هست.برای فارسی نویسی هم که IPT خوب جواب میده تو دلفی .منتها برای نسخه 2005 کامپوننت های زیادی نیست .
با سلام
من یک سی دی دلفی 6 دارم که موقع نصب برای فایلهای java خطا میگیره و در فولدر برنامه کپی نمیشن.
اشکالش از سیدی برنامه هست چون خودم خواستم به صورت دستی کپیش کنم که اصلا موجود نبود.
اگر ممکنه یک نفر این فایلها رو که 32 تا هستند لینک دانلودشو برام لطف کنه یا اینکه اونا رو برام آپلود کنه.
در ضمن من از چند جا سی دی دلفی رو خریدم که همشون تقریبا مشکل مشابه هم رو داشتند.
خیلی ممنون
یه چند روز صبر کنید تا یکی پیدا بشه
اگر لیست اسامی فایلها را دارید بگویید تا بشود روی وب براتون جستجو کردنقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_mj
با عرض سلام
چندتا سوال داشتم كه ممنون ميشم جواب بدين
من توي برنامه اي كه نوشتم از چند تا فرم استفاده مي كنم
وقتي كه به يكي از فرم ها غير از فرم اصلي مراجعه ميكنم ويزيبلش فعال ميشه . بعد از اتمام استفاده اونرو بايد ببنديم اما اگه كاربر محل اون تغيير بده در مراجعه بعدي باز هم در همون جا ظاهر ميشه اين مشكل رو چطور ميشه حل كرد ؟
سوال دوم : من اطلاعاتي بصورت ركورد سه فيلدي در اكسس دارم كه مي خوام در دلفي استفاده كنم براي تبديل اين اطلاعات چكار بايد كنم. يعني چه كدي بنويسم و از چه عناصري استفاده كنم كه اين اطلاعات بصورت فايل ركوردي دات دت من ذخيره بشه .
ممنون
مشكل من توي برنامه نويسي دلفي اين است كه وقتي دلفي 7 را نصب مي كنم نمي توانم در كامپوننت ها فارسي بنويسم در صورتي كه فارسي ويندوزم فعال است. مثلا تايتل فرم را به فارسي بنويسم. لطفا اگر كسي اطلاعي در اين مورد دارد حتما بگويد. مرسي
باسلام
من فايلهايي روکه درنصب دلفی6 ارورميگرفت براتون نوشتم
متشکرم
error 1309.error reading from file :
j:\INSTALL\program files\Borland\Delphi6\Demos\Cobra\Idl2pas\EJB\euro co nverter\java\classes
\Generated
Sourse\Sequence_of_anyHelper.java.
Sourse\Sequence_of_anyHolder.java.
j:\INSTALL\program files\Borland\Delphi6\Demos\Cobra\Idl2pas\EJB\euro co nverter\java\classes
\Generated Source\...\EuroConverter.java.
EuroConverterHelper.java.
EuroConverterHolder.java.
EuroConverterHome.java.
EuroConverterHomeHelper.java.
EuroConverterHomeHolder.java.
EuroConverterHomeOperations.java.
EuroConverterHomePOA.java.
EuroConverterHomePOAInvokeHandler.java.
EuroConverterHomePOATie.java.
EuroConverterOperations.java.
EuroConverterPOA.java.
EuroConverterPOAInvokeHandler.java.
EuroConverterPOATie.java.
_EuroConverterHomeStub.java.
_EuroConverterHome_Stub.java.
_EuroConverterStub.java.
_EuroConverter_Stub.java.
\currencyconverter\EuroConverter.class.
EuroConverterBean.class.
EuroConverterBeanTestClient1.class.
EuroConverterHelper.class.
EuroConverterHolder.class.
EuroConverterHome.class.
EuroConverterHomeHelper.class.
EuroConverterHomeHolder.class.
EuroConverterHomeOperations.class.
EuroConverterPOA.class.
EuroConverterHomePOAInvokeHandler.class.
EuroConverterOperations.class.
EuroConverterPOA.class.
EuroConverterPOAInvokeHandler.class.
_EuroConverterHomeStub.class.
_EuroConverterHome_Stub.class.
_EuroConverter_Stub.class.
package.uml.
\dependency
cache\currencyconverter.dependency.
j:\INSTALL\program files\Borland\Delphi6\Demos\Cobra\Idl2pas\EJB\euro co nverter\java\src\
currencyconverter\EuroConverter.java.
EuroConverterBean.java.
EuroConverterBean.jbx.
EuroConverterBeanTestClient1.java.
EuroConverterHome.java.
EuroConverterHome.jbx.
سلام
از اطلاعات خوبت مچكرم
باز هم از اين كارها بكن
فقط در مورد Agent راستش من نفهميدم اين يونيت هاي بخش Uses به چه كار مي ياد
چون برنامه من از يونيت ها خطا ميگيره