متوجه سوالتون نشدم
من قبل از خرید توی سایت ها و انجمن ها ی ایرانی و خارجی خیلی تحقیق کردم. تلویزیون هم برای همه کار میخواستم. نه فقط یه کار بخصوص ( بازی کردن. فیلم دیدن. برنامه های پخش زنده و پر تحرک ). اولش سامسونگ KS8000 مد نظرم بود که نتونستم پیداش کنم. انتخاب بعدیم هم همین سونی بود. توی Rting برای بازی کردن تلویزیون سامسونگ رو امتیاز بالا داده بود. اما من چیزی که دیدم اینه که بازی های کنسول PS4 همه شون کیفیت بالایی دارن و شما توی تمام تولیدات سال 2016 با برند های گوناگون تفاوت زیادی رو احساس نمیکنید. یعنی تصویر به علت تحرک زیاد تار نمیشه چون گرافیک تصویر بالاس. پس اگه هدف فقط بازی کردن باشه. از نظر من تفاوتی بین تلویزیون ها نیست. این رو روی کاغذ شاید با 100 تا دلیل بشه نقص کرد اما اون چیزی که شما مشاهده و تجربه مبکنید اینه که با هم تفاوتی ندارن.
البته اندازه صفحه نمایش تاثیر گذار خواهد بود. من با توجه به بودجه ام اول 55 اینچ سامسونگی که اشاره کردم و بعد سونی x850D رو انتخاب کردم. بهتر از اینا هم هست اما مثلا ال جی سایز بزرگتر داشت که طبیعتا گرونتر در میومد. سامسونگ هم مدل مورد نظرم نبود. ( البته بازار مرزی به اسم KS7000 شناخته میشه که سفارش اروپا هست )
از نظر سایت های بنچ مارک تلویزیون های اول تا 5 سال 2016 واسه ال جی و سامسونگ بود که من بودجه ام بهشون نمیرسید یا پیدا نکردم