اولین بازی که نصب کردم IGI بود. یادش بخیر. یادمه بعدش ولفنشتاین و بعدش NFS 6 HP2 رو نصب کردم. بعد از اینا GTA:VC
Printable View
اولین بازی که نصب کردم IGI بود. یادش بخیر. یادمه بعدش ولفنشتاین و بعدش NFS 6 HP2 رو نصب کردم. بعد از اینا GTA:VC
HERCULES 2D
یادش بخیر اولیش دلتافورس 4 بود دومیش رالی سومیش x-s بعد از چند سال چهارمیش بعد از یک سال بعدش gta 4پنجمیش بعد از دو سال gta 5وبعد از دو سه سال بعد و اخرین بازی هم که یک ماه اخیر کردم warriors orochi 2 یادمه 8سال پیش کامپیوتر خریدم تا حالا هم همونو دارم:20::20::20::20:
اولیش evil dead
دومیش resident evil 3 (الانم دارم 2 رو بازی میکنم :31:)
سومیش hitman
و ...
normandi bood yadesh bekhir
بازی blood(1997
اولین بازی روی کامپیوتر..بازی 2 قول سگا بود که با شبیه ساز روی کامپیوتر دوستم بازی کردم..
روی کامپیوتر خودم اولین بازی که کردم...بازی Midtown madness 1 بود که خود شرکتی که ازش کامپیوتر رو خریده بودیم ریخته بود
و بازی virtual cop 2 این 2 بازی رو ریخته بود.....
حجم 36 kb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر اونموقع کامپیوتری که خریدم این بود:
cpu: pentum 3 800 mhz
ram : 256 mb
vga : onboard 16 mb shared to 128
این سیستم رو اونموقع 650 هزار تومن خریدیم.... فکر کنم درو رو بر 8 سال پیش بود..ویندوزمم 98 بود.
پس زمینه دسکتابم هم یادمه اگر پیداش کردم میزارم
یادش بخیر بعدش رفتم بازی مکس پین رو خریدم تیکه تیکه اجرا می شد با 5 فریم در ثانیه...
برنامه jetaudio هم این شکلی بود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان کامپیوترم شده:
cpu : 5700
ram : 4 gb
vga : gtx 550ti
سلام
اولیش سام ماجراجو در اهرام مصر بود بادش بخیر چه روزایی بود بعدشم IGI بعد مکس پین و 007 و همین طور COD 1 و 2 و سری ولفنشتای و همچنین سری شاهزاده ایرانی 1 تا 3 به خصوص شماره 2 ی بازی ،هیچ وقت بازی مثل اون دوره ها بهم نچسبید، واقعا اون موقه ها 8-9 سال پیش بازی یه حال و هوای دیگه ای داشت. هییییییییی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی جنگ های صلیبی 1 رو هم یادم رفت بگم + عصر افسانه ها 1 و 2-3 تا دیگه که یادم نمیاد.
اینا کلا بازی هایی بود که هیچ وقت از یادم نمیرن.
موفق باشید.
یه بازی بود به اسم sum of all fears.بد نبود
دقیق یادم نیست فکر کنم بازی Commandos 3 با دوبله فارسی.انصافا بازی قشنگی بود.:20:بازی Desprados هم بود.این بازی هم خیلی خاطره انگیز بود.:31: